Kizlar ya hapımın bitmesine daha yedi gün vardı .ikisini sondan içmiştim.vee bu gün pat diye adet oldum.şimdi irem hanımı arıycam..bakalım ne diycek.
Bugün adetimin 2.günü 19 gün sonra bir iğne yapacağımı söyledi İrem hanım ve daha sonra transfer.Firdevsle görüşemedim aramadı beni.Arayacakmış ama ne zaman bilmiyorum.Büyük ihtimalle de benim hakkında fikri yok.peki bu kadar kısa sürede Donörü nasıl belirleyecek.Acaba donmuşlarla mı yapacak ki bunu istemiyorum.Arkadaşlar benim gibi aniden transfere gideniniz var mı.çok tedirginlik.Film bile yok elimde,keza tahlillerde.Hepsini ancak adet sonrası halledeceğim.Kör gözüne parmak misali olacak biraz.Ertelersem de bir daha kalır yapamam diye korkuyorum.malum yaşda 44 lütfen yol gösterin
canim en son 8.gün evde test yaptim tek cizgiydi 9.gün Cuma günü kann verdim ve yarin sonucu alacagim persenmbe gununden sonra birdaha evde test yapmadim hayirlisi diyip yarini bekliyorum..Kücük prensimizle prensesimiz nasil? kacinci haftadasin ? 22 diye hesapladim ama yanilmista olabilirm..sevgiyle kal canim
bugun sonucu aldim negatig degerim 2 nin altinda cikti nasip Kismet diyelim sevgiyle kalin
Çok zor bir durumla karşı karşıyayım. Birtanesinin tutacağı imkansızken %%100 başarı . Bu bir lütuf ama ne olur başıma ne gelir bilemiyorum...
Birde hamilelik bulantıları beni çok mızmız yaptı. Sabahları çok kötüyüm akşamlarıda.
Kitap yapraklarından tüm dünyaya hiçnbir kokuya katlanamıyorum. Kendi kokum bile;((
Herkes çok sevindi sağolsunlar bebekleri ve anneyi bekleyen tehlikeleri bilseler nefesleri tutulurdu..
12. Haftaya kadar bekleyeceğiz durum ne olacak bakalım..korkuyorum..
Aykızım için endişeleniyordum şimdi kenim için de endişeleniyorum;((
çok üzüldüm canım. ne kadar zor bir süreç bu böyle. ne desem boş .inşallah bundan sonraki denemelerde olur diyebileceğim sade
20 gunluk erkek bebegimiz var. Maas. cok tatli. Ayni babasi. Ben esmer kara kasli iken bebegimiz sarisin beyaz tenli. Cok guzel bir duygu. Ama cok zor gecti hamileligim. 32. haftadan 38. haftaya kadar hastanede yattim. Erken dogum sancisi cektim. cok agrim oldu. Albumine yakalandim. Su an bile vucudum odemli. Ama artik iyilesme surecine girdim. sukur. Uzun sure yatmaktan kaslarim tembellesmis. Her an kaslarimi yeniden hayata hazirlamak icin egzersiz yapiyorum. Sezeryandan kaynakli agrilarimda devam ediyor. Inanin cok zor hamilelik cok sukur ki bebegimiz kucagimizda. Bebegimizde ruzgarselinin bebegi gibi sarilik tehdidi cekti. Sutum gelmedi . yavas yavas sutum artiyor. Mama takviyesi ile birlikte.
ne mutlu size.donasyon muydu,kime yaptırmıştınız?Allah size de bebeğinize de uzun ömür versin.adı ne bebeğinin canım?
bugun sonucu aldim negatig degerim 2 nin altinda cikti nasip Kismet diyelim sevgiyle kalin
canım geçmiş olsun,çok üzüldüm.seni çok iyi anlıyorum .6 kere yaşadım bu duyguyu ben de.doktor ne dedi?
Yeni katıldım aranıza.Okuyor okuyor bir türlü karar veremiyordum.Efsune'nin ve diğer arkadaşların arka arkaya pozitifleri bana artık tamam başla dedi.Aslında BEBEK arkadaşın hamilleliği milat ama kısmet bu günlereymiş.Her geçen gün kayıp gibi gelmeye başladı.Planımı,bütçemi temmuz ayına göre ayarlamışken bir ay önceye aldım.Hemen gitmek hamile kalıp gelmek istiyorum.Aslında belki de hatalı davranıyorum ama işte şimdiki psikolojim beni böyle yönlendiriyor.Firdevs hanımla doğru dürüst konuşamadım.Bu gece arayacağını söyledi.geçmiş mesajlarını okuyamadım, hangi süreçleri yaşadın bilmiyorum. belki yardımı olur diye yazmak istedim, benim ilk denememde toplam süreç 45 gün kadar sürmüştü, yani burads doktorla görüşmem, karar verme, ilaca başlama, transfer tarihi arasında geçen süre.
ikincisinde biraz daha uzun sürdü, 2 aydan biraz fazla. bunun sebebi, yeni doktorumun rahimin hazırlanması için daha fazla zaman gerektiğini düşünmesi idi. ama transfer için gideceğimi, transferden 3-4 gün önce haber verdiler, apar topar gittik.
muhtemelen sürekli takip ettikleri donörler vardır. sen hazır olmadığını düşünüyorsan (bedenen ve zihnen) 1-2 ay daha bekleyebilirsin, yaş daha 44, telaşa hiç gerek yok. birkaç ay önce yada sonra, hiç farketmez. Eğer senin yaşında olsam, tekrar donör dener, kızıma bir kardeş isterdim.
Yeni katıldım aranıza.Okuyor okuyor bir türlü karar veremiyordum.Efsune'nin ve diğer arkadaşların arka arkaya pozitifleri bana artık tamam başla dedi.Aslında BEBEK arkadaşın hamilleliği milat ama kısmet bu günlereymiş.Her geçen gün kayıp gibi gelmeye başladı.Planımı,bütçemi temmuz ayına göre ayarlamışken bir ay önceye aldım.Hemen gitmek hamile kalıp gelmek istiyorum.Aslında belki de hatalı davranıyorum ama işte şimdiki psikolojim beni böyle yönlendiriyor.Firdevs hanımla doğru dürüst konuşamadım.Bu gece arayacağını söyledi.
Benim rahim hazırlığı konusunda hiç bir fikrim yok.Düzelni adet görüyorum.Tüp bebek tedavilerimdede hiç böyle bir şey olmadı.Ayrıca filmlerim var elimde ama tarihleri biraz eski.En yenisi 3 yıl önce çekilmişti.Kabul edeceklerini sanmıyorum.Bu nedenle bir hafta sonra (adet bitimi)yenisini çektirip göndereceğim.Durum böyle işte.Sen ne güzel kavuşmuşsun bebeğine.Allah ona uzun ömür versin inşallah.Bebeklerimiz olsun,oğluna kardeş olsun inşallah.Bizlerede dua et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?