hayırlı olsun cnım bizde bismillah dedik başladık tedaviye murat beyle birlikte inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Hayırlısı olsun bizde gelişmelerden haberdar ederseniz çok seviniriz hakkınızda hayırlısı olsun

teşekkür ederim kızlar. Eşim bir kaç vitamin birde doktorun önerdiği ilaçları kullanıyor işte. Donörümüzde yumurta toplama için hazırlanıyor. inşallah hayırlısı olur çünkü süreç çok yıpratıcı hem maddi hem manevi

teşekkür ederim kızlar. Eşim bir kaç vitamin birde doktorun önerdiği ilaçları kullanıyor işte. Donörümüzde yumurta toplama için hazırlanıyor. inşallah hayırlısı olur çünkü süreç çok yıpratıcı hem maddi hem manevi
Hakkınız da hayırlısı olsun inaallah

arkadaşlar berk angün'ü hiç araştırdınız mı? kıbrıs dünya tüp bebek merkezi. benim tr.doktorumun bastıra bastıra söylediği tek şey: berk angün ''dürüsttür''..ben oraya gitmeni tavsiye ediyorum dedi. bu sözlerden ne çıkarırsanız çıkarın.ben böylelikle hazırlıklarıma başladım istanbul'da.. berk bey'e karar verdim. allah hepimizin yardımcısı olsun. maddi manevi çok zor süreçler.. kim bilir bilmediğimiz neler dönüyor arkadaşlar. yani haklısınız.

merhaba, siz embriyo donasyonu icinmi gideceksiniz Kibrisa? Bende dusunuyorum ama guvenilir biryer ariyorum.

Merhaba, bende yumurta nakli dusyunuyorum... siz yaptirdinizmi acaba nerde ve nasil gecti?

Mrb arkadaşlar ben Berk beye karar verdim kendisi ilede tel görüştüm. Bugün cylo içmeye başladım ayın 29 da lucrin depot iğnem var. Rabbim bana da anne olmayı nasip eder inş. Hamile olan arkadaşları kutluyorum Allah nazarlardan korusun sağ salim bebeklerini kucaklasınlar inş

Hayirli haberlerle donun insallah..
İnş. canım göbüşlerimiz dolu dönelim amin. Ben yeni başladım Allah'ın izniyle şubat ayı gibi embriyo transferim olucak. Ben adet gördüğüm için hemşire hnmın ifadesi hazırlık sürem 2 ay sürebilirmiş. Bugün ilk beyaz cyclo mu içtim. Başımı döndürdü biraz. 29 aralıkta lucrin depot 3.75 kalça veya göbekten iğne olucam. Bu iğneyi eczane reçetesiz satıyor mu?

hayırlı olsun cnım bizde bismillah dedik başladık tedaviye murat beyle birlikte inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Hayırlı olsun tedavin canım transfer zamanlarımız birbirine yakın olucak sanırım. İnş. ikimizde bebeklerimize hamile kalır döneriz. Cyclo ile mi başladı tedaviniz?

Back
X