sabah kalkar kalkmaz ilk işim yazdıklarınızı okumak oldu. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepimizin Yar ve Yardımcısı olsun. Ben gidiyorum transfere öğleden sonra görüşmek üzere:16::nazar::nazar::49::nazar:

canımmm Sana boş şans diliyorum dua da etmeye başladım.. canım allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle dön gel inşallah...

Herkese günaydın,

Bayanlar nasılsınız? Bende bebişlerimi aldım geldim bugün transferimin 6. günü inşallah beni bırakmazlar korkuyla ve sabırsızlıkla bekliyorum dualarınızdan beni de esirgemeyin. Sizleri okuyamadım uzun süredir umarım herşey yolundadır Rabbim bizleri yalnız ve dermansız bırakmasın :((

canım 10 da transferin vardı,
dışarıdaydım ama saat 10 da bildiğim tüm duaları senin için okudum.
en çok okuduğum dua AYETEL KÜRSİ senin içinde bol bol okuyorum.
Hayırlı transferlerin olsun. Allahım yardımcın olsun.
Hayırlı evlatların olur inşallah.

güzel haberlerini bekliyorum....

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Herkese günaydın,

Bayanlar nasılsınız? Bende bebişlerimi aldım geldim bugün transferimin 6. günü inşallah beni bırakmazlar korkuyla ve sabırsızlıkla bekliyorum dualarınızdan beni de esirgemeyin. Sizleri okuyamadım uzun süredir umarım herşey yolundadır Rabbim bizleri yalnız ve dermansız bırakmasın :((

merhaba canım,
inşallah seninde hayırlı sonuçlarını okuyoruz.
Allah gönlüne göre versin....

cnm çok geçmiş olsun umarım bi aksi durum yoktur bizi merakta bırakma durumundan haberdar etmeye çalış cnm fırsat buldukça dualarımız seninle

Bende de bır heyecan bır heyecan.. Agustos'da gıdecegım ama ıcım kıpır kıpır:) umarım hersey yolunda gıder.Biliyorsunuz Dunya tup bebek'te deneyecegım. Nazlı hemsıre cok pozıtıf ve tatlı biri sureklı sız merak etmeyın bız sızın ıcın herseyı dusunecegız dıyor. donor hakkında hıc bılgı vermıyorlar zaten bızde hıc bırsey bılmek ıstemıyoruz. Bılsek ne olacak kı dıyorum. Daha cok kafada kurmaca olur :)

tüm hamıle arkadaslarım lutfen kendınıze dıkkat edın bol bol dınlenın ve meyve sebze ıle beslenın:) ve tabı bol bol su için.. :1: bu yolda caba veren tum arkadaslarım ıcın bol bol dua edıyorum. Umarım 2013 yılında hepımızın göbişleri bebişle dolar:)

herkese iyi öğlenler:))

henüz yarım saat önce kalktık.eşim ayağından dolayı yata yata uykuyu sever oldu ,ben de keyif yapıyorum o uyurken yatakta.

kahvaltıdan sonra hemen bilg.başına oturdum . foruma girmeye artık daha sabırsızlanır oldum . çok bereketli bir dönem yaşıyoruz malum:)) yarım saat geçti. eşim hani bir sürü işin vardı ,koşarak gene girdin foruma diye dalgasını geçti. o bu chatlerin ne kadar iyi geldiğini hala kavrayabilmiş değil. ya da inanmıyor erkek aklınca.
neyse ...

efsune ciğim bugün nasılsın. inşallah daha iyisindir. seni düşünmediğim zaman çok az.
güler85 inşallah dinlenirsen bol bol su içersen ve olumlu düşünürsen bir yeğenimize daha kavuşacağız
kardelen ismin gibi güzel bir kız gelir inşallah.transfer sırasında rahat ol ltf.ani hareketlerden kaçın canım.
baharım1980 doktor araştırma işlerin nasıl gidiyor.dr bulacam diye çok yorulma oldu mu.o iş kolay.bebişlerine iyi bak sen.
aryadicle en taze anne :)) yeni geldin bir geldin pir geldin .tebrik ederim. kendine dikkat et ltf.
waltkrayburg seni görmeyi özledim.skypeden görüşebilsek ama yazılarında yeter
ateşsn senin güçlü iraden kafandaki soruları derleyip toparlayacak ve bir dahkine dileğin yerine gelecek hissediyorum.yaparsın sen:))
fb li gördüğüm kadarıyla keyfini çıkaran bir tek sen varsın:) ya da pek yansıtmıyorsun.iyi yapıyorsun:)
rüzgarselin elamız nasıl .büyümüştür. öp kokla bizim için ne olur...
ansu umarım iyisindir.
durugen in gelmmesi üzüyor ama iyi olduğunu ve istediğin aldığını hissediyorum:)
larax seni unutmadım.bebişini almaya az kaldı ..heyecanlı mısın.

unuttuğum var mı..
var sa da hep aynı şeyleri karalıyorum ama kalbimden geçenlerin siznkilerle aynı olduğu bir gerçek.
biz cuma günü tatile gidiyoruz. 22 gün .deniz havası alalım giremesem de dedi eşim.ben girecem tabii:))sonra da memleketteyiz bir hafta.
laptop u alacağız. görüşürüz
öptüm çok

çok geçmiş olsun canım inşallah geçmiştirde bizler senden merakla güzel haberlerini bekliyoruz kader deme ya inşallah herşey güzel olur lütfen iyi düşün iyi olsun herzamank duruşunla bununda üstesinden gelirsin inşallah

nasılsınız, uzun zamandır yoktum...hayatınız nasıl gidiyor...benim bir iyi bir kötü ..daha öncede söylediğim gibi bu sene tekrar mayıs ayında kıbrısa gidecektim olmadı. eşim ayağını kırdı ameliyat oldu, halam kansere yakalandı ameliyat oldu, annem tüberküloza yakalandı oda ameliyat oldu...ve ben işten çıkardılar ve gidemedim. Daha önce beni tanıyanlar da biliyordur yumurtalık kanseri ameliyatı görmüştüm yumurtamın birini ve tüpümün birini almışlardı diğer tüp tıkalıydı e diğer yumurtalıkta gördüğüm üç kür kemoterapiden dolayı yumurta rezervi yok oldu ve senelerdir adet görmüyordum sadece ilaçla oda bazen... Kıbrısa gitmiştim geçen sene dört emriyo konulmuştu sonuç pozatifti ama beş haftalıkken hepsini kaybettim.Tam umudumu kaybetmişken annem hasta olduğu için evini temizlemeye gittim akşama karnım ağırmaya başlamıştı ne olduğunu anlamadım ve adet oldum kendi kendime hemen doktora koştum bir yumurtam vardı mutluluktan uçtum bir sürü ilaç ve iğne kullandım yumurtanın gelişmesi için kendi geçirmiş olduğum hastalığa rağmen kullandım bu iğneler bana zararlı çünkü tümörü hareketledire biliyor ama o evlat sevgisi için denedim kullandım iğneleri fakat yumurta 11 mm de kaldı gelişmedi..Bu sene eylül ayı için karar vermiştim kıbrısa ama şimdi kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum...çalıştığımda kafama bu kadar takmıyordum işimle ilgileniyordum ama neredeyse her gece rüyamda ya kendimi hamile görüyorum yada bebek emzirirken..sürekli ağlamaklıyım...tekrar işe girmem gerekli çok borçumuz var ama işe girersem kıbrıs ertelenmiş olacak..ya ben ne yapıcam çıldırıyorum artık...

Kızlar çok şükür transferim bitti 4 adet 1. kalite embriyo transfer ettiler. Ancak transferden 2 saat sonra kalkarken bayıldım, daha sonra bişeyler yedik 1 saat daha dinlendim, sonra otele geldim ama asansör de de baygınlık geçirdim, niye böyle oluyor bilmiyorum. sizden daha önce böyle olanlar oldumu? Firdevs hanım stresten ve gerginlikten olabileceğini söyledi. Dualarınız ve iyi dilekleriniziçin hepinizden Allah Razı olsun. Sevgiyle kalın bana dua edin. :53::53:

Kızlar çok şükür transferim bitti 4 adet 1. kalite embriyo transfer ettiler. Ancak transferden 2 saat sonra kalkarken bayıldım, daha sonra bişeyler yedik 1 saat daha dinlendim, sonra otele geldim ama asansör de de baygınlık geçirdim, niye böyle oluyor bilmiyorum. sizden daha önce böyle olanlar oldumu? Firdevs hanım stresten ve gerginlikten olabileceğini söyledi. Dualarınız ve iyi dilekleriniziçin hepinizden Allah Razı olsun. Sevgiyle kalın bana dua edin. :53::53:

ayy canım benim hadi bakalım gözün aydın inşallah pozitif sonuçlarını alıcaz seninde.sanada dansöz oynatıcaz:)) doktorun dediğine göre stresten bayılmış olabilirsin relax ol ve bebişlerine odaklan canım benim.hadi bakalım 12 gün sonra canlı yayınla sendeyiz :1:

Kızlar çok şükür transferim bitti 4 adet 1. kalite embriyo transfer ettiler. Ancak transferden 2 saat sonra kalkarken bayıldım, daha sonra bişeyler yedik 1 saat daha dinlendim, sonra otele geldim ama asansör de de baygınlık geçirdim, niye böyle oluyor bilmiyorum. sizden daha önce böyle olanlar oldumu? Firdevs hanım stresten ve gerginlikten olabileceğini söyledi. Dualarınız ve iyi dilekleriniziçin hepinizden Allah Razı olsun. Sevgiyle kalın bana dua edin

canım gözün aydın,
4 ad.hem de 1.kalite çok sevindim.inşallah hayırlısı olsun.hayırlısı ile tutunsunlar inşallah....
Bayılmalarına üzüldüm ama kendini toparla sen artık anne adayısın,inşallah pozitiv sonucu da öğrenince daha da iyi olacaksın.
tahminen ayın 10-11 haziran olunca tahlil sonucun çıkar.artık stres yapma pozitiv düşün pozitiv olsun.
Allah senden de razı olsun.
hadi geçmiş olsun.....

Mrb arkadaşlar

eşim azospermi, mikrotese oldu ama maalesef sonuç sıfır. Çok acımasız bir doktordu mikroteseyi yapan ürolog, testislerin durumu çok kötü burdan bişey çıkmaz falan dedi son derece duygusuz bir ses tonuyla. yani tamam o sık sık bu tarz durumlarla karşılaşıyor ama bu kadar acımasız nasıl olabiliyorlar anlayamıyorum. İlk öğrendiğim zaman boğazıma düğümlenen şey nefes almamı engelliyordu, çok zor günler geçirdim, hiç kimseyle paylaşamadan bunları atlatmak çok zor siz de biliyorsunuz ama o zamanlar en azından umudumuz vardı, mikro tesenin olumsuz çıkması ile artık umudumuz da kalmadı. şimdi kaan aydostan randevu aldık, onun bu tür vakalara uyguladığı bir tedavi varmış, başarılı olduğu da olmuş sanırım ama bizim testislerin durumu çok kötüymüş ya, hiç umudum yok.

Şimdi sperm donasyonu düşünüyorum. ama karar veremedim. acaba herkes çocuk sahibi olmak zorunda mı, acaba bizim kaderimiz, bizim sınavımız da buymuş deyip yeğenlerimizi mi sevsek, doğacak çocuk kime benzeyecek, ya genetik hastalıkları olursa, ya cocuğun eşimden olmadığı anlaşılırsa, ya eşim şimdilik destek veriyor ama sonradan pişman olursa, ya bi kavgada boşanırsak, ve artık eşim çocukla ilgilenmezse, veya diyelim ki boşanmadık, kavga falanda çıkmadı ama eşim çocuk ağlayınca ilgilenmezse, geceleri hep bana baktırırsa, kendisine benzemediğini gördükçe çocuktan iice soğursa, çevremdeki diğer babalara göre daha duyarsız ve duygusuz davranırsa,ilerde masrafları umursamazsa...

tüm bunlara değermi, bu sorularla kendimi mesgul ediyorum, sonra bir çıkar yol buluyorum, acaba yumurtayıda mı donörden alsak, böylece eşit oluruz, kimse kimseden bir şey bekleyemez.

sonra diyorum ki boşver, bizim de çocuğumuz olmasın, yeğenim var, ii bir hala olmaya bakayım en iisi,
sonra hamile olan arkadaşların akrabaların haberleri geliyor, bizimde olsun diyorum, sonra o bizim değil ki diyorum,
hiç kimseyle konuşamıyorum, eşimle bile, o bile konu canını çok sıktığı için artık konuşmak istemiyor.

ya çocuk zenci olursa yada biz ikimizde uzun boyluyuz çocuk kısa olursa, veya kepçe olursa mesela, bize hiç benzemezse...

allahım çok kötü durumdayım.
hiç bir işe konsantre olamıyorum, iş yerindeki performansım iice düştü. ne yapıcaz bilmiyorum. aslında eşim çok destek oluyor, kıbrısa gideriz diyor, beni teselli etmeye çalışıyor, esasen onun teselliye daha çok ihtiyacı var sonuçta.

çok sorular sordum şimdi arka arkaya.ama o kadar karışık duygular içindeyim ki birilerinin yardımına çok ihtiyacım var, bana yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz,

Rüzgarselin var benim durumumda sanırım ona özelden msj atmaya çalıştım ama hakkım yokmuş, başka kim var bilmiyorum bu durmda olan, yardıma çok ihtiyacım var, birilerinin tavsiyesini dinlemeye tecrübelerini paylaşmaya çok ihtiyacım var,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,

allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah, sevgiler..

arkadaşım heyecanlandım yazını okuyunca içim bir tuaf oldu ... hayırlı uğurlu olsun işallah umarım sende bende pozitif sonucu alırız çok dua ediyorum lütfen sende bana et unutma tamam mı cumartesi günü saat 12:30 - 13:00 transferim olacak dualarınızı lütfen bendende esirgemeyin....

bugün izne ayrılıyorum iş yerinde bir daha allah nasip ederse 13 haziranda iş başı yapacağım...dün yemeklerimi yaptım yaptım buzluğuma koydum:))) yarında evde temizlik var yemeklerim hazır:) evimde temizlendimi ..bebeklerimle birlikte mis gibi gelicem evime dün gittim kendime kıyafet aldım transferde giymek için eşim dalga geçti benimle nedir bu hazırlık diye olurmu dedim bebeklerim anneleriyle ilk kez tanışacaklar onlar için bu tüm hazırlık ... güldü bana :)))))

arkadaşlar yarın muhtemelen yazaman bir daha size gelişmeleri pazartesi günü haberdar edebilirim cumartesi günü saat 12:30-13:00 arasında transferim yapılacak lütfen bana dua edin ve pozitf enerjiniz akdenizi aşıp yanıma kadar gelsin:)) herkeze şimdiden çok teşekkür ediyorum allah emanet olun pazartesi görüşmek üzere.... umarım hayırlı bir transfer olur önce karnıımda sonra akıl ve beden sağlığı yerinde olarak kucağımda göstermeyi nasip etsin allahım...annesine babasına hayırlı evlat,, allahına hayırlı bir kul nasip etsin rabbim bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma...dualarınızı eksik etmeyin benden lütfen çünkü buna çok ihtiyacım var hoşcakalın...

Canim gecmis olsun. Ve de hayirlisi olsun tabiki...

yazdıklarının aynısını bende yaşadım benim eşimde azosperm hastası . sperm donasyonu yaptırdık şimdi hamileyim ikimizde çok mutluyuz çok kesinlikle tavsiye ederim
Mrb arkadaşlar

eşim azospermi, mikrotese oldu ama maalesef sonuç sıfır. Çok acımasız bir doktordu mikroteseyi yapan ürolog, testislerin durumu çok kötü burdan bişey çıkmaz falan dedi son derece duygusuz bir ses tonuyla. yani tamam o sık sık bu tarz durumlarla karşılaşıyor ama bu kadar acımasız nasıl olabiliyorlar anlayamıyorum. İlk öğrendiğim zaman boğazıma düğümlenen şey nefes almamı engelliyordu, çok zor günler geçirdim, hiç kimseyle paylaşamadan bunları atlatmak çok zor siz de biliyorsunuz ama o zamanlar en azından umudumuz vardı, mikro tesenin olumsuz çıkması ile artık umudumuz da kalmadı. şimdi kaan aydostan randevu aldık, onun bu tür vakalara uyguladığı bir tedavi varmış, başarılı olduğu da olmuş sanırım ama bizim testislerin durumu çok kötüymüş ya, hiç umudum yok.

Şimdi sperm donasyonu düşünüyorum. ama karar veremedim. acaba herkes çocuk sahibi olmak zorunda mı, acaba bizim kaderimiz, bizim sınavımız da buymuş deyip yeğenlerimizi mi sevsek, doğacak çocuk kime benzeyecek, ya genetik hastalıkları olursa, ya cocuğun eşimden olmadığı anlaşılırsa, ya eşim şimdilik destek veriyor ama sonradan pişman olursa, ya bi kavgada boşanırsak, ve artık eşim çocukla ilgilenmezse, veya diyelim ki boşanmadık, kavga falanda çıkmadı ama eşim çocuk ağlayınca ilgilenmezse, geceleri hep bana baktırırsa, kendisine benzemediğini gördükçe çocuktan iice soğursa, çevremdeki diğer babalara göre daha duyarsız ve duygusuz davranırsa,ilerde masrafları umursamazsa...

tüm bunlara değermi, bu sorularla kendimi mesgul ediyorum, sonra bir çıkar yol buluyorum, acaba yumurtayıda mı donörden alsak, böylece eşit oluruz, kimse kimseden bir şey bekleyemez.

sonra diyorum ki boşver, bizim de çocuğumuz olmasın, yeğenim var, ii bir hala olmaya bakayım en iisi,
sonra hamile olan arkadaşların akrabaların haberleri geliyor, bizimde olsun diyorum, sonra o bizim değil ki diyorum,
hiç kimseyle konuşamıyorum, eşimle bile, o bile konu canını çok sıktığı için artık konuşmak istemiyor.

ya çocuk zenci olursa yada biz ikimizde uzun boyluyuz çocuk kısa olursa, veya kepçe olursa mesela, bize hiç benzemezse...

allahım çok kötü durumdayım.
hiç bir işe konsantre olamıyorum, iş yerindeki performansım iice düştü. ne yapıcaz bilmiyorum. aslında eşim çok destek oluyor, kıbrısa gideriz diyor, beni teselli etmeye çalışıyor, esasen onun teselliye daha çok ihtiyacı var sonuçta.

çok sorular sordum şimdi arka arkaya.ama o kadar karışık duygular içindeyim ki birilerinin yardımına çok ihtiyacım var, bana yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz,

Rüzgarselin var benim durumumda sanırım ona özelden msj atmaya çalıştım ama hakkım yokmuş, başka kim var bilmiyorum bu durmda olan, yardıma çok ihtiyacım var, birilerinin tavsiyesini dinlemeye tecrübelerini paylaşmaya çok ihtiyacım var,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,

allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah, sevgiler..

Kardelenkaranfil transferin hayırlı olsun. En yakın arkadaşım 1 ay önce tüp bebek denedi. Transfer sonrası bayılmış ve ayılınca da 2 kez kusmuş. Olabiliyor yani.
Bu arada Sonucu pozitif. Darısı başına :))

Back
X