bendende herkese tünaydınlarrr fıstıklarım.....
nazenim ben bu hayıt fena takmış durumdayım gün aralarında bir fincan içiyorum şimdi dahada rahatladım bilgilendirdiğin için teşekkürederim....
ewet mart ayı inşallah mart kedileri gibi hepimiz hamiş kalırız topimizde bissürü bissürü bissürüüü minik minik minnak bebişlerimiz olur :)))
bendende herkese tünaydınlarrr fıstıklarım.....
nazenim ben bu hayıt fena takmış durumdayım gün aralarında bir fincan içiyorum şimdi dahada rahatladım bilgilendirdiğin için teşekkürederim....
ewet mart ayı inşallah mart kedileri gibi hepimiz hamiş kalırız topimizde bissürü bissürü bissürüüü minik minik minnak bebişlerimiz olur :)))
metnaz cım benimde amh düşük.ibrahim saraçoğlu nasıl bir kür önerdi?
canım bügün geldi cok sevindim inşallah iyi gelir ilk önce on gün boyunca sogan kürü uygula demiş ac karnına günde iki kere ongün bittikten sonra kendi bitkisel bi cay göndermiş o bitesiye kadar ac karnına iki kere ic daha sonra incir kürü 21 gün yap
ikinci aşama tekrar sogan kürü sonra tekrar göndedigi caydan kutu bitesiye sonra tekrara 21 gün incir kürü birmeden beni tekrar ara dedi göndedigi cay ne onu bilmiyorum süzme poşette
inşallah faydası olur amh yükselir inşallah dualarım hep sizinle ama ben gene kararsızım bu ay tüp bebek denesem mi bilmiyorum
:)) burda nazenin saraçoğlu varken kim ya ibrahim saraçoğlu bakın kız tıkır tıkır saydı hemen içeriğini :))) nazenim çok tatlısın ya maşallah bilgi küpü gibiisn inşallah en kısa zamanda bebişin gelirde hatta şöyle ikizler karnında vucud olarakta küp gibi olursun :)))
datluşummm vallahi dalga geçmiyorum dediğin gibi yaşaya yaşaya öğreniyor insan ama içerini 2 dk hemen sayınca itiraf edeyim apışıp kaldım :))) kitap meselesinede gelince inan tutar deneyimli insanın kaleminden burcu burcu güven kokar hatta kapak tasarımı reklamı benden :)) hatta geliriylede maddi durumu olmayıpta tüp bebek tedavisi olmak isteyenlere yardımcı olalım..... ama önce bi doğuralım bebişlerimizide kucağımıza alalım da :)))
vallahi bunu düşünelim nazenim fena fikir deil bencede...söz tüm tanıtım reklamı kapak tasarımı benden :))
Merhaba arkadaşlar,
deniz1979 arkadaşımız bu sabah saat 7.30 da dünyalar tatlısı bebişini kollarına aldı. :81:
Çok şükür her ikiside çok iyi.
Sizede haber vereyim istedim.
Darısı biz isteyenlerin başına inşallah.
Sevgilerimle...
Cok guzel bir haber bu tesekkur ederiz ekincim...
Allah anali babali buyutmek nasip etsin..
Darisi bizlerin olsun..
Amiiiiiin.
Banada bugün opu yaptılar. Deniz le aynı hastanedeydik. Rezervlerimde azalma vardı. 4 tane yumurta toplamışlar.
Yarın hayırlısıyla ilk bilgileri alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?