bugün 12 günüm değer 918.
fb'li, efsune,rosedali,tress06,breeze,bilginisa....sık girmemeye başladınız sanırım foruma...
gebeler elinizi forumdan çekmeyin...
sizler olmadan hiç tadı yok...
Merhaba Canım, 5 Eylülde trn.yapıldı. 9 tane yumurta oluştu. 7 tanesi çok iyi kalitede. Bu sefer 2 tane trn. edildi. 5 tanesi donduruldu. Bugün E2 ve progesteron testi yaptırdım. Akşam sonuçlarını alıp, kliniğe bildireceğim. Kullandığım ilaçlara ilave olarak karından yapılan iğnelerden verdiler bu sefer. Ayrıca progesteronu da 200 mg.a çıkarttılar. Vajinadan 8 saatte bir 2 tane olarak kullanıyorum. 17 Eylül test günüm. İnşallah hayırlısı olur. Belirti olarak da düne kadar kasıklarımda ağrı oluyordu, bugün hiçbir ağrım yok iyi mi kötü mü bilemiyorum. Bekleme süresi çok yıpratıcı hakkımızda hayırlısı bakalım. Sen ne yaptın?
Benden haberler eşim dün sperm verdi ırem bugün aradı 9 embriyo olusmus yine 5.gün transferi olacakmisim yani c.tesi transferim dua eden herkese allah razı olsun dualarimiz bebek olarak hepimizin kucağına gelsin inş
hadi bakalım güzel haberler gelir inşallah,önce karnın sonrada kucağın dolar...,emeğinin,sabrının karşılığını Allahım hayırlısıyla verir.sana ve bu yola çıkmış hepimize...
ben henüz beklemedeyim durumumuzu ayarlıyalım bi kaç ay içinde inşallah...görüşmeye gittiğimizde eşimden sperm almışlardı,git gel yapmazsınız karar verdiğinizde .bir kere gelirsiniz işleminizi yaparız dediler....
ama şimdi merak ediyorum donör seçme olayını konuşmadık biz nasıl olacak bu kadar işlem,nasıl bir kadın doğum uzmanı bulmalıyım,farketmez demişlerdi...durumumu açıklamam gerekecekmi kafam biraz karıştı aslında...
uygun olan aradaşlar,yada sen ışıkcım yardımcı olursanız,cevap yazarsanız sevinirm....
hadi bakalım güzel haberler gelir inşallah,önce karnın sonrada kucağın dolar...,emeğinin,sabrının karşılığını Allahım hayırlısıyla verir.sana ve bu yola çıkmış hepimize...
ben henüz beklemedeyim durumumuzu ayarlıyalım bi kaç ay içinde inşallah...görüşmeye gittiğimizde eşimden sperm almışlardı,git gel yapmazsınız karar verdiğinizde .bir kere gelirsiniz işleminizi yaparız dediler....
ama şimdi merak ediyorum donör seçme olayını konuşmadık biz nasıl olacak bu kadar işlem,nasıl bir kadın doğum uzmanı bulmalıyım,farketmez demişlerdi...durumumu açıklamam gerekecekmi kafam biraz karıştı aslında...
uygun olan aradaşlar,yada sen ışıkcım yardımcı olursanız,cevap yazarsanız sevinirm....
Kızlar ben tim pozitifleri okuduğumda yehhhuuuu yeppppppuu diyip tam tam dansı yapıyorm.
Buraya birşey yazmıyoru. Çünkü bilgiler bu kutlama mailleri arasında kayboluyor....
Onun dışında rosedali ve helunun yaşadıkları tam bir sınav ve bizlere içn engin bilgi deposu. HerşeyiN yoluna girmesini diliyorum..
Tress diğer bebeğin kalp atışı ne oldu??
tebrikler kremcigim, aykızım bebeğini almana az kalmış yüce rabbim hepinizi korusun.
Benim bugun transferin 4. günü ancak işe başladım. Ağır bir işim yok sürekli masada oturuyorum. Ancak yemeğe giderken yürüyorum. Bunun dışında sürekli oturuyorum. Dün hafif batma vardı hafif ateş gibi ve sırtımda sanki soğuk almış gibi bir ağrı vardı ama bugün yok biraz tedirginim tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz neler yaptınız.
fb'li, efsune,rosedali,tress06,breeze,bilginisa....sık girmemeye başladınız sanırım foruma...
gebeler elinizi forumdan çekmeyin...
sizler olmadan hiç tadı yok...
bu defa erken kutlama yapalım sana herşey değişsin ....
dualarım senin için...
allahım ne olur yanında ol. yardımcısı ol. dualrımızı kabul et..
şimdiden kutluyorum olacak bu defa...Eki Görüntüle 800184 Eki Görüntüle 800185 Eki Görüntüle 800186 ...Eki Görüntüle 800184 Eki Görüntüle 800185 Eki Görüntüle 800186
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?