Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

tünaydın hanımlarrr:))),

şu hayıt çayı içimi hakkında birşeyler paylaşmak istedim, hem aktar uzmanı amcaya sordum hem de prof dr a,
şimdi derlerki ikiside, regl olunca bitki çaylarını kesin, sadece karışıma devam edin, hatta karışımı gebe kalsanızda devam edin.
çayları günde en fazla 3 defa o da tok karna bir fincan içilecek. gece çok geç vakit içilmiyecek. regliylen kanamayı artırır çaylar
herşeyin fazlası zarar , hatta iki fincan bile içilebilir.

çayı kaynatmak yok, kaynamış sıcak suyu, bir fincan içine attığınız çay tutamının içine boşaltın, fincanda demlensin o, sonra süzün için,

zaten, bir fincanlık demlikler var, minik kapaklı içine bitki karışımını koyuyorsun ve onu sıcak suyun içine koyuyorsun, çok rahat.
paşabahcede, ikea da , esse de , çoğu züccaciye de var bu demliklerden,
cam demlikler de var ortasında bitki çayını koymak için bir bölüm var, çok rahat.
bu şekilde oluyor.

ayrıca chikagoda bulunan bir kliniğin sayfasında şunu okudum, bitkisel ve doğal beslenme gerçekten hormonları etkiliyor diye onlar da kanaat getirmiş:)),

bilgilerinizee kızlar bugün güzel bir gün olsun, ne güzel cuma zaten yarın haftasonu, mart ayına az kaldııı:))))))

sevgilerrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
bendende herkese tünaydınlarrr fıstıklarım.....
nazenim ben bu hayıt fena takmış durumdayım gün aralarında bir fincan içiyorum şimdi dahada rahatladım bilgilendirdiğin için teşekkürederim....
ewet mart ayı inşallah mart kedileri gibi hepimiz hamiş kalırız topimizde bissürü bissürü bissürüüü minik minik minnak bebişlerimiz olur :)))

hahaha süper olur hadi bakalım:)))

gunaydinnn kisceler :)
Nazenincim detox la yumurta olacak diye baslatmadilar bana vucudumu temizlemek.. ve verdikleri shake le haplari benim fazla olan demirimi, bakirimi, cinkomu ayarlamak mis.. ama herseyden once kendini iyi hissedersin dediler ki gercekten oyle oldu :) birde bisi aklima takildi.. tr.de yapiyorlar mi bilmiyorum ama burada yeni hamile kalmis kadinlara pek acupunckture yapmiyorlar hamileligi ilerleyince ayda bir defa felan oluyor.. sana acu. de olmasa baska bisi onerdiler mi yani? sizin acu. seanslari nasil geciyordu..
bu arada benim mart ayi kararimiz degisebilir yada martta da olabilir ben tedaviye baslamadan once hormon testlerimi yaptiracagim. normal cikarsa baslayacagim. Martta baslayacak olan arkadaslar amh fsh e2 kontrolunden sonra mi baslayacaksiniz?

Minak minnak bebisler super olur yaaa :)

metnaz cım benimde amh düşük.ibrahim saraçoğlu nasıl bir kür önerdi?

canım bügün geldi cok sevindim inşallah iyi gelir ilk önce on gün boyunca sogan kürü uygula demiş ac karnına günde iki kere ongün bittikten sonra kendi bitkisel bi cay göndermiş o bitesiye kadar ac karnına iki kere ic daha sonra incir kürü 21 gün yap
ikinci aşama tekrar sogan kürü sonra tekrar göndedigi caydan kutu bitesiye sonra tekrara 21 gün incir kürü birmeden beni tekrar ara dedi göndedigi cay ne onu bilmiyorum süzme poşette
inşallah faydası olur amh yükselir inşallah dualarım hep sizinle ama ben gene kararsızım bu ay tüp bebek denesem mi bilmiyorum

İmojeee,
canım , TR dede çok var acu .cu lar, ben pek acu durumlarına gitmedim. ancak metin hara diye birinden bahsedeceğim burada, www.insanaguven.com web sitesinde de siz detayları okursunuz.

beden zihin ruh üçlemesini duymuşsunuzdur. tamamlayıcı tıp dediği bir çalışma yapıyor metın hara,
sufi , mutassavvıf, genç bir derviş, ancak aynı zamanda çapadan mezun bir akademisyen, fizyo terapist,

onun bireysel seansına katılmıştım ben ve bendeki psikomatik olan bel ve boyun ağrılarımı onun öğretisi ile kendim iyi ettim. bunu kendinizdeki her şeye uygulayabiliyorsunuz.

yani insanagüven bu demek aslında, önce sufinefesi ile beyin dalgalarını betadan alfaya indiriyorsunuz, zihin yavalşıyor ve esniyor, yani burada anlatmak kolay değil,
şidmi martta aynı zamanda illüzyonu aşmak konulu bir eğitim verecek 4 gun bende katılacağım. sevginin ve beynin gücü ile yapabilecekleriniz inanılmaz, bu eğitime katılanlarla konuştum, inanılmaz hayatları değişmiş, dengeyi bulmak, pozitifliği hissetmek ve uygulamak adına,
tam da martta tedaviye başlarken umarım hepsi bir manada buluşuyordur diyordum. çünkü bu dünyada hiç birşey sebepsiz ve tesaduf değil:))),

haydi mart ayında bebişlerrrr geliyorrrrrr:)))))))))))))))

Son düzenleme:

selam, gönderdiği çayın içeriğini ben söyleyim size,
civanperçemi, lavanta , sarıkantaron, üzüm çekirdeği , hayıt tohumu, meyan kökü, biberiye, aslan pençesi, bunların karışımıdır.
incir kürü fazla yapıldığında yumurtanın çatlamamasını sağlayabiliyor dikkat edin derim ben:))))))))))))

:)) burda nazenin saraçoğlu varken kim ya ibrahim saraçoğlu bakın kız tıkır tıkır saydı hemen içeriğini :))) nazenim çok tatlısın ya maşallah bilgi küpü gibiisn inşallah en kısa zamanda bebişin gelirde hatta şöyle ikizler karnında vucud olarakta küp gibi olursun :)))

ya dalga geçme ama vallaha öğrendim, 4 yıldır işin içinde olunca neler neler öğreniyorsun:))),
çayın içeriği o gerçekten, ha birde çakşır otu mu ne var,

birde şunu paylaşım, tansiyon problemı olan varsa mesela tarçın çok iyi değil, düşük tansıyona sebep veriyor. bal karışımlarınıza karanfil da ekleyebilirsiniz, bunuda aktardan öğrendim:))))))))),çubuk tarçını akşamları elma suyunu sıkın , bir cezvede hafıf ısıtın içine de tarçını atın ve yatmadan evvel için enfes rahatlatıcı bir içecek:)

sabahları ılık bir bardak su için aç karnına, ve gün içinde en az 1.5 lt su için, buda çok faydalı,
ve çok fazla kırmızı et yemeğin, mümkünse sebze ağırlıklı beslenin :)))))))))),
ben yakında kitap yazsam yazıcam valla:))))))))))))))

Son düzenleme:
datluşummm vallahi dalga geçmiyorum dediğin gibi yaşaya yaşaya öğreniyor insan ama içerini 2 dk hemen sayınca itiraf edeyim apışıp kaldım :))) kitap meselesinede gelince inan tutar deneyimli insanın kaleminden burcu burcu güven kokar hatta kapak tasarımı reklamı benden :)) hatta geliriylede maddi durumu olmayıpta tüp bebek tedavisi olmak isteyenlere yardımcı olalım..... ama önce bi doğuralım bebişlerimizide kucağımıza alalım da :)))

varya aklımdan geçmedi değil, hani olurya uzun ve meşakkatli bir yolun sonunda hamıle kalıpta sağlıklı doğum yaparsın ozaman yazarsın başarı hikayesi diyeee, ahh ahhh,
belli mi olur, o zaman vallaha yazarım , sende kapak garfık tasarım işini yaparsın kucagunda bebişle, anaonım bir kıtap olur hem de :))) valla güzel fikir hani.

birde ne var, ben gerçekten marankisi saracoğlusu , aksu vitali siffahome, suriye baharatları felan filan çok araştırdım, bodrumda detosk programları lifeco etiler merkezie bile gittim.
o yüzden öğrendim artık, maranki çok paragöz mesela, kozmik diye birşey uydurdu yok öyle birşey yani bildiğin yeşil çay işte:))

vallahi bunu düşünelim nazenim fena fikir deil bencede...söz tüm tanıtım reklamı kapak tasarımı benden :))

Merhaba arkadaşlar,
deniz1979 arkadaşımız bu sabah saat 7.30 da dünyalar tatlısı bebişini kollarına aldı. :81:
Çok şükür her ikiside çok iyi.

Sizede haber vereyim istedim.
Darısı biz isteyenlerin başına inşallah.
Sevgilerimle...

Cok guzel bir haber bu tesekkur ederiz ekincim...
Allah anali babali buyutmek nasip etsin..
Darisi bizlerin olsun..

Cok guzel bir haber bu tesekkur ederiz ekincim...
Allah anali babali buyutmek nasip etsin..
Darisi bizlerin olsun..

Amiiiiiin.
Banada bugün opu yaptılar. Deniz le aynı hastanedeydik. Rezervlerimde azalma vardı. 4 tane yumurta toplamışlar.
Yarın hayırlısıyla ilk bilgileri alacağız.

Amiiiiiin.
Banada bugün opu yaptılar. Deniz le aynı hastanedeydik. Rezervlerimde azalma vardı. 4 tane yumurta toplamışlar.
Yarın hayırlısıyla ilk bilgileri alacağız.

hayirlisi olsun Ekincim.. insallah guzel guzel dollenir ve nur topu gibi bebislere donusurler..
Allah kolaylik versin.. herhangi bisi kullandin mi bitkisel olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…