Amin istediğiniz zaman sorun msj atın yardımcı olurum ben de geçtim bu yollardanCok sagol ayze1905 allah hepimizin yardimcisi olsun ve guc kuvvet versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin istediğiniz zaman sorun msj atın yardımcı olurum ben de geçtim bu yollardanCok sagol ayze1905 allah hepimizin yardimcisi olsun ve guc kuvvet versin
Sagol mehtap.Amin insallah canimSizin içinde geç değil Rabbim nasip edicek çok örnekler var herkesin gönlüne göre versin
Firdevs hnm da yaptırdım ikizlerime hamileyim inşallah kucağıma da alırım darısı isteyen herkese inşallahAyzel siz nerede yaptirdinz cnm oldu mu bebeğini z
Amin cnm rabbim kucagina almayi nasip etsinsanaFirdevs hnm da yaptırdım ikizlerime hamileyim inşallah kucağıma da alırım darısı isteyen herkese inşallah
Hayırlısı olsun bizde gelişmelerden haberdar ederseniz çok seviniriz hakkınızda hayırlısı olsunhayırlı olsun cnım bizde bismillah dedik başladık tedaviye murat beyle birlikte inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Hayırlı olsun inşallahhayırlı olsun cnım bizde bismillah dedik başladık tedaviye murat beyle birlikte inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Tedaviniz Hayırlı uğurlu bol bebisli olsun inşallah. .Güzel haberlerinizi merakla bekliyoruz. ..hayırlı olsun cnım bizde bismillah dedik başladık tedaviye murat beyle birlikte inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Kacıncı haftadisinız hamileliginizdeFirdevs hnm da yaptırdım ikizlerime hamileyim inşallah kucağıma da alırım darısı isteyen herkese inşallah
Hakkınız da hayırlısı olsun inaallahteşekkür ederim kızlar. Eşim bir kaç vitamin birde doktorun önerdiği ilaçları kullanıyor işte. Donörümüzde yumurta toplama için hazırlanıyor. inşallah hayırlısı olur çünkü süreç çok yıpratıcı hem maddi hem manevi
arkadaşlar berk angün'ü hiç araştırdınız mı? kıbrıs dünya tüp bebek merkezi. benim tr.doktorumun bastıra bastıra söylediği tek şey: berk angün ''dürüsttür''..ben oraya gitmeni tavsiye ediyorum dedi. bu sözlerden ne çıkarırsanız çıkarın.ben böylelikle hazırlıklarıma başladım istanbul'da.. berk bey'e karar verdim. allah hepimizin yardımcısı olsun. maddi manevi çok zor süreçler.. kim bilir bilmediğimiz neler dönüyor arkadaşlar. yani haklısınız.
teşekkür ederim kızlar. Eşim bir kaç vitamin birde doktorun önerdiği ilaçları kullanıyor işte. Donörümüzde yumurta toplama için hazırlanıyor. inşallah hayırlısı olur çünkü süreç çok yıpratıcı hem maddi hem manevi
evet ben yumurta donasyonu için berk bey'e gittim ve çok şükür 8 haftalığız.merhaba, siz embriyo donasyonu icinmi gideceksiniz Kibrisa? Bende dusunuyorum ama guvenilir biryer ariyorum.
12+4 cnmKacıncı haftadisinız hamileliginizde
İnş. canım göbüşlerimiz dolu dönelim amin. Ben yeni başladım Allah'ın izniyle şubat ayı gibi embriyo transferim olucak. Ben adet gördüğüm için hemşire hnmın ifadesi hazırlık sürem 2 ay sürebilirmiş. Bugün ilk beyaz cyclo mu içtim. Başımı döndürdü biraz. 29 aralıkta lucrin depot 3.75 kalça veya göbekten iğne olucam. Bu iğneyi eczane reçetesiz satıyor mu?Hayirli haberlerle donun insallah..
Hayırlı olsun tedavin canım transfer zamanlarımız birbirine yakın olucak sanırım. İnş. ikimizde bebeklerimize hamile kalır döneriz. Cyclo ile mi başladı tedaviniz?hayırlı olsun cnım bizde bismillah dedik başladık tedaviye murat beyle birlikte inşallah hayırlısı olur hepimiz için