Hepinize çok teşekkür ederim. Dilekleriniz ve iyi enerjiniz hep işe yarıyor. İyiki varsınız!!! Tüm emsaj yazan arkadaşalra teşekkürler

)
Ben daha iyiyim yarın ve pazartesi iki ayrı doktorda kontrolüm var..
Sabahki bir atımlık kurşunumla hepinizin mesajlarını okudum!!
Güler85 hayırlı olsun!!!! sessiz sedasız gidip gelmişsin yada ben farkedemedim..idrar testine az kalmış

)
Kardelenkaranfil canım foruma giremedim ama senin transferin için dua ettim..
Heyecanlısın bayılmaların ondan olabilir. Birde tutmasından bilinçaltın korkuyor ve bu korku seni bayılmaya götürüyor olabilir..
4 embryo maşallah!! Ben üçüz olasılığından sonra iki embryo yeter diyorum. Üçüz olasılığında resmen şoka girip 3 günü hatırlamıyorum.
Bebek kaygılarınnın bir nedeni var!!!! Senin yaşadığını geçen hafta bende yaşadım.. Seni okurken höngürdedim.. Teknik açıklması şuymuş:!!!!!!!!!
""" bizlerin bir eksikliği var yani tam bir kadın değiliz ===( algımız böyle gerçek değil tabiiki))
Bu eksikliği kabul etmek yerine böyle hayatımızı devam ettirmek yerine dış dünyaya mesaj vermekmi dersin yıllarca yaşanan yoksunluğun yaptırım gücümü dersin bu verici yolunu seçiyoruz..
Ama bu çocuklar bize hep bir yerde bu eksikliğimizi hatırlatacaklar.. İşte doğum yaklaştıkça su yüzüne çıkan bu..
( benzermi severmi yok ilede beni rededermi felan boş !!!! işin üstteki saptırmacası asıl içerde kaçınmaya çalıştığımız eksiklğimizin bu seferde başka bir şekilde vuku bulması))
Ne yapılabilir peki?? Kendimizi olduğumuz gibi kabul edip bu kaderimizin bir parçasını sindirmek için kendimize zaman tanımamız gerekiyor.. Ve en önemlisi hayatta herşey istediğimiz gibi değil!! Ve bizler dörtdörtlük değiliz..ve hepimiz mecbur kaldık bu çözüme itiraf etmekte işin yarısı!! Bu arada ben bu konu için profesyonel destek aldım!!!