Ben bugün idrar testini akşam 21 den sonra yapabileceğim.
bugün yollara çıkmak istemiyorum. Benim köy parke taşlı arabada resmen hop hop hopluyorsun. Zatten yarın çıkacağım.
akşam eşim getirecek:))

Gülfemak herkes seni merak ediyordu ..keşke sık girseydin foruma???

bebeğin sorularını bendedüşündüm.
Kanama rengi önemli..
ama bu kadar harap edersen kendini nasıl kendine yararın olacak anlamıyorum??????
biraz metanet bekleme süresinde moralin iyi olmalı..
şu anda salgıladığın stress hormonundan hangi embryo pozitif etkilenebilir ki????

tevekkül ve sabır sana destek olsun. Bizde burdayız

arkadaşlar kıbrıs'a giderken dış hatlardan mı gidiliyor?havaalanından lefkoşa'ya ve lefkoşa'dan girne'ye taksiyle mi dolmuşlarla mı gidiliyor?
yanımızda sadece nüfus cüzdanı alsak yeterli olur mu?

canım güzel haberlerine ihtiyacımız var biliyorsun değil mi? hadi mutlu et bizi :)

bu şekilde üzülürsen daha çok kendine ve bebeğine zarar verebilirsin değerin oldukca yüksek bol bol yat dinlet kafandan uzaklaştırma çalış ve dua et lütfen ......

öncelikle sonucunu sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum arkdaşım..... benim iş yerimin yoluda toprak yol ve kocaman kocaman taşlar var 1500 metre kadar tangur tungur o taşların üzerinde işe geliyoruz korkuyorum transferden sonra nasıl geleceğim bu yoldan işe benn...

bilginisacığım sen eşinden ne gibi bir süpriz bekliyorsun.
maalum benimki pek iyi bir süprüz yapmamıştı:)
Canım sna özelden yazmak istiyorum ama 100 msj yazma olayı dolmadığı için yazamıyorum özelden ben bol bol yazayımda özelden yazma hakkım doğsun:)

arkadaşlar kıbrıs'a giderken dış hatlardan mı gidiliyor?havaalanından lefkoşa'ya ve lefkoşa'dan girne'ye taksiyle mi dolmuşlarla mı gidiliyor?
yanımızda sadece nüfus cüzdanı alsak yeterli olur mu?

Sadece nüfüs cüzdanı yetiyor..
pasaportunu alma alırsan yurtdışı çıkış pulu almak zorundasın. Hiç gerek yok..

atatürk havalimanında dış hatlardan çıkış..
isabiha gökçende ise iç hatlar ve dış hatlar bankoları birbirine uzak değil.
Ben sabiha gökçende sabah çok erkendi sersemlikle iç hatlardan girdik. Ama dış hatlarda aynı çizgide biraz ilerdeydi.
nopanik..

Hangi havaalanından uçuyorsun?
ercan havalimanında kıbhas ile yani otobüsle istediğin yere gidebilrisin!!!
Görüşmeye gideceğin merkez sizide alabilir belki.
ama çok bekletirlerse kıbkas 20dakkada kalkıyor

Ne diyeyim transferrden sonra izin al
işin önceliği artık değişecek.çünkü bebek gelecek!!!

10 gün yok ol..
sperm verme günü gidin
sonra transfere gidersin eğer 5. Gün transferi olursa o kadar zamanı orada ziyan etmezsin..
İki gidiş geliş ve para demek ama ne yapacaksın??

arkadaşlar günaydın.. bebek haberleri bizi mutlu etti inşallah diğer bekleyenlerde bize güzel haberler verirler...bu arada doğuş hastanesine herkes öngörüşmeye gittimi yoksa tedaviyi buradaki doktorlar mı planladı.. ben de doğuşu düşünmeye başladım

efsune merhaba... sadece sperm vermeye ve sonra transfere giderken gidiş dönüş uçaklarını klinik mi ayarlıyor biz mi ayarlıyoruz..uçak bulmak saatinde yetişmek sıkıntılı olabilir..

efsune merhaba... sadece sperm vermeye ve sonra transfere giderken gidiş dönüş uçaklarını klinik mi ayarlıyor biz mi ayarlıyoruz..uçak bulmak saatinde yetişmek sıkıntılı olabilir..
Ben kendim ayArladım.
ama uğraşamam dersen onlarda ayarlıyor .
biraz daha pahalı mıdır?hiç bilmiyorum.
paket tutarlarda var. Otel uçak ve klinikteki tüm işler..
tercih meselesi..
hepimizin profili farklı.
oteli ben lüks istedğim için paket almadım.
Online internetten bilet bulmak mümkün..

canım ben Firdevs hanımla görüşüyorum daha gitmedim.ön görüşme için istersen gidebilirsin ama ben gitmedim .rahim filmi çektirdim.benim ilk denemem olacak,benim de hep aklımda ön görüşme için gitmelimiyim diye ama burdaki doktorlar rahim normal dedikleri için direk donasyona gitcem.Allah büyüktür inşaalah oluverir Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

şu an sitede üye olarak ikimiz varızzz.bu akşam yapıyosun demek testi ayyy ben bile çok heyecanlıyım.hamişlerimiz çoğalıyor inşallah akşama senin pozitifi de kutlarız. dualarım seninle

şu an sitede üye olarak ikimiz varızzz.bu akşam yapıyosun demek testi ayyy ben bile çok heyecanlıyım.hamişlerimiz çoğalıyor inşallah akşama senin pozitifi de kutlarız. dualarım seninle

Benim kan testi günüm gelecek hafta salı günü 7 mayıs
yani şimdiki testte negatif çıksa bile çok erken olduğu için dert etmeyip bekleyeceğiz.
Bu cumartesi ama kan vererek test yaptıracağımm)
çok zormuş beklemek)

Son düzenleme:

canım bilgi verdiğin için saol..bir şey da sorabilirmiyim..transfer öncesi hazırlık önemli o yüzden doğuşa transfere gitmeden önce burada takip ve kontrol yapan doktor varmı acaba..ben ankarada takip ve kontrol yaptırabilirim

canım benim ikinci donasyon denemem olacak..buradaki pozitif haberleri aldıkça klinik değiştirsem diye düşünmeye başladım daha önce H.İbrahim beye gitmiştim..H.İbrahim beye gitmeden önce istanbulda bişr tüp bebek merkezi hazırladı beni..öncesinde ilaç kullanımı takip kontrol önemli diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…