Hangi ilaclae acaba kullanmistiniz Yapisiklik olusmustu?İyi olduğunu bildiğim bir hastaneden önüme ilk gelenndoktordan randevu aldım ilave görüş amaçlı ve büyük şans eseri müthiş bir doktora denk geldimHikayemizi anlattık sadece donasyon demedik dondurulmuş embriyom var dedik . Histereskopi işin öok erken dedi ben yapışıklık olduğunu düşünmüyorum dedi çünkü öncesinde ameliyat olmuştum ve çekilen haf çok iyiydi ve sonrasında da transfer dışunda giç bir işlem yapılmadı..Adet düzensizliğim ile sıvı birikmesini (benim anlattıklarım neyicesinde)iltihap olduğunu düşündü ve bu yönde tedaviye başladı primolut adet söktürücü ve antibiyotik ve fitil verdi adetliyeln gel ve bitiminde gel dedi büyük ihtimalle temizlemiş olucaz dedi . Aksi olursa da ne yapacağımıza o gün konuşup karar verelim dedi rahim filmi istiycek ve duruma göre histereskopi..2 hafta önce temiz olan 2 hafta sonra bu durum canımı sıkmadı değil ama vardır bir hayır dedim ve tertemiz yapana kadar öücadeleye devam . Ve bu arada benim geçmişimde hiç kist miyom polip vs yoktu sadece yapışıklık o da kullandığım bazı ilaçlar yüzünden olmuştu
sizlerde bu doktorun bana uyguladığı tedavi hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
![]()
Antibiyotik olarak ruid mi veriliyor?