bugun kann verdim kizlar 9. gunum degerim 312 .63 rabbime sukurler olsun
ay ne kadar güzel bir haber canım banada umut oldun benm de ilkde olmayınca yine olmayacak korkusu çok varr inşallah ikincide benmde olur
lalaite canm senide tebrik ederimm
çok sevindim çok mutlu oldum tebrik aderim allah hayırlı bir şekilde doğup büyütmeni nasib etsin.
Canım benim inan ağlıyorum şuan seni o kadar çok merak ediyor ve o kadar çok hamile olmanı istiyordum ki,şükürler olsun allahım bu güzel günü sana da yaşattı,inşallah rabbim sonuna kadar güzel anacıklarına sımsıkı tutunmalarını nasip etsin,seni hiç bırakmasınlar,keyifli hamilelikler yaşa inşallah güzel arkadaşım,harikasın:)))
Canım arkadaşlarım forumda gene peşpeşe çok güzel haberler var inşallah hep böyle devam etsin:) walkrayburgun haberini alınca hemen yazdım,hepinizi oluyorum ,içim gidiyor cevap yazamıyorum diye,iuanda da cepten yazmaya çalışıyorum,benim hamilelik biraz ağır geçiyor,sürekli kusuyorum,12.haftada geçer diyorlar inşallah o zaman daha güzel olacak herşey,çok da nane molla biri değilim ama neden bu kadar bulantılarım oluyor anlayamadım ama isyan yok şükür diyorum sadece aramıza katılamamal beni üzüyor,12.haftadan sonra inşallah forumdayım:))
Tavsiye üzerine doğuş kliniğine gittik(kıbrıs) şevket beyin asistanı emb.can beyle görüştük...2 sefer görüştük..ama doktorumuz olacak şevket beyle hiç görüşemedik..muayene olmadık..
Ardından hit ile görüştük,bizimle birebir ilgilendi....ancak 500 euro fazla fiyat söyledi..
Donörler konusunda çok fazla bilgi alamadık..biz yumurta donasyonu düşünüyoruz..
Kafamız felaket karışık...ne yapalım bilemiyoruz...forumu okudum hiç kimse şevket alptürkten
bahsetmiyor..sürekli firdevs hanımdan bahsediliyor..
Lütfen bize tecrübelerinizi aktarın gidenler gittikleri merkezlerden bahsetsinler..
Inanın çok çıkmazdayız..kimi tercih edeceğimizi bilemiyoruz...
Hit mi,şevket alptürkmü,firdevs hanımmı..........???*
lütfen 1 2 kelimede olsa yazın ve bize yardımcı olun..
çok teşekkür ediyorumm...
çok ama çok sevindim...Allah tamamına erdirsin...
darısı biz bekleyenlere...çok emekler veriyoruz hepimiz bu yolda..
eylül pek bereketli....waltrakburg bence üçüz...
Çok mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsin darısı da başıma ve benim gibi bekleyenlere olsun:))
lalita demek istedin heralde çok sağol arkadaşım elayı öpüyorum...
evet lalita demek istemiştim :)
umarım laraxı tebrik edeceğimiz gün de gelir :)
minik bebeğine bizden sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?