tamam, ozaman hic merak etme derim.ense kalinliklari normal ise, down sendromu yoktur.
ileri haftalarda cok dinlenmeni tavsiye ederim canim, doktorunda der sana ama ikiz gebelikler biraz daha agir gectigi icin, bol bol yatmani tavsiye ederim..ben bazen 20 dakika yürüdükten sonra hemen bebekler cok basinc yapiyor, korku giriyor ozaman iste, rahim acilmasi olur falan diye, o yüzden daha cok dinleniyorum. artik evde ev isi bile fazla yapmiyorumki bebeklerim cok uzun zaman bende kalsinlar diye, insallah.

cnm çok saol rahatlattın gerçekten umarım hayırlısı olur.evet cnm katılıorum bi,raz daha zor oluodur ileriki günler zaten raporlıyum çalışmıorum bundan sonrada heralde raporlu olurum tavsiyen için saol cnm doktorun doğum için bişi diomu cnm erken olur şöle olur die

Cokk sevindim cnm ,tebrikelar Allahim kucagina almak nasip etsin.
Önemlisi saglik-hayirli evlatalr cnm.
darisi geride bekelyen annelere cnm

sevgiler,

hamileyimmmmm :)

kan tahlilimi bu sabah yaptık . değerim 387
çok mutluyum.. Allahıma binlerce kez hamdolsun, tamamına erdirsin yüzümüzü güldürsün

degerin cook güzel masallah ))) allahim kucagina almak nasip etsin cnm.

hakkin mutluluk cnm.
sevgiler

armaiza hosgeldiniz ,tek tek sayamadigim tüm arkadaslar

umutlarimizi burda paylasiyoruz ..
güzel paylasimlar dilerim
sevgiler

hergün vurulan iğne progestoron mu yoksa claxene mi???

birde tress ve sana bişey soracağım.
ilk seferde olmayıpta bu defa olmasının sebebi ne sizce?? hiç düşündünüz mü??

hergün vurulan iğne progestoron mu yoksa claxene mi???

birde tress ve sana bişey soracağım.
ilk seferde olmayıpta bu defa olmasının sebebi ne sizce?? hiç düşündünüz mü??

Benim ilk denememde zaten herşey bir garipti.bir kere ilaç olarak sadece günde üç defa extrofem vermişlerdi birde folibol.bende rahim kalınlaşma sorunu yoktu.transfer ilkinde 22 günde yapıldı.dolayısıyla rahim bozulmaya başlamış olabilir dedi doktorum.firdevs hanımda ise rahimin 12 mm olduğunu görünce transferi beşinci güne bırakmadı.rahim bozulmasın diye.kısacası ilkinde kesinlikle zamanlama hatası vardı bende.birde dünyada iken üç embriyo bir tanesi altı hücreliydi.firdevste ise 4 adet a kalite oldular.kullanılan dönörde önemli bence.

çok haklısın
rahimin çok kalınlaşması da iyi değil.
benimde transferim geç oldu. sperm verildiği gün 11.5 du. benimde 3. gün olsa belki olabilirdi. çünkü ben zaten 27 28 günde adet oluyorum.benim transfer adetten 24 gün sonra oldu. yani kalınlaşıp dökülmeye yaklaşmıştı birde ilaçsız zaten her ay 14 mm oluyor ve adet oluyorum orda birde ilaç alıyordum .

neyse bu bana ışık tuttu en azından tşk ederim .

sağol canım....sende inşallah kolaylıkla bu dönemi atlatır ve hamişliğin tadına varırsın....

nasılsın canım ,nasıl gidiyor,senin test günün ne zaman canım,belirtiler var mı?hayırlı haberlerini bekliyoruz

benim test günüm pazar günü ama cuma yaptıracağım....28 haziranı bekliyorum....ilk sıralar çok fazla ağrılarım vardı ama şimdi bilmiyorum...karmakarışığım....sana sabırlar diliyorum arkadaşım...tekrar yola devam...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ...inşallah tez zamanda hepimizin yüzünün gül mesi dileğiyle...

benim bugün ilaçlar geldi.3 deneme için bismillah dedik bugün. adetimi hiç bu kadar sabırsızlıkla .beklememiştim:)bebiş haberleri alanlar sağ salim kucağınıza alın inşallah.bir kız bır erkek bebiş bekleyenler şanslı hamişler ALLAHI IM sizi nazarlardan korusun. Allahım hepimize inşallah nasip etsin .

çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…