canim benim cok tskr edrim hala ruyada gibiyim rabbim bu ruyadan hic uyandirmaz insallahhhhh

ablammm cok tskr ederim dualalarina heran yanimdaydin turkiyede kibrista Burda rabbim senin ve tum isteyenlerin gönlüne göre versin insallahhh

canim tskr edrim aminn canim eminim seninde bu sefer olacak insallah farkli birsey kullanmadim canim ama sadece bu sefer transfere gitmeden 1 ay tatil yaptim stresten uzaklastim hic dusunmedim olacakmi olmayacakmi diye rabbime biraktim

efsunecim tskr ederim tum Forum arkadaslarimin dualari ýla nihayet sira banada geldi rabbime sukurler olsunki

Canım çok kafam karıştı bu işe.ne olacak şimdi bilmiyorum tam da gitmeye 2-3 günüm kalmışken.İrem Hn.sabah rahim kalınlığını ölçtür ve bize bildir dedi.sabah erkenden hastaneye gideceğim.İnşallah kötü bir şey yoktur ama moralim çok bozuldu

2 gün giremedim maşallah güzel haberlerimiz var
Waltkrayburg, Lalita anne adayları dünyasına hoşgeldiniz,
yolculuğumuz 9 ay sürecek, enerji servisleri evrenden, can miktarı Mevlamdan, dualarınız bizden olacak. :)
Lütfen emniyetinizi sağlayınız ve şöyle koltuğunuza rahatça yaslanınız çünküüü artık bir çok kalbi birden taşıyorsunuz:)
Oyy oyyy ikinizide canı gönülden tebrik ediyorum erken testte bile çıktı harika bebişler bunlar yuppiiii..

Atsnn , Fbli teşekkür ederim sorduğunuz için
benim 4. ay bitti halen daha dikkat ediyorum kendime, bugün kontrolumuz var sağlıklı görmek istiyorum bebeğimiz. henüz cinsiyetinide göstermedi. bakalım bu kez görebilecekmiyiz prensmi, prensesmi olacak.

Atsnnn içimden bir his senle ilgili bir sürpriz yaşayacağımızı söylüyor . hayırlısı olsun .
Fbli maşallah 25. haftaya geldin oğlun yaramaz olacak demmek ki uçan tekmelerle burdayım diyor :) babana da çok geçmiş olsun canım

canim tskr ederim dua eden herkese rabbim gönlünce versin insallah Burda ugrasan herkes bu yolculuga katilir...

çok ama çok tebrik ediyorum..

Darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah...

Waltklayburg ve lalita sizin donasyonmuydu kendi yumoşlarınızmı??

Birde ayrıca lalitacım senin goktorun kimdii??

Rabbim tamamını erdirsin inşallah....

merhaba canım,
ben ilk defa yaptırdım, doğuş firdevs hanıma gittim. çok da memnum kaldım,

Öncelikle Rabbim hayırlısını nasip etsin ben de doğuştaydım geçen ay gitmeden be gittikten sonrada hep can bey muhatabımızdı karar verip gittikten sonra Dr Şevket bey muayeneyi yaptı gerekli bilgileri verdi sonrasındada drla muhattap olmadık ama can bey saolsun işlem sırasında olsun öncesinde sonrasında olsun ilgisi çok iyiydi yani kısacası memnundum ama bizde sonuç malesefki negatif büyür kısmet hastaneye bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum kısmetse Kasım'da tekrar gideceğiz umarımki çabalarımız boşa çıkmaz hiçkimsenin

Kim nederse desin senin içinden neresi geçiyorsa onu tercih et sonra neresi olursa olsun herşey bir vesile Rabbim nasip edecekki olsun
Bu yola çıkan herkese yüce Rabbim dilerim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhh

Kanama olmaması lazım!!
Mutlaka alttan muayene ol belki hemen rahim ağzında miyom felan vardır o da kanama yapar ama dikkat diyorum.

İyi karar ver.
Bugün bu işi hallet onca ilaç alıyorsun..

Doktor kanamanın nedenini söylesin rahim kalınlığı bence ikincil... Ama yinede firdevs hn nediyecek bakalım????

Son düzenleme:

ansu kanama olmaması gerekir. eğer efsune nin dediği gibi rahim dökülmüyor rahim ağzında falan herhangi bir kanama ise normaldir ama yeterince kalınlaştı ve adet olduysa bence transfer ertelenmeli . theo diye bir arkadaşımıza Firdevs hanım kanamalı transfer yapmıştı ve sonuç negatifti. sırf bu yüzden ben Firdevs hanıma gitmedim göz göre göre kanaması başladığı halde yaptı diye kızmıştım.

bilginisa canım benim sürprizlere açığım ben de bekliyorum bişey olsun gideyim gitmek için istek gelsin bişey itsin diye bekliyorum.
eşim kendiliğinden gelir belki bu ay diyor ben yok ben artık Kıbrıs bebeği istiyorum gelmesin diyorum:)) bu fikre alıştım hazırladım ya kendimi inan artık normal olarak olmasın istiyorum. belki de düştü ya o yüzden yumurta kalitesiz olsa bile düşer korkusuyla sanırım.

geçen defa da 10 gün karar verip gitmiştik karmakarışık şekilde bakalım bu defa ne olacak. aslında hazır gitmek istiyorum ama nasıl hazırlanıcam bilmiyorum????

saldım çayıra bıraktım akışa.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…