Merhaba bebek ,
Benim hamileliğim 35. Haftaya girdi ve havaların ısınmasıyla biraz zorlanmaya başladım . Birkaç gündür benimde ayaklarım şişmeye başladı ama biraz ayaklarımı yukarda tutup dinlenince geçiyor Allah'tan . İnanılmaz terliyorum özelliklede uyurken evde bütün camları açıyorum gündüz . Doktorum ısrarla yürü diyor ama karnımı o kadar ağır hissediyorum ki özelliklede yürürken karnımı sanki biri aşağıya çekiyor gibi oluyor halbuki çok kiloda almadım şuanda 10-11 kilo kadar aldım şeker yüksek çıkınca 2,5 aydır diyet yapıyorum ama bu son ay diyette baya zorlanıyorum canım tatlı istiyor dondurma istiyor pasta börek makarna filan istiyor ama hepsi yasak
Bakalım benim ufaklık 1 ay daha duracak mı çünkü çok hareketli ve aşağıya doğru ciddi baskı yapıyor ve canımı çok acıtıyor . Hepimiz için hayırlısı olsun ...
oyy oyy ikinizde ne şanslısınız maşallah
Tunacım çok sevindim .. Allah tamamına erdirsin canım kucağında kokularıyla sağlıcakla sevmek kısmet olsun..
Cok sagol isimler icin. Iste birkac da benden
Kiz: defne, pelin, su, sudenaz, naz, tuana
Erkek: kaan, enes, levin, tufan, eren
Tunanehir hadi sende bulduklarini yaz :)
oyy oyy ikinizde ne şanslısınız maşallah
Tunacım çok sevindim .. Allah tamamına erdirsin canım kucağında kokularıyla sağlıcakla sevmek kısmet olsun..
kızlar malesefffff bebeğim beni bıraktı,daha fazla direnemedi kuzummmmm
canım değerim düştü
canım değerim düştü
Kardelenkaranfil ,allah sabirlar versin arkadasim.uzulme diyemem bende yasadim .ben bugun test yaptim sonucum pozitif.596 cikti.insallah en kisa zamanda sen ve isteyen herkese nasip etsin.
Kardelenkaranfil ,allah sabirlar versin arkadasim.uzulme diyemem bende yasadim .ben bugun test yaptim sonucum pozitif.596 cikti.insallah en kisa zamanda sen ve isteyen herkese nasip etsin.
2 hafta önce histeroskopi yaptirdim hala cok olmasada gunde 5 10 damla kanamam oluyo bu normalmidir ? yaptiranlar sizdede oldumu ? pazartesi dr a gidicem ayy korktum yoksa rahim zararmi gordu diye ...
2 hafta önce histeroskopi yaptirdim hala cok olmasada gunde 5 10 damla kanamam oluyo bu normalmidir ? yaptiranlar sizdede oldumu ? pazartesi dr a gidicem ayy korktum yoksa rahim zararmi gordu diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?