- 20 Şubat 2013
- 423
- 392
- 103
geçmiş olsun canım. sana ilaç vermediler mi ? muhtemelen adet söktürücü ilaç vermiştir. işlem sonrasında sormadın mı ne zaman geley,m falan diye ? bana adetim 2. günü görüşelim dedi.Merhaba kızlar, benim pazartesi günü yumurtalarım toplandı doktor baya bi yumurta topladığı için transferini bidahaki ay yapıcam dedi, dondurdular embroyoları şimdi ben 5 gün sonra regl oldum, normalmidir bu? Bide doktor bu regl mi baz alarak başlar mı acaba tedaviye bilen varmıdır???
Yok ilaç filan vermedi, normal adetin ne zamansa onun 2. Veya 2. Günü gel dedi, ben erken regl oldum ama normalde 10 gün daha var ilk adetime .. bugün hastanedeyim e2 im çok güzel çıktı düşmüş yani, o yüzden belki bu ay yapar transferimigeçmiş olsun canım. sana ilaç vermediler mi ? muhtemelen adet söktürücü ilaç vermiştir. işlem sonrasında sormadın mı ne zaman geley,m falan diye ? bana adetim 2. günü görüşelim dedi.
geçmiş olsun.bendende 13 tane toplandı. şuan 3. gündeyiz 6 tanesi geldi bakalım bugüne kadar. peki siz beklediniz mi rahimi dinlendirmek için ??Benim cok rahat geçmisti açıķçası anestezi kafasıda güzeldi..Eşimle rahattık yani..bi çıktıgım gün yatıp dinlendim ertesi gün ise bile gittim...12 yumurtadan 5 cücüğüm donduruldu..Şimdi önümüzdeki salı cücüğümün birine kavusacağım inşallah
peki o kadar kanaman varsa dokturuna bilgi verdin mi canım ?Ben 3. Günümdeyim hala şiddetli gaz sancısı şeklinde ağrı var. Bugün işe gittim gittiğime pişman oldum. Bakalım ne kadar sürede iyileşeceğim..parol ile seviyeli bir ilişkimiz var 3 gündür..ilaveten bitmeyen sanki adetin birinci günü gibi kanama var ama kanamanın rengi kırmızıdan siyaha döndü..Allah tüm anne adaylarının yardımcısı olsun, Allah gücümüzü artırsın.. şimdi transferden korkuyorum ben de
Evet bekledim..30 ocakta yumurta toplandı 27 şubatta da transfer olacak nasipsegeçmiş olsun.bendende 13 tane toplandı. şuan 3. gündeyiz 6 tanesi geldi bakalım bugüne kadar. peki siz beklediniz mi rahimi dinlendirmek için ??
Aynen..sanirim doktordan doktora degisiyor...Amin insallah hepimizin tutar..hmm bir adet beklediniz sanırım :) benim doktorum 2 adet dedi(( inş tutar canım 5 günün kalmış
canım ne yaptın nasılsın ? transferin gerçekleşti mi ?Evet bekledim..30 ocakta yumurta toplandı 27 şubatta da transfer olacak nasipse
Evet evet canım dün oldu transferim..Çok güzel geçti şükür..şimdi en sıkıcı süreç..beklemekcanım ne yaptın nasılsın ? transferin gerçekleşti mi ?
Süper cok sevindim canım. inşallah hemencecik geçer zaman :) kaliteleri nasıldı çift mi tek mi koyuldu ?Evet evet canım dün oldu transferim..Çok güzel geçti şükür..şimdi en sıkıcı süreç..beklemek
Ben ilk denemem ve 33 yaşında olduğum icin tek koydu..Doktorum olmaz dedi..Kalitesi icin onume gelen çok iyi olduğunu söyledi, embriyolog, hemsire, doktor..Umarim sonucu guzel olur.Sen ne aşamadasın peki canimSüper cok sevindim canım. inşallah hemencecik geçer zaman :) kaliteleri nasıldı çift mi tek mi koyuldu ?
Hemen hemen aynı yumurta sayımız olmuş ama benim 2 sı 5.gune 3 ü 6.güne gitti..evet adetin 2. Günü muayeneye gideceksin sana etrofem veya benzeri bir ilac verecek (östrojen hormonu icin rahim kalınlastırma amaclı) 12 gün onu kullanıyorsun 12 gün sonunda yine gideceksin kontrole..Kan tahlili isteyecek ve sononucuna gore transfere karar verir ve bu arada crinone jel ve baska ilaçlar verecektir( bu arada estrofem ve jeli yazdirabilirsen aile hekimine yazdir jelin kutusu 135 lira çünkü)..yaklaşık bi aksilik olmazsa kontrolden 4-5 gün sonunda transfer olur (benim östrojen düşuk çıkmısti 1 hafta uzadı)..transferde anestezi vermiyorlar ben cok korkmustum ama korkulacak hic birsey yok muayeneden farki yok..Hadi bakalim hayirlisi olsun senin icinde canimhmm anladım canım. benim de yumurtalarım topalndı geçen hafta pazartesi günü. 13 tane toplandı 9 u döllendi.8 ile 5. güne giidildi. transferi bekliyoruz. bişi sorucam doktor bana adet olunca gel demişti, seni de çağırdı mı ve ne gibi işlemler yapıldı test falan ?
Merhaba canım bnde 3.cu günündeyim felaket hala şişlik ve ağrılar var sanki içimi parçalamışlar yürüyemiyorum bile.birde yumurta toplandiktan sonra ertesi gün ise gidilir diolar nerde gidiliyor ya bn iki gündür izin aldim yatıyorm. Yarında iz var ama hala düzelemedim. Sizin kaç gün de ağrılarınız dindiBen 3. Günümdeyim hala şiddetli gaz sancısı şeklinde ağrı var. Bugün işe gittim gittiğime pişman oldum. Bakalım ne kadar sürede iyileşeceğim..parol ile seviyeli bir ilişkimiz var 3 gündür..ilaveten bitmeyen sanki adetin birinci günü gibi kanama var ama kanamanın rengi kırmızıdan siyaha döndü..Allah tüm anne adaylarının yardımcısı olsun, Allah gücümüzü artırsın.. şimdi transferden korkuyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?