Canım hepimizdeee az çok var bu endişeler.yani benzemese ne olucak.yada dediğin gibi ablan şüpelendi diyelim sen itiraz ettikten sonra neyi ıspatlıyabilirler.endişelerin kucağına aldığında son bulucak inan.insanları boş ver bizim evlat diye içimiz yanarken hangisi ne kadar yanımızdaydı.bizim donasyondan başka çaremiz yoktu unutma yani keyfiye yapılmış bişey deyildi donasyon.hamileliğin tadıı doyasıya çıkar

YAA Ben böyle bir başlık yazmadım Buda nerden çıktı..........silemedimde

Son düzenleme:
Canim ya, demek 18. hafta oldun bile :))) masallah masallah!! ne cabuk da zaman geciyor dimi.........seninkilerdemi kiz ve erkek diye okudum :)) hadi tebrikler!! insallah birde saglikli sekilde kucagimiza alabilsek - amin.

nasil gidiyor hamilelik??

mrb cnm iyim srn nasılsın evet cnm benimde bir kız bier oğlan inşallah18 hafta olduk bile daha dün gibiyidk b,i bakmışsın kucağımızda inşallah cnm ::şimdilik hamilellik iyi cnm ama test sonucu aklımı karıştırdı 4lü test yaptırdım risk çıktı doktorum korkulcak bişi yok diğer bebek işlem yapılan bebk hala senin vücudunda olduğu içi o bir salgı salgılıyor ondan kaynaklı dio ama bakalım işlem yapan doktoruma gidicez tekrar oraya yönlendircek bakalım umarım bişi çıkmaz doktorum çok emin ama işte benim içim içimi yiyo burada böle durumla karşılaşan varmı acaba?

senin yazdığınıda cvplıyım cnm benimde aklımı katıştırmıo değil benzeme konusu ama yavaş yavaş yensek iyi olcak aslında.bana mutlaka aileden birine benzer gibi gelio aslında ama bilmiorum cnm sende yapmadığını söle böle bişi yapsam haberiniz olurdu de(ablanlara)şölede düşünmek lazım kendi annesinden ve babasından doğan bile benzemio kimi sapsarı ama anne baba esmer oluo o konuda çomk takılmamak lazım cnm sankim içimden bir ses bir yerden elbette bizede benzetecekler babalarına benzicekler aileden birine benzicekler dio

hamileyimmmmm :)

kan tahlilimi bu sabah yaptık . değerim 387
çok mutluyum.. Allahıma binlerce kez hamdolsun, tamamına erdirsin yüzümüzü güldürsün

çok mutluyum.. Allahıma binlerce kez hamdolsun, tamamına erdirsin yüzümüzü güldürsün

gözün aydın canımmm allah tamamına erdirsinn
darısı benim başıma şuan bende tedaviye başladım canım banada dua et

bu arada seninkiler bence şirin ve şirine geliyor :)

Canım çok çok ama çok sevindim.değerinde çok iyi Allah yüzünüzü hep güldürsün.Sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım hepberaber inşallah.

canımmm ya çok güzel bir haber inan dünden beri aklımdasın ne bilim maddi anlamda ne güzel bir fırsat yakalyıp gitmiştiniz olsun diye çok dua ettim içimden Allah ım ağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah hemde ikişer ikişerhadi tadını çıkar Allah güzel gönlüne göre verdi dualarını kabul etti evladını da hayırlı eylesin inşallah canım benim yaaa kendine dikkat etşirinler geliyor desene

Son düzenleme:

canım tebrik ederim çok güzel yaa biri kız biri erkek herhalde hepimizin rüyalarını süsleyen bir durum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canim dedim sana, biliyordum icimden bir his bu kiz hamile hemde bakarsin ikizlerle diyorum :))))))

gözün aydin, Allah tamamini erdirsin!!!! Degerin cok güzel cok yüksek

hay Allah ne güzel haber, darisi tüm bekleyenlere!!!!

tekrar ne zaman gitcen doktora? ayyyyy heyecanlandim birden!!!!

Aykizim,

bu bahsettigin 4lü testler yani cocuklar Allah korusun sakat mi falan diye baktirdiklari kan testi sanirim, dimi? öyle ise, ikizlerde bu testler gecerli olmuyor canim, cünkü iki tane bebek oldugu icin. benim doktorum öyle acikladi ve internet de de hep yaziyor. biz sadece ense kalinligini ölctürdük bebeklerin. birde 20. haftarli organscreening diyorlar, detayli organlara tüm bakiliyor, onu yaptirdik. sanirim onu sizde yaptirirsiniz zaten.

kızlar valla bu mucizem hepimizin ürünü desem yeridir.
burda hepimizin enerjisi biaraya toplanınca gelmeyecek bebek yok sanki :)
iyi ki varsınız ya .. bir ailem biliyor birde sizler

çok mutluyummmm
çarşamba 2. tahlili için gidicez tekrarına bakıcaz.
doktorum değer 1500 civarına ulaşınca ultrasonda görürüz dedi..

kime ne yaaaa................
boşver gülüp geç soranlara......

evet cnm down sendromu herhangi bi sakatlık varmı ona bakıolar doktor üçüncü bebeğin içerde olmasına bağlıo korkma endişe edecek bişi yok dedi.evet cnm benide gönderecek tüm organları için bakmaya öle dedi.hoca ense kalınlıkları herşey normal dedi ordada çıkardı heralde ama bakalım cnm hayırlısı inşallah bebişlerim sağlıklı olurlar

çoook ama çoookkk dinlen
sakin ol..
ialçları ihmal etme
progestron baktır
bol su
bol protein

başka ne yapmalı bilmiyorum.
bu defa çooookkkkk dikkat et.....

sağlıkla büyüsünler inşallah....

Böyle damdan düşer gibi olacak ama öncelikle hayırlı olsun. Sakın korkma Down kalıtsal değil. Sadece döllenme sırasındaki oluşum bozukluğu.

güzel yürekli arkadaşım benim .. ay gözlerim doldu 6 aydır bu dansözleri bekliyordum kimbilir bir daha ne zaman oynatırız derken allah senden razı olsun canım arkadaşım.

Prrogesteranada bakıldı. 31.9 değerinde. hergün iğne vuruluyom . doktor bu şekilde devam edelim dedi..
ilaçlarımı içip istirahat edip yemek içmekten başka birşeyle ilgilendiğim yok .
şirinlerim sıkı sıkı tutunsun bana diye elimden geleni yapıyorum alllah rast getircek inşallah bundan sonrasınıda ..
çokkk çokk teşekkür ederim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…