Heyyyy hamiş seni)) çok ama çok sevindimmmm ben dansöz çıkarmasını bilmiyorum amaaaa yarın seni arayacağımmm . Sanki ben hamile kalmışım gibi oldum beeee )) güzel arkdaşım benim

Bugün yollar kapalı diye gidemedin randevumu yarına aldılar bakalım ne diyecek. Senin 100 gr testin kaç çıkmıştı sonuçların birde açlık şekerinde yüksekmiydi . O kadar çok şey yasak ki artık kendime ne yemek yapıyım ne yiyeyim şaşırıyorum hele ki dışarıdaysam yemek yada ara öğün saatim geldi ne yiycem diye panikliyorum . Sabahları şöyle güzel bir kahvaltı yapmak istiyorum ama sabahın 8'inde bir dilim peynir domates salatalık yumurta ve sütten gına geldi . Günlerdir dondurma diye sayıklıyorum Allah şeker hastası olarak yaşamını sürdürenlere sabır versin çok zormuş insanın canı yasak olan herseyi istiyor. Dediğin gibi bende öyle tatlı düşkünü biri değilimdir sma gözümün önünden tatlılar geçiyor yaaa (((

Bu aralar forum ne kadar hareketli ne güzel, hamile kalanlar test gününü bekleyenler heyecan dorukta forumda . Yaz güzel haberlerle geliyor :))) inşallah bekleyen herkes güzel haberler alırlar . Efsune ve atessn bende sizin kadar merakla bekliyorum sonuçlarınızı. Beklemek ne kadar zorda olsa test gününüzü bekleyin bence boşuna moralinizi bozmayın . Biliyorum ki o 12 gün 12 ay gibi geçiyor ama geçiyor merak etmeyin :) yeterki güzel haberlerle geçsin ...

Anisha,
dert etme yapman gereken süre çok kısa..
Doğuma ne kaldıki??

ben şekerimi düşürmeden denemeye başlayamıyordum.
yoga, diyet spor derken değerim normale döndü.
emin ol. Hayat o istediklerimiz olmadan da hayat devam ediyor..

biraz yürüme süresini artır. Yarım saat daha ekle yürüşüne..
Sevgiyle kal

Anisha benim açlık kan şekerim 70-80 lerde. 50 gr yüklemede 168 çıktı. 100 gr yüklemede 1.saat şekerim 224 çıktı. Senin kaç çıktı? Bu arada marketlerde tam buğday unu satılıyor. Onunla yapılan poğaçalar çok da güzel oluyor. Yarın sabah sıcak poğaça yapıp yiyebilirsin yani :)) ayrıca ekmek olarak da tam tahıllı ekmeği tavsiye ederim. Çekirdek, susam daha bir lezzet katıyor. Bazı fırınlarda tam tahıllı ya da kepekli simitler var. Sabahlarına çeşit katabilir. Ben gitmedim ama diyetisyene gidersen onlar çeşit konusunda daha fazla yardımcı olabilir.

tebrıkler canımmmmmmmmmm )) cok sevındım allahim tamamina erdirsin insallah .

Güzel haberlerde kalmak dilegiyle cnm
sevgiler semra

allahım nasıl güzel ve bereketli bir bahaaar..fbli nasıl sevindim anlatamam yusuf denizden sonra seninde haberin havalarda uçuyorum yaa ...allah tamamına erdirsin kendine dikkat ettt sevgiler canııımmmm

Haklısın bunca şeye katlandıktan sonra yememi içmemi kısıtlamışım çok mu dayanılmayacak bişey tabiki değil. Bu aralar yürüyüşlerimi aksattım karnım büyüdükçe yürümek çok daha zor geliyor bir süre sonra sanki biri karnımdan tutup aşağı çekiyor gibi hissediyorum sanırım karnım yer çekimine engel olamıyor :) önümüzdeki hafta 7. Ayı bitiriyoruz sanırım Temmuz ortaları gibi olacak doğum. Darısı senin ve bekleyen tüm arkadaşlarımın başına , güzel haberlerinizi bekliyoruz forum bebekleri çoğalsın :))))

inşallah sendende güzel haberler alıcaz.testin sonucu negatif çıksa bile daha erken olduğunu sakın unutma...yani cumartesiye çok var.hakkımızda hayırlı ve güzel şeyler olsun.

Rüzgarselinin yazdıkları doğru.

ama değişen dünyada haşerelere dayanıklı olsun diye üretilen buğday yani genetiği değişen yani türkiyede üretilen buğday %60 şekere dönüşüyor..
onun için karabuğday unu kullan.
Şekerin asıl nedeni yediğimiz buğdaylar..
benim şekerimi düşüren benim artık bığdaylı hiçbirşey yememde..
ipek hanımın çiftliği var. Oradan kara nohut da ısmarlayabilirsin..
onların tüm ürünleri organik ve tohumlar eski usul. Pahalı ama ne yapalım bebek için)
kepek işinden türkiyede uzak dur. Hayvan yemi olan kepeği kullanıyorlar..
kepekli yediğin şeyin nereden olduğunu kontrol et.

arkadaşlarım iyi geceler,nasılsınız?
biraz önce eşim geldi ve yeni bilgisayarımızı getirdi.bir süredir bilgisayarım bozuk olduğu için giremiyordum.ve bir de müjde verdi bana.cumartesi günü öngörüşmeye gideceğimizi söyledi.Sanırım Firdevs hn,savaş bey,berk bey ve Mehmet emin kaptan ile görüşeceğiz.Sormak istediğiniz bir konu,soru varsa bana iletirseniz ben de sizin adınıza sorarım.

ohhh hayırlı olsun bilgisayarın.. Özelttin kendini::))
Asıl sen aklındaki tüm soruları sor..
hastalıklarını. Seceresini iyi ifade et lütfen.
önce olan senin sağlığın..
önemlerini al sonra hamilelik.
öyle çok ilaç ve öyle çok yan etkisi varki.
tetkikleirni iyi yaptır lütfen.
forumda nir tek senin için kaygılanıyorum.
anne olma isteğini anlıyorum ama eldeki verileride yok sayamıyorum..

Dostum arkadaşım,
bilgisayarım olmayınca çok zor geçti günler.sizleri çok özledim.bu forum bağımlılık yaptı.hastalıklarımı ve ne yapabileceklerimizi yüz yüze konuşmak istiyorum.benim için kaygılanman beni ne kadar mutlu ettiyse de çok hüzünlendin şimdi gecenin bu saatinde.

efsunecim selam burdayım. bilgisayarımda sorun vardı iki gündür yazamadım .. saatlerdir tek tek okudum..
ASYA senin koca gibi benimkide bir sürpriz yapsa ne iyi olacak:)

Fbli, yusufdeniz ayy ne güzel yahu erken test yaptınız ama sonuçlar sevindirici
2 gün önce dördünüz için bir sürpriz resim yüklemeye çalıştım olmadı az sonra tekrara deneyeceğim.

yaşasın beee hamişler çoğaldı. ohh güzel haberlere bayılıyorum
Gülfemak senide tebrik ederim.. kocaman göbişleriniz olsun inşallah :))

RÜZGARSELİN cansın ya ... doğumda adımı dauyla söyeleycek olmana çok sevindim.. kızımızı merakla bekliyoruz :)

Son düzenleme:
kızlar bugün testim tekrarı vardı..sabah kan verdim..2 saaat sonra çıkmış...750 lerde değer...progesteronda 10 larda..çok iyi katlanmış dediler..seevindik evimize geldik..akşama doğru kasık ağrısı ve kanama başladı..bebeğimi kaybettim sanırım..pıhtı geldi..
firdevs hanımı aradık..istrahat et,bekleyeceğiz dedi...
çok kötüyüm...akşamdan beri evimize bebeğimle gelen tüm neşe gitti...ağlamaktan gözlerim şişti...
şimdi uyuyamadım...bu saatte ayaktayım..

Canim jnsallah yerlesme kanidir bendede 8. haftaya kadardi sanirim kanama olmustu hep yatmak zorunda kaldim. Canim gelen kan taze kanmi yoksa kahverengi eski kanmiydi? Ultrasona doktora gittinizmi? Progesteron aliyosun dimi devam??

Moralini bozma lütfen değerin gayet iyi.kanaman çok yoğun deyilse korkma canım.her kanamayı kötüye yormamak lazım.doktora hemen git canım bol bol istirahat et ve dua Ile gülfemakcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…