Arkadaşlar herkesin Berat Kandili kutlu olsun! bu mübarek günde anne olmak isteyen ve bu uğurda mücadele eden tüm arkadaşlarımın dualarının kabul olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.

canım ben hem coraspirin , hemde clexane kullnadım. Ama maalesef gelişmediler canım. Inşaallah bidahaki sefere olur. Dualarım sizinle, sizde bana dua edin. Bu arada kan sonucunda çok güzel, maaşallah allah devamını getirsin inşaallah.

Beraat kandiliniz mübarek olsun.rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimiz anne olabilelim,rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.....

selam canim, degerin cok iyi cikmis...ama anlamiyorum neden simdiye kadar ultrasona girmedinki? bende hemen daha degerim 200lerdeydi vajinal ultrasona girdim ve minnacik keseler gözükmüstü. ne zaman girceksinki ultrasona?

evet bu sene izine gidemiycegiz tabii - ama seneye insallah kesin. 4 kisi gidecegiz insallah :)

genetik testlere gelince; hayir canim yapmiyorlar, sadece daha cok ailede genetik hastaliklar varmi yokmu diye soruyorlar benim bildigim. kafana takilan bi durum mu var?

bu ulvi gecenin bereketine, ülkemizde dirlik ve birlik, cümle islam alemine hayırlar getirmesini dilerim.
canlarım kandil gecemiz mubarek olsun rabbim gönlüllerimizin dileklerini yaşamımıza getirsin yüzlerimizi güldürsün.
dualarda buluşalım..

Canım gerçekten girsem ultrasona görebilir miyim.Ama değerler 1000 aşağı olunca gözükmez dediler banaAyy inşallah .canım aslında kafama takılan şu ki acaba donörde yada ailede ciddi bir rahatsızlık olsa,söylemese nasıl anlıyorlar.mesela ailede down sedromlu biri var söylemedi .Bunun gibi şeyler bazen Beni rahatsız ediyor.

sanirim 6. haftanin basinda gidebilirsin..su an kacinci haftadasin? birde vajinal ultrason yapiyorlar normalde, yani cekinme, hic bir zarari yok. bana 13. haftaya kadar vajinal dan baktilar.

o hastaliklari artik takmiycan canim..kendini yipratirsin bosuna.......artik olan oldu, Allah insallah hepimize saglikli evlat verir...

benim daha cok takilan kafama bazen bana hic benezmezse ve etrafdakiler tuhaf seyler derse, naparim diye. cünkü biz kimseye demedik, demiycegizde, ileride cocuklara da demiycegiz..

of tress nerden aklına gelir şimdi böyle şeyler ..
ben doktoruma sormuştum genetik tahlilleri yapılıyormu diye " evet gereken ggenetik ve bulaşıcı hastalıklar testlerini yaptırıyoruz bizde risk almayı asla istemeyiz" demişti.

ailede hiç bir hastalık olmasada cocuklarda olabiliyor. ben engelliler ve dovn sendromluların odukça içindeyim. hiçbirinin ailesinde yok kader tamamen.
lütfen ama lütfen aklına böylesine negatif düşünceleri getirme. *evren bunları istiyorsun diye algılar ve karşılaşırsın sistem buna benzer işliyor.
bundan sonrasını düşün önlemli davran ve herşeyin iyi, güzel olacağını düşün tatlım..

ayrıca ben hiç banamı benzer gibi düşüncem yok. bana değilse de olsun kocama benzer yada kocamın ailesinden birine sağlıklı olsunda evladım olsun. kaldı ki donorü bize benzer özeliklerde seçiyorlar benzeme ihtimali oldukça fazla.

Rabbim bu mubarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin..

herkese merhaba ve hayırlı kandiller öncelikle.hamile kalmaya çalışan arkadaşlar dilerim en kısa zamanda anne olurlar, hamişlerde sağlıkla kucaklarına alırlar bebişlerini. ben tam 5 defa tüp bebek denemiş son denememde de kızımı kollarıma almış bir anneyim. çok yakın aile dostlarımızın bebekleri olmuyor eşinin hiç spermi yk. bir defa burada denediler, daha doğrusu eşi tese oldu ama hiç sperm çıkmadı maalesef şimdi kıbrısa gitmeye karar verdiler ve hemen gitme niyetindeler. aslında forma dönüp okumam gerekir biliyorum ama kızım çok hareketli maalesef ancak o uyuduktan sonra girebiliyorum yani vaktim çok dar. eğer sizlere zahmet olmazsa bana bilgi verebilirmisiniz kişisel olarak. yani hangi has. tavsiye edersiniz, süreci burada mı yoksa kıbrıstamı geçirmek daha mantıklı ücretler ne kadar vs. gibi.
şimdiden herkese çok teşekkür ederim. umarım kalbinizdeki, kalbimizdeki dileklerin hepsi gerçek olur bu mübarek gecenin hürmetine

Bebekcim şimdi sen ilk ultrasona değerin ikiyüzkenmi girdim.yoksa altıncı haftada mı ?Normalde değerin ikiyüzdeyken gözükmez diye biliyorum.Ben bu perşembe gitmek istiyorum.yani transferden sonra yirmibirgün geçmiş oluyur.
Canım birde çocukların benzene konusunu bence hiç katana takma.sağlıklı olsunlarda gerisi o kadar önemli deyil.yani arnızda uçurumlar kadar bir fark olucağını sanmıyorum.hem belkide tamamen eşine benzerler demi...

Son düzenleme:
kusura bakmayın arkadaşlar uzun zamandır girememiştim daha geriye dönükte okuyamadım umarım güzel haberler vardırokumaya çalışıcam geriye dönük...

TRESSSCİMMMM cnm tebrikler çok sevindim valla darısı bebişleri görmeye inşallah güzel haberlerini beklioruz cnm

BİLGİNİSA cnm demek transferin oldu bekleme sürecindesin uzun zamandır giremeyince kaçırmışım güzel sonuçlarını beklioruz cnm

KARDELENKARANFİL cnm geçmiş olsun inan senin adına çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah cnm seninde

cnm ne güzel tebrikler bende öğrendim benimde biri kız biri oğlan :bebek gibi seninde benimde öle oldu

selam canim........benzetme konusuna gelince, elbette benim icinde bebeklerimin saglikli olmasi en önemlisi, ondan öte bisey yoktur........benim süphem, korkum, yani bana mesela hic mi hic benzemiyor, esime de benzeymiyor, insanlarin "ya tüp bebek de yanlisilikmi yaptilar, bu sizin cocugunuz olamaz" diye bazen patavatsiz insanlar konusuyor biliyorsun, o zaman ne derim diyorum?? cünkü en yakinlarimiz ailemiz tüp bebek zannediyor tabii.

birde benim korkum, ablama bir ara ben acaba donasyon yaptirsak mi diye düsünüyorum demistim..demez olaydim diyorum...yani akillarina gelirse, bu kizin cocuklari kendisine hic benzemiyor, acaba donasyon mu yaptirdi, ve bana sorarsa ben naparim diyorum..anlayabiliyormusun benim derdimi? yani yalan söylemeyi pek beceremiyorum ama söylemem gerek o durumda, cünkü esimle birbirimize söz verdik, biz ölene kadar bu sir bizim ikimizin arasinda kalicak diye......

yani o durumlarda acaba nasil bir cevap verebilirim insanlara...?

kusura bakmayın arkadaşlar uzun zamandır girememiştim daha geriye dönükte okuyamadım umarım güzel haberler vardırokumaya çalışıcam geriye dönük...

Canim ya, demek 18. hafta oldun bile :))) masallah masallah!! ne cabuk da zaman geciyor dimi.........seninkilerdemi kiz ve erkek diye okudum :)) hadi tebrikler!! insallah birde saglikli sekilde kucagimiza alabilsek - amin.

nasil gidiyor hamilelik??

cnm hayırlı olsun transferin çok sevin güzel haberlerini beklioruız

Tress canimn, bak kendine o kadar stress yapma canim......öyle negativ seyler düsünme....Allah a güven, hersey iyi olucagina inan......ama anliyorum senin korkularini, normalde bir yandan tabii..

utlrasona gelince; simdi notlarima baktim bende döllendikten 20 gün sonra girmisim ultrasona, ve orda iki tane döl kesesi gözükmüstü, birinde embyroda gözükmüstü. insallah sendede bu hafta döl kesesi gözükür. gözükmese bile üzülme, cünkü önemlisi simdi ilk basta senin degerlerinin katlandigi - buda saglikli hamileligi gösteriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…