Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

Hayırlı akşamlar hanımlar inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz benim pztesi yumurtalarım toplandı ilk gün biraz sancım oldu ama geçti bugün sol kasığımda batma gibi bir sancı oldu akşam üzeri de sağ kasığımda ara ara vurup geçiyor hemşire crinone jel den olabilir dedi ama içim rahat değil böyle birşey yaşayanınız varsa cevaplarmı şimdiden teşekkürler

Amin cnm bnm önce bnm ii olmam lazm daha kötüym düzelemdm ne yapacağımıda bilemiorm artk nefes dahi almakta zorluk çeker oldm Allah hepimizin yardmcısı olsn
Neden nefes alamıyorsun? Şişlikten dolayı mı? İnşallah hemen iyileşirsin canım.

Merhaba sizin transfer oldu mu? Benim transferden sonra batmalarım olmuştu daha önceki denememde. Rahatsız etmiyorsa normaldir. Rahim büyüyo ve kasları çekiyo. Hazırlanıyo yani. Jelden olabilir evet jel kalınlaşmasını sağlıyodu sanırım.

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim bir cevap bekliyorum kara kara henüz olmadı yarın yada ctesi günü olacak transferim opu dan sonraki üçüncü günüm

İnşallah jel dendir ohss olursam diye korkuyorum çok yumurta toplananlarda oluyormuş bildiğim kadarıyla benim 6 tane toplandı inşallah sorun yokturda transferim olur

Ah cnm bnm keşke bende sacede bu batmaları yaşayabilsydm ben bugun 10 gündür neler yaşadm inan bugun iyiym diorm düzeldm diorm ve karnım kocaman ve ağrıdığı halde gayet normal senin yaşadıklarn da kafana takma rahat ol hakkında hayrlısı olsn

İnşallah jel dendir ohss olursam diye korkuyorum çok yumurta toplananlarda oluyormuş bildiğim kadarıyla benim 6 tane toplandı inşallah sorun yokturda transferim olur
6 tanenin hepside döllendi mi canım benimde bugün toplandı benden de 6 tane toplandı yarın arayıp haber vercek ler çok merak ediyorum ilk defa tüp bebek denedik onun heyecanıda var insallah hepside döllenir kaliteli yumoşlarımız olur

Çok geçmiş olsun canım görüp görebileceğin sıkıntı bu olsun Rabbim yavruna kavuştursun inş yarın transferim var ondan evham yaptım ertelenir mi bir problem olur mu diye Rabbim bu mübarek ay hürmetine buradaki herkesin gönlüne göre versin

Hamdolsun 5 i döllenmiş 4 ü kaliteliymiş 1 i biraz yavaş gelişiyormuş canım yarında transferim var inşallah seninde hepsi döllenir ve kaliteli olur inşallah pozitifi görürüz bende çok heyecanlıyım

Hamdolsun 5 i döllenmiş 4 ü kaliteliymiş 1 i biraz yavaş gelişiyormuş canım yarında transferim var inşallah seninde hepsi döllenir ve kaliteli olur inşallah pozitifi görürüz bende çok heyecanlıyım
Ooo çok guzel maşallah benide pazartesi çağırdılar ama geri de gönderebiliriz yumurtaların durumuna göre dediler.
İnşallah hep birlik de Pozitif haberlerini veririz

İnşallah canım gönlünce olur nerede tedavidesin hergün arayıp bilgi veriyorlar aslında
Üniversite Hastanesi canım normalde hafta içi olmuş olsa onlarda hergün arayıp haber veriyorlarmış ama haftasonuna denk geldigi için ctesi haber veririz pazar günü bi aksilik olmadığı sürece haber vermeyiz dediler

Amin cnm bnm hepimzn bebişi olsn inş bnm ilk denemem bende çok merak ediorm tutar mı die hakkımzda hayrlısı bakalm cnm

Merhaba arkadaşlar benimde cuma günü yumurta toplama işlemim yapıldı. Açıkcası tek acı damar yolunu açamadıklarında yaşadım Ama toplama sonrası oradayken çok hafif adet sancısı gibi ağrı vardı ama damardan verdikleri ağrı kesici sonrası oda bitti. Sonrasında hiç bir ağrım yada kanamam olmadı. 3 adet yumurta toplandı ve 3 üde döllendi. Bugün ise 3 ünün sağlıklı embriyo olduğunu öğrendim. Sayı. Az ama en azından hiç birini kaybetmemek mutlu edici. Şuan tek sıkıntım göğüslerim acayip hassaslaştı giydiklerim bile rahatsız ediyor ve iştahım açıldı. Onlarda muhtemelen verilen ilaç iğnelerden olsa gerekHormonlar tavan yaptı sanırım

Merhaba arkadaşlar bugün yumurta Toplama yapıldı 12tane yumoss bir topladılar yarın haber vericek doktorum şuan karnım çok sis ve gaz sancısı gibi ağrım var sizin bebisleriniz size tutundumu merak ettim sanırım artık tek embriyo nakil yapıyorlar şansımız nekadar bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Ben 3. Günümdeyim hala şiddetli gaz sancısı şeklinde ağrı var. Bugün işe gittim gittiğime pişman oldum. Bakalım ne kadar sürede iyileşeceğim..parol ile seviyeli bir ilişkimiz var 3 gündür..ilaveten bitmeyen sanki adetin birinci günü gibi kanama var ama kanamanın rengi kırmızıdan siyaha döndü..Allah tüm anne adaylarının yardımcısı olsun, Allah gücümüzü artırsın.. şimdi transferden korkuyorum ben de

Çarşamba günü 9 yumurtam toplandı 4 tanesi döllenmeye uygunmuş. Yumurta rezervim çok çok az En son dün aradiklarinda sadece 1 tanesinin dollendigini söylediler. Sadece 1 embriyomuz var ve pazartesi günü tekrar arayacakları zamanı bekliyorum ( karnimda şişlik ve gaz sancısı hafiften devam ediyor. Göbek deliği ve çevresi morardı ama normalmiş . Hayırlısıyla bu günleri de atlatırız inşallah ...

Merhaba kızlar, benim pazartesi günü yumurtalarım toplandı doktor baya bi yumurta topladığı için transferini bidahaki ay yapıcam dedi, dondurdular embroyoları şimdi ben 5 gün sonra regl oldum, normalmidir bu? Bide doktor bu regl mi baz alarak başlar mı acaba tedaviye bilen varmıdır???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…