:nazar:
birşey takıldı aklıma.. dönerlerde neden 3. gün embriyosunu transfer etme hakları va. bu neden 5.gün değil herkeste.. sonuçta donörün yumurtalarını biz mi seçiyoru. yumurtaları kaliteli olmayan donörleri neden kullanıyorlar. 3. gün embriyosu nedir yani !! ayrıca, diyelimki benim donörümde 5 yumurta çıktı kaliteli bana transfer edildi 3 donduruldu.. ama sizde sadece 2 cıktı ve transfer edildi. şimdi bu sizin sucunuz mu? aynı para değil mi? sizin neden dondurulmuş olmuyor.. ben anlayamıyorum yanı
Bizim 5 gün embriyosu. Ben özellikle istedim. 16 tane toplandı, 14 döllendi, 3 gündede aynı devamdı ve 5 güne 2 tane kaldı. :nazar:

erkeklerin çogu bizler gibi detaycı olmuyo.
öğrenirsen mutlaka yaz.bende merak ediyorum.
sonuçda 3.gün embriyosun harfi olmaz ve bu şekilde kabul ediyoruz ama 5.gün de kalitenin tek kriteri o harfler zaten.
Harfleri ne olursa olsun inşallah güzel sonuç alırsın.
valla saldım cayıra mevlam kayıra modundayım... TR de kı altı deneme ıkı aydır yıne kıbrıs ıcın ılaclar vucudum bozuldu ruh saglıgım mahvoldu cocuk fıkrınden bıle uzaklastım... Umıdım var mı yok olursa dıyorum surprız olsun cok heveslenıp kesın olacak dedıgım olmadı.. ne umıtler ne vakıtler yas 44 valla belkı de orta yas krızındeyım... Esım cok posıtıf bır ınsan bır yere bır seye karar verdı mı sonuna kadar gıder arada sorgulamaz vs... erkekler boyle sanırım... Yazdım cevap beklıyorum bu arada gelır gelmez haber verecegım.

valla saldım cayıra mevlam kayıra modundayım... TR de kı altı deneme ıkı aydır yıne kıbrıs ıcın ılaclar vucudum bozuldu ruh saglıgım mahvoldu cocuk fıkrınden bıle uzaklastım... Umıdım var mı yok olursa dıyorum surprız olsun cok heveslenıp kesın olacak dedıgım olmadı.. ne umıtler ne vakıtler yas 44 valla belkı de orta yas krızındeyım... Esım cok posıtıf bır ınsan bır yere bır seye karar verdı mı sonuna kadar gıder arada sorgulamaz vs... erkekler boyle sanırım... Yazdım cevap beklıyorum bu arada gelır gelmez haber verecegım.
onlar sonuç odaklı..ayrıntıya boğulmuyorlar biz boğulunca da ses yükseltme moduna geçiş yapıyorlar..aslında biz de biraz rahat olsak onlar gibi..olamıyoruz..o kadar okudum inceledim..makale tercümelrine kadar o sadece sperm verdi tek bir satır okumadı sonuçyta ben yıkıldım o yine sağlam maşallah..azcık gamsız olmalı ama genlerimizin kodu böyle olamıyoruz..

inan oylesıne soylemedım senin aklında olsun. havuza herkes bırsey atsa o kaynak saglanır. Bız bır grup bunu daha evvel yapmıstık. İyi kalpli insan cok bu dunyada.. Niyetler iyi olsun yeter ki. Güzel haber bekliyoruz merkezden.
Bize de yardim toplaniyor. Guzel kalpli insanlarimiz var cok sukur. Ben basari saglarsam bende yardim edecegim insasallah

bir de mor kanatlarım dogru cevap verecekler mi harflerle ilgili... Kimseye güvenmiyorum artık... hala cevap gelmedı bu arada...

canım 15 gün önce yine histeroskopi oldum ve kürtaj sonrası sol rahim içi yapışıklıkları açtılar 20 günlük tedavi yazdı doktor
ilaçlar pazar bitiyor adet olunca başlıyacam
inşallah seninde benimde tedavim aynı aylarda ve başarıyla biter
Öncelikle geçmiş olsun canım, inşallah herşey yolunda gider. Histeroskopi sonrası 20 günlük ilaç yazdılar demişsin, bana neden hiç ilaç yazmadılar ? İçime korku düştü şimdi, ilaç yapışıklığın tekrar etmemesi içinse, bana ilaç verilmediğine göre bendeki yapışıklık tekrar edebilirmi? ?

Kızlar esımı bıraz sallayan bır olaydan bahsetmek ısterım. Biliyorsunuz progesteron yukskek cıkınca transfer ıptal edılmıstı bende bızde gıtmeden evvel gorus alalım dıye bır baska herkesın cok tavsıye ettıgı Tr de dr a gıttık. (son 1,5 senede ne kdr dr varsa gıttık bu arada boyle bır huyumuz var sorun bana istda ki merkezleri anlatayım size neyse) Hoca resmen ilk gırısımızden , onu gorene kadar kı surecte bızı izlemiş . Esıme karını muayene ederken elınde telefonunla oynuyorsun boyle mı baba olacaksın verdın sperm ı oh bıttı dıye bor azarladı... Bana da bu stresle bu yasım gecıyor panıgı ıle bır halt olmaz dedı. Esıme daha neler neler soyledı. Adam cıktıgında bambaska bır adamdı. Kıbrısa gottıgımızde baktım sureklı dıbımde konusuyor dr muayenesıne gırdı telefon cebınden cıkmadı... Durumdan so far mennunum. Bırılerinin bunları sallaması gerekıyor... Bana hatta sen bu ılgısız adam ıcın mı bunkadar ıgne yıyorsun cocugua karsı sorumluluk ne olacak cocukdan bahesıyoruz filan dedı onun yanında hasırt gıbı oturdu...

Öncelikle geçmiş olsun canım, inşallah herşey yolunda gider. Histeroskopi sonrası 20 günlük ilaç yazdılar demişsin, bana neden hiç ilaç yazmadılar ? İçime korku düştü şimdi, ilaç yapışıklığın tekrar etmemesi içinse, bana ilaç verilmediğine göre bendeki yapışıklık tekrar edebilirmi? ?
bende gecen sene agustos da ofıs hsg yaptırmıstım bana da sonrasında ılac verılmemıstı.

bir de mor kanatlarım dogru cevap verecekler mi harflerle ilgili... Kimseye güvenmiyorum artık... hala cevap gelmedı bu arada...
yazilı kagıt veriyor kurumlar islem sonrası.
neler yapıldi vs.bana embriyolarımın hücre bölünmesi resmini bile vermişlerdi.
Ama şu konuda tamamen katılıyorum sana .Resim bile görsek o hücreler benim embriyoya mi ait gerçekden bilemeyiz.
Bu işın asıl tarafı laboratuvar ve bizler için muamma olan noktada orası.
Yapabilcegimiz tek şey kalbimiz nasıl huzurlu olabilcekse onları ögrenmeye calisip.pozitif düşünmek.
Bu tamamen bi kumar.
Ya tutuyo ya tutmuyo.

Kızlar esımı bıraz sallayan bır olaydan bahsetmek ısterım. Biliyorsunuz progesteron yukskek cıkınca transfer ıptal edılmıstı bende bızde gıtmeden evvel gorus alalım dıye bır baska herkesın cok tavsıye ettıgı Tr de dr a gıttık. (son 1,5 senede ne kdr dr varsa gıttık bu arada boyle bır huyumuz var sorun bana istda ki merkezleri anlatayım size neyse) Hoca resmen ilk gırısımızden , onu gorene kadar kı surecte bızı izlemiş . Esıme karını muayene ederken elınde telefonunla oynuyorsun boyle mı baba olacaksın verdın sperm ı oh bıttı dıye bor azarladı... Bana da bu stresle bu yasım gecıyor panıgı ıle bır halt olmaz dedı. Esıme daha neler neler soyledı. Adam cıktıgında bambaska bır adamdı. Kıbrısa gottıgımızde baktım sureklı dıbımde konusuyor dr muayenesıne gırdı telefon cebınden cıkmadı... Durumdan so far mennunum. Bırılerinin bunları sallaması gerekıyor... Bana hatta sen bu ılgısız adam ıcın mı bunkadar ıgne yıyorsun cocugua karsı sorumluluk ne olacak cocukdan bahesıyoruz filan dedı onun yanında hasırt gıbı oturdu...
şahane doktormuş..helal olsun ya...bizimkileri de götürelim..modeller aynı çünkü..

yazilı kagıt veriyor kurumlar islem sonrası.
neler yapıldi vs.bana embriyolarımın hücre bölünmesi resmini bile vermişlerdi.
Ama şu konuda tamamen katılıyorum sana .Resim bile görsek o hücreler benim embriyoya mi ait gerçekden bilemeyiz.
Bu işın asıl tarafı laboratuvar ve bizler için muamma olan noktada orası.
Yapabilcegimiz tek şey kalbimiz nasıl huzurlu olabilcekse onları ögrenmeye calisip.pozitif düşünmek.
Bu tamamen bi kumar.
Ya tutuyo ya tutmuyo.
o kagitlardan 6 tane var ev de tr dekilerken baksan blast bile olmuslar, 5 yumurta almis 4 u besinci gunu gormus ama kotu diye dondurulmamis vs Gordukce ya keske koysalarsi oluyorum sonra... NY magazin almistim abd den donerken orada ki kapakta su yaziyordu embryolar kotu diye atiliyor ozellikle pgt den sorna oysa denebmis arastirilmis o embryolardan saglikli bebekler dogmus... Yani okudukca da sinir basitor. Ben de guvenmiyorum resmine de bilgisine de.. Bence de kumar hem de ne kumar...

şahane doktormuş..helal olsun ya...bizimkileri de götürelim..modeller aynı çünkü..
valla o kdr laf etti esime bana dedi ki birgun yeniden kendi yumurtanla denemek istersen adres belli buna gelelim dedi... Adami ciddi buldu bence ve durust bir adamdi taktiksel hatalar yapilmis burada dedi... Ama seni kibrisdan cevirmeye egim birinde en fazla yuzde 12 sansin orada yuzde 50 . Once oraya git embryolarini dondur kafani rahatlat gidin buradan cikinca bir aksam yemegi yiyin birbirinizden kopmussunuz siz boyle olmaz dedi.

bir de zaza benım esım 46 yasında , eczacı ama masallah sosyal alkol ıcıcılıgı, sigara ne ararsan olmus hayatında. Alkolu tamamen kesmıstı sigara devam. Israrla her gittigim dr a spermın de bu embryo ya hıc mı etkısı yok... sadece benım yumurtam yuzunden mı bu embryolar blast olamıyor ya blast oldugunda grade ı iyi olmuyor dıye her sorusumda... hekımler bız secıyoruz spermlerde de sorun yok deyip durdular. Hatta esım bıle tamam dırekt embryo donasyonu yaptıralım hem adaletlı olur hem de kafanda bunlar kalmaz dedı. Sımdı kıbrısta da ısrarla sorduk hayır sperm iyi hic sorun yok dedıler. Netice de erkekler sanslı anam valla biraz hareket varsa, miktarı da varsa oluyor sanıyorum... ne bileyim... ama ben ozellıkle her sperm vermeden evvel proxeed plus ıcmesını sagladım. Yanı dondurulmuslar ıcın endıse etme sakın sıgara vs dıye... Ama zaten multı vit gibi yararlı da ıcsın hem sıgara ıcmeyı bıraktı ıse vucudu da guzelce toparlar .
Sigara zayıf yerden vurur
benim eşimin sayı ve morfolojısini etkiliyor

Zaza’m ben transfer olduğumda doktor 3 bb embriyona çok güvendiğini söylemişti. Demeştiki nedense 3 aa, 3bb ,4 lere göre daha da tutungan oluyor diye. Benim 3bb ve 4 db ide. 4 db zaten gradesi iyi değil.
İçin rahat etsin. Al gel bebişlerini ve bu son olsun.
allah razı olsun canım
iyiki bunları yazdın içime su serptin

valla o kdr laf etti esime bana dedi ki birgun yeniden kendi yumurtanla denemek istersen adres belli buna gelelim dedi... Adami ciddi buldu bence ve durust bir adamdi taktiksel hatalar yapilmis burada dedi... Ama seni kibrisdan cevirmeye egim birinde en fazla yuzde 12 sansin orada yuzde 50 . Once oraya git embryolarini dondur kafani rahatlat gidin buradan cikinca bir aksam yemegi yiyin birbirinizden kopmussunuz siz boyle olmaz dedi.
Valla böyle bir doktor her eve lazım. Erkekler konusunda hepimiz aynı dertten muzdaribiz.

Aklına kötü şeyler getirme ama doktorunada sora bilirsi
bir rahimde eğer yapışıklık açıldıysa yeniden oluşması yüksek ama onuda doktor bilir
her ihtimal estrofem 3*1 on gün sonrada progesteron 10 gün ama estrofemede devam 2*1
ilaç bitincede 3-5 günde adet olup eski işlem görmüş zarı atıyorsun

:nazar:
Bizim 5 gün embriyosu. Ben özellikle istedim. 16 tane toplandı, 14 döllendi, 3 gündede aynı devamdı ve 5 güne 2 tane kaldı. :nazar:
tesekkür ederm cevabınız için. fakat 5. güne embriyo gitmeseydi nasıl olacaktı.. 3 mü olcaktı o zaman. hangi merkzde yptırdrını ayrıca?

Back
X