Yeni kibrisa gidenler
Kibristan dönenler
Sonucu belli olan yada gün sayanlar
tebrik ederim tektek. En güzel duygulardasiniz hakediyorsunuz.
Allahim tammaina erdirsin insallah
bugun kann verdim kizlar 9. Gunum degerim 312 .63 rabbime sukurler olsun
canım arkadaşlarım forumda gene peşpeşe çok güzel haberler var inşallah hep böyle devam etsin:) walkrayburgun haberini alınca hemen yazdım,hepinizi oluyorum ,içim gidiyor cevap yazamıyorum diye,iuanda da cepten yazmaya çalışıyorum,benim hamilelik biraz ağır geçiyor,sürekli kusuyorum,12.haftada geçer diyorlar inşallah o zaman daha güzel olacak herşey,çok da nane molla biri değilim ama neden bu kadar bulantılarım oluyor anlayamadım ama isyan yok şükür diyorum sadece aramıza katılamamal beni üzüyor,12.haftadan sonra inşallah forumdayım:))
Çok teşekkür arkadaşım Allah inşallah sanada bu duyguları tatmayı nasip etsin Allah kalbine göre versin....
senin kızan da geliyor :))))
sizin oralarda öyle diyorlar dimi....
Eki Görüntüle 811491 Eki Görüntüle 811492 Eki Görüntüle 811493 Eki Görüntüle 811494 811492[/ATTACH][ATTACH
çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah en kısa zamanda Allah sanada sarışin bi erkek kızancık nasip etsin!...
bugun kann verdim kizlar 9. gunum degerim 312 .63 rabbime sukurler olsun
Arkadaşlar,
ben geçen hafta cumartesiden beri estrofem,folbiol ve coraspin alıyorum bu cumartesiden beri de orgalutran iğnesine başladım ama bugün sabahtan beri kanamam geliyor.bu durum beni çok korkutuyor.sizde de böyle oldu mu? İrem Hn. ile konuştum kesilecek dedi ama biraz önce de az da olsa geldi.ne yapmam gerekir? daha transfere bile gitmeden kanama gelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?