canlarımmmm sağolun bu ince düşünceniz için, olsun oynatın siz dansözleri eda için yazık o da çok zorlu bir süreçten geçip erdi muradına,Allah ım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin EDACIM,bana da dua et canım bir sonraki denemem de pozitif sonucumu almam ümidiyle.ne yapayım benim de kaderim buymuş,üzülüyorum ama yapabileceğim bir şey yok.ama sebep ne acaba niye tutunmuşken gelişemediler,bu düşünce daha çok beni bunaltıyor.Allah korusun ,hiç anne olamayacakmıyım düşüncesi beni daha çok üzüyor,kafamdan atamıyorum.niye ben bu kadaar olumsuz düşünüyorum bu ara çok üzüldüm ya onun için mi bilmiyorum.offff kızlar benim psikolog yardımı almam gerekiyor galiba kızlar...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim ,bu kötü günümde yanımda oldunuz, beni duygulandırdınız.kimseyle paylaşamadığım şeyleri burda sizinle paylaşabiliyorum,iyi ki varsınızzzz

Sakın kötü şeyler düşünme.bende ilk denememde başarısız olmuştum.ve herkez hamile kalabiliyor hemde ilk seferde çoğunluğu diye çok üzülmüştüm.hatta Allahın gücüne gitmesin hamile kalıp düşük yapanlara bile özenmiştim.Sonuçta hamile kalabiliyorlar diye düşün.benim değeriim 0.3 çıkmıştı.Sende tabiki Anne olucaksın.sonuçta ilk üç denemede başarı şansı çok yüksek bir işlem bu.daha tedbirli davranıp aklına takılan testleri yaptırıp yeniden güç toplayıp başlaman dileğiyle

Kardelen hiç üzülme sonuçta bu kapı hep açık...
Canımız sağolsun maddiyata bakıyo gerisi gelir...
Pes etmek yokk
ben her zaman şunu dedim rabbim hayırlısıysa ben anne olacam dedim...
çok istedim....bunun için elimden gelen her şeyi yapacam dedim...
Ben de kaç kere olumsuz sonuçlar aldım
ama yılmadım
bu yol meşakatli
ama bebek kokusu için her şeye değer.....
Sen de zamanı gelince mutlaka olacaksın...hadi toparlan ve umutlu ol.....

Canım testi yaptım mı merak ettim.bugün pek uğramadın forma sanırım..yoksa kan tahlili gününü mü bekliyorsun.

kızlar bende estrofeme başladım 4. günüm bugünn hayırlısıyla olur inşallah dua edin banada ne olur unutmayın benide

kızlar malesefffff bebeğim beni bıraktı,daha fazla direnemedi kuzummmmm

Canim biz simdi ne desek bos....allah sana sabrini versin insallah...bende yasadim gecen yil, ne cektigini biliyorm...ama inan zaman yaralarinin ilacidir.....pes ermek yok...tekrr yaptigin planlar seni ayakta tutucak....

2 hafta önce histeroskopi yaptirdim hala cok olmasada gunde 5 10 damla kanamam oluyo bu normalmidir ? yaptiranlar sizdede oldumu ? pazartesi dr a gidicem ayy korktum yoksa rahim zararmi gordu diye ...

Canim bendede yaklasik 10 gun kadar ufak kanamalar olmustu. Ama yinede bi doktora baktir icin rahat eder...cok gecmis olsun canim benim

Canim yaaa aklimdan cikmiyosun....cok merakli da olmak istemiyorm ama yinede merak ediyorum napiyim :)) insallah hadi yuce rabbim seni de guldurecek.....yarin sabah mi yapian yoksa test gunu bekliycenmi? O agrilarin ne durumda?

ben idrar testi yapmadım pazartesi kan tahlilimi bekliycem. rakamsal değer olarak görmek istiyorum

*kardelencim inan ki çok üzüldüm , burda çoğumuz nedense 2. kez denemek zorunda kaldık, vucutmu ancak alışıyor Yüce Yaradanım belki de sabrımızı deniyor . belki de çektiğimiz sıkıntıların büyük bir mukafatı vardır bizler için.
şuan üzülüyosundur , bizlerle paylaş üzüntünü içine atma . zaten çevremize anlatamıyoruz anlayamazlarda bizler birbirimizi anlarız ancak.

canım en kısa zamanda kendini toplayacak yeniden deneme gücü bulacaksın ümit ediyorum.

* Eda tebrikler pazartesi 2. tahlili yaptırdığında inşallah değerin katlanacak. o zaman benim pozitifi de almış oluruz dansözler ikimiz için oynar allahın izniyle..

kızlar sizde de adet sancısı gibi ağrılar oldumu.
gece uyanıyorum çise sıkışmış gibi , adet sancısı ggibi her gün oluyor . 15-20 dakika sürüp geçiyor ama felaket bir sancı oluyor belime de vuruyor.

önceki gebelikte de olmuştu böyle ağrılar ara ara ama çok korkutuyor beni.
aranızda yaşayan var mı?

Canım bu soruya en son cevap vericek benimdir belki..biliyorsun bende belirtinin. B,si bile yoktu.Ama genelinde tutunma ağrısı oluyor.sen kendi vücudunu daha iyi tanırsın.beelirtiler öncekiyle aynı diyosun bence gene hamişsin inşallah.

Bende cok olmustu ve halada oluyor...basta yerlestikleri zaman sonrada embyrolar yani bebekler buyudugu icin oluyor...hadi hayirlisi :)

tress bebek sağolun ya o ağrılar geldiğinde öyle korkuyorum ki.. inşallah tutunma yerleşmeye dönük işaretlerdir.
zaten evde hep uzanıyom yiyim içiyom yatıyom ev içinde dolanıyom başka da hiç bişeycik yapmıyorum :)

inşallah pazartesi değeri yüksek görmek nasip olur..

Biraz okuyabildim!
Kardelenkarenfil üzgünüm umutların yarım kalması sabır testi gibidir.kendilik kapasiteni artıracak ve seni güçlü kılacaktır!

Bilginisa nasıl yani hala test yapmadınmı? Nasıl dayandın valla?

Tress senin durumun ne alemde??

Umudunsesi karar vermek için yarısı yaşın genç olduğundan acele değilde sindirerek karar ver! -amh değerine baktır o değer 1 den küçükse kendi yumurtalarınla şansın %10 bile değil!!!

Minasera transferin hayırlı olsun!! Dualar seninle!

Larax kanaman başadımı yada düzene girdimi?

Unuttumlarım özür herşeyi okuyamıyorum!

Bebek ve tunanehir ir taşla iki kuş şansı var sizde) çok sevindim! Hem kız hem erkek çocuk hasreti bitecek)

Ben kusmuklar ve öğürtüler araında yaşama devam
Herkese sevgiler!

zamana ihtiyacın var....
ilk günlerde o sorular dolaşıp duruyor kafada....
bir suçlu arıyorsun olumsuz düşündüm ondan mı???? dinlenmedim ondan mı????
ya ikincide de olmazsa??? neden tutmadı neden gelişmedi???

olumsuz düşüncelerin olması da çok normal olumsuz bişey yaşadığın için....

geçiyor ama... zamana bırak mümkünse (biraz zor ama) başka şeylerle uğraş düşünmemeye çalış...

evet canım aynen kafamda bir sürü soru işareti var.benim değerler çok ilerlemedi ama iki kere güzel katlanmıştı,bu bebeğin tutunup ama büyümediğini mi gösteriyor?sebepler ne olabilir hangi testleri yaptırmam gerekir?histereskopi yaptırmalımıyım?hsg temiz çıkmıştı ama.daha detaylı rahmin incelenmesi gerekir mi?bu konu da yardımlarınızı bekliyorum....

Histereskopi yaptırmışmıydın.Ben rahim filmi çektirmiştim.fakat görüntüsünü doktorum pek net bulmadï.histerskopide herşey daha net tespit ediliyor.üstelik rahim filmi kadar zor gelmedi bana.birde sen claxene yada coraspin kullanmışmıydın.neyse kafanı biraz topla hem firdevsle hemde kendi doktorunla durumu değerlendirip bir yol çiziceksin.şunuda unutma bazen hiç nedenide olmayabiliyor.yani ikincinin olmaması için belkide ciddi bir neden yoktur.

Son düzenleme:
Bugün pazar forum çok durgun.herkez tatilde sanırım Ben ultrasona kadar pek evden çıkmıyorum.bu arada üçüncü kez kan tahlilini yaptırdım.612 çıktı bu 13 gün değerim.off canımya birde ultrasonda ggorsemm biraz rahatlıycam.zor elde edince korkusuda büyük oluyor.rabbim bu mübarek gün hürmetine herkese evlat nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.

Bebekciimm seneye artık ikizletinle sizde bir türkiye tatili yaparsınız.:))
Canım birde sana bir sorum var .senin transferden önce firdevs hanımla birebir daha çok görüşme şansın olmuştu.donörlere genetik test yapılıyormuydu .acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…