bebekcim sen kaçıncı gün test yaptın değerin kaç çıktı acaba
bi de sen de belirtiler neydi?zahmet olmazsa cevaplarsan......
bi de yaşın kaç acaba
üzüldüm canim, ne demek öyle hemen bosanalim..esin nedne öyle bir tavir yaptiki..dedigin gibi biz kadinlar nelere katlaniyoruz.....anlamiyorum gercekten....sorabilirmiyim senin yasin kac, kac yildir evlisiniz? gercekten sence esin bosanmak istermi?
canım üzülme. bende senin gibi yasıyorum bazı olayları. eşimin 2 çocuğu var. aynısını banada eşim dedi. ilkin çok üzüldüm. sonra çocuğu isteyen ben olduğum için herseye katlanacağım. sonra boşanmak istersede boşanırım. çocuğuma ben tek bakarım. öyle düşün canım. allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bizlere....
Menekşeciğim eşinin tutumuna çok üzüldüm benim eşimde geçen gün yine durdu durdu patlattı boşanalım diye tabi ben açtım ağzımı yumdum gözümü sen evlenikren sadce iyi gün lafını duydun galiba dedim gerisni duymadan evet dedin sanrım filan dedim.
Benim eşim nette sürekli donasyon caiz mi diye okuyup duruyor.Sanrım seninki de bu konuda araştırma yapıyor ki böyle bir tutum takınıyor.Allah hepimzin yardımcısı olsun bize sabır,güç ve kuvvet versin.
bilen arkadaşlar vardır aranızda.ama ben yenileyim.tam 3 defa donasyon denedim.malesef olmadı.dr.berkte denemiştim.daha sonra eşimim ısrarıyla.evlatlığa başvurduk.şimdi beklemedeyiz birkaç ay sonra sanırım gelecek.yeni arkadaşlar katılmış aramıza koskocaman aile olduk burda.her gün yazdıklarınızı okuyorum giremesemde.olumsuzluk yaşayan arkadaşlarım için çok üzülüyorum.aynı yollardan geçtiğim için.bir gün hepimizin yüzü gülecek.MORMENEKŞE canım eşin için sabırlı ol hepimizin başında benim eşimde azospermi teşhis konduğunda bana defalarca ayrılarım demişti.bunlar geçecek merak etme.kızlar benden bu kadar herşey gönlünüzce olsun.bol şanslar.
canım 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim eşim boşanmak istemiyor ama bu bizim son şansımız eğer olmazsa birdaha deneme şansımız yok ister istemez sonrasını düşünüyorsun bende bu foruma takıldığım için donasyon kesinlikle düşünmem dedi gerekirse boşanırım dedi gerçi dün konuştuk biraz geveledi bende bebeğimiz olsun istiyorum dedi bakalım artık yıllar sonra hayır derse ozaman üzülürüm diye şimdi soruyorum yoksa acelem yok
amin canım senin eşinin 2 çocuğu olduğu için duygusal olarak muhtemelen seni anlamıyordur ben eşimi seviyorum ama en son tepemi attıracak gözüm hiçbirşeyi görmeyecek dün dedim sen ikide bir boşanmayı gündeme getirirsen ben çok uzatmam dedim .yok istemiyorum dedi çok duygusal eşim iki arada bir derede kalmış gibi hissediyor normalde boşanmayı hiç istemiyor sadece ciddiyetini anlatmak istiyor .bakalım zaman herşeyin ilacıdır
evet aynen eşimde sürekli bakıyor ama böyle yaşamak çok zor tamamen ümitsiz olmak çok zor ben zaten bir yıldır bu forumda sizin sayenizde kendimi ayakta tutuyorum çünkü bizim tekrar tekrar deneme şansımız yok bu son ve bitecek bu gerçekle yaşamak kolay mı ?anlamıyor Allah ım hepimize hayırlı kapılar açsın sıkıntılarımızı ferahlığa çevirsin inşallah başka birşey düşünemiyorum teşekkür ederim hepinize derdimle dertlendiniz siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum.
Kızlar transferden sonrada prednolu kullandınız mı.yani teste kadar mı kullanılıyor.bana klinikten bişey demediler.Ben hala kullanıyorum.bu gün 6.günüm.
Firdevs hanıma şimdi başlasam tekrar dedim olmaz dedi dediğin gibi beklemekten başka çare yok. senin daha önce sağlıklı çocuğun vardı sanırım eee o bebeği vücut tehtit olarak görmedi mi,bu seferki denemen de prednol kullandın mı?ara ara mı tehtit olarak görüyor anlamadım.prednol bir daha sonraki denemede kullansam çaresi olur mu acaba ,bu sorunla ilgili herhangi bir test falan ne yaptırabilirim acaba?ben ayrıca transferden sonra her gün cleaxane yapıyorumsakın doktorun izni olmadan kullanmayın.
prednol bir tür kanser ilacı vücudun direncini düşürüyor. tress sen hala kullanıyor olamazsın. sanırım progestoronla karıştırıyorsun. o sdece 5 gün kullanılıyor.
bende kullandım. hala saçlarım inanılmaz dökülüyor. ve hala kendimi güçsüz hissediyorum.
kardelen senin yaşadığını bende yaşadım doğal hamile kaldım ilk farkettiğim de değerim 581 di hemde .....ama iki gün sonra 530 çıktı iki gün sonra bir tane claxene iğne oldum 670 çıktı. şaşkınlıkla iki günde bir baktırdık ama sonuç düşük oldu. ultrasonda kese bile görünmüştü. vücut kabul etmiyor ve atıyor bu durumda bağışıklık sistemin güçlü vücudun embriyoyu zararlı bir mikrop gibi görüyor ve kabul etmiyor. prednol de bunun tek ilacı vücudun direncini azaltıyor ve orada savaşmasına engel oluyor.
ama şu aşamada yeniden ilaca başlamak işe yarar mı bilmiyorum inan...
fakat işe yarasada değerler düzgün katlanarak artmadığı için o embriyo sağlıklı da olmayabilir.
beklemekten başka çare yok. allah hayırlısını versin sana inşallah. oluruna bırakıp dua et başka yapacak bişey yok(((
Kızlar transferden sonrada prednolu kullandınız mı.yani teste kadar mı kullanılıyor.bana klinikten bişey demediler.Ben hala kullanıyorum.bu gün 6.günüm.
kızlar şimdide değerim 1-2 birim artmış,niye böyle oluyor yaaaa şöyle 2 katına çıkıverse ..firdevs hanım bebiş tutunmuş ama büyüme hormonu tam uğramıyor herhalde,vücudun gelişmesine izin vermiyor dedi,böyle durumlarda prednolu daha uzun kullandırıyoruz dedi,ahhh be sevgili doktorum madem böyle bir olasılık var bana prednolu niye devam ettirmedin,trransfer öncesi 5 gün kullandım,keşke devam etseydim.biraz daha ilaçları kullanmaya devam et,tekrar baktır bu seviye de çıkarsa ilaçları bırak dedi.offfff offffffff bebişlerim ne güze yapışmış ama büyüyemiyorlar,kzlar hiç daha önce böyle olmuşmuydu,neden ne olabilir?sanırım bu gün bilginisa nın transferi vardı,hayırlı transferler canım inşallah senin bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve güzel gelişirler,canım eğer seniin de benim gibi bir olasılık varsa prednole devam et tabiki dr una danışarak, benim gibi talihsizlik yaşama canım
canım okan verme işni hiç duymadım ama bizim kan gruplarımız da farklı.Firdevs hanım prednolü daha uzun kullandırıyoruz dedi,yani bilmiyorum ki çözüm olur mu dediğin gibi prednol tehlikeli bir ilaç ne kadar süre kullanılır böyle durumlar da.eğer benim vücut hep böyle bebekleri geliştirmiyecekse boşuna bir daha gitmeyeyim.ooffff Allah ım ne kadar zormuş Rabbim hepimize yardım et bebeksiz anne kalmasın,hayırkı sağlıklı evlatlar nasip et.evet benim sağlıklı kızım var ama o zaman 23 yaşındaydım.
gerçi bu bağışıklık sorunu yaşlanınca azalmalı mantıken. o zaman neden atmadı değil mi.??
o zaman ben küçük bir hatada hamile kalıyordum 40 yaşına kadarda böyleydi kaç kere kürtaj oldum ben.
ve son iki yıla kadarda korunuyordum hep spral vardı. sandım ki çıkarır çıkarmaz yine hamile olacağım. ve inanın daha iki yıl öncesine kadar ben yumurtlama günü nedir bilmiyordumşimdi bildiklerimi de keşke bilmesem.....
cd56 diye bir bağışıklık sistemi testi varmış ama diyelimki çıktı tedavisi perednol denilen ilaç. eeee onunda kullandık evet bu denemede ben de 5 gün kullandım onu. ama olmadı...ne yapılabilir başka eğer sorun buysa araştırmadayım. birde şöyle bişey duydum. eşinin spermini kabul etmiyormuş vücut bu nedenle eşinden kan alınıp sana veriliyormuş tam olarak doğru ifade edememiş olabilirim ama böyle bişey de varmış.
Canim, Allahdan hayirlisini dile...prednolu daha fazla alsaydim falan düsünme. arkadasin dedigi gibi o ilac zaten 5 gün en fazla aliniyor, tehlikesi de var.........seni üzmek istemem ama bu kadar az bhcg ciktiysa, o gebelik gelismiyor demek.......benim gecen sene yasadigim gebelikde degerlerim daha yüksekdi, 2500lere cikmisti, ama embyro falan bisey yoktu.gelismiyordu yani. Allah dan hayirlisini dile canim. saglikli embyro degil o zaman.......yoksa güzelce gelisirdi..........cok zor biliyorum, ama yapicak bisey yok sanirim. tabii Allah dan ümit kesilmez ama yinede kendini simdi mahvetme, su ilaci alsaydim, sunu yapsaydim diye kendini yipratma............bence sen hic bir sey yapamazdin canim - sadece ALLAH a kalmis bisey............
canım yaaa üzgünüm hem de çok ama niye böyle oldu diye de araştırıyorum,bir daha ki sefere ne yapılabilir,işte çaresizim.tabiki de Allah ım hayırlısı ne ise onu nasip etsin.ne bileyim işte psikolojim bozuldu iyice.iki gün sonra tekrar baktır tekrar baktır umut yok ama işte belki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?