- 25 Mayıs 2015
- 92
- 15
- 18
- 41
Neden nefes alamıyorsun? Şişlikten dolayı mı? İnşallah hemen iyileşirsin canım.Amin cnm bnm önce bnm ii olmam lazm daha kötüym düzelemdm ne yapacağımıda bilemiorm artk nefes dahi almakta zorluk çeker oldm Allah hepimizin yardmcısı olsn
Merhaba sizin transfer oldu mu? Benim transferden sonra batmalarım olmuştu daha önceki denememde. Rahatsız etmiyorsa normaldir. Rahim büyüyo ve kasları çekiyo. Hazırlanıyo yani. Jelden olabilir evet jel kalınlaşmasını sağlıyodu sanırım.Hayırlı akşamlar hanımlar inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz benim pztesi yumurtalarım toplandı ilk gün biraz sancım oldu ama geçti bugün sol kasığımda batma gibi bir sancı oldu akşam üzeri de sağ kasığımda ara ara vurup geçiyor hemşire crinone jel den olabilir dedi ama içim rahat değil böyle birşey yaşayanınız varsa cevaplarmı şimdiden teşekkürler
Ah cnm bnm keşke bende sacede bu batmaları yaşayabilsydm ben bugun 10 gündür neler yaşadm inan bugun iyiym diorm düzeldm diorm ve karnım kocaman ve ağrıdığı halde gayet normal senin yaşadıklarn da kafana takma rahat ol hakkında hayrlısı olsnHayırlı akşamlar hanımlar inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz benim pztesi yumurtalarım toplandı ilk gün biraz sancım oldu ama geçti bugün sol kasığımda batma gibi bir sancı oldu akşam üzeri de sağ kasığımda ara ara vurup geçiyor hemşire crinone jel den olabilir dedi ama içim rahat değil böyle birşey yaşayanınız varsa cevaplarmı şimdiden teşekkürler
6 tanenin hepside döllendi mi canım benimde bugün toplandı benden de 6 tane toplandı yarın arayıp haber vercek ler çok merak ediyorum ilk defa tüp bebek denedik onun heyecanıda var insallah hepside döllenir kaliteli yumoşlarımız olurİnşallah jel dendir ohss olursam diye korkuyorum çok yumurta toplananlarda oluyormuş bildiğim kadarıyla benim 6 tane toplandı inşallah sorun yokturda transferim olur
Çok geçmiş olsun canım görüp görebileceğin sıkıntı bu olsun Rabbim yavruna kavuştursun inş yarın transferim var ondan evham yaptım ertelenir mi bir problem olur mu diye Rabbim bu mübarek ay hürmetine buradaki herkesin gönlüne göre versinAh cnm bnm keşke bende sacede bu batmaları yaşayabilsydm ben bugun 10 gündür neler yaşadm inan bugun iyiym diorm düzeldm diorm ve karnım kocaman ve ağrıdığı halde gayet normal senin yaşadıklarn da kafana takma rahat ol hakkında hayrlısı olsn
Hamdolsun 5 i döllenmiş 4 ü kaliteliymiş 1 i biraz yavaş gelişiyormuş canım yarında transferim var inşallah seninde hepsi döllenir ve kaliteli olur inşallah pozitifi görürüz bende çok heyecanlıyım6 tanenin hepside döllendi mi canım benimde bugün toplandı benden de 6 tane toplandı yarın arayıp haber vercek ler çok merak ediyorum ilk defa tüp bebek denedik onun heyecanıda var insallah hepside döllenir kaliteli yumoşlarımız olur
Ooo çok guzel maşallah benide pazartesi çağırdılar ama geri de gönderebiliriz yumurtaların durumuna göre dediler.Hamdolsun 5 i döllenmiş 4 ü kaliteliymiş 1 i biraz yavaş gelişiyormuş canım yarında transferim var inşallah seninde hepsi döllenir ve kaliteli olur inşallah pozitifi görürüz bende çok heyecanlıyım
İnşallah canım gönlünce olur nerede tedavidesin hergün arayıp bilgi veriyorlar aslındaOoo çok guzel maşallah benide pazartesi çağırdılar ama geri de gönderebiliriz yumurtaların durumuna göre dediler.
İnşallah hep birlik de Pozitif haberlerini veririz
Üniversite Hastanesi canım normalde hafta içi olmuş olsa onlarda hergün arayıp haber veriyorlarmış ama haftasonuna denk geldigi için ctesi haber veririz pazar günü bi aksilik olmadığı sürece haber vermeyiz dedilerİnşallah canım gönlünce olur nerede tedavidesin hergün arayıp bilgi veriyorlar aslında
İnşallah canım, içiyorumYarın inşallah çok güzel haberler alırsın dua et gönlünü ferah tut ve bol bol su iç
Amin cnm bnm hepimzn bebişi olsn inş bnm ilk denemem bende çok merak ediorm tutar mı die hakkımzda hayrlısı bakalm cnmÇok geçmiş olsun canım görüp görebileceğin sıkıntı bu olsun Rabbim yavruna kavuştursun inş yarın transferim var ondan evham yaptım ertelenir mi bir problem olur mu diye Rabbim bu mübarek ay hürmetine buradaki herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?