Arkadaslar iyi aksamlar
bu aksam yine hic mi hic iyi degilim.........bütün gün aglaya aglaya basim catliyor...........arkadasim üzdü beni...simdiye kadar tüp bebek denemsi yaptinda ne oldu diye...evet simdiye kadar 5 kez yaptik bir düsük yaptim, baska hic bisey olmadi............icimde yara cok büyük..sanirim en iyi sizler beni anlarsiniz................neyse..........

sizlere donör kac zaman icerisinde bulundu? yani 1-2 ayda mesela buluanbilir mi sizce?

gidilen merkezler aynı zamanda yumurta bankası olduğu için sana uygun birden fazla donör bulunuyor zaten... hatta sen aralarından seçiyorsun hangisi olduğunu... kağıt üzerinde rumuzlu fiziksel özellikleri, kaç kez yumurta verdiği ve uyruğu yazıyor o şekilde değerlendirip seçiyorsun

moon rose arkandan geliyorum canım senin bebeğinin erken geleceği nereden içime doğduysa hep diyordum bunun erken olur bişey olmasında iki hafta erken olsun kendine dikkat et dr aralık 20 dedi bana belki daha erken olabilir bilmiyorum yani kasılmalar başladı ufak ufakta olsa oturamıyorum bebekler ters duruyor doğum pozisyonu almışlar 32. haftaya girdim bu demek değil dedi dr hemen doğuracaksın korkma dedi bakalım herşeyin hayırlısı.......

fb li arkadaşım bugünlerde bel ağrısı falan yaşıyorum oturamama falan onun için yazamıyorum yoksa takipteyim her zaman okuyup çıkı yorum ......

anisha ve bilginisa transferleriniz umut olsun herkese bol şans diliyorum....rabbim yardımcınız olsun....

efsune seni unutamam takipteyim hadi bakalım herşey gönlünce olsun....

Canım ikizlerde sanırım 38. haftada alıyorlar.... hoş benim ikiz olmadığı halde 38. haftada alacaklar
dün kontrolüm vardı bebek doğum kanalına girmiş.. 3 kg 50 cm olmuş ayın 28-29-30 u dedi bu üç günden birine sezeryan randevunu alacağım dedi doktorum. dua edin şimdiden tırsmaya başladım ...

Arkadaslar acaba embriyonun kalbi ne zaman atmaya başlıyor. Daha 5 gün oldu ama bazen içinde özelliklede sağ tarafımda kalp atışı gibi bir seyirme hissediyorum. Muhtemelen değildir tabi ama öyleymiş gibi düşünüp elimi üzerinde gezdiriyorum bu bile çok güzel bir duygu :)

kalp 6. veya 7. haftada atmaya başlıyor.. zaten atsa bile sen onu dışarıdan hissedemezsin :)

Arkadaslar bütün bu transferden sonra 2 saat dinlenmek,yarım saat sonra idrarını yapmak,12 gün yatmak hepsi boş inanın olacağı varsa oluyor önemli olan inanmak. Bana doktorum transferden hemen sonra tuvalete girebileceğimi , otelde birkaç saat dinlendikten sonra çık dolaş dedi. Burada bir arkadasımız kim olduğunu hatırlayamıyorum şimdi okuyunca o kendisini söyleyecektir,dönüşte uçağının geç indiğini yanlış otobüse binip 10 dakikalık yolu 2 saatte gittiğini evinin önünde düştüğünü ertesi gün arkadaşlarında reçel yaptıklarını ve sonra işe başladığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Yeter ki Allahım ol desin ben buna inanıyorum ...

arkadaşım hadi bakalım doğuma az kalmış . hayırlısıyla sezaryanında rahat geçer inşallah.. epidural anestezi alırsın diye tahmin ediyorum.. sağlıcakla dua ile...

herkese günaydın kızlar ; bugün benim biraz keyfim yok konuşabilecek kimsemde yok o yuzden buraya yazıyorum öncelikle sunu söylemek istiyorum bu ay tuaf birşey oldu cyclo içiyorum adet görebilmek için 3 aydır kullanıyorum bu ay ilacım bitti bugün 5 ci gün ama halen adet olmadım anlayamadım neden böyle olduğunu cumartesiye kadar bekliyeceğim eğer gelmezse tekrar doktora gideyim diye düşünüyorum bir anormallik var...
sonra dün gec bir arkadaşım geldi oturmaya daha önce nahsetmişmiydim hatırlamıyorum 6 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyordu 2 ay önce bıraktı ve doktora gitmiş işte doktor cok doğurgan bir anne ile karşıkarşıyayım falan demiş ballandıra ballandıra anlatıştı bunu neyse dün akşam bana geldi ve 2 aylık hamile miş ilk bıraktığı ay hamile kalmış vede ikiz bebekleri cok sevindim ne güzel bir duygu derkennnn.....eşimin gözlerinin dolup dışarı cıktığını farkettim o kadar canım yandıki gördüğüm manzara karşısında içim sızladı resmen bana hiçbirşey demedi daha teselli etti onlar gittikten sonra bizde anne baba olacağız sakın üzülme sen herşey güzel olacak ne olursa olsun ben yanındayım dedi durdu sabahta işe gelirken bana kahvaltı hazırlamış(normalde hafta içi hayatta uykusundan fedakarlık edemez uykucu şirin ) sırf mutlu olayım diye.... .bu ne garip ve ne kadar zor birşeymiş kızlar akşamdan beri sürekli ağlıyorum şuanda buraya yazarken bile ağlıyorum aştım ben kabullendim falan derken oynuyormuşum meğer en küçük şeyde kabullenmediğim ortaya çıktı :((((
daha güçlü olmak gerekiyor galiba:((((((

Üzülme arkadaşım benzeri olayları zaten herkes yaşıyor. Benim eşim de aynı duygusallığı gösteriyor üstelik benim normal yolla çocuğum olduğu ve senelerdir ona kardeş veremediğim için. Oğlum bir şekilde bir benim suçummuş gibi davranıyor evimizdeki evcil hayvan sayısı giderek artıyor ve oğlum hepsini kardeşi olarak görüyor.

herkese günaydın kızlar ; bugün benim biraz keyfim yok konuşabilecek kimsemde yok o yuzden buraya yazıyorum öncelikle sunu söylemek istiyorum bu ay tuaf birşey oldu cyclo içiyorum adet görebilmek için 3 aydır kullanıyorum bu ay ilacım bitti bugün 5 ci gün ama halen adet olmadım anlayamadım neden böyle olduğunu cumartesiye kadar bekliyeceğim eğer gelmezse tekrar doktora gideyim diye düşünüyorum bir anormallik var...
sonra dün gec bir arkadaşım geldi oturmaya daha önce nahsetmişmiydim hatırlamıyorum 6 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyordu 2 ay önce bıraktı ve doktora gitmiş işte doktor cok doğurgan bir anne ile karşıkarşıyayım falan demiş ballandıra ballandıra anlatıştı bunu neyse dün akşam bana geldi ve 2 aylık hamile miş ilk bıraktığı ay hamile kalmış vede ikiz bebekleri cok sevindim ne güzel bir duygu derkennnn.....eşimin gözlerinin dolup dışarı cıktığını farkettim o kadar canım yandıki gördüğüm manzara karşısında içim sızladı resmen bana hiçbirşey demedi daha teselli etti onlar gittikten sonra bizde anne baba olacağız sakın üzülme sen herşey güzel olacak ne olursa olsun ben yanındayım dedi durdu sabahta işe gelirken bana kahvaltı hazırlamış(normalde hafta içi hayatta uykusundan fedakarlık edemez uykucu şirin ) sırf mutlu olayım diye.... .bu ne garip ve ne kadar zor birşeymiş kızlar akşamdan beri sürekli ağlıyorum şuanda buraya yazarken bile ağlıyorum aştım ben kabullendim falan derken oynuyormuşum meğer en küçük şeyde kabullenmediğim ortaya çıktı :((((

Uzuntu anliyorum eminim bu sitedeki herkeste cok iyi anliyordur. O kadar normal, dogalki bu duygularimiz, insaniz cunku....hic bu duygulari yasamamak tuhaf olurdu zaten... Bizim derdimi baskalarinin neden anne oldugu degil zaten, bizim ne zaman olacagimiz ya da olup olmayacagimiz.... Esinde ne kadar tatli, hem seninle ayni duygulari yasiyor hemde seni mutlu etmeye calisiyor.... Ne kadar sanslisin bak.... cok kadin biliyorum hamilelik sureclerini yalniz yasiyorlar, doktorlara yalniz gidiyorlar, son derece ilgisiz esler.... Hadi onu da birak bu sureci bile esinin destegi olmadan yasayan cok kadin var.... Agla tabiki, rahatla, ama kendini cok cok sanssiz bir konuma sokma olur mu....

Ya gerçekten uyruk seçimi olabiliyor mu? Yani finli bir kadının yumurtası diye tuttursam bulacaklar mı? :))

canım ben öyle birşey yok diye biliyorum sadece ırkları farklı ise onun doğrultusunda hareket ediyorlar diye biliyorum mesela cinli yada özbek gözleri cekik birine normal özellikleri olan bir yumurta değil o ırktan birinin yumurtasnı veriyorlar aynısı bizim içinde gecerli anne bana beyaz siyahi bir kanını yumurtasını vermiyorlar siyahi bir anne babayada beyaz bir kanın yani uyruk secimini onlar yapıyor ve baz aldıkları kriterler bunlar diye biliyorum kıbrısta benim bilgim bu yönde...

Merhaba arkadaslar 4 adet 8 hücreli güzel embriyo transferi yapıldı hayırlısı bakalım doktor transfer esnasında çok konuşmadı güzel dedi sadece servisde dönerken konuştum bı arkadasa 2 si garanti demiş inşallah bendede öyledir bide sanırım transfer etmeden rahim icini çizdi daha öncekilerden farklıydı soramadim şimdi istirahate başlıyorum yarım donucez tekrar yazarım

Sevgili niiiiiiil,
Burdaki arkadaşlar inan senin yaşadıklarının benzerini yaşıyor..... Sen şanslısın ki eşin destekçin..... Çocuğu olmadığı için eşinin ailesinden yada çevreden baskı gören kadınlar var ne acı ki... Senin şu arkadaş meselen; daha önce de bahsetmiştin.. Bu konu senin eksik yanın olduğu için acı veriyor....Belki sen hassas olduğun için onun ballandırarak anlattığını düşünüyorsun veya ikinci seçenek,eğer gerçekten durumu abartıyorsa kimbilir belki o da tedaviyle hamile kaldı??? 6 yıl korunmadan bahsediyorsun, doğru mu acaba? Çünkü insanlar çocuğum olmuyor demiyor inan,çok örneğine rastladım. Daha erken,borcum var,ev aldık v.s v.s....zaman kazanıyor.... Sonra öğreniyorsun ki tedavi ile çocuk sahibi olmuş.....Ayrıca ikiz gebelik...??? Bu soy geçmişinde varsa küçük bir ihtimal...Ama tüp bebekte yüksek ihtimal...... Sen de yakın zaman sonra bebeğinden bahsedeceksin unutma... Veeeee tedavi ile oldu demeyeceksin belki de çünkü henüz gençsin ve evleneli çok zaman olmamış......... Ne zaman bebeğin olacak o zaman karşılaştığın bu tip olaylar seni acıtmayacak....... Az kaldı...:)))) gülümse....... Sevgilerimle......

Nerdesiiiiiiiiiin? Ce yapıp kayboluyorsun....Umarım ters bir şey yok??? İspanya yolculuğun hafta sonu mu? Sevgiler.............

Nerdesiiiiiiiiiin? Ce yapıp kayboluyorsun....Umarım ters bir şey yok??? İspanya yolculuğun hafta sonu mu? Sevgiler.............

Çok haklısın.... Aslında hep okuyorum.. Ama üzerimde bir sessizlik olduğu kesin:))

Ben cuma günü uçuyorum.. Randevum 19 kasım saat 18:30 da...
Ücretler ise şöyle
Senkron yani bizim fresh yumurta değimiz 8000euro
Asenenkron yani dondurulmuş yumurtanın döllenmesi 4600
Diğer herşey için ek ödeme gerekiyor :Iscı, embryo dondurma,assisted hatching, blaystosyt culture....
Detayları pazarlıktan sonra yazarım..
Sevgiyle kalın..

Back
X