Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskîsi gibi foruma giremiyorum,ama aklımdasınız araştıra da olsa girîp okuyorum ama telefondan o nedenle telefonla yazmak zaten sinir bozucu...
yılbaşından hemen sonra doğumum var, iyice huzursuzlaştım; uyumak zor sırtım belim ağrıyor yemek fazla geliyor hareketlerim yavaşladı -hipraktîf bîri olarak - falan filan... Oğlum geçen hafta 3100gr . 51cm idi maşallah.. Doktorum doğuma kadar daha büyüyecek dedi.Doğum yaklaştıkça hızlı büyüyor bebek..
Benden şîmdîlik bu kadar.. (Tlfdan yazmak zor)
Tüm arkadaşlara sevgîlerimigönderiyorum..![]()
selam kızlar pek giremiyorum . bilgisayarım bozuk komşudan girebiliyorum. umarım herkes iyidir.
biz 31. haftadayız gitgide ağırlaşıyorum gerçi kilo çok almadım 9 kg kadar ancak, ama karnımla hareket zor.
birde karnım sertleşti doktor rahim gergin diyor bu da erken doğuma yol açabilirmiş. inşaalllah vakti zamanında gelir bebişim.
ciğer geliştirirci iğne yapıldı. herşeye dikkat ediyorum. bende durumlar böyle..
Allaha emanet olun arkadaşlarım...
kızlar günaydın,
dün detaylı ultrasyonumuz vardı, gittiğim prof.şükür bebekler ile ilgili bir problemin olmadığını söyledi. 32-34 hafta da doğum diyorlar dedim. bana senin çift yumurta ikizi o yüzden en az 35-36 hafta dedi. sonra neden bilmem rahim ağzına bakalım dedi. o ana kadar çok güzel şeyler söyledi yine ayaklarım havalardaydı. sonra vajinadan çok kurcalamadan rahim ağzına baktı çalışıp çalışmadığımı sordu,ne iş yaptığımı sordu işimin yoğunluk derecesini sordu. ve bana rahim ağzının 22-24 mm olduğunu bunun alt sınır olduğunu kendimi yormamı,progestron başlamamı ve işten çıkmam gerektiğini, yatak döşek yat demiyorum ama yürüyüş, hareket, spor iş yapma dedi. bu benim için erken doğum, erken doğum da yoğun bakımlarda kalmam gerektiği anlamına geliyormuş,neye uğradığımı şaşırdım. asistanına rahim ağzı kaç olması gerektiğini sordum. bana 24-28 mm olması lazımdı dedi.
yani iş ile yaptığım bütün planlar suya düştü.ben mart ayına kadar çalışmak istiyordum, ama şimdi cuma günü kendi doktorum ile konuşup hastalık raporu sanırım başlatacağım meleklerim için bunu yapmalıyım, tabi ben de morel sıfır dokunsam ağlayacağım moduna girdim.patronuma durumu nasıl izah ediceğim.kafamda binbir tilki anlayacağınız,
güzel bir haber vermek isterdim,
Arkadaşlar bugün güzel haberler almayı beklerken aldığım habere üzülsemmi sevinsemmi ne yapacağımı artık gerçekten şaşırdım kafayı yememe az kaldı.eşimin doktoru DNA hasarının sınırda olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini bunun içinde 3-4 aylık bir zaman dilimine ihtiyaç olduğunu söyledi.of ya neden herşey arapsaçına dönüyor anlamıyorum nereye dönsem bir arıza çıkıyor bunu neye yorumlamalıyım bilmiyoruuuum.üstelik tedavinin sonucunda ne olacağı da belli değil belkide ameliyatla sperm alınması gerekebilir diyor eğer tedavi sonuç vermezse.belki çok kararsız olduğumu düşünüyorsunuz ama inanın öyle değil tam karar verip o yönde ilerliyorken aradan bambaşka birşey çıkıyor ve her yeni gelişmeye görede mecburen yeni adımlar atmam gerekiyor ve her yeni süreç yeni bir zaman kaybı ve belirsizlik demek .sizide üzmek istemem sadece içimdeki sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim.allah hepimizin yardımcısı olsun
Zor süreçlerle sınanıyoruz hem de çok zor( Allah yardımcın olsun. 3-4 ay beklemeden ikna edebilsen eşini embriyo transferi için bir an önce kavuşmuş olsan bebişine
Eskîsi gibi foruma giremiyorum,ama aklımdasınız araştıra da olsa girîp okuyorum ama telefondan o nedenle telefonla yazmak zaten sinir bozucu...
yılbaşından hemen sonra doğumum var, iyice huzursuzlaştım; uyumak zor sırtım belim ağrıyor yemek fazla geliyor hareketlerim yavaşladı -hipraktîf bîri olarak - falan filan... Oğlum geçen hafta 3100gr . 51cm idi maşallah.. Doktorum doğuma kadar daha büyüyecek dedi.Doğum yaklaştıkça hızlı büyüyor bebek..
Benden şîmdîlik bu kadar.. (Tlfdan yazmak zor)
Tüm arkadaşlara sevgîlerimigönderiyorum..![]()
nasilsin cnm iyimisin?
Sürecin nasil gecti? coook aklimda kalmadi her sey ,kusura bakma olurmu?
Biraz behsedermisin kendinden? geriye dönük okuyacagim ama sicak tutayim bilgilerimi ..
tekrar görüsmek üzere
sevgiler
Seni burda görmem çok güzel.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Ama yinede dikkat et ..işten kalan zamanlarında bol bol dinlen (biliyorum sen tez canlısınn) yinede bebişler için hareketlerini kısıtla.eminim sen bunları benden daha iyi biliyorsun :)evde durumlar nasıl.yeni bir bebek haberi evim havasını nasılda değiştiriyor deyilmi canm....doğuma kadar çalışıcakmısın.
Benden haberlere gelince herşey iyi gidiyor.sadece idrar kültürü yaptırmıştım.üreme var çıkmış.biraz canm sıkıldı.oysaki hiç belirtisi bile yoktu.enfeksiyon olduğu için erken doğumu umarım tetiklemez.laraxcım hamileliğin en keyifli zamanlaını yaşıyorsun tadını çıkar.hepimiz kadar bu anları sende çok bekledin.hatta daha fazla bekledin.Ben bu arada çok kilo almadım.toplam sekiz kilo aldım..görüşmek üzere kendine ikizlerine iyi bak canımmm..
senin nickini yesinler:)) ne demek ola ki bu... herneyse güzel olmuş.
seni yeniden burda görmek güzel. seni her yerde görmek güzel:))(forumda, telefonda,skype de whatsupta)canım arkadaşım. darısı waltkrayburg un başına diyelim:)
senin adına herşeyi yolunda gittiğine çok mutluyum.inşallah birgün aynı şikayetleri ve mutlulukları bende yaşarım. gelişmeleri geciktirmeden haberdar et ltf
sevgiyle kal
bol bebişle kalalım![]()
Merhaba canim seni burda gormek cok guzel.ne kusuru canim benim sen iyimisin bebislerin hamilelik surecin insallah tamami guzel geciyordur.bende degisen sey esimde % 19 dna hasari cikti bunun icinde 3-4 aylik bir tedavi protokolumuz var bakalim ondan sonra allah buyuktur diyorum.bu aralar esime odaklanip arastirmaktan ve onu ikna etmekten baya yoruldum.sevgilerimle
Evet cnm tsk ederim arada isim olamdiginda girerim insallah.simdilik sükür ama tehlike gecmis dgeil henüz tikizlerrr rada lekelenmem oluyor korkuyorum ama yogun dgeil..
Arada dinleniyor atiyorum kendimi yatagima cnm uzaniyorum hemen ..zaten öyle yatan ve yavas biri olamdigim icin rutin hayatim son gaz devam..
Evet calsiacagim Allah izin verirse , kizimdada doguma gidene kadar claistim sorun hic olmadi.Bu ikiz olunca tabiki beni neler bekler bilmiyorum yinede dikkatliyim..
enfeksiyon icin doktorun fitil vermedimi ? benim odktorumun ilk isi bir kapsül verdi 7 gece kyoacaksin dedi kullandigin ilaclar progestan mantar ve nefeksiyon yatar önelemini alaldim dedi. kullaniyorum cokda yakiyor ama mecburen idare edecegim..
Her dönemi keyifli cnm ,her ay her hafta ayri güzelll ..sükürler olsun diyorummm ..
masallah 8 kg cok dgeilmi? kacinci aydasin simdi?
ben önce 2 kg verdim simdi 600 gr almisim cok alacagimi sanmam az yiyien biriyim öyle her sey kivir zivir yemiyorumda inslalah 10-12 kg ile tamamlarim ..umyuorum daha dogrusu ..
ikizlerin ayri keselerdemi?
görsümek üzere bye