YUMURTALIK REZERVİ AZ OLUP HAMİLE KALAN VARMI VARSA NASIL BI TEDAVİ UYGULANDI

Amin canim.

Ben mücadele etcem birakmiycam çünkü ben bıçok şeyi bu hayatta mücadele ederek kazandım uğraştım hep bunnunlada uğrascam sonuna kadar Rabbim sabır versin güç versin bu yolda ins olcak

Ben mücadele etcem birakmiycam çünkü ben bıçok şeyi bu hayatta mücadele ederek kazandım uğraştım hep bunnunlada uğrascam sonuna kadar Rabbim sabır versin güç versin bu yolda ins olcak
Haklisin canim. Allah kisa sürede bir evlat verir insallah hepimize. Mücadeleyi bitakma. Ancak ben edemiyorum artik. Oluruna birakiyorum

Merhaba kızlar benim amh 1.5 çıktı doktor normal diyor ama 5aydır bebeğim olmuyor bu arada benim 11 yaşında kızım var ikinci Bebek için uğraşıyoruz umarım Allah isteyen herkese evlat versin

Benim 2011 de fsh yüksek çıkmıştı. Aşılama oldu. 2012 de aşılama ile bir kızım oldu. 2015 de adet düzensizliği için doktora gittim. Amh yaptı. 0,5 çıktı sonuç. Hemen tüp bebek yapmalısın ikinci çocuğu istiyorsan dedi. Bir kaç ay kendimiz denedik olmadı. Sonra tüp bebek iğnelerine başladım adetimin 2.günü. Adetim kesildi, neden diye merak ederken bir kan tahlili verdim. Hamileymişim. Nitekim az yumurta rezervi ile beklenmedik anda geldi ikinci bebeğim. Şimdi 7 aylık. Allah isteyenlere de nasip etsin

Merhaba bende bugün az önce geldim doktordan ben bundan 2 sene önce amh değerimi öğrenip yıkılmıştım 0,30 çıkmıştı dr o Zaman tüp bebek şansın bile az demişti çok üzüldüm ama fsh ve diğer değerler normal çıktı sonra ben tüp bebek merkezine gittim rahim filmi çekmeden bir aşılama yaptı dr tutmadı sonra rahim filmi çektirdim iki kere üst üste iki ay hamile kaldım düşük oldu sonra tüp bebek yaptırdım bir kere negatif oldu. Tüp Bebek'ten dört beş ay sonra hamile kaldım kendiliğinden yine ikizmiş ve dış gebelik oldu kalp atışıda vardı çok yattım hastanede ve en son acil ameliyata aldılar sağ tüpümü almadılar ama sağ tüpüm şuan kapalı ben tekrar amh baktırmak istedim bundan 1 sene kadar önce 1,5 çıktı değerim ve buğün tüp bebek raporu çıkarttırmak için dra gittim evrak verdiler kan verdim ultrasona girdim ultrasonda sağda 2-3 solda 2-3 yumurta var yaşına göre baya az dedi moralim yine bozuldu bu arada yaşım 28. Napsam durumum çok mu kötü çok üzülüyorum bazen olsun napıyim Allah böle yazmış diyorum bunada şükür bazende hiç Bebek sahibi olamamaktan çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun artık bu saatten sonra yumurta takibi yaptırıp normal yolla denememin bir anlamı yok değilmi en doğru yol sanki tüp bebek yardımcı olurmusunuz ?

Canım çok çok geçmiş olsun beklemek boşa dr ların çoğu tüp bebek diorsa tüp bebek yaptir genetik yaptrdinmi onada bi baktım pıhtılaşma filan olabilir

Aaa amh hormonu yukseliyor mu kendiliginden buna cok sevindim iste. Bence moralini bozma, yukarida benim yazdiklarimi oku istersen. Ben 0,26 ile normal yolla hamile kaldim cok sukur

Aaa amh hormonu yukseliyor mu kendiliginden buna cok sevindim iste. Bence moralini bozma, yukarida benim yazdiklarimi oku istersen. Ben 0,26 ile normal yolla hamile kaldim cok sukur
Can'ım hayırlı olsun benimde amh 1.5 çıktı ama 5 aydır olmuyor sence düşükmü amh şım

Can'ım hayırlı olsun benimde amh 1.5 çıktı ama 5 aydır olmuyor sence düşükmü amh şım
Ben bu ay hem incir kürü yaptım hemde çörekotu tarçın bal inşallah bendede işe yarar

Bende bilmiyorum ki yükseliyormu doktor önceki kötü çıkan sonucun yanlış çıkmış dedi ama bence yanlış değil bir azalma var ama her ay yumurtlama sayısı değişiyor olabilir ama baya bi azalma söz konusu zaten benim bide sağ tüpüm tıkalı bir tek sol tüpüm var her ayda aksi gibi sağdan yumurtluyorum Senin adına çok sevindim ama umut oldun bana Allah bağaşlasın bebeğini

allah razı olsun canım.allah sana da nasip etsin inşallah ve isteyen herkese.benim ilk denemede oldu.mini tüp bebek uygulandı.yumurta kalitesini arttırıcı ilaçlar kullandım..
mrb.hayirli olsun.bende israil beyde mini tup bebek tedavisine gecen ay basladim.ilk yumurta toplamada yumurta gelismedi.siz kac defa yumurta toplama yaptiniz.incir kuru yada ari sutu kullandiniz mi.

mrb.hayirli olsun.bende israil beyde mini tup bebek tedavisine gecen ay basladim.ilk yumurta toplamada yumurta gelismedi.siz kac defa yumurta toplama yaptiniz.incir kuru yada ari sutu kullandiniz mi.
Can'ım ben bu ay incir kürü yaptım ama maalesef regly oldum yanlız ben sipirali çıkardığımdan beri az oluyordum 3 gün falan normal kanamalarım 5 gün sürerdi bu ayda 5 gün oldum eskisi gibi düzene girdi galiba bu ayda soğan kürü yapılan aslında önce soğan kürü sonra arkasından incir kürü yapılırmış

Mrb.tesekkur ederim darısı başınıza inşallah. Tedaviniz hayirli olsun.
Incir kürü yapmadim.ari sütü kullandim.tek yumurta toplama oldu benim.

Benimde 1 yumurta oldu ama bıraktı dr e 2 çok dusuk çıktı kalitesiz yumurta dedi toplanmadi bi dahaki sefere ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…