ansu bence rahim kalınlığı şu anda çok iyi ama transfer ne zaman? fazla kalınlaşmaması lazım.
doktorun kim? sanırım firdevs hanım. ona danışabilirsin.

Canım transferim sanırım önümüzdeki cumartesi-pazar ya da en geç pazartesi olacak diye tahmin ediyorum.Doktorum Firdevs Hn.Rahim kalınlığım daha fazla artarsa ne olur? artması sakıncalı ise ne yapmam gerekir acaba?İrem Hn.'a ilettim rahim kalınlığımın 9 olduğunu çok iyi dediler.İnşallah herşey yolunda gidiyordur.

pees etmeyın arkadaşlar kapın gelın ben HIT gittim çokta mutluyum oraya gıttıgım için dünyalar tatlısı kızımı orda kaptım geldım şimdi ıkıncı için gidecem kısmetseeeeeeeeeeeee

o zaman çok iyi. 16 nın üzerinde tutnmayı etkiliyor diye biliyorum.
ama senin çok iyi. zaten firdevs hanım işini iyi bilir.için ferah olsun. herşey yolunda gidecek inşallah.

nasılsınız arkadaşlarım ben bayağıdır giremiyorum nete.evi taşıdık malul yakında ikizler gelcek ve bizim önceki ev çok küçüktü. o yüzden evde netyok şu anda. ama yakında bağlatacağız..herkes iyidir umarım.eşimin iş yerinden yazıyorum.yazdıklarınızı okuyamadım çok.bizi sorarsanız bebişler gayet iyiler.bu çarşamba günü kontrol vardı.oğluş 1200 gr kız 1100 gr olmuş.ciğer geliştirici yazdı doktor.2 +2 olmak üzere yaptırdık.şu an erken doğum riski yok ama garanti olsun dedi doktorumuz. çok heyecanlıyız ailecek. hepinizi çook öpüyorum arkadaşlarımmm...

kızlar Merhaba

12. gün değerim 200 iken bügün 15.gün değerim 715 çıktı. Allahım Devamına erdirir İnşallah Darısı olmayanlara olsun yüce rabbimden diliyorum.

Canım benimde rahim seninkigibi kalınlaşmıştı.progesterona başlanılınca daha fazla kalınlaşmıyor.Ben transfere 12,5mm le girmiştim.firdevs hanım daha fazla kalınlaşmasını istemiyorum.transferi üçüncü gün yapalım demişti.endişe etme fakat telefonlada irem hanıma sor daha fazla kalınlaşmasın canım.

selam kizlar 2 gündür kasiklarimda inanilmaz bir agri var banzen kramp gibi giriyo,bazen siddetli gaz sancisi gibi oluyor korktum icininzde böyle bir durumla karsilasan oldumu ? dra mi gitmeliyim ?

Canım yardımcı bilgilerin için çok teşekkür ederim.Firdevs Hn.ve İrem Hn'a bıraktık kendimizi.onlar ne diyorsa dinliyoruz.İren Hn. rahim kalınlığı için çok iyi dedi ama daha fazla kalınlaşmasını konuşmadık onu da sorayım o zaman.

Bu arada sen ne durumdasın? nasılsın?

Canım valla ben iyiydim fakat dün felaket grip oldum boğaz ağrısıda cabası..doktorda sadece ağrı kesici Verdi.sanırım biraz zor geçicekk...

selam kizlar 2 gündür kasiklarimda inanilmaz bir agri var banzen kramp gibi giriyo,bazen siddetli gaz sancisi gibi oluyor korktum icininzde böyle bir durumla karsilasan oldumu ? dra mi gitmeliyim ?

canım benimde oluyordu buna benzer. özelikle geceleri aniden giriyordu. ağrı yavaş yavaş başlıyor sonra yükseliyor yavaş yavaş azalıyordu.. adet sancısı gibiydi. önceki gebelikte de başlarda yaşamıştım. eşim ayak tabanlarımı ovunca geçiyordu. aklımıza başka bir şey gelmiyordu o an sinir uçları ayak tabanı altında olduğundan bu yöntemi bulmuştuk.

progestran kapsülü ağızdan almaya başlayınca o sancılar kesilmişti.
iyi gelişmelere işaret olduğunu düşünmek istiyorum ...sen yine de doktoruna sor bakalım..

sagol canim verdigin Bilgi icin ben 2 transferimdede Boyle bir agriyla karsilasmadim korktum birden..

canim benim, insallah tutunuyorlar ondan :)))))))))) AMIN

bende bacaklara dogru inen agri olmustu canim...birde gece yarisi sancidan uyanmistim..yani sonunda anladimki yumurta yerlestigi zaman oluyormus bazen öyle agri - - - ayyy canim benim insallah iyi isarettir.......

baska nasil hissediyorsun kendini??

CAnim benim ya, ne güzel seni burda görmek..........foruma bugün girmeden inan seni düsündüm, acaba napiyordur, kizi nasildir diye.........demek 4.5 ay oldu, düsün zaman nasil geciyor!!! cok sevindim kizin demek öyle tatli annesi :) masallah masallah diyelim!!!
benim ikizlerimde cok tatli teyzesi......öyle bir seviyorumki anlatamam - baka baka doyamiyorum inan.......onlar uyurken bile özlüyorum onlari ya...........böyle bir ASK olurmu diyorum yarabbim............

bizimkilerinin gaz problemleri su an cok....sen neler yaptin gaz icin canim ya?

pees etmeyın arkadaşlar kapın gelın ben HIT gittim çokta mutluyum oraya gıttıgım için dünyalar tatlısı kızımı orda kaptım geldım şimdi ıkıncı için gidecem kısmetseeeeeeeeeeeee

demek öyle canim benim ya, ikinci icinde gitcen - ne güzel de yazmissin öyle - insallah her istedigin gönlüne göre olur canim!! kizin simdi kac yasinda, kac sene önce yaptirmistin? ve yine HIT e mi gidiceksin?

Canim benim, cok sagol beni sordugun icin..........sende hosgeldin tekrarindan :) cok sevindim seni gördügüme canim ya!!!! insallah yine ara sira yazisiriz burdan......

evet canim benim bebeklerim ciktilar hastaneden, yaklasik 1 ay kaldilar sonucta, ve 1 aydir evdeyiz...yani su an 2 ayliklar teyzesi.......öyle bir tatlilarki anlatamam.........!! cok ama cok seviyorum, doyamiyorum onlara. Rabbime her gün sükür ediyorum, ne kadar sükür etsem az diyorum......

bebeklerim iyi gelisiyor.......kilolarida yavas yavas aliyorlar, kizim yaklasik 3 kg olmus, oglum ise 3.5 kilo. ama daha tabii minnaciklar - bilhassa kizim daha 46 cm :))

sen anlat birazda canim........cok merak ediyordum seni ve kizini.

geçenlerde aklıma geldi nerelerdesin diye...çocuk olunca foruma girmekde zordur diye içimden geçirmiştim..
ela hanım büyüyor demek...maşallah...

bende ikinci deneme için start verdim..ekim başı gibi orada olacam sanırım..bu kez inşallah herşey iyi gider...

insallahh canim benimde genelde gece oluyor sadece dun aksam yemekte yakaladi ama acaip bir sanciydi yemegi bitiremedim.baska bir belirtim yok ara ara belim agriyo ama siddetli degil o Transfer gununden beri öyle arada bir ugruyor ..ikizlerin nasil canim kac aylik oldular simdi ay canim yakinda gülmeye baslayacaklar teyzeleri yesin onlari yaa Allah nazarlardan saklasin ins sevgiyle kal canim

bebek ikizler nasıl??zor oluyormu bakımları??yardımcın varmı??
şimdi boş zaman bulmakda zorlanıyorsundur ama...yinde biz forumdakileri yalnız bırakma olur mu??sizlerin önerileri,yorumları çok kıymetli bizler için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…