bence 2 haftadır kanama normal değil en çok iki gün olsun.
ama tabii bildiğim bir konu değil okuduklarıma göre böyle düşündüm waltkrayburg adet kanaması değildir bu dimi???
eda tebrik ederim bugün oynamasın dansözler zaten sende hüzünlü söyledin hamile olduğunu... kardelenin acısı hafiflesin neşeyle oynatalım olur mu??*
kardelen şu an kim ne dese boş senin için. bulupta kaybetmek daha da acıtıyor olmalı... allah sabır ve kabul etme gücü versin. yeniden denemek için umut ve inanç versin en kısa zamanda canım...
canlarımmmm sağolun bu ince düşünceniz için, olsun oynatın siz dansözleri eda için yazık o da çok zorlu bir süreçten geçip erdi muradına,Allah ım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin EDACIM,bana da dua et canım bir sonraki denemem de pozitif sonucumu almam ümidiyle.ne yapayım benim de kaderim buymuş,üzülüyorum ama yapabileceğim bir şey yok.ama sebep ne acaba niye tutunmuşken gelişemediler,bu düşünce daha çok beni bunaltıyor.Allah korusun ,hiç anne olamayacakmıyım düşüncesi beni daha çok üzüyor,kafamdan atamıyorum.niye ben bu kadaar olumsuz düşünüyorum bu ara çok üzüldüm ya onun için mi bilmiyorum.offff kızlar benim psikolog yardımı almam gerekiyor galiba kızlar...
kızlar malesefffff bebeğim beni bıraktı,daha fazla direnemedi kuzummmmm
2 hafta önce histeroskopi yaptirdim hala cok olmasada gunde 5 10 damla kanamam oluyo bu normalmidir ? yaptiranlar sizdede oldumu ? pazartesi dr a gidicem ayy korktum yoksa rahim zararmi gordu diye ...
kızlar bende estrofeme başladım 4. günüm bugünn hayırlısıyla olur inşallah dua edin banada ne olur unutmayın benide
kızlar sizde de adet sancısı gibi ağrılar oldumu.
gece uyanıyorum çise sıkışmış gibi , adet sancısı ggibi her gün oluyor . 15-20 dakika sürüp geçiyor ama felaket bir sancı oluyor belime de vuruyor.
önceki gebelikte de olmuştu böyle ağrılar ara ara ama çok korkutuyor beni.
aranızda yaşayan var mı?
geldi canım tşkCanım mesajım geldimi
kızlar sizde de adet sancısı gibi ağrılar oldumu.
gece uyanıyorum çise sıkışmış gibi , adet sancısı ggibi her gün oluyor . 15-20 dakika sürüp geçiyor ama felaket bir sancı oluyor belime de vuruyor.
önceki gebelikte de olmuştu böyle ağrılar ara ara ama çok korkutuyor beni.
aranızda yaşayan var mı?
canlarımmmm sağolun bu ince düşünceniz için, olsun oynatın siz dansözleri eda için yazık o da çok zorlu bir süreçten geçip erdi muradına,Allah ım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin EDACIM,bana da dua et canım bir sonraki denemem de pozitif sonucumu almam ümidiyle.ne yapayım benim de kaderim buymuş,üzülüyorum ama yapabileceğim bir şey yok.ama sebep ne acaba niye tutunmuşken gelişemediler,bu düşünce daha çok beni bunaltıyor.Allah korusun ,hiç anne olamayacakmıyım düşüncesi beni daha çok üzüyor,kafamdan atamıyorum.niye ben bu kadaar olumsuz düşünüyorum bu ara çok üzüldüm ya onun için mi bilmiyorum.offff kızlar benim psikolog yardımı almam gerekiyor galiba kızlar...
zamana ihtiyacın var....
ilk günlerde o sorular dolaşıp duruyor kafada....
bir suçlu arıyorsun olumsuz düşündüm ondan mı???? dinlenmedim ondan mı????
ya ikincide de olmazsa??? neden tutmadı neden gelişmedi???
olumsuz düşüncelerin olması da çok normal olumsuz bişey yaşadığın için....
geçiyor ama... zamana bırak mümkünse (biraz zor ama) başka şeylerle uğraş düşünmemeye çalış...
evet canım aynen kafamda bir sürü soru işareti var.benim değerler çok ilerlemedi ama iki kere güzel katlanmıştı,bu bebeğin tutunup ama büyümediğini mi gösteriyor?sebepler ne olabilir hangi testleri yaptırmam gerekir?histereskopi yaptırmalımıyım?hsg temiz çıkmıştı ama.daha detaylı rahmin incelenmesi gerekir mi?bu konu da yardımlarınızı bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?