Arkadaşlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Ben transferden 12 yani test gününden sonra, dayanılmaz bir kasık ağrısı hafif kanama ve feci bir mide bulantısıyla gece yarısı kadı doğum acile gittik. Tam beş gün yatırdılar beni. Sadece serum taktılar. Dış gebelik yada düşük yapıyorsun dediler. Hamileliğin devam etme riskine karşıda hiç bir ağrı kesici vermediler. İki gün kıvrandım. Sürekli vajinal baktılar, benim içim gitti. Bu arada da sağlıksız bir gebelik olur diye ilaçlarımı bıraktırdılar. iki gün kadar hiç bir ilacımı kullanmadım. Eğer dış gebelikse tüplerde ilaç bebeği besler ve sonrasında ameliyat olman gerekir dediler. Arkadaşlar İlaç kullanmamanın bendeki vicdan azabını tahmin edersiniz herhalde. Dış gebelik olup olmadığına bir türlü karar veremediler. Bu arada iki gün arayla betaya bakıldı. Testlerde hamilelik devam ediyor, değerim artmaya devam ediyor. En son ben sorumluluğu üstlendiğımi, ilaçlarımı kullanmak istediğimi söyledim. Şimdi iki gün aradan sonra ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum.
Hastaneden çıktıktan bir gün sonra evde yine kasık ağrım başladı. Hastaneyle tekrar irtibata geçtiğimde; benimle ilgilenen dr. genelde hafif ağrı ve hafif kanamanın olmasının normal olduğunu fakat benim bünyemden kaynaklı (daha önce geçirdiğim endometrium ameliyatı) daha hassas olduğumu, evde iyice dinlenmemi, ağrımın tamamen dayanılmaz noktaya gelirse, kanamam hafif değilde ciddi ciddi kırmızı kan gelmeye başlayınca gel dedi. değerlerim arttığı için dış gebelik olma olasılığının çok düşük olduğunu ve gebeliğin sağlıklı devam ettiğini söyledi.

Son 8-9 gündür duygularım allak bullak oldu. Bir yandan korkunç bir kasık ağrısı, mide bulantısı diğer taraftan bebeğimi kaybediyorum korkusu, kabusu, kaygısı dış dünyayla iletişimimi kopardı.

Neyse ki hamileliğim devam ediyor. İnşallah tekrar o ağrıları yaşamam. Bebeğim sağlıklı bir şekilde bana tutunur. Onun için dua ediyorum.

Bu arada forumu geriye dönük hiç okuyamadım. Eminim ki güzel haberler vardır. Krem 16 tebrik ediyorum canım. Fırsat buldukça sonradan okuyacağım. Şimdi dinlenmem gerekiyor, çok halsizim. Hepinizi öpüyorum. Sevgiyle kalın....

Lalitacım İnşallah herşey güzel geçecek.Dualarımız seninle....

Canım benim ya çok çok geçmiş olsun,inan aklım sendeydi senden hiç ses çıkmayınca herhalde hamilelik ağır geçiyor diye düşünüp yazmamıştım,yazını nefesimi tutarak okudum ki çok şükür sonunu iyiye bağladın,allahım sonuna kadar iyi harlerini almamızı nasip etsin,bebeğin sımsıkı tutunsun bırakmasın,bebeğinin kesesini yltrasonda gördünüz artık değil mi? bu haftalarda rahatlıkla gebelik kesemiz hatta kalp atımımız oluşuyor,bence onlara da bir baktır ve bol bol dinlen,inşallah bir daha bu sıkıntıları yaşamazsın güzel arkadaşım tekrar tekrar çok geçmiş olsun...

HELUNCUĞUM çok geçmiş olsun canım yaaaa neler yaşamışsın neyse ki bebşin hala seninle ve inşallah seninlesonuna kadar sağlıklı bir şekilde de kalmaya devam eder,Allah yardımcın olsun canım.çok geçmiş olsun....
KREMMMMM16 seni de çok tebrik ediyorum canım Allah ım sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin darısı olmayanların başına....

çok şükür şimdi iyisin canım. ayaklarını sıcak tut üşütme sakın olur mu. benim de bir büyük açık endometriosis bir de laproskopik (kapalı)kist ameliyatım var. demekki ben de hamilelik yaşarsam benzer şeyler olabilecek .zaten azıcık üşütsem ağrılar azıyor.Allah kolaylık versin canım sana.kendine ço kdikkat et. yeğenimizle sımsıkı olman dileklerimle
sevgiyle kal

Yeniden selamlar teress...Benim işlem sonrası kanamam devam ediyor ve sürekli kontrol altındayım.diğerlerinde problem gözükmüyor ama kanamada durmuyor.
Ense kalınlıkları hakkında net bir şey söylenmedi.İyi göründüklerini ama ilerleyen haftalarda kendi kararımızı kendimizin vermesi gerektiği söylendi.Sanırım bu işlemden sonra bende yaptıramıyacağım.Kaderlik bana göre değil derdim ama kaybetme korkusu çok ağrımış.neyse zaman herşeyi belirleyecek...
Kızlar bu tipik diğer tüm torpillerden çok ama çok bilgi dolu .Hamilelik öncesi hamilelik dönemi ve hatta sonrası ile ilgili bir sürü bilgi burada mevcut.Her yaş gurubunun olması ise çok çok iyi.efsune ve CHP arkadaşımızınyazılarını çok çok arka sayfalardan okudum.aminiosentez ile ilgilimpaylaşımları da yok.Sanıyorum artık yazmıyorlar.neyse ben burayıda takip etmeye devam edeceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun. ..

FBl yazacağıma CHP yazmıştım.Aslında tel sürekli yazmadıklarımı yazıyor.neyse herkese çok güzel bir gün olsun.,,

Alıntı krem16 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canlarımm hamileyim değer 200 8 günüm.allahım sizlerede tattırsın bu duyguyu.

ALLAH GÖNÜNE VERİR İNŞALLAH
HAYIRLI OLSUN AKADAŞIM

daha önce hiç kullanmamıştım lucrin ilacını.dün yaptırdım ve bütün gece idrara sıkıştım...sürekli laobadaydım..idrar söktürücü etkisi var heralde..neyse cycloprognovanın bitiminede 3 gün kaldı...artık ne zaman adet olursam...

Merhaba arkadaşlar; Aranıza yeni katıldım ve sizden tüpbebek hakkında yardımlarınızı istiyorum.Bende kıbrısta sperm donasyonu yaptıracağım kesin kararımı verdim fakat bir doktor tüp bebeklerde sakat olma riski çok yüksek dedi şimdi çok tedirginim bebeğim olsun çok istiyorum ama bu düşünce de bütün enerjimi aldı ne olur tecrübelerinizi yada çevrenizde gördüklerinizi yazın çok kötüyüm lütfen yardım edin :18:

canım ben böyle bir saçmalık duymadım.ne alaka ya.benim çevremde tüp bebek yaptıran çok oldu ve sağlıklı hepside.

canım ben böyle bir saçmalık duymadım.ne alaka ya.benim çevremde tüp bebek yaptıran çok oldu ve sağlıklı hepside.

Canım çok sağol biraz olsun içimi rahatlattın Allahın izniyle en kısa zaman da gideceğim İnşallah sağlıklı bir bebeğim olur.Çevremde 2 kişide böyle şeyler gördüm o yüzden çok tedirginim yaaa:18:

Arkadaşım Ben hiç bir doktordan tüp bebeklerde sakat olma riksi diye bir şey duymadım.hepimiz burda senelerdir tüp be ek donasyon denemiş olarak hiç bir doktordan böyle bişey duymadım.tam aksine tüp bbebektede donasyondada daha dikkatli en sağlıklı yumurta ve sperm elde droplets çalışıyorlar.labaratuar ortamında en iyilerini seçerek yapıyorlar.kendiliğinden hamile kalanlarında sakat çocuk doğurma ihtimalleri var .

Merhaba,
Hiç tüp denemeden, kendi yumurtası ile olma imkanı bile varken, doğrudan yumurta donasyonu seçeneği ile anneliğe geçen birileri var mı aramızda?
Ve ben neden tüpten bu kadar çekiniyorum? Var mı bir bilen...
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…