evet cnm down sendromu herhangi bi sakatlık varmı ona bakıolar doktor üçüncü bebeğin içerde olmasına bağlıo korkma endişe edecek bişi yok dedi.evet cnm benide gönderecek tüm organları için bakmaya öle dedi.hoca ense kalınlıkları herşey normal dedi ordada çıkardı heralde ama bakalım cnm hayırlısı inşallah bebişlerim sağlıklı olurlar
tamam, ozaman hic merak etme derim.ense kalinliklari normal ise, down sendromu yoktur.
ileri haftalarda cok dinlenmeni tavsiye ederim canim, doktorunda der sana ama ikiz gebelikler biraz daha agir gectigi icin, bol bol yatmani tavsiye ederim..ben bazen 20 dakika yürüdükten sonra hemen bebekler cok basinc yapiyor, korku giriyor ozaman iste, rahim acilmasi olur falan diye, o yüzden daha cok dinleniyorum. artik evde ev isi bile fazla yapmiyorumki bebeklerim cok uzun zaman bende kalsinlar diye, insallah.
hamileyimmmmm :)
kan tahlilimi bu sabah yaptık . değerim 387
çok mutluyum.. Allahıma binlerce kez hamdolsun, tamamına erdirsin yüzümüzü güldürsün
hergün vurulan iğne progestoron mu yoksa claxene mi???
birde tress ve sana bişey soracağım.
ilk seferde olmayıpta bu defa olmasının sebebi ne sizce?? hiç düşündünüz mü??
hamileyimmmmm :)
kan tahlilimi bu sabah yaptık . değerim 387
çok mutluyum.. Allahıma binlerce kez hamdolsun, tamamına erdirsin yüzümüzü güldürsün
hayırlı olsun canım...sağlıkla kucakla inşallah...darısı başıma....
Biraz okuyabildim!
Kardelenkarenfil üzgünüm umutların yarım kalması sabır testi gibidir.kendilik kapasiteni artıracak ve seni güçlü kılacaktır!
Bilginisa nasıl yani hala test yapmadınmı? Nasıl dayandın valla?
Tress senin durumun ne alemde??
Umudunsesi karar vermek için yarısı yaşın genç olduğundan acele değilde sindirerek karar ver! -amh değerine baktır o değer 1 den küçükse kendi yumurtalarınla şansın %10 bile değil!!!
Minasera transferin hayırlı olsun!! Dualar seninle!
Larax kanaman başadımı yada düzene girdimi?
Unuttumlarım özür herşeyi okuyamıyorum!
Bebek ve tunanehir ir taşla iki kuş şansı var sizde) çok sevindim! Hem kız hem erkek çocuk hasreti bitecek )
Ben kusmuklar ve öğürtüler araında yaşama devam
Herkese sevgiler!
nasılsın canım ,nasıl gidiyor,senin test günün ne zaman canım,belirtiler var mı?hayırlı haberlerini bekliyoruz
cnm hayırlı olsun transferin çok sevin güzel haberlerini beklioruız
kızlaaaar bir oğlum bir kızım olucak Allahın izniylee:)))) çoook ama çok mutluyumm:)))darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh.... ikiside 130 gr ağırlıkları.ayyyyy ağzım kulaklarımda vallaaa. Rabbim herkesi mutluluktan ağlatsın inşallahhhh
kızlar malesefffff bebeğim beni bıraktı,daha fazla direnemedi kuzummmmm
Kardelenkaranfil ,allah sabirlar versin arkadasim.uzulme diyemem bende yasadim .ben bugun test yaptim sonucum pozitif.596 cikti.insallah en kisa zamanda sen ve isteyen herkese nasip etsin.
çok üzüldüm. geçmiş olsun. inşallah bir dahasında bebeğine kavuşursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?