üzüldüm canim, ne demek öyle hemen bosanalim..esin nedne öyle bir tavir yaptiki..dedigin gibi biz kadinlar nelere katlaniyoruz.....anlamiyorum gercekten....sorabilirmiyim senin yasin kac, kac yildir evlisiniz? gercekten sence esin bosanmak istermi?

canım üzülme. bende senin gibi yasıyorum bazı olayları. eşimin 2 çocuğu var. aynısını banada eşim dedi. ilkin çok üzüldüm. sonra çocuğu isteyen ben olduğum için herseye katlanacağım. sonra boşanmak istersede boşanırım. çocuğuma ben tek bakarım. öyle düşün canım. allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bizlere....

canım bahçecinin kadındoğumcuları iyi ama bizde eşim için iyi bir ürolog ve mikrobiyolog lazım iyi diye duyduk gidicez bilmiyorum ki bahçeci imkan olarak nasıl orayı da düşünebilirdik aslında kımet artık.zaten iptal oldu sürecim 2 ay sonra dedi doktorkısmetse ağustosta başlıcm.adetin 21. günü lucrin yap sonra adetle birlikte tedavi başlarız dedi doktor firdevs hanımda aynı tedaviyi vermişti forumdan biliyorum keşke en başından yapsaydık o kadar aksilik çıktı ki sanki boşa kürek çekiyorum gibi hissettim önce tiroit sorunu sonra prolaktin ve şimdi de iptal olunca iyice bunaldım hayırlısı eşimde bu son başka hiçbirşey yapmam dedi dün donasyonu kastediyor bende ne yapıcaz dedim o zaman boşanalım dedi direkt herşeyin hayırlısı o direkt söyleyince bende sinirimden hiç denemden boşanalım o zaman dedim .çok bozuldm ben onca şeye katlanmışken burnundan kıl aldırmıyor ne yapabilirim çok istiyorsa boşanırım yapacak bişey yok. neyse başınızı şişirmeyeyim şimdi .durumlar karışık anlayacağınız.

canım ya nedemek miş bu? çocuk oyuncağımı olmadı,boşanalım.
ne yapalım anlımıza ne yazılmışsa o diye herşeyi bırakalım mı? elimizden ne geliyor ise biz yapalım da,
en son aşamada pes ederiz.
Allah isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsın.
Hem Maddi hem manevi her şekilde biz etkileniyoruz. Neden böyle yaparlar neden anlamıyorum. Biz ilk önce onlardan destek almamız gerekir, neden köstek olurlar,
lütfen sen pes etme,
belki eşinin de işlerinin yoğunluğundan bir sıkıntısı vardır,ya da senin üzülmeni istemiyordur.
nasıl biri en çok sen tanırsın,huyuna suyuna git, alttan al, o da dediğine pişman olur, sonra tekrar denersiniz.

Menekşeciğim eşinin tutumuna çok üzüldüm benim eşimde geçen gün yine durdu durdu patlattı boşanalım diye tabi ben açtım ağzımı yumdum gözümü sen evlenikren sadce iyi gün lafını duydun galiba dedim gerisni duymadan evet dedin sanrım filan dedim.
Benim eşim nette sürekli donasyon caiz mi diye okuyup duruyor.Sanrım seninki de bu konuda araştırma yapıyor ki böyle bir tutum takınıyor.Allah hepimzin yardımcısı olsun bize sabır,güç ve kuvvet versin.

iyi dileklerinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım.
yine net cafeden yazabiliyorum.
yarın sabah 9 da merkezde olacağız.. 2 ve ya 3 embriyonun daha uygun olacağını düşünüyor doktorum çoğul gebeliğin sakıncalarından dolayı.

sanırım bundan sonra ancak eve gittiğimde nete girebilirim.
yarın sabah 9dan itibaren enerjilerinizi bilginisanın şirinleri için gönderin bakalım :)

sağlıcakla kalın

(forumdaki son gelişmeleri okuyamadım şöyle bir gözatabildim ancak , umarım herşey yolundadır )

bilginisa canım transferin yarın ama ben şimdiden hayırlı olsundiyim;şirinlerini alıp gelceksin inşallah...dua ediyorum canım sana ve hepimize Rabbim evlerimizi bebiş kokularıyla doldursun....

kızlar eşlerinizin tutumuna üzüldüm...kimsenin eşi (benimkide dahil),4 ,4lük değil ben buna inanıyorum...bende çok zor zamanlar yaşadım;ama sabır,altdan almak ve karşındakinin nabzına göre şerbetle yürüyor her iş...birde zamanı gelince Allah ol diyince kimse engel olamıyor yaşananlara...inşallah sizinde eşleriniz daha farklı yaklaşır bu durumlara ve bu soğuk boşanma sözünü unuturlar...

arkadaşlar gözden kaçırdığım bişey varsa şimdiden affola....inanın yerlerdeyim bazen,evin içinde nefes almak bile midemi bulandırıyor...ama hayatımda birkez yaşayacağım güzel duygular bunlar..Allahım hepinize yaşatsindualarım sizinle...

Canım transfer sonrası sende de hiç belirti yoktu sanırım.Yaa bende hiç belirti yok .ne zormuş beklemek.herkes yazmış kasık ağrısı ,batması.yani bu çok hissedilen bişey mi yoksa vücudumuzu çok dinlediğimiz için mi öyle geliyor.birde sende lekelenme ne zaman olmuştu.sevgiler canım

Kızlar yardım!
Ben cumartesi transfer oldum
bugün 5.gün mü oluyo ilk gün sayılıyo mu?
Bi de kendimde belirti aramadan duramıyom
ben şöyleyim:normalden neşeli oluyom bazen...bazen halsiz durgun
ağzımda bugündür pas tadı var yutkunum duruyom
cumartesi kanda baktırmazsam çatlıcam gün geçmio
tress arkadaşımda belirti hiç yoktu ama hamile oldu
ben acaba ilaçlardan mı böleyim
karnım davul gibi şiş
hemen idrarım geliyo o yüzden

Aynı şeyi şimdi Ben düşünmüştüm.transfer gününü sayıyormuyuz acaba..bende hiç belirti yok sanırım bende 12 gün bwkliyemiycem.sanki olmadı gibi geliyor.

Tres bu iş belli olmuyo ki
belirti olmayanın tutuyo
belirti olanın tutmuyo
yani her vücut farklı
ama ben dayanamam 1 hafta daha
berk bey transfer gününü de sayyo çünkü 19 unda yap dediler

Aynı şeyi şimdi Ben düşünmüştüm.transfer gününü sayıyormuyuz acaba..bende hiç belirti yok sanırım bende 12 gün bwkliyemiycem.sanki olmadı gibi geliyor.

Kizlar normalde hesaplama soyle: yumurtanjn dollendigi gununcikarin, arti 12 gun sonra mesela kan testi yapabilirsiniz. Dogum tarihi bebgin hesaplama da oyle en dogrusu oluyor.

Dollenme tarihiniz ne zamandi?

ozaman ayin 18.ınde döllenme artı 12 gun oluyor ve kan testi yaptirdiginda gebeysen cikar, hatta ayin 17sinde bile yaptirabilirsin canim. Sen blasto transferi mi olmustun?

canım çıkaracaksın demişsin ama toplamışsın:)pek anlamadım..ben 3. Gün transferi oldum sanırım...ya 5-ya da 6 sında döllendi.embrio transferi olduğumdan bilmiyorum.ama soracağım...benim bildiğim transferden 4-5 gün sonra embrio tutunuyo.akabinde yerleşio ve hormon salgılanmaya başlıo...8.gün sonrası kanda çıkıo diye biliyorum o yüzden dayanamayıp kanda baktırabilirim...zaten benim test günüm ayın 19 u...yani 18 i demişsin senin hesaba göre...bence daha erken kanda belli olur eğer varsa...

sevgili efsune bebeğin hayırlı olsun.çok sevindim inan.allah tamamına erdirsin. CANIM ARKADAŞIM BİLGİNİSA.dualarım seninle inşallah herşey yollunda gidecek.seninleyiz.

Bak ben bu gabelleye gore bakiyom ES dollenme oluyor.

http://www.wunschkinder.net/forum/file/3/file=34680/filename=SST-HCG-Tabelle.pdf

Daha erkende olabilir evet, ama olmayabilirde iste... Genelde dolenmeden 12 gun sonra yapiliyor. Bazen cunku embyro daha gec yerlesiyor ve bhcg daha gec uretiliyor.

Hayirlisi artik canim...

bilen arkadaşlar vardır aranızda.ama ben yenileyim.tam 3 defa donasyon denedim.malesef olmadı.dr.berkte denemiştim.daha sonra eşimim ısrarıyla.evlatlığa başvurduk.şimdi beklemedeyiz birkaç ay sonra sanırım gelecek.yeni arkadaşlar katılmış aramıza koskocaman aile olduk burda.her gün yazdıklarınızı okuyorum giremesemde.olumsuzluk yaşayan arkadaşlarım için çok üzülüyorum.aynı yollardan geçtiğim için.bir gün hepimizin yüzü gülecek.MORMENEKŞE canım eşin için sabırlı ol hepimizin başında benim eşimde azospermi teşhis konduğunda bana defalarca ayrılarım demişti.bunlar geçecek merak etme.kızlar benden bu kadar herşey gönlünüzce olsun.bol şanslar.

bebekcim sen kaçıncı gün test yaptın değerin kaç çıktı acaba
bi de sen de belirtiler neydi?zahmet olmazsa cevaplarsan......
bi de yaşın kaç acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…