Evet hatirladim seni cnm , allahim bagislasin kucagimiza almak nasip etsin insallah
sen benden 1 hafta öndesin demekki ..
teknoloji cook ilerde ne anlama geliyor hic bilmiyorum. sadece iyiler diyorlar.
Benimde gecen günki kontrolumde ikizlerin özel oldugu icin 3d- 4D li ultrasyona girmesi gerektigini söyledi. dedim sournmu var ? hayir ikizlerde bu sart dedi .dogum yapacagin klinigi tani-doktorunla tanis ve islemelrini yapsin arada bir kontrole oraya gideceksin denildi.
Kizim olacak birisi sol tarafimdaymis- hareketelrini kisa süre önce hissetmeye basladim sükür.. sag taraftakide kizimi erkekmi bilemedi doktorum.. 3 gün geriden gidiyor ama hemen hemen aynilarmis ..doktorumun dedi ))) allahim hepimize kolaylik versin ..
Beraber yakiniz cok sevindim..bende izmirliyim cnm memleketliyiz.
sana özelden e-mailimi birakacagim eger uygunsa tarafindan..
gelismeleri paylasmak ümidiyle.
sevgilerimle.

Canım bana gün verdiler haftaya pazartesi günü gidicez ayrıntılı ultrason için bakalm nasıl olucak hem bebekleriminde renkli bi fotosu olucak o minicik suratlari net gorucem:)) demek kız inş diğeride erkek olur allahm kucagmza almayı nasip rtsin inşallah

Kızlar senyoksunya erfat var mı vücudunuzda bir değişiklik hissettiğiniz farklı birşeyler. Ben de hiiiiççç bir şey yok

Kızlar senyoksunya erfat var mı vücudunuzda bir değişiklik hissettiğiniz farklı birşeyler. Ben de hiiiiççç bir şey yok

canim bence belirti olmamasina takma benim ilk 2 seferinde hep belirti vardi ama sonuc negatifti 3. de sadece 6. günden sonra gögüslerimde hassasiyet vardi baska belirti yoktu ama sükür pozitif oldu kullandigimiz ilaclar arti pskolojik olarak belki belirtiler olabiliyor senin insallah pozitif olacak ben öyle his ediyorum ...

Canım bana gün verdiler haftaya pazartesi günü gidicez ayrıntılı ultrason için bakalm nasıl olucak hem bebekleriminde renkli bi fotosu olucak o minicik suratlari net gorucem:)) demek kız inş diğeride erkek olur allahm kucagmza almayı nasip rtsin inşallah

canim renkli ultrasyon bambaska oluyor normal ultrasyon gibi degil türkiyede nasil bilmiyorum ama Burda duvardan duvara dev bir ekranda herseyini gördüm sanki o an kucagina almisin gibi hissediyorsun inanilmaz bir duygu rabbim herkese yasatsin insallah ...

Merhaba zenan
Benim bi kaç gündür sağ ve sol kasigimda arada ağrı oluyor dünden beri sol göğsüm büyüdü birazcık böyle işte ama bu bir belirtimidir bilemem hayırlısı herseyin belirti die de kendimi şartlamak istemiyorum ilk denememde bunların hicbirisi olmamıştı inşallah tutunma belirtileri dir rabbim bu sefer yüzümüzü güldurur:) hepimizin Hayırlısıyla şu günler geçse heyecan çok fazla bende bir an önce test yaptırmak istiyorum :)
sende degisiklik yok die stres yapma canım hiç bir belirti olmayabilir de takılma inşallah bizlerde güzel günler göreceğiz :)

canim bence belirti olmamasina takma benim ilk 2 seferinde hep belirti vardi ama sonuc negatifti 3. de sadece 6. günden sonra gögüslerimde hassasiyet vardi baska belirti yoktu ama sükür pozitif oldu kullandigimiz ilaclar arti pskolojik olarak belki belirtiler olabiliyor senin insallah pozitif olacak ben öyle his ediyorum ...

Merhaba zenan
Benim bi kaç gündür sağ ve sol kasigimda arada ağrı oluyor dünden beri sol göğsüm büyüdü birazcık böyle işte ama bu bir belirtimidir bilemem hayırlısı herseyin belirti die de kendimi şartlamak istemiyorum ilk denememde bunların hicbirisi olmamıştı inşallah tutunma belirtileri dir rabbim bu sefer yüzümüzü güldurur:) hepimizin Hayırlısıyla şu günler geçse heyecan çok fazla bende bir an önce test yaptırmak istiyorum :)
sende degisiklik yok die stres yapma canım hiç bir belirti olmayabilir de takılma inşallah bizlerde güzel günler göreceğiz :)

Ìnşallah maşallah :))))

ya ben hala inanamıyorum maddi sıkıntıları hallettik ve dün irem hanımla detaylı konuştuk p.tesi yada salı ilaçlarım gelsin diye arıycam adetin ilk günüde ara dedi burdan takip edicek doktorun numarasını vericek,bu işe bu kadar yakınlaşmak bile beni heyecanlandırmaya yetti geçen ay 16 sında adet olmuştum her ay bikaçgün geriye geldiğine göre 13 veya 14 ünde adet olurum ve kıbrıs maceram başlar arkadaşlar bana ne olur dua edin...transfer olan arkadaşlar senyoksunya,erfat ve zenan vücudunuzda gebelik belirtisi aramayın bu bile stres yapmanıza yeter kendi haline bırakın ben iki doğum yaptım ikisindede hiç bir belirtim yoktu ben hamile olduğumu kan testiyle öğrendim inşallah üçünüzün de gitmeden pozitif haberlerinizi alıcam ve daha ümitli başlıycam yoluma......ALLAHA EMANET OLUN SİZ VE YAVRULARINIZ....

canim renkli ultrasyon bambaska oluyor normal ultrasyon gibi degil türkiyede nasil bilmiyorum ama Burda duvardan duvara dev bir ekranda herseyini gördüm sanki o an kucagina almisin gibi hissediyorsun inanilmaz bir duygu rabbim herkese yasatsin insallah ...

Bakalm burda nasıl cekiyolar canım 1 saatten fazla surucekmis detaylı ultrasonn renkli gördükten sonra iyice sabırsızlancm bi an önce zaman gecsede sağ salim alsak kucagimiza

Ikiz anneleri
Kac haftalik dogum yaptiniz?
Beklerin kalp atislari vücut gelismleri icin özel doplere ne zaman girdiniz?
Kac kg aldiniz?

Kisaca bilgi yazarmisiniz?

selam Larax

bende bildigin gibi ikiz annesiyim sükür. benim bebisleri 32. hafta aldilar, vücudumda cok su toplamisti ve tansiyon sorunu cikimsti. cok direnmistim ama baska care yoktu. sükür bebeklerim cok cok iyi. ilk basta 4 hafta küvezde kaldilar. ben cok kilo aldim maalesef 35 kg gibi. ama istahimda cokdu ve su cok birikmisti vücudumda. bundan sanirim 15kg gercekten sadece su idi.
benim bebislerde 22. hafta idi sanirim organscreening tekrar yaptilar, ilk screening 12-14 hafta arasi yapilmisti. ense kalinligi falan ölcülmüstü. detayli organ screeningde sükür hersey iyi cikmisti. ondans onra zaten cok sik kontrole gittim hep 2 haftada bir kesin, bazen ben hastaneye gidip kontrol ettirdigim zamanlarda olmustu.
hastanenin önceden sec, cok iyi bir neonatoloji bölümü olsun!! bu ikiz gebeliklerde bilhassa cok öenmli, genelde erken geldikleri icin. tabii hepsi öyle degil. bazi anneler - ki tress burda öyleydi sanirim, hatta 37. haftaya kadar tasiyan bile odu ne güzel.
hamileligin son dönemlerinde kadin doktorun seni genelde hastanedeki doktoruna da gönderiyor, beraber bakiyorlar duruma.

benim bebislerim biri 1300gr idi, digeri ise 1700 gr civarinda. yani bayagi kücüklerdi ama sükür cok güzel gelistiler. su an 7 kiloyu gectiler canim.

selam Larax

bende bildigin gibi ikiz annesiyim sükür. benim bebisleri 32. hafta aldilar, vücudumda cok su toplamisti ve tansiyon sorunu cikimsti. cok direnmistim ama baska care yoktu. sükür bebeklerim cok cok iyi. ilk basta 4 hafta küvezde kaldilar. ben cok kilo aldim maalesef 35 kg gibi. ama istahimda cokdu ve su cok birikmisti vücudumda. bundan sanirim 15kg gercekten sadece su idi.
benim bebislerde 22. hafta idi sanirim organscreening tekrar yaptilar, ilk screening 12-14 hafta arasi yapilmisti. ense kalinligi falan ölcülmüstü. detayli organ screeningde sükür hersey iyi cikmisti. ondans onra zaten cok sik kontrole gittim hep 2 haftada bir kesin, bazen ben hastaneye gidip kontrol ettirdigim zamanlarda olmustu.
hastanenin önceden sec, cok iyi bir neonatoloji bölümü olsun!! bu ikiz gebeliklerde bilhassa cok öenmli, genelde erken geldikleri icin. tabii hepsi öyle degil. bazi anneler - ki tress burda öyleydi sanirim, hatta 37. haftaya kadar tasiyan bile odu ne güzel.
hamileligin son dönemlerinde kadin doktorun seni genelde hastanedeki doktoruna da gönderiyor, beraber bakiyorlar duruma.

benim bebislerim biri 1300gr idi, digeri ise 1700 gr civarinda. yani bayagi kücüklerdi ama sükür cok güzel gelistiler. su an 7 kiloyu gectiler canim.

Merhaba yeniden

masallah cook güzel sevindim llah kismeye zorluk vermesin.alalhim bagsilasin yavrualrinizi?
her gittigimde ultrasyonda bakilyiordu ,son gittigimde karindan jell ile bakildi renlkli mavi kirmizi resimelri olan görüntülerede bakildi.
Ikizlerde kalp atisi biraz yavas attigi icin ve hastanedeki alet gibi donanimli olmadigi icin havale ettigini söyledi..
insallah bende 34-36 hafatya kadar gelebilirim ama karnim cook az.sanki biraz toplu gibi görünyüorum hic belli dgeil ikiz gebelik.
neonatoloji henüz bilgim yok ama arastirayim nedir bilgi edineyim.Gittigim klinik Saarlandin en büyük cocuk -yeni dogan ünitesi olan büyük bir hastane. zaten eskidende dosyam vardi tanirlar beni zamanidna genetik test yaptirmis düsükelrde 2010-2011 yilinda gitmistim yabanci gelemyecek dosyam .
cigerleri icin igne ypailmistir sanirim ?
meme veririken nasil ikisine veriyorsun? önerin varmidir?
simdi aklima gelmeyen yada snein bildigin olursada detay düsebilirsin tabiki.
simdiden tsk ederim.
ikiz anneleri buradan okuyarak cogu bilgiye sahip olabilirler ayrica.
sevgiler

Merhaba larax

çok saol inşallah Rabbimin izniyle güzel haber veririm heyecan buyuk hemde cok :)senin nasıl gidiyor rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah
sevgiler

QUOTE=Larax;34254488]

merhaba senyoksunya

tebrik ederim yolu kathetmissin sonuna gelmissin simdide büyük heyecan baslamis hayirlisi ile insallah
10. martta güzel haberler vereceksindir..
erfat inda ahyirli olsun insallah pozitif yazacaksiniz ..
sirayla pespese güzel haberler almak dilegiyle..
sevgilerimle[/QUOTE][/QUOTE]

Bol sabir ve tatli heyecan dilyiorum.
hamilelerin duasi kabul olurmus allahim herkese bebek nasip etsin kucgaina lamak nasip etsin insallah..bebeksiz anneler kalmasin..
tsk ederim hamilelik iyi gidiyor simdilik sükür..kipirdamalar basladi icimde tuhaflikalr hissediyorum özellikle yatinca dinlenince..sizede nasip eder insallah.
cok ttali güzel heyecanalrdir yasayin tadini ciakrin baharin gelemsiyle bebeisleirniz insallah tutunacaktir sizde güzel sevincler yasayacaksiniz insallah.
sevgilerimle

tüp bebek arkasına kürtaj olan varrmıııııı... ne zman adet oldunuz tecrübeli arkadaş yok mu

yenisin galiba yeni rastaldim ,hosgeldin aramiza gerci co k aktif degilim ama arada yazyiorum ..

Tüp bebek arkasidna yazmissin ama ))) demek istedigin tüp bebek osnrasi düsük mü?
Eger öyle ise cevabim kendimce yasadigimla tecrübelerimle cevaplyiorum. herkes farklidir.

4 defa düsük yaptim 9 haftalik 12 haftalik 14 haftalik ve 7 haftalik ikiz gebeliklerde. Doktorum asla kürtaj yapmadi bana.
son düüskte cok hastalandim ama op. almadi dedi ilaca verecegim kan söktürücü ve antibiotik aldim ve tam 7 gün büyük atesle yatak yorgan yatarak gecirdim. Yurtdisind aoldugum icin kendi odktorum bana bunu öyle uygun gördü. Sordum neden kürtaj yapmadiniz ? 0 Kürtajdan sonra rahim toparlanmasi zaman alyior ve tekrar mikroda zor ahmilleik yakalandigi icn uygun görmemis.
ayrica yapiskanlik ve vücudumda bir rahatsizlik olsaydi yapabilecegindie ilave etti.. doga olarak vücut zaten onu dengeliyor..
uamrim soruna cevabim yeterlidir.kendime yapilani yzadim herkes bir degildir..doktorunla kontaga gecmelisin .
gecmis olsun,yolun acik olsun

Erken test yapmayin skain.
asagidaki kendi yasadikalrimdir, polemik ve atrtisma konusu icin yzamadim ; yasadigim gercek duygualrdir..)))

önceki formda denke gelmsitim simdi yzamak nasip oldu.
bazen erken cikmiyor anneler üzülüyor ve üzüntülerindne bebekelr etkileniyor. bol dinlenin nar suyu icin protein lain ananas yiyin.Bol su icin ve o müthis günü kan tahlili ile tamamlayin allahim güzel haberlerle dönmek nasip olsun insallah ?

kac adet trasnfer edildi ?
5.gün blast transferimi oldunuz?

transferin 5-6. gününde ancak hormon salgilyior idrara gecemsi zaman alyior?
ame kendim her seye hazir oldugum icin 5. gün idrar testimi koydum komidin köse basima her sabah yaptim. taki 10.gün kan tahlilime göre( 12.gün burda tatile girdi erken kan verdim)
hazirdim olumlu - olumsuz her seye ondan korkmadim ve cok hamile kaldigim ve dogum ypatigim icin kendi vücudumu taniyordum.hissediyordum hamile oldugumda hicte yanilmamistim..)
memelrde dolgunluk-koku hisleri ve kasik agrialri büyük belirtidir.
5.günde cok silik - 6 . gün cook islik 7.gün. silik 8.9.10 gün belirginlesti ve degerim yüksek cikti.Bu heyecanimida cok ykain arkadaslarimla cepten fotosunu cekerek ulauslararsi paylastim..cok güzel duygualrdir..hepsinide saklyiorum.
darisi size insallah..
bazen hic belirti olmayan ve hatta asla agrisi sizisi olamdna hamile cok arakadsim var bundua unutmayin.Cok ilac alyioruz bu ilaclardan hangisi belirti yanilabilirisniz..
keisnlikle test yapmayin gününü bekleyin surda kaldi az günler..
hayirli haberler-hayilri evlatalr nasip eder insallah..
sevgilerimle.

Slm kızlar ben bugun dayanamayıp test yaptım :)
Ikinci çizgi silik çıktığı :)
inşallah yanilmaz....Rabbimin izniyle bu gece de kan tahlili yaptiracagim bekleyeceğim :)

Slm kızlar ben bugun dayanamayıp test yaptım :)
Ikinci çizgi silik çıktığı :)
inşallah yanilmaz....Rabbimin izniyle bu gece de kan tahlili yaptiracagim bekleyeceğim :)

Hadi canim hayirlisi insallah kan testinlede kesin sonucu alirsin
Simdilik pozitifi gordun sayilir ben yaptim negatif cikmisti onun icin guvenemiyorum pek
Rabbim yuzunu guldursun

Larax
Canim ciger ignesi falan yapmadi bana dr ikili tarama testi yapti digerlerine gerek yok dedi bebeklerin durumu iyi dedi
En sonseker taramasi ve organlarina baktik gayet iyi durumdaydi o dedigim hap premature dogum olmasin diye
Veriliyordu bana onerdi ama diger arkadaslara verildimi bilmiyorum ama her zaman hem ilcede hem ilde dr kontrole giderdim
Benbiraz evhamliydim dusuk tehlikesi gecirdigim icin hep bisey olacak hep erken dogum olacak masada kalirim diye heyecan ve korku sardi
Hicte oyle olmuyormus sende yasayacaksin icin ferah olsun

Aminnnn inşallah ..

Ne güzel canım allah tamamina erdirsin
Kizlar bisry dorcam benim eskiden bu yana hep sag tarafimda kasgimda ağrı vardı histereskopi olunca kucuk bi et parcasi vardı aldım dedi foktor ondan sonra pek ahrim olmamış ti hafta sonundan buyana yine var agri korkuyorum yine rahim leilgili bi problemmi var diye off cok korkutuyor um kizlarr.
Senyoksunya csnm sende varmiydi histereskopi sonrasi kasik ağrısı falan

Back
X