Yeni kibrisa gidenler
Kibristan dönenler
Sonucu belli olan yada gün sayanlar
tebrik ederim tektek. En güzel duygulardasiniz hakediyorsunuz.
Allahim tammaina erdirsin insallah

Yeni kibrisa gidenler
Kibristan dönenler
Sonucu belli olan yada gün sayanlar
tebrik ederim tektek. En güzel duygulardasiniz hakediyorsunuz.
Allahim tammaina erdirsin insallah

Çok teşekkür arkadaşım Allah inşallah sanada bu duyguları tatmayı nasip etsin Allah kalbine göre versin....

bugun kann verdim kizlar 9. Gunum degerim 312 .63 rabbime sukurler olsun

ben de seni merak ediyordum çok sevindim canım yaaaa çok mutlu oldum.allah tamamına erdirsin canım bu kez oldu zamanın gelmiş demekki,benim zamanım ne zaman yaaaaa ne zaman doğru zaman ne zaman gitmeliyim bilmiyorumm ama böyle pozitifleri görünce tekrar denemek istiyorum diğerlerinden farklı olarak ne yapıldı tetkik ilaç ne kullandın yardımcı olabilirmisin bağışıklık sistemiyle ilgili ilaç kullandın mı?tebriklerrrrrr

çok geçmiiş olsun,inşallah en kısa zaman da bulantıların da geçer keyifli bir hamilelik diliyorum sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin rabbim....

bir süre gelemedim buraya ve geldiğimde hep mutlu sonlar gördüm ne güzel...
dansözler çok mutlu ben çok mutlu herkesi tebrik ederim

Çok teşekkür arkadaşım Allah inşallah sanada bu duyguları tatmayı nasip etsin Allah kalbine göre versin....

Herkesin gönlüne göre verdi ,sükür diyorum adiniza cok sevindim.simdi sirada diegr anne adaylarimiza..
allahim tamamina erdirsin insallah.
sevgiler

rüzgarselin bebek ne güzel siz bebişlerden söz edince yüzümüz tebessümle okuyoruz..

kime benziyor neler hissediyorsunuz anlatır mısınız birazcık.

fb li ne güzel baya yol aldın. sağlıkla gelsin inşallah..

nerelerdesin...

brezee az kaldı DAYAN.
bilginisa neler oluyor anlatsana.

anisha da yok. yazın hepimiz dağıldık. Allahtan kış geldi. yine haberleşiriz.

bebek seni bir kez daha tebrik ediyorum. her sürecinde hep yazdın neler olup bittiğini.(burada yazmayanlara sitemim gizli)
rüzgarselincim ben hazırlanmıyorum hiç bişi yapmıyorum. daha doğrusu hazırlanmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. iç sesim hadi demiyor öyle bıraktım akışa... aslında yaş olarak geciktim diye ara sıra kaygılanıyorum ama gidesim gelmiyor hala umudum yok korkuyorum tüm olanlara hazır değilim hala bakalım...

çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah en kısa zamanda Allah sanada sarışin bi erkek kızancık nasip etsin!...

lalitacım çok çok teşekkür ederim amin inşallah canım... hayatta ondan başka istediğim bişi yok çok şükür..... hepimize istediklerimizi versin allah inşallah.

Geriye dönük okuymadim malesef ama ratsladim degerlerine moony
Tebrik ederim cnm.allahim tammaina erdirsin.
Hnagi klinikte yaptiniz?
Kacinci doxxx transferiydi?
Handi Dr.Yaptirdiniz?
Kac adet transfer edildi ?
Rica etsem hamgi protokol uygulandi?

tekrar görüsmek üzere svegiler.lara

Yazina rastladim ayrica Kibrisa gittigini okumustum.Sira sende cnm
Sorum oluyor ama sabriniz varsa cavaplayiniz cnm.
Dr Firdevs hanimami gittiniz?
Kacinci dxxx transferiydi?
Protokolünüzde hangi ilaclar vardi?
Kac adet transfer yapildi?

Insallah emekelrin bosa gitmez.sende burda pozitif degerini vereceksin.Tüm eylülde gidenelere bayram yapiyor sen kaldin.
Insallah seninde güzel duygualrini burada paylasiriz.
sevgiler

Sevgli Isik tebrik ederim cnm
Anneligi -hamileligi yakalamis haketmissiniz -zamanida gelmis tebrikler cnm.
Allahim tamamina erdirsin ,hayirli evlatlar versin insllah.
darisi diger güzel ennelerimize insallah.
güzel paylasimlar dilerim
sevgiler

Adini atlamissam -yada unutmussam kusura bakmayin
Belkide birebir yazismadigimiz icin kontak kuramamisimdir yinede formdaki herkese bol sans diliyorum.
herkesin kucagini bol bebeklerle doldursun..
Her sey gönlünüzce olsun diyorum.

bugun kann verdim kizlar 9. gunum degerim 312 .63 rabbime sukurler olsun

Tebriker nihayet güzel bir sonuç !!!forumaki en pesimist arkadaşımızdın .. Olacak diyorduk ve oldu..yehuuuu . Devamıda güzel gelsin inşallah...

!!!!!!!!!Lalita haberine çok sevindim sende uzun süredir zamanıını bekliyordun. Gözlemledin sessizce takip ettin veee sonunda Birkerede turnayı gözünden vurdun.!!!hayırlı uğurlu olsun!!

:::::::::::::Moony ve ısık70 yeniler olarak sizin haberleinizde foruma dinamizm kattı!!allah devamıa erdirsin!!!

Arkadaşlar,
ben geçen hafta cumartesiden beri estrofem,folbiol ve coraspin alıyorum bu cumartesiden beri de orgalutran iğnesine başladım ama bugün sabahtan beri kanamam geliyor.bu durum beni çok korkutuyor.sizde de böyle oldu mu? İrem Hn. ile konuştum kesilecek dedi ama biraz önce de az da olsa geldi.ne yapmam gerekir? daha transfere bile gitmeden kanama gelir mi?

Canım transferden önce kanama olayı bende olmadı.bana normal bir durum gibi gelmedi.irem hanım kesilecek demiş ama Azda olsa kanama olması bence normal deyil.ya transfere kadar kesilmezse o zaman ne olucak.yani kanama neden kaynaklı olabiilirmiş canım.olmazsa firdevs hanımlada bi konuş derim.çünkü senin durumun biraz daha özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…