Kızlar test sonucunuz çıkmış olmalı..... Nerelerdesiniz yahuuu??? Hadi güzel sürprizler bekliyoruzz.... Olumsuz da olsa bu dünyanın sonu değil unutmayınn... sizinleyiz..

ach canim ciksa yazmazmiyim yarini bekliyorum alinca mutlaka paylasacagimki pozitif haberi vermeyi umuyorum insallah yanilmam sevgiyle kal kucuk prensesin guzel annesi ....

canım aynı anda yazmışızmoral bozmak yok çünkü idrar testleri hassas değil inşallah yarın güzel sonucunu alırsın

canim yarin sonuc evde yapmadim cunku cikmazsa moralim bozulsun istemiyorum bende 4 gözle yarini bekliyorum insallahhhh canim Allah isteyen herkese nasip etsin

hayirlisi artik canim. insallah yarin güzel haberlerini aliriz. insallah
prens ve prenses iyiler insallah ..23. hafta icindeyiz canim. cok zorlasiyo git gide hamilelik, ikiz hamilelikden diyorlar arkadaslar. ki daha düsün kac hafta var. ama olsun, yeterki bende daha uzun kalsinlar bebislerim. darisi insallah sana ve tüm cocuk isteyenlere canim benim. hep dualarimda varsin.

canim benim, cok dogal tabii korkman...bende bile ilk bir tane gözükdügünde, ikincisi bir kac gün sonra gözükmüstü, taa 10. haftaya kadar acikcasi bizde korktuk, acaba 3. sü de varmi diye. cünkü bazen cok iyi saklaniyormus. yani kolay bir gebelik degil elbette, riskleri daha fazla bu bir gercek. ayni zamanda Allahim insallah sana kuvvetini ve sabrini vericeketir. ve dedigin gibi bekle bakalim 12. haftaya kadar..cogu zaman - buda bir gercek - ücü birden gelismiyor ilk haftalar, ikiz kaliyor, ve hatta tek bile kalabiliyormus. Artik hakkindan Allah ne hayirlisini senin icin verdiyse o olucaktir..kaderin önünden gecilmiyor iste..dedigin gibi 100de 100 tutmasi bir mucize gercekten - tam piyango :)

inan aklimdan sen ve aykizim cikmiyorsunuz..

migde bulantin hemen illa da gecmez canim, seni korkutmak istemem ama kendini ayarla yani, bazen 15. haftalara kadar sürüyor, asiri kötü olursan, hamilelikte alinabilcek ilaclar var canim, aci da fazla cekme yani. bak ben mesela felakat migde yanmasi yasiyordum söyle 18. haftadan sonraydi sanirm, gece gündüz ne uyku ne bisey dogru dürüst yiyebiliyordum, doktor ilac verdi, inan ondan beri bir kez migdem yanmiyor, ve ne rahatmis diyorum, bosuna öyle bir kac hafta aci cekmistim, kendimi yipratmisim. yani kendini nasil bir sekilde rahatlatacagin seylere odaklanacaksin artik.

merak ettim - esinin ailesi kendi ailen falan ögrendilermi 3üz olduklarini :) tepkileri nasildi? birde canim ikisinin kalp atisini duyduk diye yazmistim, yani digerinde daha embyro gözükmedi tam?

Sağol canım,Firdevsle bir konuşabilseydim kararımı vericem.Ertelemek istemiyorum ama hata da yapmak istemem.
Doktorla henüz hiç konuşamadım.Bakalım ne der.Hakkımızda hayırlısı artık...

Ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah...Listeye baktım hiç bilgin yok.Vakit bulup yazarsan çok seviniriz.

..

Kesin dış gebelik yok çünkü kızlarrrrrrrr

Üçüzmüş

Birisinin kesesi çok büyük
İkisinin kalp atışını duyduk))

Hayırlı olur inşallah.. Dua edin kızlar!!!

ay efsunecım... geriden geriden okurken bi rahatladım senin progestan lök diye düşünce sevindim ağrın sancın kalmadı diye.. şimdide bu haber üstüne ballı kaymaklı tatlı gibi geldi.. aklım sendeydi cumartesiden beri ama bir fırsat bulup giremedim işte

çok sevindim arkadaşım. Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. öpüyorum

Canım peki senin rahim kalınlığın kaç çıktı.Doktorun be dedi.tedirgin olduğun bişey mi var
evt canım tedirgin oldum,daha önce başka bir merkezle donasyon için tedaviye başlamıştım 7.günün sonunda 9.5 çıkmıştı hatta estrofemi daha az içirtmişti,şimdi 7.günün sonunda 4mm dedi bugün doktor, hiç gitmediğim bir dr du acaba yanlış ölçebilir mi diye kafama takıldı.şimdi aspirin de içtim adetimi de uzattı 2gün oldu biteli,acaba bunun da etkisi olur mu?

Üçüzmüş

Canım bak geldi o gün.seni tekrar tekrar tebrik ediyorum.güzellikler hep seninle olsun.mutluluktan ağla ve arkasından kahkahalar at hep olur mu?mutlu hayallerin hep gerçek olacak.sıra sende :)

Bilginisa; canım her son yeni bir başlangıcın habercisidir.bu sefer herşey çok daha farklı olacak
Atessn; nerelerdesin göremiyorum seni.özledik ama...
Rüzgarselin; o küçük e minicik eller ne yapıyor? biraz daha büyüyünce bizim için de ısır onları olur mu?
Tunanehir; yazdıklarından her geçen gün daha da mutlu olduğun nasıl da belli oluyor.umarım daha da mutlu olursun.
Baharım1980; senden güzel haber gelecek içime doğuyor.
Walktrayburg; canım sen de bizi çok mutlu edeceksin.senin de sıran gelmek üzere.

evet karar vermek çok zor. inşallah kararın hayırlı olur. eğer batuma karar verirsen süreç hakkında senle konuşmak isterim. belki bizde senle orda karşılaşırız:)

Efsun,
geleceğimiz veya kaderimiz önceden yazıldı çizildi.... Senin için 3 yavru tayin edilmişse onlar dünyaya gelecektir.. 2 ise 2, 1 ise 1... Bu önceden belirlendi ama biz şu an bilmiyoruz... Sen tedbirini al, kendini ve bebeklerini koru ; takdiri ise havale et... Senin için hayırlı olan ve sana yazılmış olan sana gelecek... Tüm yaşadıklarımız,çırpınışlarımız,korkularımız, sevinçlerimiz de o yazgının parçası... Rahat ol...tevekkül....
Bu bulantı olayı çok felaket... Ben kusamıyorum yani o boyuta gelmiyorum ama hep içim kalkıyor, ağzıma lokma koymak istemiyorum... Herşey kokuyor...Sabahları uyanıp ilacımı aldıktan sonra eşimi uğurluyorum ve yeniden yatıyorum ve sanki kış uykusuna yatıyorum bu ne yaaa... saat öğlen 1 de gözümü zor açıyorum... Ben oğluma hamileliğimde bu kadar erken başlamamıştı belirtiler yani vardı ama daha hafifti... Gün geçtikçe durumum ağır bir hal alıyor ,öğleden sonra 4-5 civarı normalleşiyorum biraz... Bütün günüm ex....... Bugün durumumu hiç beğenmeyip doktorumu aradım anlattım dinlen yiyebildiklerini ye dedi.. Balık yiyemediğimi hatta yemek yiyemediğimi söyledim, efadaily omega 3 ü o da önerdi... Muayenede görüşelim dedi..
Saç boyamayı geçen hafta ben de doktoruma sordum beyazları olan biri olarak... İlk 3 ay kesinlikle yok, sonra çok güvenilir bitkisel ile açık havada dakikası az tutularak olabilir dedi... İlk 3 ay hiç bir şey yok, çünkü bütün organlar ilk 3 ayda oluşuyor...
Sevgiyle...bebeklrinle mutlu kall...

Hayatım,

Lütfen miğde yanma ilacını yazarmısın??? Ben hayatım boyunca miğdemde rahatsızlık hissetmemiştim. Miğde ağrısı yanması bulantısına nakavt ıldum;((
İki keseyi geçen hafta görmüştük ve bu keselerden birinin kalp atışını bu hafta dduyduk.
Ama 3. kese bu hafta içind ekalp atışıyla bu kontrolde gözüktü..
Geçen haftanın 2. kinde kalp atışı yok ama o da gelecek hafta olur dedi doktor..

Olacağı varmış artık şikayet etmek yerine korkularımı kanalize etmeye çalışıyorum.

Kimseye söylemedik. Hele ikiz üçüzü olduğunu söylemeyi hiç düşünmüyoruz şimdilik. 12.hafta geçsin bir hele..

Zaten annnem şuanda tüm gücünü kızkardeşe sefer etmiş durumda. Babamla birlikte24 saat emrine amade yaşıyorlar. O da onları parmağında oynatıyor. Düşün anneler gününde gittik hep beraberdik. Hamile kıyafeti giymiş kızkardeş hamileyim amniyosentez iyi geçti felan yok söylemek. Nasılsın nasıl gidyor dedim çok şükür sen nasılsın? Sanki bebek yok ortalıkta. Çocuğu olmayanın nazarı değeri birçok arkadaş yapmıştı eşimin ailesi ve benim aileden olunca şok oluyorsun..
Buna benim yapacağım birşey yok onun görgüsüzlüğü!!

Bugün bir perinatoloğa gideceğim.
Kendine dikkat et. Şişlikler ne alemde??

Aynı durumu yazmışsın bende hiçbirşey Yapamıyorum. Bulduğum türk kadın gelmedi. Bende yabancı bir yardımcı ile görüşeceğim bugün!!
Kaderden kaçılmıyor bunu biliyorum ama gözleirmdeki şaşkınlığın önüne geçemiyorum.
İlk denemede tutmaz diye düşünürken ikizi öğrendik uçtuk üçüzle yere çakıldım. İyi yönleri var ama yinede çok zor olacak!!

Süreci göreceğiz.. Bugünü doktor iyi bilinen bir perinatologa gidiyorum. Kadın doğum uzmanlığı üzerine 3 yılda sadece gebelik dönemi
Sorunları konusunda akredite olmuş eğitim almış.
İnternette birçok ikiz doğumun erken gelemsini engellediğini okudum,!!

(!!!!!!Bebekciğim bu sana; özellikle prelamksi mi ne gebelikte şişliğe nedne olan hastalık konusunda birçok kadına yardımcı olmuş. ))!!!!!

Ben elimden geleni yapacağım gerisi allaha kalmış. Böyle bir hhayat dalgasının karşısında rijit durmaktansa esnek olup dalgaya binmeyi başarmayı çok istiyorum..

Bu hafta sendne de bir süpriz olabilir fblıcığım. 10. Haftaya kadar yolu var)

Sevgili Rosadali aramiza hosgeldin,
begen linkini görünce tesekkür ederim aramiza hosgeldin,güzel paylasimalr dilerim cnm

sevgiler

günaydın larax,(önce bana dedini anlamamıştım kusura bakma biraz geç oldu) ne demek aranıza aldığınız için ben teşekkür ederim.
iyiki böyle bir site kurulmuş ve sizler ile tanışmışım,
inşallah güzel paylamalar artıkça heyacanlarımız da artar.

Son düzenleme:
waltkrayburg ve mor menekşe sizlerden bugün güzel haberlerinizi bekliyorum.
inşallah herşey yolunda gider.
lütfen erkenden yazın akşama kalmasın,akşam giremeyeceğim sabahı zor ediyorum.
kalbim sizinle kızlar, hadi hayırlısı.........

canım ben daha başlamadım şu an testlerimi yapıcam haziranda da son tüp denememiz olacak onun için hazırlık yapıyoruz canım sonuç bekleyen waltkrayburg durugen ve baharım inşallah hayırlı sonuçlarını alırız

Kizlar ya hapımın bitmesine daha yedi gün vardı .ikisini sondan içmiştim.vee bu gün pat diye adet oldum.şimdi irem hanımı arıycam..bakalım ne diycek.

Üçüzmüş

mesajı görünce ilk içimden geçen bu oldu, vay canına!!!!!!!!! tebrik ederim x 3

Tüp bebek olunca, çoğul gebelik sürpriz değil tabiki. Üçüz olur mu acaba diye başlarda ben de düşünmüştüm, ikiz olsa çok mutlu olurdum, ama üçüz olursa ne yaparım diye endişelenmiştim. İleri yaş nedeniyle hamilelik zor olabilir, 3 tane ile başa çıkamayabiliriz diye düşünmüştüm. Doktorum, üçüz başlasa bile gebelik sürecinde 1 tanesinin gelişimi kendiliğinden durabilir, bu sık görülen bir durumdur demişti. Beklemekten başka yapacak bir şey yok şu anda. Sabırlar dilerim, zaman çooook yavaş geçiyor hissine kapılabilirsin, ama geçecek. Şu an seni şaşırtan, garip hissettiren her şey bir süre sonra geçecek, gerçekten hamile olduğuna, doğuracağına inandığında, güvendiğinde başka bir süreç başlayacak. Hamileliğin sıkıntıları olsa da, keyifli tarafları çok fazla, yaşadığında anlayacaksın.

Ben kına ile boyamıştım saçımı hamilelik sürecinde, ve hatta emzirme sürecininin ilk yılında. Ama koku konusunda sorun yaşıyorsan pek tavsiye etmem, epey kokuyor çünkü. Boşver, bir süre beyazların görünüversin.

Mide yanması ben de yaşamıştım, hatta son aylarda daha artmıştı. İlaç vs denemedim, bana en iyi gelen maden suyu oldu. bazı günler 3 tane içtiğim oldu. Bir de süt. Soğuk sütü iki üç yudum (daha fazla değil) içip bir saat sonra yine 2-3 yudum içersen epey faydası oluyor (TV de bir dr söylemişti bunu)

Bu belki de ömrün boyunca bir kez yaşayacağın bir süreç, bu açıdan bakmaya çalış, kendine ve bebişlere iyi davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…