- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
Amin canim.Rabbim hepimize yardimci olsun insallah mayis ayina kadar cok duzenliydi adetlerim mayista 17 gunde tekrar oldum sonra testler yaptirdim amh ile tanistik sonra yine duzenli geldi adetlerim bu arada tup bebek onerildigi icin rapor islemlerine basladim ams bu ayda 18.gunde geldi adetim ilk gun dra gittim vajinal ultrason cok az rezerv dedi bende rapor olayini anlattim dedim cikarana kadar ziyan olmasin klomen verdi 3 gun basladim gunde 2 tane ictim persembe kontrole gittim sol tarafta 2 yumurta cikti daha onceki ay 4 tu nasil uzuldum siz anlayin neyse buyumeye baslamislar dedi sun 15mm civari ctesidr bakicaz dedi yarin tekrar gidicem dualarinizda benide unutmayin yine yazarim size rabbim hayirlisiyla guldursun yuzumuzu insallah
Bizim isimiz cidden kolay degil. Ama artik hormon tüp bebek vs. Vazgectim. Insanin psikolojisi bozuluyor. Artik verirse Allah verir yoksa canimiz sagolsun diyorumBenimde yunurta rezervim çok az gelecek ay gircem dr a bakalım Rabbim kolaylik versin
Haklisin canim. Allah kisa sürede bir evlat verir insallah hepimize. Mücadeleyi bitakma. Ancak ben edemiyorum artik. Oluruna birakiyorumBen mücadele etcem birakmiycam çünkü ben bıçok şeyi bu hayatta mücadele ederek kazandım uğraştım hep bunnunlada uğrascam sonuna kadar Rabbim sabır versin güç versin bu yolda ins olcak
Canim allah büyük asla olmaz diye düşünme. Son yumurtan olsa yine şansın var.ne yaptın alındı mı yumurtanCanim ya benim amh senibkindende kötü. Simdi 1 yum gelisiyor. Cuma alacaklar insallah döllenir ve hamile kalirim
Alindo ici bos cikti canim malesef. Tsk ederim sordugun icinCanim allah büyük asla olmaz diye düşünme. Son yumurtan olsa yine şansın var.ne yaptın alındı mı yumurtan
Aaa amh hormonu yukseliyor mu kendiligindenMerhaba bende bugün az önce geldim doktordan ben bundan 2 sene önce amh değerimi öğrenip yıkılmıştım 0,30 çıkmıştı dr o Zaman tüp bebek şansın bile az demişti çok üzüldüm ama fsh ve diğer değerler normal çıktı sonra ben tüp bebek merkezine gittim rahim filmi çekmeden bir aşılama yaptı dr tutmadı sonra rahim filmi çektirdim iki kere üst üste iki ay hamile kaldım düşük oldu sonra tüp bebek yaptırdım bir kere negatif oldu. Tüp Bebek'ten dört beş ay sonra hamile kaldım kendiliğinden yine ikizmiş ve dış gebelik oldu kalp atışıda vardı çok yattım hastanede ve en son acil ameliyata aldılar sağ tüpümü almadılar ama sağ tüpüm şuan kapalı ben tekrar amh baktırmak istedim bundan 1 sene kadar önce 1,5 çıktı değerim ve buğün tüp bebek raporu çıkarttırmak için dra gittim evrak verdiler kan verdim ultrasona girdim ultrasonda sağda 2-3 solda 2-3 yumurta var yaşına göre baya az dedi moralim yine bozuldu bu arada yaşım 28. Napsam durumum çok mu kötü çok üzülüyorum bazen olsun napıyim Allah böle yazmış diyorum bunada şükür bazende hiç Bebek sahibi olamamaktan çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun artık bu saatten sonra yumurta takibi yaptırıp normal yolla denememin bir anlamı yok değilmi en doğru yol sanki tüp bebek yardımcı olurmusunuz ?
Can'ım hayırlı olsun benimde amh 1.5 çıktı ama 5 aydır olmuyor sence düşükmü amh şımAaa amh hormonu yukseliyor mu kendiligindenbuna cok sevindim iste. Bence moralini bozma, yukarida benim yazdiklarimi oku istersen. Ben 0,26 ile normal yolla hamile kaldim cok sukur
Can'ım hayırlı olsun benimde amh 1.5 çıktı ama 5 aydır olmuyor sence düşükmü amh şım
Ben bu ay hem incir kürü yaptım hemde çörekotu tarçın bal inşallah bendede işe yararAaa amh hormonu yukseliyor mu kendiligindenbuna cok sevindim iste. Bence moralini bozma, yukarida benim yazdiklarimi oku istersen. Ben 0,26 ile normal yolla hamile kaldim cok sukur
Aaa amh hormonu yukseliyor mu kendiligindenbuna cok sevindim iste. Bence moralini bozma, yukarida benim yazdiklarimi oku istersen. Ben 0,26 ile normal yolla hamile kaldim cok sukur
mrb.hayirli olsun.bende israil beyde mini tup bebek tedavisine gecen ay basladim.ilk yumurta toplamada yumurta gelismedi.siz kac defa yumurta toplama yaptiniz.incir kuru yada ari sutu kullandiniz mi.allah razı olsun canım.allah sana da nasip etsin inşallah ve isteyen herkese.benim ilk denemede oldu.mini tüp bebek uygulandı.yumurta kalitesini arttırıcı ilaçlar kullandım..
Can'ım ben bu ay incir kürü yaptım ama maalesef regly oldum yanlız ben sipirali çıkardığımdan beri az oluyordum 3 gün falan normal kanamalarım 5 gün sürerdi bu ayda 5 gün oldum eskisi gibi düzene girdi galiba bu ayda soğan kürü yapılan aslında önce soğan kürü sonra arkasından incir kürü yapılırmışmrb.hayirli olsun.bende israil beyde mini tup bebek tedavisine gecen ay basladim.ilk yumurta toplamada yumurta gelismedi.siz kac defa yumurta toplama yaptiniz.incir kuru yada ari sutu kullandiniz mi.
Mrb.tesekkur ederim darısı başınıza inşallah. Tedaviniz hayirli olsun.mrb.hayirli olsun.bende israil beyde mini tup bebek tedavisine gecen ay basladim.ilk yumurta toplamada yumurta gelismedi.siz kac defa yumurta toplama yaptiniz.incir kuru yada ari sutu kullandiniz mi.
İnir kürü nasıl haptın canım? Çörek otu tarçın balı da sorucam? Bu amh ı mı yükseltiyo.. benim revizem az. Amh ta düşükBen bu ay hem incir kürü yaptım hemde çörekotu tarçın bal inşallah bendede işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?