Kızlar merhaba kıbrıstan yeni geldik çok yer gezdik..sanırım doğuşa karar vericez şevket alptürk varmış orda..
Gidn varmı memnunmusunuz..
Donasyonda başarılılarmı fikirleriniz çok önemli...
Kızlar 12.gün değerim 200 çıktı. 2 gün sonra tekrar vereceğim inşaalah katlanarak gider.
Kızlar 12.gün değerim 200 çıktı. 2 gün sonra tekrar vereceğim inşaalah katlanarak gider.
Allah kazasız belasız kucağınaza almak nasip etsin.siteden ayrilmayın olurmu, bizleri habetsiz bırakmayın, desteklerinizi bekliyoruz...Canim hayirli olsun insallah 9 ay bu mutlulugumuz devam eder aramizda 1 gun var ne guzel ben bugun 2. Testi de yaptirdim 715 cikti 10 gun sonra dr. Kontrolüm olacak. Cok guzel duygular....
Seni online gordum canim sen neler yapiyorsun 2.yi dusunuyormusun yakin bi tarihte....
Waltrayburg arkadasim evine kavustunmu nasilsin hic sesin cikmiyor...
Kızlar merhaba kıbrıstan yeni geldik çok yer gezdik..sanırım doğuşa karar vericez şevket alptürk varmış orda..
Gidn varmı memnunmusunuz..
Donasyonda başarılılarmı fikirleriniz çok önemli...
Seni online gordum canim sen neler yapiyorsun 2.yi dusunuyormusun yakin bi tarihte....
Waltrayburg arkadasim evine kavustunmu nasilsin hic sesin cikmiyor...
Canım beş gün test yapmak için çok erken .Biliyorum beklemek çok zor..ama yolu yarılamışsın zaten..belirtileriin varmı ..bol bol istirahat ve dua et lalitacım..inşallah senin güzel haberinide burada kutlarızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?