canım okan verme işni hiç duymadım ama bizim kan gruplarımız da farklı.Firdevs hanım prednolü daha uzun kullandırıyoruz dedi,yani bilmiyorum ki çözüm olur mu dediğin gibi prednol tehlikeli bir ilaç ne kadar süre kullanılır böyle durumlar da.eğer benim vücut hep böyle bebekleri geliştirmiyecekse boşuna bir daha gitmeyeyim.ooffff Allah ım ne kadar zormuş Rabbim hepimize yardım et bebeksiz anne kalmasın,hayırkı sağlıklı evlatlar nasip et.
evet canım bende transfer sonrası hiç belirti olmadı,hiçbirşey hissetmedim,transferin 12.günü betahcg ölçüldü,14.günü kahverengi akıntım başlamıştı ama çok fazlaydı...Canım transfer sonrası sende de hiç belirti yoktu sanırım.Yaa bende hiç belirti yok .ne zormuş beklemek.herkes yazmış kasık ağrısı ,batması.yani bu çok hissedilen bişey mi yoksa vücudumuzu çok dinlediğimiz için mi öyle geliyor.birde sende lekelenme ne zaman olmuştu.sevgiler canım
Kızlar transferden sonrada prednolu kullandınız mı.yani teste kadar mı kullanılıyor.bana klinikten bişey demediler.Ben hala kullanıyorum.bu gün 6.günüm.
canım yaaa üzgünüm hem de çok ama niye böyle oldu diye de araştırıyorum,bir daha ki sefere ne yapılabilir,işte çaresizim.tabiki de Allah ım hayırlısı ne ise onu nasip etsin.ne bileyim işte psikolojim bozuldu iyice.iki gün sonra tekrar baktır tekrar baktır umut yok ama işte belki....
slm kızlar.yarın uçuyorum kıbrısa hayırlısıyla. cumartesi eşim sperm verecek. dualarınızı benden eksik etmeyin. firdevs hanıma giden arkadaşlar ödemeyi tl mi yaptınız euromu? girne ve lofkoşede ziraat ve garanti bankası varmı? turkcel yeni hat aldım. tl yükleme oradan yapabiliyormuyuz. 1 haftalık seruvenimiz başlıyor haydi hayırlısı.:)))
araştırmam gerekli ama nasıl ve kimden öğrenebilirim,hangi testleri yaptırmalıyım bilmiyorumcanım ne diycemi bilemiyorum,Allahın izniyle bir dahaki sefere inşallah..çok üzüldüm kardelen,bu bağışıklık sisttemini iyce bi araştırman gerekli....
Arkadaşlar 5.gün transferinde prednolü beş günmü kullandınız.benim 3 gün transferi oldu.yani transferden sonra Ben beş gün daha kullanmışım.iremi aradım.firdevs hanım korkmasın bişey olmaz bazen daha fazla bile kullandırdığımız oluyor demiş.kendimi tebrik ediyorum.veee hap kullanma özürlüsü olarak olan ediyorum.umarım Ciddi bir yan etkisini görmem
canım belki de böylesi daha hayırlıdır senin için baksana benim bebişler tutunmuş ama bağışıklık sistemi kabul atmemiş belki ben de yanlışlıkla kullansaydım belki de bebişler gelişirdi,gerçi Allah ın takdiri O yazmadıysa biz ne yaparsak yapalım olmaz da işte ben bir neden arıyorum yaaaa.senin nasıl gidiyor canım var mı belirti,hayırlısıyla inşallah bebişlerin olur.
canım valla tam dört tane fazladann içmişim yapacak bişey yok artık.bende hiç belirti yok valla kafayı yiycem.sende belirti olmuşmuydu canım.ya anlamıyorum bu kasıklarında ağrısı olanların ki acaba piskolojik mi.yoksa gerçekten ciddi batmalar mı oluyo acaba.off sanırım 8 günü ben kanda baktırıcam.bu strese daha fazla dayanamıycam.canım sana yeniden güç ve sabır diliyorum.allah hepimize yardım etsin...
ben de bugün hiç belirti yok..dayanamadım gittim kan verdim...6.gün kan weren ilk benimdir heralde
peki sonucunu aldınmı.valla bende cumartesi yaptıracam.resmen çin işkencesi beklemek
sonucu yarın wereceklerde...asıl önemli olan sonuç çıkar mı.....yani çıkmazsa üzülücem ama neye üzülücemi bilmiyom ya varsa ya yok çıkarsaa
canım okan verme işni hiç duymadım ama bizim kan gruplarımız da farklı.Firdevs hanım prednolü daha uzun kullandırıyoruz dedi,yani bilmiyorum ki çözüm olur mu dediğin gibi prednol tehlikeli bir ilaç ne kadar süre kullanılır böyle durumlar da.eğer benim vücut hep böyle bebekleri geliştirmiyecekse boşuna bir daha gitmeyeyim.ooffff Allah ım ne kadar zormuş Rabbim hepimize yardım et bebeksiz anne kalmasın,hayırkı sağlıklı evlatlar nasip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?