Kızlar test sonucunuz çıkmış olmalı..... Nerelerdesiniz yahuuu??? Hadi güzel sürprizler bekliyoruzz.... Olumsuz da olsa bu dünyanın sonu değil unutmayınn... sizinleyiz..
canim en son 8.gün evde test yaptim tek cizgiydi 9.gün Cuma günü kann verdim ve yarin sonucu alacagim persenmbe gununden sonra birdaha evde test yapmadim hayirlisi diyip yarini bekliyorum..Kücük prensimizle prensesimiz nasil? kacinci haftadasin ? 22 diye hesapladim ama yanilmista olabilirm..sevgiyle kal canim
sonucunu yarın mı alıyorsun merak ettim canım hadi gelsin ikizler inşallahevde test yaptın mı belki bugün çıkar yaa biz bile sabırsızlanıyoruz inşallah hayırlısı ile değerin iyi çıkar canım
Çok zor bir durumla karşı karşıyayım. Birtanesinin tutacağı imkansızken %%100 başarı . Bu bir lütuf ama ne olur başıma ne gelir bilemiyorum...
Birde hamilelik bulantıları beni çok mızmız yaptı. Sabahları çok kötüyüm akşamlarıda.
Kitap yapraklarından tüm dünyaya hiçnbir kokuya katlanamıyorum. Kendi kokum bile;((
Herkes çok sevindi sağolsunlar bebekleri ve anneyi bekleyen tehlikeleri bilseler nefesleri tutulurdu..
12. Haftaya kadar bekleyeceğiz durum ne olacak bakalım..korkuyorum..
Aykızım için endişeleniyordum şimdi kenim için de endişeleniyorum;((
Sağol canım,Firdevsle bir konuşabilseydim kararımı vericem.Ertelemek istemiyorum ama hata da yapmak istemem.bence bir adet geçirmiş oluyorsun bir şey olmaz,rahim filmi ayında radyasyon almış oluyorsun artı enfeksiyon olma riskin var o yüzden o ay hamilelik istemiyorlar.ama gene de için rahat etmiyecekse bir ay ertele ama adet olmuş oluyorsun bir şey olmaz,vücut radyasyonu atmış olur.
Doktorla henüz hiç konuşamadım.Bakalım ne der.Hakkımızda hayırlısı artık...Arkadaşlar.Ben histereskopiyi bazı durumlardan dolayı adet bitimin ortalarında olmuştum.yani yeniden adet olmama az bir zaman vardı.doktor bu yüzden bu ay bekliyelim dedi.hsgnin yapıldığı ay yapılabilir.Sonuçta hsg rahime zarar vermiyor.bu önemli bir durum olsa doktorunuz sizi mutlaka uyuyarırdı.formda şelale diye bir arkadaşımız hsg çekildiği ay denedi ve şimdi hamile.
bence bir adet geçirmiş oluyorsun bir şey olmaz,rahim filmi ayında radyasyon almış oluyorsun artı enfeksiyon olma riskin var o yüzden o ay hamilelik istemiyorlar.ama gene de için rahat etmiyecekse bir ay ertele ama adet olmuş oluyorsun bir şey olmaz,vücut radyasyonu atmış olur.
Arkadaşlar.Ben histereskopiyi bazı durumlardan dolayı adet bitimin ortalarında olmuştum.yani yeniden adet olmama az bir zaman vardı.doktor bu yüzden bu ay bekliyelim dedi.hsgnin yapıldığı ay yapılabilir.Sonuçta hsg rahime zarar vermiyor.bu önemli bir durum olsa doktorunuz sizi mutlaka uyuyarırdı.formda şelale diye bir arkadaşımız hsg çekildiği ay denedi ve şimdi hamile.
Ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah...Listeye baktım hiç bilgin yok.Vakit bulup yazarsan çok seviniriz.20 gunluk erkek bebegimiz var. Maas. cok tatli. Ayni babasi. Ben esmer kara kasli iken bebegimiz sarisin beyaz tenli. Cok guzel bir duygu. Ama cok zor gecti hamileligim. 32. haftadan 38. haftaya kadar hastanede yattim. Erken dogum sancisi cektim. cok agrim oldu. Albumine yakalandim. Su an bile vucudum odemli. Ama artik iyilesme surecine girdim. sukur. Uzun sure yatmaktan kaslarim tembellesmis. Her an kaslarimi yeniden hayata hazirlamak icin egzersiz yapiyorum. Sezeryandan kaynakli agrilarimda devam ediyor. Inanin cok zor hamilelik cok sukur ki bebegimiz kucagimizda. Bebegimizde ruzgarselinin bebegi gibi sarilik tehdidi cekti. Sutum gelmedi . yavas yavas sutum artiyor. Mama takviyesi ile birlikte.
2. denemede bebegimizi kucagimiza alirken , baslarda benim gibi umutsuzluga kapilmayin inanin herseye deger, inanin ve caba gosterin ve Allaha dua edin.
Herkese selamlar,
Kesin dış gebelik yok çünkü kızlarrrrrrrr
Üçüzmüş
Birisinin kesesi çok büyük
İkisinin kalp atışını duyduk))
Hayırlı olur inşallah.. Dua edin kızlar!!!
evt canım tedirgin oldum,daha önce başka bir merkezle donasyon için tedaviye başlamıştım 7.günün sonunda 9.5 çıkmıştı hatta estrofemi daha az içirtmişti,şimdi 7.günün sonunda 4mm dedi bugün doktor, hiç gitmediğim bir dr du acaba yanlış ölçebilir mi diye kafama takıldı.şimdi aspirin de içtim adetimi de uzattı 2gün oldu biteli,acaba bunun da etkisi olur mu?Canım peki senin rahim kalınlığın kaç çıktı.Doktorun be dedi.tedirgin olduğun bişey mi var
Üçüzmüş
Ben tüp bebek için bir yerde karar kılmıştım.Önce tüp dene diyen arkadaşlar olmuştu.Değerlerimin normal olmasına karşın , şansımın çok % 5 olduğunu söyleyen çok doktor var.Denemek mi lazım yoksa direkt donasyonmu.Birde donasyonda da başarısızlık olabilir.Bakın sizde de sebep yokken olmamış.Offf Offf ne zor bir karar bu ya.Tüp bebek denesek sonra gene donasyon olacaksa ciddi para demek birde.
Çok zor bir durumla karşı karşıyayım. Birtanesinin tutacağı imkansızken %%100 başarı . Bu bir lütuf ama ne olur başıma ne gelir bilemiyorum...
Birde hamilelik bulantıları beni çok mızmız yaptı. Sabahları çok kötüyüm akşamlarıda.
Kitap yapraklarından tüm dünyaya hiçnbir kokuya katlanamıyorum. Kendi kokum bile;((
Herkes çok sevindi sağolsunlar bebekleri ve anneyi bekleyen tehlikeleri bilseler nefesleri tutulurdu..
12. Haftaya kadar bekleyeceğiz durum ne olacak bakalım..korkuyorum..
Aykızım için endişeleniyordum şimdi kenim için de endişeleniyorum;((
canim benim, cok dogal tabii korkman...bende bile ilk bir tane gözükdügünde, ikincisi bir kac gün sonra gözükmüstü, taa 10. haftaya kadar acikcasi bizde korktuk, acaba 3. sü de varmi diye. cünkü bazen cok iyi saklaniyormus. yani kolay bir gebelik degil elbette, riskleri daha fazla bu bir gercek. ayni zamanda Allahim insallah sana kuvvetini ve sabrini vericeketir. ve dedigin gibi bekle bakalim 12. haftaya kadar..cogu zaman - buda bir gercek - ücü birden gelismiyor ilk haftalar, ikiz kaliyor, ve hatta tek bile kalabiliyormus. Artik hakkindan Allah ne hayirlisini senin icin verdiyse o olucaktir..kaderin önünden gecilmiyor iste..dedigin gibi 100de 100 tutmasi bir mucize gercekten - tam piyango :)
inan aklimdan sen ve aykizim cikmiyorsunuz..
migde bulantin hemen illa da gecmez canim, seni korkutmak istemem ama kendini ayarla yani, bazen 15. haftalara kadar sürüyor, asiri kötü olursan, hamilelikte alinabilcek ilaclar var canim, aci da fazla cekme yani. bak ben mesela felakat migde yanmasi yasiyordum söyle 18. haftadan sonraydi sanirm, gece gündüz ne uyku ne bisey dogru dürüst yiyebiliyordum, doktor ilac verdi, inan ondan beri bir kez migdem yanmiyor, ve ne rahatmis diyorum, bosuna öyle bir kac hafta aci cekmistim, kendimi yipratmisim. yani kendini nasil bir sekilde rahatlatacagin seylere odaklanacaksin artik.
merak ettim - esinin ailesi kendi ailen falan ögrendilermi 3üz olduklarini :) tepkileri nasildi? birde canim ikisinin kalp atisini duyduk diye yazmistim, yani digerinde daha embyro gözükmedi tam?
Efsun,
geleceğimiz veya kaderimiz önceden yazıldı çizildi.... Senin için 3 yavru tayin edilmişse onlar dünyaya gelecektir.. 2 ise 2, 1 ise 1... Bu önceden belirlendi ama biz şu an bilmiyoruz... Sen tedbirini al, kendini ve bebeklerini koru ; takdiri ise havale et... Senin için hayırlı olan ve sana yazılmış olan sana gelecek... Tüm yaşadıklarımız,çırpınışlarımız,korkularımız, sevinçlerimiz de o yazgının parçası... Rahat ol...tevekkül....
Bu bulantı olayı çok felaket... Ben kusamıyorum yani o boyuta gelmiyorum ama hep içim kalkıyor, ağzıma lokma koymak istemiyorum... Herşey kokuyor...Sabahları uyanıp ilacımı aldıktan sonra eşimi uğurluyorum ve yeniden yatıyorum ve sanki kış uykusuna yatıyorum bu ne yaaa... saat öğlen 1 de gözümü zor açıyorum... Ben oğluma hamileliğimde bu kadar erken başlamamıştı belirtiler yani vardı ama daha hafifti... Gün geçtikçe durumum ağır bir hal alıyor ,öğleden sonra 4-5 civarı normalleşiyorum biraz... Bütün günüm ex....... Bugün durumumu hiç beğenmeyip doktorumu aradım anlattım dinlen yiyebildiklerini ye dedi.. Balık yiyemediğimi hatta yemek yiyemediğimi söyledim, efadaily omega 3 ü o da önerdi... Muayenede görüşelim dedi..
Saç boyamayı geçen hafta ben de doktoruma sordum beyazları olan biri olarak... İlk 3 ay kesinlikle yok, sonra çok güvenilir bitkisel ile açık havada dakikası az tutularak olabilir dedi... İlk 3 ay hiç bir şey yok, çünkü bütün organlar ilk 3 ayda oluşuyor...
Sevgiyle...bebeklrinle mutlu kall...
Sevgili Rosadali aramiza hosgeldin,
begen linkini görünce tesekkür ederim aramiza hosgeldin,güzel paylasimalr dilerim cnm
sevgiler
waltkrayburg ve mor menekşe sizlerden bugün güzel haberlerinizi bekliyorum.
inşallah herşey yolunda gider.
lütfen erkenden yazın akşama kalmasın,akşam giremeyeceğim sabahı zor ediyorum.
kalbim sizinle kızlar, hadi hayırlısı.........
Üçüzmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?