Kızlar çok kötü oldum... Sabah eşim havaalanına giderken kaza yaptı.... O birkaç saat bana zulüm oldu... Sağlığında bi şey yok çok şükür...
Bilet yandı uçuş iptal.... Deliler gibi bilet aradık. Şu an İstanbula uçuyor, allhtan ordan 13.45 uçağı yakaladık............
Her şey ucu ucuna denk geldi..... Sabahtan beri öldüm ve dirildim.... Hiç bir ilacımı almadım henüz....
Doktora gitmem gerekiyordu hala gidemedim, sinirlerim boşaldı şu an elim kolum tutmuyorrrr........:(((((((((((((((((

aksilik ama çok şükür ki uçağa yetişmiş ve en önemlisi eşine bişey olmamış bakıyorumda genelde aksilik yaşayanların sonu mutlu son:)))o yüzden okuyunca içimden bu mutlu sona işaret dedim anisha aykızım hep sorun ysşadılar ama sonu güzel oldu. inşallah sende bu şekilde koşullan canım bozma moralini ve verebilirsen bir sadaka iyi olur için rahat eder.

cnm geçmiş olsun çok şükür ki eşine bişi olmamış.vardır herşeyde bişi sakını bozma moralini arkadaşım bak en canlı burda şahit ev yaşayan benim hatırlıosundur ama sonu iyi oldu.inş.sizinde öle olcak sakın bozma moralini cnm

Kızlar çok kötü oldum... Sabah eşim havaalanına giderken kaza yaptı.... O birkaç saat bana zulüm oldu... Sağlığında bi şey yok çok şükür...
Bilet yandı uçuş iptal.... Deliler gibi bilet aradık. Şu an İstanbula uçuyor, allhtan ordan 13.45 uçağı yakaladık............
Her şey ucu ucuna denk geldi..... Sabahtan beri öldüm ve dirildim.... Hiç bir ilacımı almadım henüz....
Doktora gitmem gerekiyordu hala gidemedim, sinirlerim boşaldı şu an elim kolum tutmuyorrrr........:(((((((((((((((((

fbli geçmiş olsun,eşininde iyi olmasına sevindim,ve her şey zorda olsa ucu ucuna çok şükür denk gelmiş..bunda da vardır bir hayır demekki olması gerekmiş...dualarım seninle arkadaşım,güçlüsün ve banada örneksin:))))

Kızlar selamlaar,
döndüm ben ve ne yazacağımı neresinden başlayacağımı bilemiyorum
transfer yapılmadı, ertelendi tahmin ettiğimiz gibi malesef
ama gittik gördük para harcadık geldik iştee :)
sizlerde ne var ne yok
hamişlerin hamilelikleri iyi gidiyor anladığım kadarıyla ne mutlu onlara
doğum sancısı çekerken bizleri anarlar inş

Kızlar selamlaar,
sizlerde ne var ne yok

cnm hoşgeldin vardır bi hayır inşallah diyelim peki nezaman olcak bida nasıl bi yol izlencek

Kızlar selamlaar,
sizlerde ne var ne yok

benımde para harcama donemıme az kaldı:) aybasında gıdıp 2 merkezı gorecegız konusacagız ve karar verdıgımız bır doktor ve klinikte Agustos eylul gıbı donasyona gıdecegız..cok heyecanlıyım:) umarım emeklerımız bosa cıkmaz ve yüzümüz hep birlikte güler..

cnm geçmiş olsun çok şükür ki eşine bişi olmamış.vardır herşeyde bişi sakını bozma moralini arkadaşım bak en canlı burda şahit ev yaşayan benim hatırlıosundur ama sonu iyi oldu.inş.sizinde öle olcak sakın bozma moralini cnm

cok gecmıs olsun her işte bir hayır vardır. emın ol hersey cok daha güzel olacak...:9:

Çoook geçmiş olsun
eşinde heyecanlıydı mutlaka
bebeklerine geliyordu
ama canına bir şey olmamış ya
demek sen kıbrıstasın yumurta toplanacak
az kalmış mutlu sona
hakkınızda hayırlısı canım
iyi haberler bekliyoruz senden
moraliniz yüksek olsun (;

Kızlar selamlaar,
sizlerde ne var ne yok

dilemma senin içinde hayırlısı olsun canım,peki embriyomu dondurdunuz,bundan sonraki süreç nedir,aydınlatırsan sevinirim

Çok teşekkür ederim , dualarım hep sizinle :)

anisha endokrinoloğa gittin mi? şeker çıkmasına üzüldüm. kaç çıktı? 100 gr yüklenmişti değil mi?
ben 2 aydır diyetteyim. zor oluyor. senelerdir ağzıma sürmediğim tatlıları, börekleri canım çekiyor.yasak ya :) patates, pirinç, makarna, beyaz undan yapılmış herşey, ve her türlü tatlı yasak. hatta 2 meyveyi aynı anda yemek bile yasak. ama zaman geçiyor işte. 3 hafta kaldı diyip sabrediyorum.
sen git bakalım belki çok yüksek bulmaz seninkini. bana 1 hafta günde 4 kez şeker ölçümü ile izleyerek insülin vermedi. sana da gerek görmezler umarım. geçmiş olsun, son aksilik olsun :)

tress öncelikle geçmiş olsun diliyorum.
seneler önce akıntıda renk değişimi nedeniyle doktora gitmiştim. kültür sonrası antibiyotik vermişti doktorum.
ve antibiyotiğin hemen ardından da ph düzenleyici vajinal yoldan kullanılacak bir hap vermişti.
hatta normalde grip olup kullandığımız antibiyotiklerden sonra da kullanmamı tavsiye etmişti. haftada bir ilişkiden sonra da kullanabilirsin demişti. çünkü ph ın bozulması demek, enfeksiyon , tahriş vs demekmiş.
bence de doktor değiştirmekte fayda var. 6 aydır sana antibiyotik veren doktorun bunu düşünmemesi enteresan. umarım bir an önce iyileşirsin de donasyon hazırlıklarına başlarsın.
sevgilerimle

Gazamız mübarek olsun! Çok şükür atlattık, eşim aradı az önce yeşişebildi ve halledebildik....
Ben zaten doktoruma gittim, ölçüm yaptırdım, iğnemi yaptırıp ilaçlarımı aldım....
Bugün sabah 4 ten bu yana 12 saatir sürekli hareket eden bir motor halindeyimm... :)))

Benim hayatım biraz bu moddadır kızlar... Aksilik olacak ya; alkollü sürücü adama arkadan vurmuş... Eşimin şoförlüğü çok iyidir, uzun yolda muazzam bir şofördür,kurallara uyar ayrıca.. Hız yaptığında bile hissetmezsin... Ama gel gör ki olacak varsa kurala uymayan biri seni buluyor...
Efsunun dediği gibi dalgayı karşıla ve ona göre hareket et... Yalnız benim hayatımda -abartmıyorum- büyük dalgalar mevcuttur... Bu yüzden dalga kırmaya alışığım ama artık yaşlanıyorum,yorgunluklar var... Ama ne yalan söyleyim bugünkü performansım daha çook yaşarsın bu enerji ile kızım dedirtti bana... Olağanüstü idi yaşadığım ve yapmaya çalıştığım organizasyonlar..... Eeeee benim işim bu biraz da...Koordinasyon ve kriz yönetmek... Yahu 23 nisan arefesi uçak bileti bulmak zor... Biz bugün uçağı kaçırdığımız gibi,istenilen saate uçak bulup peşinden aktarma bulup, dönüş uçuşlarını da yine ayrı ayrı uçuşlar olarak peşpeşe ayarlayabildik... Film gibi yahu...
Sabah bir yandan adama uçak bileti ayarlamaya çalışıyorum deliler gibi... Sonra bir ara 15 dk. kaçıp kan verip geldim yeniden bilet arama çalışmalarıma devam ettim... Biletler ayarlandı,eşim uçağa biniyorum dedi.... Ben yetinmeyip thy dış hatları arayıp kıbrıs uçuşun check-in i yeniden kontrol ettirdim ... sorun yok, aktarmaya da yetişebilir denilince elim ayağım boşaldı o an.... Öyle bir germişim ki kendimi herşey ayarlanınca bütün sinirlerim gevşedi galiba :))))
Neyse atlattık bunu da.... Eşim az önce aradı sorun yok... 5 dakikalık iş için yaşadığımız şeye bak yahu diye espri yaptı :)))))))))
Hayır şu an gülüyorum... Adam havaalanına indiğinde de şoförle ilgili bir sorun varmış, başka biri almaya gitmiş.:)))) Birde şoförü bekledi orda:))))) Bu arada Kıbrısı da sel götürüyor bugün... :)))) Adam pes etti, yahu sorunsuz evime döneyim diyor...
Adam saat 4 te sperm verdi. Az önce 5te havaalanına doğru yola çıktı, tekrar dönüyor....trajı komik bir durum yani.. Atessn, bu şerde nasıl bir hayır arayalım diyor ya, ben buldum o hayrı ; demek ki bebek geliyor....:))))))

Neyse dostlarım iyi ki varsınız... Desteğiniz için sağolun varolun...
Forumun desteği ve sevgisini bugün yaşadıklarımla bir kez daha anlamış olduk... Hepinizi seviyorum...

Son düzenleme:
sen bana bakma ben hem kavga eder hem barışırım hayatla. :)) ama mutlaka vardır bir hayır ben buna inanıyorum. SANA BEBEKLER GELECEK BUNLAR ANI OLACAK..

yalnız fb li böyle bir günde bütün bunların üstüne git Kıbrıs da Bİ BOŞAL GEL.....................:52::52:
valla eşini tebrik ediyorum.
kızlar eşlerimize de çok yazık yaa:((( al bardağı eline gir içeri hem de kimbilir kaç kere yaptılar bunu NE ÇEKTİLER BE NE ÇEKTİLER VALLA:)))))

Valla güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün
eşim hep zor olduğunu söyler bu işin
film felan izletiyolarmış içerde

gelelim banaaa,
yumişler donduruldu beni bekliyorlar da ben tın tın...
ne kalınlaşıyo rahmim ne tutunuyo embriyolar
taşıyıcı anne önerdi firdevs hn birde...
bilmiyorum benim sonum ne olacak kızlar

harikasın fbli :) çok güldüm ve aynı zamanda takdir ettim :))

walktrayburg seni online gördüm. sen ne durumdasın? transfer ne zaman? belli olmuş muydu?

Gazamız mübarek olsun! Çok şükür atlattık, eşim aradı az önce yeşişebildi ve halledebildik....
Ben zaten doktoruma gittim, ölçüm yaptırdım, iğnemi yaptırıp ilaçlarımı aldım....
Bugün sabah 4 ten bu yana 12 saatir sürekli hareket eden bir motor halindeyimm... :)))

Benim hayatım biraz bu moddadır kızlar... Aksilik olacak ya; alkollü sürücü adama arkadan vurmuş... Eşimin şoförlüğü çok iyidir, uzun yolda muazzam bir şofördür,kurallara uyar ayrıca.. Hız yaptığında bile hissetmezsin... Ama gel gör ki olacak varsa kurala uymayan biri seni buluyor...
Efsunun dediği gibi dalgayı karşıla ve ona göre hareket et... Yalnız benim hayatımda -abartmıyorum- büyük dalgalar mevcuttur... Bu yüzden dalga kırmaya alışığım ama artık yaşlanıyorum,yorgunluklar var... Ama ne yalan söyleyim bugünkü performansım daha çook yaşarsın bu enerji ile kızım dedirtti bana... Olağanüstü idi yaşadığım ve yapmaya çalıştığım organizasyonlar..... Eeeee benim işim bu biraz da...Koordinasyon ve kriz yönetmek... Yahu 23 nisan arefesi uçak bileti bulmak zor... Biz bugün uçağı kaçırdığımız gibi,istenilen saate uçak bulup peşinden aktarma bulup, dönüş uçuşlarını da yine ayrı ayrı uçuşlar olarak peşpeşe ayarlayabildik... Film gibi yahu...
Sabah bir yandan adama uçak bileti ayarlamaya çalışıyorum deliler gibi... Sonra bir ara 15 dk. kaçıp kan verip geldim yeniden bilet arama çalışmalarıma devam ettim... Biletler ayarlandı,eşim uçağa biniyorum dedi.... Ben yetinmeyip thy dış hatları arayıp kıbrıs uçuşun check-in i yeniden kontrol ettirdim ... sorun yok, aktarmaya da yetişebilir denilince elim ayağım boşaldı o an.... Öyle bir germişim ki kendimi herşey ayarlanınca bütün sinirlerim gevşedi galiba :))))
Neyse atlattık bunu da.... Eşim az önce aradı sorun yok... 5 dakikalık iş için yaşadığımız şeye bak yahu diye espri yaptı :)))))))))
Hayır şu an gülüyorum... Adam havaalanına indiğinde de şoförle ilgili bir sorun varmış, başka biri almaya gitmiş.:)))) Birde şoförü bekledi orda:))))) Bu arada Kıbrısı da sel götürüyor bugün... :)))) Adam pes etti, yahu sorunsuz evime döneyim diyor...
Adam saat 4 te sperm verdi. Az önce 5te havaalanına doğru yola çıktı, tekrar dönüyor....trajı komik bir durum yani.. Atessn, bu şerde nasıl bir hayır arayalım diyor ya, ben buldum o hayrı ; demek ki bebek geliyor....:))))))

Neyse dostlarım iyi ki varsınız... Desteğiniz için sağolun varolun...
Forumun desteği ve sevgisini bugün yaşadıklarımla bir kez daha anlamış olduk... Hepinizi seviyorum...

canim öncelikle cok gecmis olsun sonu hayirli bitti ve insallah bebisler geliyor ve ayak sesleri yüksek cikti bence ....esinide tebrik ediyorum gercekten bu Kadar aksilik yasayip her erkek yapamazdi

Tress

Efsune'nin yorumu bana su eski bilgimi anımsattı.Dr lar antibiyotik tedavisinde B vitaminin de veriyorlar. İyi bakterilerin ölümünü telafi için. Geçmiş olsun Bir de kafayı oraya takmadiyeceğim mantara dönüşmesin Ama üzülme mantar bile olsa rahimi etkilemiyor ben hamileyken olmuştum Dr hiç alakası yok demişti iki bölge araı.

Fb liiii

Tek bir şey söyleyeyim Kısmet olmasaydı eşin o uçağa binemezdi. Sadece bir küçük talihsizlik olmuş Belki seni sakinleştirmek içindir dikkatini daha büyük bir olaya çekerek. Sakinleş o şarkıdaki gibi HERŞEY GÜZEL OLACAK. rüzgarselinin dediği gibi en pozitif arkadaşlarımızdansın sakın çizgi bozulmasın. Telaşlanma cool ol :)

Papatyacım ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.evet doktor rahimde bir sorun yok dedi.ama işte bu tuvalet sonrası yanma can sıkcı bir durum.ısrarla geçmemeside sinir bozucu...bakalım yarın Tekrar doktora gidicem .annemi yanlız bırakabilirsem tabiii...

Back
X