ansu bence rahim kalınlığı şu anda çok iyi ama transfer ne zaman? fazla kalınlaşmaması lazım.
doktorun kim? sanırım firdevs hanım. ona danışabilirsin.
Hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun.Yaş kaçtı ? Doktorun kimdi?
Canım transferim sanırım önümüzdeki cumartesi-pazar ya da en geç pazartesi olacak diye tahmin ediyorum.Doktorum Firdevs Hn.Rahim kalınlığım daha fazla artarsa ne olur? artması sakıncalı ise ne yapmam gerekir acaba?İrem Hn.'a ilettim rahim kalınlığımın 9 olduğunu çok iyi dediler.İnşallah herşey yolunda gidiyordur.
Arkadaşlarım benim Kıbrıs yolculuğum geçen hafta cumartesi başlamıştı.estrofem coraspin ve folbiol alıyorum.Dün ise rahim kalınlığım 9 olarak ölçüldü.sizce iyi mi? internetten biraz araştırdım bazı yerlerde 7 ile 16 arasında olmalı derken bazı yerlerde 8-12 mm arasında olmalı diyor.iyi olup olmadığı konusunda karar veremedim.
Canım benimde rahim seninkigibi kalınlaşmıştı.progesterona başlanılınca daha fazla kalınlaşmıyor.Ben transfere 12,5mm le girmiştim.firdevs hanım daha fazla kalınlaşmasını istemiyorum.transferi üçüncü gün yapalım demişti.endişe etme fakat telefonlada irem hanıma sor daha fazla kalınlaşmasın canım.
Canım yardımcı bilgilerin için çok teşekkür ederim.Firdevs Hn.ve İrem Hn'a bıraktık kendimizi.onlar ne diyorsa dinliyoruz.İren Hn. rahim kalınlığı için çok iyi dedi ama daha fazla kalınlaşmasını konuşmadık onu da sorayım o zaman.
Bu arada sen ne durumdasın? nasılsın?
selam kizlar 2 gündür kasiklarimda inanilmaz bir agri var banzen kramp gibi giriyo,bazen siddetli gaz sancisi gibi oluyor korktum icininzde böyle bir durumla karsilasan oldumu ? dra mi gitmeliyim ?
canım benimde oluyordu buna benzer. özelikle geceleri aniden giriyordu. ağrı yavaş yavaş başlıyor sonra yükseliyor yavaş yavaş azalıyordu.. adet sancısı gibiydi. önceki gebelikte de başlarda yaşamıştım. eşim ayak tabanlarımı ovunca geçiyordu. aklımıza başka bir şey gelmiyordu o an sinir uçları ayak tabanı altında olduğundan bu yöntemi bulmuştuk.
progestran kapsülü ağızdan almaya başlayınca o sancılar kesilmişti.
iyi gelişmelere işaret olduğunu düşünmek istiyorum ...sen yine de doktoruna sor bakalım..
selam kizlar 2 gündür kasiklarimda inanilmaz bir agri var banzen kramp gibi giriyo,bazen siddetli gaz sancisi gibi oluyor korktum icininzde böyle bir durumla karsilasan oldumu ? dra mi gitmeliyim ?
bilginisa cım ben de sizleri özledim. kızım 4 buçuk aylık oldu. gaz problemi azaldı dolayısıyla gözüme daha tatlı gelmeye başladı :)
kimdi hatırlamıyorum ama forumun başlarında biri 'kıbrısta çok güzel bebek yapıyorlar' demişti.
gerçekten de öyle.çok tatlı oldu.
seninki de bayağı büyümüş. cinsiyeti belli değil sanırım.
anladığım kadarıyla kanamaların olmuş. umarım şimdi iyisindir.
Ansu cum gerçekten ben de özledim. sık sık gelmeye çalışacağım. evdeyim artık.
daha sen inşallah pozitif sonucu alacaksın ve kendi kızını anlatacaksın bana :)
pees etmeyın arkadaşlar kapın gelın ben HIT gittim çokta mutluyum oraya gıttıgım için dünyalar tatlısı kızımı orda kaptım geldım şimdi ıkıncı için gidecem kısmetseeeeeeeeeeeee
Merhabalar arkadaşlar,
Uzun bir ara oldu. Biliyorsunuz yazlıktaydım
internet yoktu ama döndüm.
Geriye dönük okuyamam ama meraktayım.
Yeni pozitif alan arkadaşları tebrik ediyorum. Güzel bir gebelik ve hayırlı bir doğum olsun.
Ansu kıbrıs yolcusuymuş ve walktrayburg sonuç bekliyormuş. İnşallah bebişleriniz tutunur. Sizin de gözleriniz güler.
Atessn sen denedin mi? Ne durumdasın?
Larax son denemede tutmadı sanırım. Tekrar deneyeceksin değil mi?
Efsune sana mail attım ama görmedin sanırım. Nasılsın, iyi misin?
Mor menekşe eşin ameliyat oldu mu?
Breeze, fbli ve diğer hamile arkadaşlar, nasıl gidiyor bana biraz bahsedin noolur. Merak ediyorum sizi.
Tress senin son durum ne? Redüksiyonla tek mi ikiz mi oldu göbüşündeki cimcime.
Bebekin bebekleri hastaneden çıktı mı?
Somtikin bebeği gelmiştir artık. İnşallah mutludur. Aslında eminim ki mutludur.
Tunanehir, gülfemak, yusufdeniz, karanfil...
Herkes neler yapıyor?
canim benim, insallah tutunuyorlar ondan :)))))))))) AMIN
bende bacaklara dogru inen agri olmustu canim...birde gece yarisi sancidan uyanmistim..yani sonunda anladimki yumurta yerlestigi zaman oluyormus bazen öyle agri - - - ayyy canim benim insallah iyi isarettir.......
baska nasil hissediyorsun kendini??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?