Zenan transferin hayirli olsun yumilerin sana tutunsun hic birakmasin insallah geldin heralde hosgeldin
Simdi sira beklemekte allah gonlunden geceni sana hayirli kilsin insaallllah

ZENANN
Biliyormusun o bayanla ben aynı gün geldim....
Dediki ben kendi yumurtamla olucam...YAŞ 48 bana garip geldi o yaşta yumurta olurmu :::)))
Eşimde sorun var ama dedi... :::)))
Sonra otele dönerken salı günü konacak bana...:::)))
Dedim senin yumurtalar toplanmadı daha...Hayır toplamadılar dedi eee dedim toplamadan nasıl olacak ::)))
Neyse bizim anladığımız burada eşimle...
Eşi onu kandırmış...Veya ŞEVKET bey onları kandırmış...
6000 üro almış onlardan bu arada...
Bence eşi onu kandırdı embriyo donasyonu o bence ama kadıncağız sanıyorki kendi yumurtasından...::)))
Ama benim yumurtam toplanmadıki diyordu akşam onu uğurlarken :::)))
Kizla gulmeyin yasindan belli zor olacagi ama o umudunu yitirmemis.bugun beni iste gormeniz lazim olacagini dusunurken gulumsuyorum ya olmazsa deyip kaslarimi catiyorum:) , (;

canım yok ben hiç bişey kullanmıyorum folbiole bile yeni başlıcam daha. sen adet oldunmu ilaçlara falan başladınmı inşallah önce şubatta giden arkdaşlarımız peşlerine biz pozitifleri alıcazz dua edelim
İnsallah canim benim martin 10gibi ilaca baslarim.yazin d.kontrol hapi kullandim adetim sasti yan etki yapti.simdide marta karar vermisken bir terslik olsun istemiyorum

VANTBABY
Benim bildiğim o bayanın yaşı küçüktü...
Firdevs hanım yaşa göre veriyor mesela banada 4 koyacağım dedi..
O bayan yaşı küçük olduğu için sana 3 koyalım demiş ...
Sanırım öyle bu durum....

ya çok özel olmassa kaç yaşındasın arkadaşım ben 26 doktor banada sorarmı sence..

İnsallah hersey iyi olur.sizin sperm donasyonu mu[/QUOTE benim eşimdede bendede sorun yok arkadaşım iki evladımızda var iki ağır sezeryan geçirdim 3.son hakkım 6 yıl aradan sonra biz cinsiyet seçimi için gidiyoruz eee nede olsa nasrettin hocanın torunlarıyız biz hep bir umut var içimizde YA TUTARSA...BÜTÜN ŞARTLAR MÜSAİT GERİSİ RABBİMİN CÖMERTLİĞİNE KALDI...

Kizla gulmeyin yasindan belli zor olacagi ama o umudunu yitirmemis.bugun beni iste gormeniz lazim olacagini dusunurken gulumsuyorum ya olmazsa deyip kaslarimi catiyorum:) , (;

Arkadaşım gülmek ya da gülmemek değil mesele. Mesele cehalet. Doktora gidiyorsun çok basit faranjit olmuşsun diyor merak ediyorsun araştırıyorsun soruyorsun okuyorsun nedir ne değildir nasıl iyileşir bakıyorsun. Ne enteresan ne yapıldığını bilmiyor.

Yok niye özel olsun ben 40 yaşındayım...
Şimdi bizde donasyonda olsa 20 li yaşlara göre risk her zaman vardır...
Sende her konanın tutma ihtimali bize göre daha yüksek canım...

öyle düşünme olur Allahın izniyle benim annem tamda 40 yaşındayken öyle tatlı bir kardeş verdiki bize görsen bi sevimli şimdi 6 yaşında umarım senin içinde her şey yolunda giderde istediğin bebeğine kavuşursun ozaman bana 3ten fazla koymaz heralde ben özellikle ikiz istediğimide söyliycem bayılıyorum ya görünce bizim sitede aksi gibi çok ikiz var Allah gönlümüze göre versin...

öyle düşünme olur Allahın izniyle benim annem tamda 40 yaşındayken öyle tatlı bir kardeş verdiki bize görsen bi sevimli şimdi 6 yaşında umarım senin içinde her şey yolunda giderde istediğin bebeğine kavuşursun ozaman bana 3ten fazla koymaz heralde ben özellikle ikiz istediğimide söyliycem bayılıyorum ya görünce bizim sitede aksi gibi çok ikiz var Allah gönlümüze göre versin...

diger nikimi Aidax acamadim hata gösterdi..

Takip edemedim cogu seyi ,geriye dönük okuyamadim- kisa göz gezdirdim..
Herkese bol sanslar diliyorum.
Yeni gelenleride hosgelmisler diyorum.
Güzel paylasimlar dilerim.
Hamile anneler duygualrinizi paylasirsaniz kim hamile -savasi kim kazandi bilebiliriz.
Tebrikler simdiden..
Cok kisiyle kontakda olmadigim icin uzun zman gectigi icin unutmus olabilirsiniz diye kisa not düsüyorum ..
18 haftaliga girdik sükür..cok az kilo lamisim 5 ay icinde 3,5 kg almisim.Karnimda cok az cikti.
Ikizler sükür biri kiz kesin oldu ama digerinden emin olamadi doktorum belki 2 hafta sonraki kontrolumde belli olacak.tek temennim saglikli olsun-hayirli evlat olsun rabbimden diliyorum.
tüm yasantima devam ediyorum..rutin tüm sirket isi ev isi ve her türlü haytaim devam ediyor..kisitlama olmadi..insallah devam eder.
Anne olmak icin emek veren tüm anneleri burdan kutlarim dua ediyorum ve bol sans diliyorum.

sevgilerimle.

diger nikimi Aidax acamadim hata gösterdi..

Takip edemedim cogu seyi ,geriye dönük okuyamadim- kisa göz gezdirdim..
Herkese bol sanslar diliyorum.
Yeni gelenleride hosgelmisler diyorum.
Güzel paylasimlar dilerim.
Hamile anneler duygualrinizi paylasirsaniz kim hamile -savasi kim kazandi bilebiliriz.
Tebrikler simdiden..
Cok kisiyle kontakda olmadigim icin uzun zman gectigi icin unutmus olabilirsiniz diye kisa not düsüyorum ..
18 haftaliga girdik sükür..cok az kilo lamisim 5 ay icinde 3,5 kg almisim.Karnimda cok az cikti.
Ikizler sükür biri kiz kesin oldu ama digerinden emin olamadi doktorum belki 2 hafta sonraki kontrolumde belli olacak.tek temennim saglikli olsun-hayirli evlat olsun rabbimden diliyorum.
tüm yasantima devam ediyorum..rutin tüm sirket isi ev isi ve her türlü haytaim devam ediyor..kisitlama olmadi..insallah devam eder.
Anne olmak icin emek veren tüm anneleri burdan kutlarim dua ediyorum ve bol sans diliyorum.

sevgilerimle.
Bugun bir anda sen geldin aklima acaba napiyordur bebisleri nasil diye ve simdi mesajini gordum seninde bebeklerininde iyi olmasina vede bir ta:nazar:nesinin prenses olmasina cok sevindim insallah saglkli hayirli evlatlarini saglicakla kucagina alirsin.sevgiler:nazar::nazar:

ZENANN
Geldik şimdi otele herşey iyiydi gerisi rabbime kaldı artık...
Bekleme başladı inşallah bebeklerimizi aldık...
Sonucu bekleyeceğiz artık..

Canim benim hayirli ugurlu vede bereketli olsun insallah pespese guzel haberlerinizide bu sekilde aliriz.allah hepimizin emeklerini mutlulukla taclandirsin.sevgiler

ZENANN
Geldik şimdi otele herşey iyiydi gerisi rabbime kaldı artık...
Bekleme başladı inşallah bebeklerimizi aldık...
Sonucu bekleyeceğiz artık..

Hayırlı olsun canım Allah pozitif haberlerini paylaşmayı nasip etsin hepimizin. Birşey soracağım. Senin ilk denemen miydi? Sen ve diğer arkadaşlar...Benim ikinci denemem birinci denememin yapıldığı merkezi bilen biliyor çok ta önemli değil ancak iki transfer anı çok farklıydı. Birincisin de gayet aydınlıktı o an ama dün hazırlama temizleme aşamasında aydınlıktı yine fakat tam transfer anı fotoğraf yada ciğer filmi çektiriyormuş gibi bir karartma oldu sonra ultrasonda bir ışık huzmesi gösterildi. Bu karartma siz de de oldu mu neden acaba bu durum?

Back
X