Gazamız mübarek olsun! Çok şükür atlattık, eşim aradı az önce yeşişebildi ve halledebildik....
Ben zaten doktoruma gittim, ölçüm yaptırdım, iğnemi yaptırıp ilaçlarımı aldım....
Bugün sabah 4 ten bu yana 12 saatir sürekli hareket eden bir motor halindeyimm... :)))
Benim hayatım biraz bu moddadır kızlar... Aksilik olacak ya; alkollü sürücü adama arkadan vurmuş... Eşimin şoförlüğü çok iyidir, uzun yolda muazzam bir şofördür,kurallara uyar ayrıca.. Hız yaptığında bile hissetmezsin... Ama gel gör ki olacak varsa kurala uymayan biri seni buluyor...
Efsunun dediği gibi dalgayı karşıla ve ona göre hareket et... Yalnız benim hayatımda -abartmıyorum- büyük dalgalar mevcuttur... Bu yüzden dalga kırmaya alışığım ama artık yaşlanıyorum,yorgunluklar var... Ama ne yalan söyleyim bugünkü performansım daha çook yaşarsın bu enerji ile kızım dedirtti bana... Olağanüstü idi yaşadığım ve yapmaya çalıştığım organizasyonlar..... Eeeee benim işim bu biraz da...Koordinasyon ve kriz yönetmek... Yahu 23 nisan arefesi uçak bileti bulmak zor... Biz bugün uçağı kaçırdığımız gibi,istenilen saate uçak bulup peşinden aktarma bulup, dönüş uçuşlarını da yine ayrı ayrı uçuşlar olarak peşpeşe ayarlayabildik... Film gibi yahu...
Sabah bir yandan adama uçak bileti ayarlamaya çalışıyorum deliler gibi... Sonra bir ara 15 dk. kaçıp kan verip geldim yeniden bilet arama çalışmalarıma devam ettim... Biletler ayarlandı,eşim uçağa biniyorum dedi.... Ben yetinmeyip thy dış hatları arayıp kıbrıs uçuşun check-in i yeniden kontrol ettirdim ... sorun yok, aktarmaya da yetişebilir denilince elim ayağım boşaldı o an.... Öyle bir germişim ki kendimi herşey ayarlanınca bütün sinirlerim gevşedi galiba :))))
Neyse atlattık bunu da.... Eşim az önce aradı sorun yok... 5 dakikalık iş için yaşadığımız şeye bak yahu diye espri yaptı :)))))))))
Hayır şu an gülüyorum... Adam havaalanına indiğinde de şoförle ilgili bir sorun varmış, başka biri almaya gitmiş.:)))) Birde şoförü bekledi orda:))))) Bu arada Kıbrısı da sel götürüyor bugün... :)))) Adam pes etti, yahu sorunsuz evime döneyim diyor...
Adam saat 4 te sperm verdi. Az önce 5te havaalanına doğru yola çıktı, tekrar dönüyor....trajı komik bir durum yani.. Atessn, bu şerde nasıl bir hayır arayalım diyor ya, ben buldum o hayrı ; demek ki bebek geliyor....:))))))
Neyse dostlarım iyi ki varsınız... Desteğiniz için sağolun varolun...
Forumun desteği ve sevgisini bugün yaşadıklarımla bir kez daha anlamış olduk... Hepinizi seviyorum...