Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

geçmiş olsun canım. sana ilaç vermediler mi ? muhtemelen adet söktürücü ilaç vermiştir. işlem sonrasında sormadın mı ne zaman geley,m falan diye ? bana adetim 2. günü görüşelim dedi.

geçmiş olsun canım. sana ilaç vermediler mi ? muhtemelen adet söktürücü ilaç vermiştir. işlem sonrasında sormadın mı ne zaman geley,m falan diye ? bana adetim 2. günü görüşelim dedi.
Yok ilaç filan vermedi, normal adetin ne zamansa onun 2. Veya 2. Günü gel dedi, ben erken regl oldum ama normalde 10 gün daha var ilk adetime .. bugün hastanedeyim e2 im çok güzel çıktı düşmüş yani, o yüzden belki bu ay yapar transferimi

vermemesi de normal bence çünkü bana ilaç vermesinin sebebini söledi. demekki senin bir problem olmadan geçmiş ne güzel :)
inşallah en iyisi ne zamansa o zaman yapar canım. hepimiz istiyoruz hemen olsun bitsin fakat ne zamansa doğru zaman o zaman olsun,hayırlısı olur inşallah

Benim cok rahat geçmisti açıķçası anestezi kafasıda güzeldi..Eşimle rahattık yani..bi çıktıgım gün yatıp dinlendim ertesi gün ise bile gittim...12 yumurtadan 5 cücüğüm donduruldu..Şimdi önümüzdeki salı cücüğümün birine kavusacağım inşallah

geçmiş olsun.bendende 13 tane toplandı. şuan 3. gündeyiz 6 tanesi geldi bakalım bugüne kadar. peki siz beklediniz mi rahimi dinlendirmek için ??

peki o kadar kanaman varsa dokturuna bilgi verdin mi canım ?

Süper cok sevindim canım. inşallah hemencecik geçer zaman :) kaliteleri nasıldı çift mi tek mi koyuldu ?
Ben ilk denemem ve 33 yaşında olduğum icin tek koydu..Doktorum olmaz dedi..Kalitesi icin onume gelen çok iyi olduğunu söyledi, embriyolog, hemsire, doktor..Umarim sonucu guzel olur.Sen ne aşamadasın peki canim

hmm anladım canım. benim de yumurtalarım topalndı geçen hafta pazartesi günü. 13 tane toplandı 9 u döllendi.8 ile 5. güne giidildi. transferi bekliyoruz. bişi sorucam doktor bana adet olunca gel demişti, seni de çağırdı mı ve ne gibi işlemler yapıldı test falan ?

Hemen hemen aynı yumurta sayımız olmuş ama benim 2 sı 5.gune 3 ü 6.güne gitti..evet adetin 2. Günü muayeneye gideceksin sana etrofem veya benzeri bir ilac verecek (östrojen hormonu icin rahim kalınlastırma amaclı) 12 gün onu kullanıyorsun 12 gün sonunda yine gideceksin kontrole..Kan tahlili isteyecek ve sononucuna gore transfere karar verir ve bu arada crinone jel ve baska ilaçlar verecektir( bu arada estrofem ve jeli yazdirabilirsen aile hekimine yazdir jelin kutusu 135 lira çünkü)..yaklaşık bi aksilik olmazsa kontrolden 4-5 gün sonunda transfer olur (benim östrojen düşuk çıkmısti 1 hafta uzadı)..transferde anestezi vermiyorlar ben cok korkmustum ama korkulacak hic birsey yok muayeneden farki yok..Hadi bakalim hayirlisi olsun senin icinde canim

Merhaba arkdaslar benide bu konuda bilgilendirirmisiniz açıkçası korkuyorum.bn cuma günü yani 2 günce yumurtlarım toplandı.19 yumurta toplanmış bu arada endometriozis (cikilota kisti) hastasiyim.ilk gün çok böyle ağrım olmadi .Ama duble bugün karnında şişlik gaz ve sanki içimi parçalamışlar gbi acı var iki büklüm yürüyorum.yarin ise baslicam fakat bu şekilde keisnlikle başlayamam bildiğin ameliyat olmuş gbiyim kızlar.sizce bu normal mi..doktorum ohss omam durumum olduğunu da söyledi.ona gire bana antipiyotik ,dostinex,cetrotide,nute diye ilaçları verdi.bu dostinex ohss de daha çok etkiliymis galiba doktorun öyle söyledi.anlicaviniz bu ağrılar ne zaman geçer ve normal bi durum mu sizce bunları yaşayanlar ne olur yazabilirmi

Merhaba canım bnde 3.cu günündeyim felaket hala şişlik ve ağrılar var sanki içimi parçalamışlar yürüyemiyorum bile.birde yumurta toplandiktan sonra ertesi gün ise gidilir diolar nerde gidiliyor ya bn iki gündür izin aldim yatıyorm. Yarında iz var ama hala düzelemedim. Sizin kaç gün de ağrılarınız dindi

arkadaşlar opu yapılalı 1 hafta oldu şişliğim inmedi kabızlıkda var doktor normal diyor ne zaman adet olacağım peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…