Merhaba arkadaslar..
Kibristan donduk ama koydeyim internetim olmadigi icin yazamadim.
16 sinda transferim yapildi.
4 tane 1. Kalite embriyo..
Test gunjm 28 eylul.
Evimize donunce yaptiricam artik...

nerelerdesin? nasılsın? hiç sesin soluğun yok....hu ....hu....herşey yolundadır umarım...:109:

Seni online gordum canim sen neler yapiyorsun 2.yi dusunuyormusun yakin bi tarihte....

Waltrayburg arkadasim evine kavustunmu nasilsin hic sesin cikmiyor...

Saol canım beni dusndugun icin hala maddi manevi kendimizi toparlmaya calisiyoz yakin zamanda zor. Yine aybi seyleri yaşamaktan korkuyorum birazda ama bunun baska yolu yok. Seninde transfer in gayirli olsun canm insallah pozitifi alırsın sende.

moony, ışık tebriklerrrrr Allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin.

Waltkrayburg, Lalita ve karanfil pozitif haberi verme sırası sizde.. Allahım herkese nasip etsin bu güzel günleri.

Rüzgarselin özledik seni, cimcime kızın nasıl bakalım büyümüştür epeyce ne sevimlidir şimdi.

Tress senden naber nasıl gidiyor?

ben salı günü kontrole gideceğim..

Rüzgarselincim nerelerdesin ya.özledik seni.yazdığını görünce gerçekten çok sevindim.eski yazışmalar geldi aklıma.umarım herşey yolundadır.bizi yalnız bırakma arada bir de olsa uğra olur mu?

Canım sen çok güçlüsün bunu unutma.Allah sana kolaylık verecek ve o bebek mutluluğu da beraberinde getirecek dünyaya.

Lalitacım senin için güzel günler çok yakında.Umudunu taze tut ve hep iyi düşün.Hep birlikte kutlamak için burda seni bekliyor olacağız :)

Merhaba arkadaslar..
Test gunjm 28 eylul.

Karanfil, inşallah Allah gönlüne göre verecek.Bu ayın son günlerinde seninle çok mutlu olacağız.

Kızlar 12.gün değerim 200 çıktı. 2 gün sonra tekrar vereceğim inşaalah katlanarak gider.

Moony çok tebrik ederim.Sağlıklı,sıkıntısız bir hamilelik süreci yaşarsın umarım.

Arkadaslar degerim 378. 2 gun sonra yine test yaptiracagim insallah 2'ye katlar. Gecen seferki gibi olmaz. O yuzden tam sevinemiyorum. Hayirlisi insallah....

ISIK, bu sefer herşey daha güzel olacak Allah'ın izniyle.yeter ki sen de hep istemeye devam et.tebrik ederim.

Canım valla iyiyim.sadece çok iştahsızım.hayatımın yarısı rejimle geçti.şimdi hamileyken doyasıya yemek istiyorum fakat çok iştahsızım.Alla ha kşükür bunun dışında iyiyiz.senin pamuğun cinsiyeti be zaman belli olucak.merakla bekliyorum.kanamaların tamamen kesildimi.sanırım salı günü cinsiyetini öğrenmiş olursunuz.Allah kalbinden geçeni nasip etsin ..... :)

Son düzenleme:
Yarın trasfer günüm arkadaşlar, çok heyecanlıyım herhalde sabaha kadar uyuyamam bu gece...

Benim için iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, yarında dualarınızda bana yer verirseniz çok mutlu olurum...

canim guzel arkadasim hayirli transferler diliyorum bebeklerini alip gel cok opuyorum canim dualarim seninle

Arkadaşlar bu akşam yemekte tatlimi tatli bir polyanna buldum.güzel arkadaşım rabbim inş o gülen yüzünü 2 bebek birden verip hep güldürür inş gülen yüzün hiç solmasin
canım seni geç buldum çabuk kaybettim!!! ne güzelde sohbet etmiştik tatlı tatlı, sen gidince bir yakınım gitmiş gibi hissettim canım. Sağsalim evine dönmene sevindim, Allahtan diliyorum, gönlündekini sana versin...Güzel kalpli arkadaşım.

Merhaba arkadaslar..
Test gunjm 28 eylul.

Hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun.Yaş kaçtı ? Doktorun kimdi?

canım dualarımız seninle.inşallah güzel geçer ve sen de mutlular kervanına katılırsın.

Arkadaşlarım benim Kıbrıs yolculuğum geçen hafta cumartesi başlamıştı.estrofem coraspin ve folbiol alıyorum.Dün ise rahim kalınlığım 9 olarak ölçüldü.sizce iyi mi? internetten biraz araştırdım bazı yerlerde 7 ile 16 arasında olmalı derken bazı yerlerde 8-12 mm arasında olmalı diyor.iyi olup olmadığı konusunda karar veremedim.

Rüzgarselin özledik seni, cimcime kızın nasıl bakalım büyümüştür epeyce ne sevimlidir şimdi.

..

bilginisa cım ben de sizleri özledim. kızım 4 buçuk aylık oldu. gaz problemi azaldı dolayısıyla gözüme daha tatlı gelmeye başladı :)
kimdi hatırlamıyorum ama forumun başlarında biri 'kıbrısta çok güzel bebek yapıyorlar' demişti.
gerçekten de öyle.çok tatlı oldu.
seninki de bayağı büyümüş. cinsiyeti belli değil sanırım.
anladığım kadarıyla kanamaların olmuş. umarım şimdi iyisindir.

Rüzgarselincim nerelerdesin ya.özledik seni.yazdığını görünce gerçekten çok sevindim.eski yazışmalar geldi aklıma.umarım herşey yolundadır.bizi yalnız bırakma arada bir de olsa uğra olur mu?

Ansu cum gerçekten ben de özledim. sık sık gelmeye çalışacağım. evdeyim artık.
daha sen inşallah pozitif sonucu alacaksın ve kendi kızını anlatacaksın bana :)

ansu bence rahim kalınlığı şu anda çok iyi ama transfer ne zaman? fazla kalınlaşmaması lazım.
doktorun kim? sanırım firdevs hanım. ona danışabilirsin.

Ansu cum gerçekten ben de özledim. sık sık gelmeye çalışacağım. evdeyim artık.
daha sen inşallah pozitif sonucu alacaksın ve kendi kızını anlatacaksın bana :)[/QUOTE]

Evine yuvana döndüğüne sevindim.bizi desteğinden eksik bırakma.buralarda seni ve başka diğer arkadaşlarımızı örnek alarak,sizleri izleyerek bu yola girdik.İnşallah dediğin gibi bir kızım olur da senin kızında olduğu gibi yine çok mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…