canım bahçecinin kadın doğumcuları iyi ama bizde eşim için iyi bir ürolog ve mikrobiyolog lazım iyi diye duyduk gidicez bilmiyorum ki bahçeci imkan olarak nasıl orayı da düşünebilirdik aslında kımet artık.zaten iptal oldu sürecim 2 ay sonra dedi doktor kısmetse ağustosta başlıcm.adetin 21. günü lucrin yap sonra adetle birlikte tedavi başlarız dedi doktor firdevs hanımda aynı tedaviyi vermişti forumdan biliyorum keşke en başından yapsaydık o kadar aksilik çıktı ki sanki boşa kürek çekiyorum gibi hissettim önce tiroit sorunu sonra prolaktin ve şimdi de iptal olunca iyice bunaldım hayırlısı eşimde bu son başka hiçbirşey yapmam dedi dün donasyonu kastediyor bende ne yapıcaz dedim o zaman boşanalım dedi direkt herşeyin hayırlısı o direkt söyleyince bende sinirimden hiç denemden boşanalım o zaman dedim .çok bozuldm ben onca şeye katlanmışken burnundan kıl aldırmıyor ne yapabilirim çok istiyorsa boşanırım yapacak bişey yok.neyse başınızı şişirmeyeyim şimdi .durumlar karışık anlayacağınız.
canım bahçecinin kadın doğumcuları iyi ama bizde eşim için iyi bir ürolog ve mikrobiyolog lazım iyi diye duyduk gidicez bilmiyorum ki bahçeci imkan olarak nasıl orayı da düşünebilirdik aslında kımet artık.zaten iptal oldu sürecim 2 ay sonra dedi doktor kısmetse ağustosta başlıcm.adetin 21. günü lucrin yap sonra adetle birlikte tedavi başlarız dedi doktor firdevs hanımda aynı tedaviyi vermişti forumdan biliyorum keşke en başından yapsaydık o kadar aksilik çıktı ki sanki boşa kürek çekiyorum gibi hissettim önce tiroit sorunu sonra prolaktin ve şimdi de iptal olunca iyice bunaldım hayırlısı eşimde bu son başka hiçbirşey yapmam dedi dün donasyonu kastediyor bende ne yapıcaz dedim o zaman boşanalım dedi direkt herşeyin hayırlısı o direkt söyleyince bende sinirimden hiç denemden boşanalım o zaman dedim .çok bozuldm ben onca şeye katlanmışken burnundan kıl aldırmıyor ne yapabilirim çok istiyorsa boşanırım yapacak bişey yok.neyse başınızı şişirmeyeyim şimdi .durumlar karışık anlayacağınız.
Aynı şeyi şimdi Ben düşünmüştüm.transfer gününü sayıyormuyuz acaba..bende hiç belirti yok sanırım bende 12 gün bwkliyemiycem.sanki olmadı gibi geliyor.
benim 6 hazirankizlar normalde hesaplama soyle: Yumurtanjn dollendigi gununcikarin, arti 12 gun sonra mesela kan testi yapabilirsiniz. Dogum tarihi bebgin hesaplama da oyle en dogrusu oluyor.
Dollenme tarihiniz ne zamandi?
benim 6 haziran
ozaman ayin 18.ınde döllenme artı 12 gun oluyor ve kan testi yaptirdiginda gebeysen cikar, hatta ayin 17sinde bile yaptirabilirsin canim. Sen blasto transferi mi olmustun?
canım çıkaracaksın demişsin ama toplamışsın:)pek anlamadım..ben 3. Gün transferi oldum sanırım...ya 5-ya da 6 sında döllendi.embrio transferi olduğumdan bilmiyorum.ama soracağım...benim bildiğim transferden 4-5 gün sonra embrio tutunuyo.akabinde yerleşio ve hormon salgılanmaya başlıo...8.gün sonrası kanda çıkıo diye biliyorum o yüzden dayanamayıp kanda baktırabilirim...zaten benim test günüm ayın 19 u...yani 18 i demişsin senin hesaba göre...bence daha erken kanda belli olur eğer varsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?