canım hiç canını sıkma sağlıkla kucağına alırsın inş. doktor hiç risk olmasın diye demiştir .dinlenmen daha doğruysa izin al inş patronun da anlayışla karşılar sorun yaşamazsın.sağlıkla kucağına da alırsın inş canım :))güzel haberlerini bekliyoruz

Eskîsi gibi foruma giremiyorum,ama aklımdasınız araştıra da olsa girîp okuyorum ama telefondan o nedenle telefonla yazmak zaten sinir bozucu...
yılbaşından hemen sonra doğumum var, iyice huzursuzlaştım; uyumak zor sırtım belim ağrıyor yemek fazla geliyor hareketlerim yavaşladı -hipraktîf bîri olarak - falan filan... Oğlum geçen hafta 3100gr . 51cm idi maşallah.. Doktorum doğuma kadar daha büyüyecek dedi.Doğum yaklaştıkça hızlı büyüyor bebek..
Benden şîmdîlik bu kadar.. (Tlfdan yazmak zor)
Tüm arkadaşlara sevgîlerimigönderiyorum.. :16:

canım bebeğin ne zaman geliyo maşşallah daha dün gibiydi gittiğin zaman ne çabuk geçiyo .darısı bizlerin de başına malum eskilerden çok kimse kalmadı:)güzel haberlerinizi bekliyoruz canım:))

Arkadaşlar bugün güzel haberler almayı beklerken aldığım habere üzülsemmi sevinsemmi ne yapacağımı artık gerçekten şaşırdım kafayı yememe az kaldı.eşimin doktoru DNA hasarının sınırda olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini bunun içinde 3-4 aylık bir zaman dilimine ihtiyaç olduğunu söyledi.of ya neden herşey arapsaçına dönüyor anlamıyorum nereye dönsem bir arıza çıkıyor bunu neye yorumlamalıyım bilmiyoruuuum.üstelik tedavinin sonucunda ne olacağı da belli değil belkide ameliyatla sperm alınması gerekebilir diyor eğer tedavi sonuç vermezse.belki çok kararsız olduğumu düşünüyorsunuz ama inanın öyle değil tam karar verip o yönde ilerliyorken aradan bambaşka birşey çıkıyor ve her yeni gelişmeye görede mecburen yeni adımlar atmam gerekiyor ve her yeni süreç yeni bir zaman kaybı ve belirsizlik demek .sizide üzmek istemem sadece içimdeki sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim.allah hepimizin yardımcısı olsun

selam kızlar pek giremiyorum . bilgisayarım bozuk komşudan girebiliyorum. umarım herkes iyidir.
biz 31. haftadayız gitgide ağırlaşıyorum gerçi kilo çok almadım 9 kg kadar ancak, ama karnımla hareket zor.
birde karnım sertleşti doktor rahim gergin diyor bu da erken doğuma yol açabilirmiş. inşaalllah vakti zamanında gelir bebişim.
ciğer geliştirirci iğne yapıldı. herşeye dikkat ediyorum. bende durumlar böyle..

Allaha emanet olun arkadaşlarım...

Bilginisa canim, demek ciger gelistirici igne yapildi bile........dua edelimde biraz daha dayansin bebisin rahminde...insallah bir kac hafta daha kalir canim, hemen gelip napcak su soguk havalarda :) saka bi yana, aklimiz sende canim..bizi haberdar et......karin sertlesmesini ben yasamadim..ama o igne olayini bana da yapmislardi. iki kez yapiliyor sana da öyle yaptilarmi? Allaha emanet olun bebisinle canim benim.

kızlar günaydın,
dün detaylı ultrasyonumuz vardı, gittiğim prof.şükür bebekler ile ilgili bir problemin olmadığını söyledi. 32-34 hafta da doğum diyorlar dedim. bana senin çift yumurta ikizi o yüzden en az 35-36 hafta dedi. sonra neden bilmem rahim ağzına bakalım dedi. o ana kadar çok güzel şeyler söyledi yine ayaklarım havalardaydı. sonra vajinadan çok kurcalamadan rahim ağzına baktı çalışıp çalışmadığımı sordu,ne iş yaptığımı sordu işimin yoğunluk derecesini sordu. ve bana rahim ağzının 22-24 mm olduğunu bunun alt sınır olduğunu kendimi yormamı,progestron başlamamı ve işten çıkmam gerektiğini, yatak döşek yat demiyorum ama yürüyüş, hareket, spor iş yapma dedi. bu benim için erken doğum, erken doğum da yoğun bakımlarda kalmam gerektiği anlamına geliyormuş,neye uğradığımı şaşırdım. asistanına rahim ağzı kaç olması gerektiğini sordum. bana 24-28 mm olması lazımdı dedi.
yani iş ile yaptığım bütün planlar suya düştü.ben mart ayına kadar çalışmak istiyordum, ama şimdi cuma günü kendi doktorum ile konuşup hastalık raporu sanırım başlatacağım meleklerim için bunu yapmalıyım, tabi ben de morel sıfır dokunsam ağlayacağım moduna girdim.patronuma durumu nasıl izah ediceğim.kafamda binbir tilki anlayacağınız,
güzel bir haber vermek isterdim,

selam canim, merak etme fazla canim, Allahin dedigi olur.......bazen kadinlar 5-6 hafta öyle dayaniyor rahim agzi kisaldigi zaman. en kötü ihtimaldede cerclage diye bisey var, onu takiyorlar canim. insallah erken gelmez bebislerin, gelirsede Allahin takdiri onlarin dogacagi gün zaten belli. hic üzülme derim. bende gectim o yollardan biliyorum kendini nasil hissettigini. inan bana canim, o günlerde geciyor, bakarsin erken gelmez. ama zaten ikizlerde biliyosun biraz olsun erken geliyorlar, buda cok cok normal. morelini sen yüksek tutacaksin, sifir deme moreline yüksek tut canim bebislerin hisseder!!! sen ne kadar iyi hissedersen senin bebislerde öyle hisseder bunu unutma canim......benimkiler 1 aydan fazla kaldilar teyzesi küvezde, kükvezde kalmasi sorun degil, insan üzülüyor tabii, üzülmezmi, ama inan önemlisi bebislerini saglikli sekilde sonra evinize götürmeniz. biliyorum bu laflar seni teselli etmez ama senin tek yapacagin sey, kendini gercekten yormamak, daha cok yatmak, ne kadar yürürsen, is görürsen acilma risikosu olabilir. cok heyecanlandim bende simdi, ne olur bizi haberdar et. telefonla girme imkanin varmi internete? inan cok merak ediyorum ve dualarimiz seninle canim!!!! Allaha emanet olun ücünüz :)

Arkadaşlar bugün güzel haberler almayı beklerken aldığım habere üzülsemmi sevinsemmi ne yapacağımı artık gerçekten şaşırdım kafayı yememe az kaldı.eşimin doktoru DNA hasarının sınırda olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini bunun içinde 3-4 aylık bir zaman dilimine ihtiyaç olduğunu söyledi.of ya neden herşey arapsaçına dönüyor anlamıyorum nereye dönsem bir arıza çıkıyor bunu neye yorumlamalıyım bilmiyoruuuum.üstelik tedavinin sonucunda ne olacağı da belli değil belkide ameliyatla sperm alınması gerekebilir diyor eğer tedavi sonuç vermezse.belki çok kararsız olduğumu düşünüyorsunuz ama inanın öyle değil tam karar verip o yönde ilerliyorken aradan bambaşka birşey çıkıyor ve her yeni gelişmeye görede mecburen yeni adımlar atmam gerekiyor ve her yeni süreç yeni bir zaman kaybı ve belirsizlik demek .sizide üzmek istemem sadece içimdeki sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim.allah hepimizin yardımcısı olsun

Zor süreçlerle sınanıyoruz hem de çok zor :(( Allah yardımcın olsun. 3-4 ay beklemeden ikna edebilsen eşini embriyo transferi için bir an önce kavuşmuş olsan bebişine

Zor süreçlerle sınanıyoruz hem de çok zor :(( Allah yardımcın olsun. 3-4 ay beklemeden ikna edebilsen eşini embriyo transferi için bir an önce kavuşmuş olsan bebişine

Yok bitanem ya hiç ona yanaşacak gibi görünmüyor. Sinirimden ağlıyorum artık .nasıl olsa bizler hep deneme tahtası olduk çıktık,deneyelim olmazsa dedikleri sürece eşim bu ihtimale hep uzak duruyor.sonuçta düz erkek mantığı kendileri ile ilgili sorun çıkınca kabul etmekte zorlanıyorlar tabi istisnalar hariç ama benimki o istisnaların içinde değil şimdilik.hergün bir sorun çıkmasına rağmen hala bana hiç birşey yokmuş gibi Kıbrıs'ı yapmış olsaydık şimdi bebeğimiz olacaktı diyor.onca yaşanılan sorunları ve çıkan test sonuçlarını görmezden geliyor.yine fedakarlığı ben yapıcım acıları ben çekicem taki olana kadar oda bu değerlerle ne zaman olur belli değil.

Nasilsiniz güzel arkadaslarim uzunca yazmistim ama baktimki basa dönmüsüm ve 15.dk beklememi form yönetimi yazdi hepsi silindi.
Buraya sorumlu oldugum ve saygi duydugum arkadaslar icin giriyorum.annelerimize yardimci olabilmek icin geldim.
Cok yogun olamasamda arada girerim .sevgili alpilknura söz vermistim geldim cnm.
Tüm annelerin saglik durumu iyidir umarim geriye dönük okumadim ama tatildeyim su an okuyacagim sonra..
Merak ediyorusnuzdur diye biraz bahsedeyim kisaca,
sükür netten bulantim yok,girmemek icin bahaemde yok ,sadece calsiyorum yogun oluyorum onun disinda sorun yok sükür.
Bebeisleirm simdilik iyiler 9+4 günlük ler migdem bulantim + migde eksimem disinda sorunum yok onada ilac alyiorum idare ediyorum .
normal haytaima cok tan döndüm ,yatan uyuyan-yiyien rahat biri olmadigim icin sükür simdilik iyi gidiyor.
ikiz gebelik oldugu icin ayri kesedeler onlari arastiyiroum en cok..
ikiz anneler bebek gelisiminiz nasildi? neler yasadiniz paylasabiliriz.gerci doktorlarimiz yeterli bilgi veriyorlar ama burda canli paylasim birebir daha iyi oluyor.
Simdilik ilaclarim progestan kaldi sükür estrofemden kurtuldum.vitaminim +aspirin kaldi .
insallah sorunsuz bir sürec bekler bizleri.
tekrar görüsmek üzere
sevgiler.

Sana özelden eski nikim Larax ten haftalar öncesinden formdan mesaj yazdim ama galiba alamadin?
merak ettim seni ,eger okuyduysan kisaca bilgi verirmisin ?
Nasilsin? kac bebeisin var ? nasil oldun ?merak ettim.
görüsmek üzere
sevgiler

Herkesin yeni yilini kutlarim ,hersey gönlünüzce olsun derim.
emek veren tüm anneleri burdan kutlarim.
insallah kisa sürede anneligi yaklacaksiniz..
yola bas koymus annelere..
gün sayan yola cikan annelere,
hamile kalmayi yakalamis annelere,
ve heyecanla bekleyen annelere,
dogum yapmayi bekleyen kucagina almayi bekleyen ,
tüm anneleri tebrik eder
her sey gönlünüzce olsun derim..
tüm cici annelere..
sevgiler..

Eskîsi gibi foruma giremiyorum,ama aklımdasınız araştıra da olsa girîp okuyorum ama telefondan o nedenle telefonla yazmak zaten sinir bozucu...
yılbaşından hemen sonra doğumum var, iyice huzursuzlaştım; uyumak zor sırtım belim ağrıyor yemek fazla geliyor hareketlerim yavaşladı -hipraktîf bîri olarak - falan filan... Oğlum geçen hafta 3100gr . 51cm idi maşallah.. Doktorum doğuma kadar daha büyüyecek dedi.Doğum yaklaştıkça hızlı büyüyor bebek..
Benden şîmdîlik bu kadar.. (Tlfdan yazmak zor)
Tüm arkadaşlara sevgîlerimigönderiyorum.. :16:

Tebrik ediyorum fbli,
az görüyorum seni evet ..tabletten bile yazamiyorum dgeilki cep telefonu evet ..
simdiden hayirli dogumlar cnm ,insallah sag slaim kucagina alacaksin.tabiki agirlasmissindir günün evde -kisa mesafelerde geciyordur.
wc ihtiyacin cok olacaktir.
cok girmedigin icin dogumu nasil yapacaksin epidural vs sormuyorum cnm.uygun zamanda dogum stresinden sonra uygun oldugunda girersin insallah paylasirsin.
Bebegin gayet güzel boyuda kilosuda masallah uzun olacak galiba ))
tekrar tebrikler cici annemize sevgilerimle.

nasilsin cnm iyimisin?
Sürecin nasil gecti? coook aklimda kalmadi her sey ,kusura bakma olurmu?
Biraz behsedermisin kendinden? geriye dönük okuyacagim ama sicak tutayim bilgilerimi ..

tekrar görüsmek üzere
sevgiler

Nasilin Tress
iyimisin ? bebekelrin ikiz nasil gidiyor hamilelik ?
kilo durumun nasil? istahin nasil?
sorun yoktur umarim ..
görüsmek üzere

Seni burda görmem çok güzel.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Ama yinede dikkat et ..işten kalan zamanlarında bol bol dinlen (biliyorum sen tez canlısınn) yinede bebişler için hareketlerini kısıtla.eminim sen bunları benden daha iyi biliyorsun :)evde durumlar nasıl.yeni bir bebek haberi evim havasını nasılda değiştiriyor deyilmi canm....doğuma kadar çalışıcakmısın.
Benden haberlere gelince herşey iyi gidiyor.sadece idrar kültürü yaptırmıştım.üreme var çıkmış.biraz canm sıkıldı.oysaki hiç belirtisi bile yoktu.enfeksiyon olduğu için erken doğumu umarım tetiklemez.laraxcım hamileliğin en keyifli zamanlaını yaşıyorsun tadını çıkar.hepimiz kadar bu anları sende çok bekledin.hatta daha fazla bekledin.Ben bu arada çok kilo almadım.toplam sekiz kilo aldım..görüşmek üzere kendine ikizlerine iyi bak canımmm..

nasilsin cnm iyimisin?
Sürecin nasil gecti? coook aklimda kalmadi her sey ,kusura bakma olurmu?
Biraz behsedermisin kendinden? geriye dönük okuyacagim ama sicak tutayim bilgilerimi ..

tekrar görüsmek üzere
sevgiler

Merhaba canim seni burda gormek cok guzel.ne kusuru canim benim sen iyimisin bebislerin hamilelik surecin insallah tamami guzel geciyordur.bende degisen sey esimde % 19 dna hasari cikti bunun icinde 3-4 aylik bir tedavi protokolumuz var bakalim ondan sonra allah buyuktur diyorum.bu aralar esime odaklanip arastirmaktan ve onu ikna etmekten baya yoruldum.sevgilerimle

senin nickini yesinler:)) ne demek ola ki bu... herneyse güzel olmuş.

seni yeniden burda görmek güzel. seni her yerde görmek güzel:))(forumda, telefonda,skype de whatsupta)canım arkadaşım. darısı waltkrayburg un başına diyelim:)

senin adına herşeyi yolunda gittiğine çok mutluyum.i:nazar:nşallah birgün aynı şikayetleri ve mutlulukları bende yaşarım. gelişmeleri geciktirmeden haberdar et ltf
sevgiyle kal
bol bebişle kalalım:emir_bebek::emir_bebek:

Seni burda görmem çok güzel.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Ama yinede dikkat et ..işten kalan zamanlarında bol bol dinlen (biliyorum sen tez canlısınn) yinede bebişler için hareketlerini kısıtla.eminim sen bunları benden daha iyi biliyorsun :)evde durumlar nasıl.yeni bir bebek haberi evim havasını nasılda değiştiriyor deyilmi canm....doğuma kadar çalışıcakmısın.
Benden haberlere gelince herşey iyi gidiyor.sadece idrar kültürü yaptırmıştım.üreme var çıkmış.biraz canm sıkıldı.oysaki hiç belirtisi bile yoktu.enfeksiyon olduğu için erken doğumu umarım tetiklemez.laraxcım hamileliğin en keyifli zamanlaını yaşıyorsun tadını çıkar.hepimiz kadar bu anları sende çok bekledin.hatta daha fazla bekledin.Ben bu arada çok kilo almadım.toplam sekiz kilo aldım..görüşmek üzere kendine ikizlerine iyi bak canımmm..

Evet cnm tsk ederim arada isim olamdiginda girerim insallah.simdilik sükür ama tehlike gecmis dgeil henüz tabiki ..arada lekelenmem oluyor korkuyorum ama yogun dgeil..
Arada dinleniyor atiyorum kendimi yatagima cnm uzaniyorum hemen ..zaten öyle yatan ve yavas biri olamdigim icin rutin hayatim son gaz devam..
Evet calsiacagim Allah izin verirse , kizimdada doguma gidene kadar claistim sorun hic olmadi.Bu ikiz olunca tabiki beni neler bekler bilmiyorum yinede dikkatliyim..
enfeksiyon icin doktorun fitil vermedimi ? benim odktorumun ilk isi bir kapsül verdi 7 gece kyoacaksin dedi kullandigin ilaclar progestan mantar ve nefeksiyon yatar önelemini alaldim dedi. kullaniyorum cokda yakiyor ama mecburen idare edecegim..
Her dönemi keyifli cnm ,her ay her hafta ayri güzelll ..sükürler olsun diyorummm ..
masallah 8 kg cok dgeilmi? kacinci aydasin simdi?
ben önce 2 kg verdim simdi 600 gr almisim cok alacagimi sanmam az yiyien biriyim öyle her sey kivir zivir yemiyorumda inslalah 10-12 kg ile tamamlarim ..umyuorum daha dogrusu ..
ikizlerin ayri keselerdemi?
görsümek üzere bye

senin nickini yesinler:)) ne demek ola ki bu... herneyse güzel olmuş.

seni yeniden burda görmek güzel. seni her yerde görmek güzel:))(forumda, telefonda,skype de whatsupta)canım arkadaşım. darısı waltkrayburg un başına diyelim:)

senin adına herşeyi yolunda gittiğine çok mutluyum.i:nazar:nşallah birgün aynı şikayetleri ve mutlulukları bende yaşarım. gelişmeleri geciktirmeden haberdar et ltf
sevgiyle kal
bol bebişle kalalım:emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba cnm ,söz verdim burdayim öncelikle.
sen nasilsin? spor yapiyormusun? zamanin nasil geciyor?

Nikimin adi aida gemisi var en sevdigim gemilerden biridir tur gemisi her ülkeye gider binmistim coook seviyorum ondna nikimi aida yaptim.
evet cnm sana her sekilde sükür ulasabilyiorum ,tatli birisin iyi bir arkadassin cnm sagol..paylasimalrin cok yapici ..harikasin ..)
Evet simdilik sükür iyi gidiyor ama her an süpriz olur diye korkuyorum yinede rabbime birakiyorum her seyimi..)
Insalalh cnaim sende anne olacaksin ,zor zamanalrdan geciyoruz sende hakedeceksin..
Gelismeleri yazarim cnm tabik iseve seve amacim paylasmak ..
sevgiyle kal cnm

Merhaba canim seni burda gormek cok guzel.ne kusuru canim benim sen iyimisin bebislerin hamilelik surecin insallah tamami guzel geciyordur.bende degisen sey esimde % 19 dna hasari cikti bunun icinde 3-4 aylik bir tedavi protokolumuz var bakalim ondan sonra allah buyuktur diyorum.bu aralar esime odaklanip arastirmaktan ve onu ikna etmekten baya yoruldum.sevgilerimle

Arada gelecegim kismetse insallah. sgaol cnm
Simdilik sükür iyi gidiyor hizla büyüyor bebisler. sikayetelrim var ama önlemini aliyorum allahin izniyle.
insallah tedavin güzel gecer sende bu süreci sorunsuz halledersin cnm dualarimiz seninle..evet allahimiz büyük kocaman kapilari var sanada acacaktir ..
haklisin erkekler pek duygusal yaklasamadigi icin zordur ikna olayi insallah kolaylikla asacaksin cnm .
tekrar görüsmek üzere
svegilerimle

Son düzenleme:
Evet cnm tsk ederim arada isim olamdiginda girerim insallah.simdilik sükür ama tehlike gecmis dgeil henüz tikizlerrr rada lekelenmem oluyor korkuyorum ama yogun dgeil..
Arada dinleniyor atiyorum kendimi yatagima cnm uzaniyorum hemen ..zaten öyle yatan ve yavas biri olamdigim icin rutin hayatim son gaz devam..
Evet calsiacagim Allah izin verirse , kizimdada doguma gidene kadar claistim sorun hic olmadi.Bu ikiz olunca tabiki beni neler bekler bilmiyorum yinede dikkatliyim..
enfeksiyon icin doktorun fitil vermedimi ? benim odktorumun ilk isi bir kapsül verdi 7 gece kyoacaksin dedi kullandigin ilaclar progestan mantar ve nefeksiyon yatar önelemini alaldim dedi. kullaniyorum cokda yakiyor ama mecburen idare edecegim..
Her dönemi keyifli cnm ,her ay her hafta ayri güzelll ..sükürler olsun diyorummm ..
masallah 8 kg cok dgeilmi? kacinci aydasin simdi?
ben önce 2 kg verdim simdi 600 gr almisim cok alacagimi sanmam az yiyien biriyim öyle her sey kivir zivir yemiyorumda inslalah 10-12 kg ile tamamlarim ..umyuorum daha dogrusu ..
ikizlerin ayri keselerdemi?
görsümek üzere bye

Canım Ben sekizinci ayıma girdim.yani 32..ci haftamdayım.kilo haftama göre az gibi...bende başlarda üç kilo vermiştim.evet benim ikizlerde ayrı kesedeler.benim doktor başta enfeksiyona karşı birşey vermwmişti.bakalım şimdi ne vericek.neyse canm gene yazışırız sevgilerr

Back
X