iyice arastır bence cunku ciddi paralar odenıyor malesef cogu tüpbebek merkezı bu işi tamamen ticarete dökmüş. Hakkında hayırlısı olur ınsallah

Kızlar 12.gün değerim 200 çıktı. 2 gün sonra tekrar vereceğim inşaalah katlanarak gider.

Son düzenleme:
Kızlar 12.gün değerim 200 çıktı. 2 gün sonra tekrar vereceğim inşaalah katlanarak gider.

Tebrik ederim arkadasim Allah tamamina erdirsin....

Kizlarrr beklemek cok zor bugun 5.gun idrar testi yapsam cikmaz heralde kac gun dayanirim acaba Allah sabir ve dayanma gucu versin cok zorrr...

Seni online gordum canim sen neler yapiyorsun 2.yi dusunuyormusun yakin bi tarihte....

Waltrayburg arkadasim evine kavustunmu nasilsin hic sesin cikmiyor...

Canim hayirli olsun insallah 9 ay bu mutlulugumuz devam eder aramizda 1 gun var ne guzel ben bugun 2. Testi de yaptirdim 715 cikti 10 gun sonra dr. Kontrolüm olacak. Cok guzel duygular....

Canim hayirli olsun insallah 9 ay bu mutlulugumuz devam eder aramizda 1 gun var ne guzel ben bugun 2. Testi de yaptirdim 715 cikti 10 gun sonra dr. Kontrolüm olacak. Cok guzel duygular....
Allah kazasız belasız kucağınaza almak nasip etsin.siteden ayrilmayın olurmu, bizleri habetsiz bırakmayın, desteklerinizi bekliyoruz...

bugün rahim kalınlığım ölçülecek.umarım iyi çıkar.Allah'ın izniyle güzel şeyler çok yakında diye düşünüyorum.Sanırım gelecek hafta sonunda veya bir sonraki hafta başında Kıbrıs'tayım.Beni bekler Kıbrıs'ta canlarım :)

Herkesi öpüyorum.Bu gece rüyanızda doğum yaptığınızı görün emi canım arkadaşlarım :)

Seni online gordum canim sen neler yapiyorsun 2.yi dusunuyormusun yakin bi tarihte....

dun geldim canim yolculuk uzun ve yorucuydu ama bitti cok sukur sesim cikmiyo cunku belirsizlik zor beklemek zor varmi yokmu vs allahim insallah bu Kadar bekledikten sonra pozitifi goruruz

Canım beş gün test yapmak için çok erken .Biliyorum beklemek çok zor..ama yolu yarılamışsın zaten..belirtileriin varmı ..bol bol istirahat ve dua et lalitacım..inşallah senin güzel haberinide burada kutlarızzz

Merhabalar arkadaşlar,
Uzun bir ara oldu. Biliyorsunuz yazlıktaydım
internet yoktu ama döndüm.
Geriye dönük okuyamam ama meraktayım.
Yeni pozitif alan arkadaşları tebrik ediyorum. Güzel bir gebelik ve hayırlı bir doğum olsun.
Ansu kıbrıs yolcusuymuş ve walktrayburg sonuç bekliyormuş. İnşallah bebişleriniz tutunur. Sizin de gözleriniz güler.
Atessn sen denedin mi? Ne durumdasın?
Larax son denemede tutmadı sanırım. Tekrar deneyeceksin değil mi?
Efsune sana mail attım ama görmedin sanırım. Nasılsın, iyi misin?
Mor menekşe eşin ameliyat oldu mu?
Breeze, fbli ve diğer hamile arkadaşlar, nasıl gidiyor bana biraz bahsedin noolur. Merak ediyorum sizi.
Tress senin son durum ne? Redüksiyonla tek mi ikiz mi oldu göbüşündeki cimcime.
Bebekin bebekleri hastaneden çıktı mı?
Somtikin bebeği gelmiştir artık. İnşallah mutludur. Aslında eminim ki mutludur.
Tunanehir, gülfemak, yusufdeniz, karanfil...
Herkes neler yapıyor?

merhabalar,
bugün kontrolümüz vardı, malum düşük riskimiz vardı,
Allahıma bin şükür riskimiz azalmış tam olarak risk 9 ay devam ediyor ama ilk üç ay önemliymiş yani bir ay daha dayanmamız lazım,
2 hafta sonra tekrar kontrolümüz olacak, 12 hafta ya girdiğimizde başka bir doktor 2 li testimizi yapacakmış, ikili testi bir de 20-23 hafta aralığında tekrardan yaptıracakmışız, o haftalar bir gelelim de,
crinomin jel gün de iki kere kullanıyorduk, şimdi ya akşam ya da sabah bir kere kullan dedi, onun dışında ilaç değişikliği yok,
corasprin, folbiol, estrofem devam ediyorum.
bugün riskten dolayı sonuncu prulotun depot u kullandım, inşallah hamileliğim süresince bir daha ihtiyacımız olmaz,
sonuç bekleyen arkadaşlarım herşeyin hayırlısını diliyorum sizler için, inanın pozitifi gördükten sonra hiç kolay olmuyor,
anne adaylarımız sitemizde çoğalıyor ne güzel, doğumlar peş peşe olacak,
hadi hepimiz için hayırlısı olsun,
bebeklerimizi dokuz ay boyunca Rabbim taşıma gücü versin,
Sağlıklı elleri ayakları düzgün bedenen ve ruhen her yönüyle tam evlatlarımız olsun,
yüzümüzden gülücükler,evlerimizden çocuk sesleri eksik olmasın,,,

Arkadaşım benim ilk 2-3 gün karıncalanma gibi batmalar oldu sol kasığımda daha çok ama bu 2-3 gün çok belirgin değil ben iyiye yormak istiyorum bide salı günü yani 3.günü idrarımı yaparken yanma,ağrı ve sık idrara çıkma oldu idrarımı yaptıktan sonra pembe pembe idrar geldi firdevs hamımı aradım monurol saşe (tek kullanımlık toz) verdi o iyi geldi Allaha şükür.seninde ikiz kızların olucakmış negüzel onları cicili bicili giydirirsin Allah bizede nasip eder inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…