Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

rabbime sığınıcaz elimizden geleni yapıcaz ve tevekkül edicez başka hiçbirimizin çaresi yok cnm bu konuda ne sen ilksin nede son olacaksın okadar çok kişi varki bu durumda ve bi imtihandayız ve bu imtihanı inş. en güzel şekilde geçicez ve sonunda hepimiz hamile kalıp meleklerimize kavuşucaz inş. biyerde okumuştum ve çok etkilendim biz böyle yumurtamız gelişmeio yumurta oluşmuo rahmim kalınlaşmadı embriyo tutunmadı falan die kendimizi paralıyoruz kahroluyoruz hep bu konuda düşünüyoruz kafa yoruyoruz ya o doktor odasında kanser olduğumuz konuşulsaydı işte ozaman asıl çaresizlik başlardı önemli olan sağlık eşin ailen sevdiklerin ve sen sağlıklıysan yanındalarsa varsın rabbim bebek yazmıyosa onada şükretmeliyiz inan bende kafayı yeme noktasına gelmiştim hergün ağlıyodum erken menapoz dediler 1 tanecik yumurta görülüo ve gelişmio fsh yüksek tavan yaptı ve tüp bebek bile yapmıolar bana düşün yani ama artık bu yönden düşünüyorum rabbimin vardır bi bildiği tatlım üzülme hayırlısı olsun hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun yeterki sevdiklerimiz yanımızda ve sağlık olsun... inş. en yakın zamanda kavuşursun kuzucuğuna sevgiyle kal.....

slm arkadaşlar bir senelik evliyim evliliğimin altıncı ayında fsh yüksekliğiyle savaşmaya başladım önce çok üzüldüm çok ağladım ama değişen bişey olmuyo Allahın takdiri son dört aydan beri tüp bebek çalışmaları başladı doktorum adetin 3 günü fsh hep takip ediyo ama tüp bebek için fsh 9 aşağı olması gerekmiş ben 9 gördüm ama e2 yüksek çıkmıştı ve kist oluşmuş iptal eti doktorum ve doğum kontrol hapı kulanmaya başladım çok şükür bu ay kistim gitmiş ama fsh 13 tabi biz tedaviye başladık yinede tüp bebek için inelerim yapıldı en güçlü ineleri yaptı doktorum bana 3 tane yumurtam oluştu ama dengesiz büyüyolardı ve doktorum yumurtaların kaliteli olmadığını aşılama yapalım boşa gitmesin uraşlarımız dedi ve aşılama oldum ve tutmadı çok üzüldüm ağladım eşimin desteğile tedaviye devam dedik adetin 3 günü fsh yine tavan yaptı 39 çıktı ve tüp bebek için yine tedavim yarım kaldı. daha önce burdan okumuştum fsh yüksek olanlar tüp bebek tedavileri devam ediyomuş ben doktoruma çok güveniyorum ama yinede acabalar aklımdan geçiyo benim durumumda olupta tüp bebek tedavisine devam eden varmı... ben yinede umudumu hiç kaybetmiyorum Allahın izniyle hepimiz bir gün anne olucaz sadece zamanı var burda fsh yükseken hamile kalan arkadaşlarıma adına çok seviniyorum inş bizde o mutluluğu Allahın izniyle tadıcaz...

mrb cnm benimde fsh çok yüksek ben daha 13 ü bırak 30dan az bi aşşağısını bile görmedim ama 30 , 40 ve dahada yukarılarına çıkmada çok başarılı insanoğluyuz tabiki üzülüyoruz yeri gelio ağlama krizlerine giriyoruz inş. hepimiz atlatıcaz ve kalıcaz meleklerimize kavuşucaz inş. banada gitiiğim bütün doktorlar bu fsh ile sana tüp yapılmaz tutmaz dediler kimiside fsh ya deil yumurta kalitesine önem veriomuş bilemedimki bazılarıda fsh 15in altına düştümü yapıomuş tüp bebek... fsh yüksekken hamile kalanları bilmiyorum ama amh 0.40larla hami,le kalanları çok duydum hemde kendiliğinden rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. :16

günaydın kızlarrr güzel bir hafta olsun inşşşş bir sürü süpriz (HAMİŞİMİZ)çıksın İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞBİR SÜRÜ OLSUN

mrhb arkadaşlar inş canım güzel dileklerin için inş hepimiz hamiş kalıcaz Allah ol derse olucak çok şükür başka bir sağlık sorunumuz yokk ben bu ay beklemedeyim biesterol hapı kulanan varmı şimdi ona takılı kaldım önceden gitiğim tüp bebek merkezinde yazmıştı doktor ama kulanmadım şimdiki doktorum fsh yükseklğinin düşürcek bişey yok demişti biesterol kulanıp fsh düşen ve hamiş kalan varmı...

kızlarrrr bugün bahar35baha arkadaşımızın transfer günü, yanlış hatırlamıyorsam....başarılı geçsin, bahar da anne olsun, çok mutlu olsun, bize de umut olsun.....

Mrh kaderdaşlar baharı nisan topiğinden tanıyorum bugun transveri vardı rabbim evladını hayırlısıyla göndersin bebişi sıkı sıkı tutunsun annesine.rezarv azlığı bende de var yaşım 26 ama bende bu tedavimde öğrendim.tüp tedavim yeni bitti.bugun 6 günüm tranverimin bekliyorum bakalım.birtanecik mucizem oldu..

nilüfer canım senin yaşın kaç kaç senelik evlisin tüp bebek hiç yapıldımı sana bitkisel kürler varmış fsh düşüren onları kulandınmı hiç ben kulanamıyorum malesef hayıt iyi geldiğini biliyorum fsh düşürüyomuş maalesef ben kulanamıyorum bunları midem almıyo çok denedim aldığımla çıkardığım bir oluyo sadece bal ve çörek otu yapıyorum sabahları.

kayınvalide ve tayfasına asla söylenmemeli, dillerine bir düşersek mazallahhh :)))))) canım donasyon için bi' dönem konuşmuşluğumuz var eşimle..tüple olmazsa olmasın kalsın diyor...ben de şimdilik düşünmüyorum.tüp olmasa bile uzun bir süre düşünmem gibi ama neler yaşayacağız,ileride hangi psikolojilerle hangi kararları alacağız bilemeyiz ki...

baharın transferi bugün, evet tek embriyo bile yetiyor umutlanmaya,donasyon düşünecek günlerimiz olmaz inşallah...

tedavinin bu aşamasına ne güzel gelmişsin arkadaşım inş devamıda gelsin bebişlerinde sana sıkı sıkı tutunsun bak bebişlerin dedim inş ikizlerde olabilir fsh kaçtı tedaviye başladığın zaman canım yaşın kaç..

arkadaşım senin de tedavin başarılı olur inşallah..yaş itibariyle avantajlısın, birtanecik mucize derken tek embriyo mu elde ettiler? bu arada doktorunu da öğrenebilir miyim?

canım önce üzülmeler, ağlamalar, sonra gerçeği kabul etme ve mücadele.....hep aynı ve çok acı...üstelik sen daha iyi bilirsin tedavi sürecinin verdiği maddi manevi çöküş ve tabi yorgun düşen zihinler ve bedenler..hayat bize zor... ama pes etmek yok...benim daha tüp denemem yok hala doktor arayışındayım. senin doktorun kimdi? şu fsh takibi yok mu bir de, o da ayrı dert...

arkadaşım senin de tedavin başarılı olur inşallah..yaş itibariyle avantajlısın, birtanecik mucize derken tek embriyo mu elde ettiler? bu arada doktorunu da öğrenebilir miyim?

benim bu ikimci tüp denemem.birincide amhye falan bakılmadan paldır küldür bir tüp tedavim oldu adana başkent ünüversitesinde.uzun proıtokol yapıldı 3 yum oluştu çok şaşırdılar bu 3 yumdan birisi dolu çıktı oda döllenmedi kabus gibi birşeydi iptal olması şimdi bile aklıma gelince üzülüyorum.sonra bir sene ara verdim ve doktor araştırdım ankarada gürgan kliniği buldum.bu tedavimde doktorum amh baktı 1.6 çıktı yaşına göre biraz az dedi.mikrodoz protokol uyguladı.4 yumuşim oldu bunlardan 3 dolu çıktı.2 si döllenebilecek kalitedeydi.birisi 3 gün 8 hücreli oldu.bu bile bizim için biir mucizeydi embriyologumuzda öyle söyledi.onuda aldım geldim şimdi bekliyorum.yani arkadaşlar biz gibi hastalarda laboratuvar ve kullanılan teknikler çok önemli.onun için iyi bir doktor ve labaratuvar bulun.benim doktorum aygül hocaydı.onun sayesinde transvere kadar gelebildim.bundan sonrası rabbimin taktiri.fshşımı hatırlamıyorum arkadaşım bir ara bakıp yazarım.

canım benim umarım hayırlı haberini alırız...benim hiç denemem yok embriyo hücresine kadar her ayrıntıyı söylüyorlar demek ki.. doktor kadar embriyolog da önemli, ama ben çok kararsız ve korkak hareket ediyorum.çok kaygılıyım.olacaksa ilk denemede olmalı , ilk denemem başarısız olursa ikinciyi deneyecek umudum olur mu bilmiyorum, karakterime pek güvenmiyorum ((((

papatya ben tekirdağ lıyım burda gitiğim doktorum var tüp bebek tedavim başlayınca doktorum iğne tadavi ve yümürta büyütme işelmelerini kendi yapıyo çatlatma iğnesi yapıp istanbul tüp bebek merkezine yönlendiriyo anlaşmaları öyleymiş onlarla geçen ay tedavime başlamıştım ama olmadı yumoşlar orantısız büyüdüler ama aşılamayı kendi doktorum yaptı sen nerelisin paptya ..

biosterol piyasada yok diyolarmış cnm bende daha araştırmadım doktordan sonuç bekliorum arkadaşlar bulamıyolarmış
kızlarrrr bugün bahar35baha arkadaşımızın transfer günü, yanlış hatırlamıyorsam....başarılı geçsin, bahar da anne olsun, çok mutlu olsun, bize de umut olsun.....
evet peesunecim heycanlı günler başladı :) umarım bebeğine kavuşur
haklısın cnm söylemeye gerek yok zaten sölesek bi faydaları olmazdı bana...amin inş. rabbim kendi yumurta spermlerimizle versin bebeklerimizi inş. donasyona bırakmasın....

tedavin hayırlı olsun göbüşün bebiş dolsun umarım pozitifleri görürsün cnm

ben dogustan yumurtalık kıstı hastasıymısım 2011 yılında acıl ameliyatla ogrendim 6 tane 6,5 3,5 civarında kıstımı aldılar 5 ay sonra evlendim doktor bi sorun yok tuplerin açık kıstleri temizledim dedi hala adama beddualar ediyorum neyse evlendik 4 ay sonra tekrarladı kıster aynı doktora gittik bana en sana tekrarlar demedimmi sen dogustan kistlisin felan filan bi ton laf söyledi bebek yap dedi denedim 4 ay olmadı yine gittim basına bi ton tahlıl yaptırdı bosu bosuna 2 bınlıra harcattı bana hiç yoktan... hsg yaptır dedi yaptırdım tüpler kapalı cıktı ben biliyodum dedi dalga gecer gibi dünya basıma yıkılmıs zaten demişler çocugun olmaz bu tupler açılmaz bide ustune anca tup yaparız git yuları randevu al dedi sanki domates alıyoruz ... esimle baka kaldık öylece .. baska doktor arastırdım hemen .. tek bi doktora bagımlı kalmadım o hata bir kere olurdu benim için ... bana ameliyattan kaynama var içinde dediler tamm kistlerdende kapalı olabilir ama ameliyat kaynaması var dediler allaha havale ettim doktoru gitmedim kapısına bana yakışmazdı ...

bu buldugum doktorum beni tüp bebek merkezine yönlenrdi direk hemen beni muayene ettiler çok iyi ilgilendiler psikolojim bozulmasın dşye kocamla iş birligi içinde oldular ...
10 gün karnımdan iki iğne oldum 9 tane yumurtam olgunlaştı ama heps çok kötüydü üzmediler esime yanımda olmasını söylediler oldu allah raı olsun hiç bırakmadı beni yanlız hep yanımda geldi ..
ik gün emriyosu 6 tane döllenme oldu ama ertesi gün sadece 2 tane kaldı onunda biri idare eder durumundaydı ..
son gun bana belki olmaya bilir ama ben umutluyum sen de öylesin şimdi bebeklerni koyucaz annesin sen dedi bu bana yetti ve şimdi ikiz kızlarım olucak allahın izniyle ayrıntılı ultrasonuda atlattıkmı sükürler olsun hersey daha güzel olucak

umudunuzu yitirmeyin lütfen dualarmız hep sizinle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…