herkese günaydın kızlar ; bugün benim biraz keyfim yok konuşabilecek kimsemde yok o yuzden buraya yazıyorum öncelikle sunu söylemek istiyorum bu ay tuaf birşey oldu cyclo içiyorum adet görebilmek için 3 aydır kullanıyorum bu ay ilacım bitti bugün 5 ci gün ama halen adet olmadım anlayamadım neden böyle olduğunu cumartesiye kadar bekliyeceğim eğer gelmezse tekrar doktora gideyim diye düşünüyorum bir anormallik var...
sonra dün gec bir arkadaşım geldi oturmaya daha önce nahsetmişmiydim hatırlamıyorum 6 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyordu 2 ay önce bıraktı ve doktora gitmiş işte doktor cok doğurgan bir anne ile karşıkarşıyayım falan demiş ballandıra ballandıra anlatıştı bunu neyse dün akşam bana geldi ve 2 aylık hamile miş ilk bıraktığı ay hamile kalmış vede ikiz bebekleri cok sevindim ne güzel bir duygu derkennnn.....eşimin gözlerinin dolup dışarı cıktığını farkettim o kadar canım yandıki gördüğüm manzara karşısında içim sızladı resmen bana hiçbirşey demedi daha teselli etti onlar gittikten sonra bizde anne baba olacağız sakın üzülme sen herşey güzel olacak ne olursa olsun ben yanındayım dedi durdu sabahta işe gelirken bana kahvaltı hazırlamış(normalde hafta içi hayatta uykusundan fedakarlık edemez uykucu şirin ) sırf mutlu olayım diye.... .bu ne garip ve ne kadar zor birşeymiş kızlar akşamdan beri sürekli ağlıyorum şuanda buraya yazarken bile ağlıyorum aştım ben kabullendim falan derken oynuyormuşum meğer en küçük şeyde kabullenmediğim ortaya çıktı

(((
daha güçlü olmak gerekiyor galiba

(((((