canım tekrar ne zaman düşünüyorsun gitmeyi ? yaaaa inanılmaz sevindim :)))

Test sonucumu aldım 10. Gün 153. 14. Gün 824 olmuş . çok mutluyum ve inanamıyorum. Desteğiniz için teşekkürler iyi ki varsınız
TEBİK DERİM CANIM FORUMDA GEBELER ARTIYOR ÇOK MTLU OLDUM.ALLAH IM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN.BANA DA DUA ET MAYISIN SON HAFTASI BEN DE KIBRISTAYIMMMM

Canim bes gunun kalmis.
Umarim bebislerini kucagina alirsin.
simdiden bol sans.

tebik derim canım forumda gebeler artıyor çok mtlu oldum.allah ım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.bana da dua et mayısın son haftası ben de kıbrıstayımmmm

çok sağol canım. Allah inşallah sana ve isteyen herkese de verir inşallah. Her gece kendim sadece kendim için değil isteyen herkesin çocuğu olsun diye dua ediyorum. Inşallah sizinde olacak.

canım evet senle aynı durumdayız demek. eşimde onu dile getirdi. sen cok üzüldün. yine üzülmeni istemiyorum demişti.ben güçlenmeye calışıyorum. özellikle bu anneler gününde çok üzüldüm neden bende anne değilim diye. şuan çok kararlı olarak anne olmaya çalışacağım. tabi allahım izin verirse.
bu ara anne olan, olacak olan ve olmak için caba harcayan tüm anneler gününü kutluyorum....

Test sonucumu aldım 10. Gün 153. 14. Gün 824 olmuş . çok mutluyum ve inanamıyorum. Desteğiniz için teşekkürler iyi ki varsınız

Ohhhh ne güzel haber kutluyorum allah devamına erdirsin.
Artık kesin hamilesin keyfini çıkar..
Birde sen nerede denedin bee?

BİLGİNİSACIMMMMM cnm ne güzel çok sevindim gözün aydın rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin dualarımız seninle...bende verda hanıma gitmiştim cnm 5.gün oldu ilk 3.gün olcaktı sonra değişti ama fark almadı aynı....hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

cnm şimdiden hayırlı olsun az kalmış bebişlerini alıp geleceksin inşallah

Değerin ne güzel Katlamış.çok sevindim.Sırada ultrasonda minicik yavrunun kalp atışlarını duymak var...Allah tamamına erdirsinn...

arkadaşlar bugün hsg çektiricem siz ne kadar ek ücret ödediniz hazırlıklı gideyim soramadım da

Canım anestezi alıcaksan eğer aç gitmem gerekiyor.onun dışında bişey gerekmiyor.Ben özel bir klinikte çektirmiştim.1000 tl ödemiştim.yani fiyat değişebiliyor.500 tl den 3000tl Ye kadar olabiliyor.keşke gitmeden yaptıracağın yeri arayıp sorabilsen.

canım senin üçüzler nasıl iyiler değil mi valla forumda ilk oldun ama arkası gelecek gibi kaç haftalık oldular inşallah birgün bu sohbetleri karşılıklı yaparız bende bee gibi mucize bekliyorumAllah ım kısmet ederse haziran ortalarında istanbulda son denememizi yapıcaz inşallah pozitifi görürm bee den sonra umutlandım açıkçası

mrb cnm iyiler şükürr 12 haftalık oldular 3 aya geldik:aminnn cnm inşallah ne güzel olur:tek sorun şu sıralarda biriini aldırcaz doktor araştırıoruz cnmona cnm sıkkın dahası stresl,i ve ne olcak die düünceliyim bende buraya yazıp sizlerden fikir almayı ve dua etmenizi isticcketim fesilenle yazmış olayımmm

ayyy hadi cnm inşallah dualarım seninle umarım bi mucizede senden gelirrabbim herkese nasip etsin güzel haberlerini beklioruz inşallah:d

cnm nasılsın ben doktora sordum ikizlerdede tarama yapılıo dedi sen doktorada bi sor emi gene..zaten ense kalınlarınada bakıoya ordanda belli olur

CANIMMM çok sevindim senin adına beeen:)) okadar güzel dualar paylaşıyorsunki yüreğimi sızlatıyorsun sen ama yaa( canım benim Allah gönlüne göre versin inşallahh.bebeğine veya bebeklerine en kısa zamanda kavuşursun inşallahh..dualarımız seninle ve diğer bütüün arkadaşlarımızla canım benimm.ALLAHA emanet ol kuzucumm...

Canım birini aldırman zor bir karar.Bir yandan da senin sağlığın ve bebeklerin için gerekli ise Allah yardımcın olsun.dualarımız seninle canımm

Canım birini aldırman zor bir karar.Bir yandan da senin sağlığın ve bebeklerin için gerekli ise Allah yardımcın olsun.dualarımız seninle canımm

hemde çok zor cnm inan gece rüyalarıma girio nasıl kıyarım nası bı karara giderim bilmiorum rabbime hep dua ettim öğrendiğimden beri rabbim kararını bana bırakma die ama hayırlısı cnm gerçekten çok zor olcak...sırf bebklerin sağlığını düşündüğüm için bu kararı alıoruz üçü çok çook zor olucak dularaını esirgemeyin cnm ne olur sağsalim hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…