benim bu ikimci tüp denemem.birincide amhye falan bakılmadan paldır küldür bir tüp tedavim oldu adana başkent ünüversitesinde.uzun proıtokol yapıldı 3 yum oluştu çok şaşırdılar bu 3 yumdan birisi dolu çıktı oda döllenmedi kabus gibi birşeydi iptal olması şimdi bile aklıma gelince üzülüyorum.sonra bir sene ara verdim ve doktor araştırdım ankarada gürgan kliniği buldum.bu tedavimde doktorum amh baktı 1.6 çıktı yaşına göre biraz az dedi.mikrodoz protokol uyguladı.4 yumuşim oldu bunlardan 3 dolu çıktı.2 si döllenebilecek kalitedeydi.birisi 3 gün 8 hücreli oldu.bu bile bizim için biir mucizeydi embriyologumuzda öyle söyledi.onuda aldım geldim şimdi bekliyorum.yani arkadaşlar biz gibi hastalarda laboratuvar ve kullanılan teknikler çok önemli.onun için iyi bir doktor ve labaratuvar bulun.benim doktorum aygül hocaydı.onun sayesinde transvere kadar gelebildim.bundan sonrası rabbimin taktiri.fshşımı hatırlamıyorum arkadaşım bir ara bakıp yazarım.
ben dogustan yumurtalık kıstı hastasıymısım 2011 yılında acıl ameliyatla ogrendim6 tane 6,5 3,5 civarında kıstımı aldılar 5 ay sonra evlendim doktor bi sorun yok tuplerin açık kıstleri temizledim dedi hala adama beddualar ediyorum neyse evlendik 4 ay sonra tekrarladı kıster aynı doktora gittik bana en sana tekrarlar demedimmi sen dogustan kistlisin felan filan bi ton laf söyledi bebek yap dedi denedim 4 ay olmadı yine gittim basına bi ton tahlıl yaptırdı bosu bosuna 2 bınlıra harcattı bana hiç yoktan... hsg yaptır dedi yaptırdım tüpler kapalı cıktı ben biliyodum dedi dalga gecer gibi dünya basıma yıkılmıs zaten demişler çocugun olmaz bu tupler açılmaz bide ustune anca tup yaparız git yuları randevu al dedi sanki domates alıyoruz ... esimle baka kaldık öylece .. baska doktor arastırdım hemen .. tek bi doktora bagımlı kalmadım o hata bir kere olurdu benim için ... bana ameliyattan kaynama var içinde dediler tamm kistlerdende kapalı olabilir ama ameliyat kaynaması var dediler allaha havale ettim doktoru gitmedim kapısına bana yakışmazdı ...
bu buldugum doktorum beni tüp bebek merkezine yönlenrdi direk hemen beni muayene ettiler çok iyi ilgilendiler psikolojim bozulmasın dşye kocamla iş birligi içinde oldular ...
10 gün karnımdan iki iğne oldum 9 tane yumurtam olgunlaştı ama heps çok kötüydü üzmediler esime yanımda olmasını söylediler oldu allah raı olsun hiç bırakmadı beni yanlız hep yanımda geldi ..
ik gün emriyosu 6 tane döllenme oldu ama ertesi gün sadece 2 tane kaldı onunda biri idare eder durumundaydı ..
son gun bana belki olmaya bilir ama ben umutluyum sen de öylesin şimdi bebeklerni koyucaz annesin sen dedi bu bana yetti ve şimdi ikiz kızlarım olucak allahın izniyle ayrıntılı ultrasonuda atlattıkmı sükürler olsun hersey daha güzel olucak
umudunuzu yitirmeyin lütfen dualarmız hep sizinle ..
allah tamamına erdirsin ..allah kucağınada almayı nasip etsin..amin
sağlıkla kucağına alırsın inş.cnm hayırlı olsunben dogustan yumurtalık kıstı hastasıymısım 2011 yılında acıl ameliyatla ogrendim6 tane 6,5 3,5 civarında kıstımı aldılar 5 ay sonra evlendim doktor bi sorun yok tuplerin açık kıstleri temizledim dedi hala adama beddualar ediyorum neyse evlendik 4 ay sonra tekrarladı kıster aynı doktora gittik bana en sana tekrarlar demedimmi sen dogustan kistlisin felan filan bi ton laf söyledi bebek yap dedi denedim 4 ay olmadı yine gittim basına bi ton tahlıl yaptırdı bosu bosuna 2 bınlıra harcattı bana hiç yoktan... hsg yaptır dedi yaptırdım tüpler kapalı cıktı ben biliyodum dedi dalga gecer gibi dünya basıma yıkılmıs zaten demişler çocugun olmaz bu tupler açılmaz bide ustune anca tup yaparız git yuları randevu al dedi sanki domates alıyoruz ... esimle baka kaldık öylece .. baska doktor arastırdım hemen .. tek bi doktora bagımlı kalmadım o hata bir kere olurdu benim için ... bana ameliyattan kaynama var içinde dediler tamm kistlerdende kapalı olabilir ama ameliyat kaynaması var dediler allaha havale ettim doktoru gitmedim kapısına bana yakışmazdı ...
bu buldugum doktorum beni tüp bebek merkezine yönlenrdi direk hemen beni muayene ettiler çok iyi ilgilendiler psikolojim bozulmasın dşye kocamla iş birligi içinde oldular ...
10 gün karnımdan iki iğne oldum 9 tane yumurtam olgunlaştı ama heps çok kötüydü üzmediler esime yanımda olmasını söylediler oldu allah raı olsun hiç bırakmadı beni yanlız hep yanımda geldi ..
ik gün emriyosu 6 tane döllenme oldu ama ertesi gün sadece 2 tane kaldı onunda biri idare eder durumundaydı ..
son gun bana belki olmaya bilir ama ben umutluyum sen de öylesin şimdi bebeklerni koyucaz annesin sen dedi bu bana yetti ve şimdi ikiz kızlarım olucak allahın izniyle ayrıntılı ultrasonuda atlattıkmı sükürler olsun hersey daha güzel olucak
umudunuzu yitirmeyin lütfen dualarmız hep sizinle ..
ummuselemecim cnm benim inş.herşey yolunda gider ve tedavin iptal olmaz sonundada meleklerine kavuşursun inş. dualarımdasın unutmabahar35baha transferin oldu sanırım hayırlı olsun nasıl gidiyor..bebiin seni hiç bırakmasın işallah sıkı sıkı tutunsun..depresifpolyana hormon sonuçların belli oldumu işallah herşey yolunda gider..internetten dr murat berksoyun konuşmalarını dinledim..fsh yüksek amh düşük bayanlara özel diyetle bir şeyler hazırlıyorlarmı..yumurta rezervini artıramayız ama kaliteyi artırabiliriz diyor uygun beslenme diyet ve sporla..
rabbime sığınıcaz elimizden geleni yapıcaz ve tevekkül edicez başka hiçbirimizin çaresi yok cnm bu konuda ne sen ilksin nede son olacaksın okadar çok kişi varki bu durumda ve bi imtihandayız ve bu imtihanı inş. en güzel şekilde geçicez ve sonunda hepimiz hamile kalıp meleklerimize kavuşucaz inş. biyerde okumuştum ve çok etkilendim biz böyle yumurtamız gelişmeio yumurta oluşmuo rahmim kalınlaşmadı embriyo tutunmadı falan die kendimizi paralıyoruz kahroluyoruz hep bu konuda düşünüyoruz kafa yoruyoruz ya o doktor odasında kanser olduğumuz konuşulsaydı işte ozaman asıl çaresizlik başlardı önemli olan sağlık eşin ailen sevdiklerin ve sen sağlıklıysan yanındalarsa varsın rabbim bebek yazmıyosa onada şükretmeliyiz inan bende kafayı yeme noktasına gelmiştim hergün ağlıyodum erken menapoz dediler 1 tanecik yumurta görülüo ve gelişmio fsh yüksek tavan yaptı ve tüp bebek bile yapmıolar bana düşün yani ama artık bu yönden düşünüyorum rabbimin vardır bi bildiği tatlım üzülme hayırlısı olsun hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun yeterki sevdiklerimiz yanımızda ve sağlık olsun... inş. en yakın zamanda kavuşursun kuzucuğuna sevgiyle kal.....
Canım Fsh hakkında bende sorun yaşayanlardanım. Ben Testere dişli Aslan pençesi kürünü yaptım ve Fsh 7 lere düşmüştü .
İbrahim saraçoğlu çok anlattı tv lerdede. Bende denemek istedim ve çok şaşırmıştım.
Kürü yapması kolay ve içimide güzel mide bulandırıcı değil. Küre harfiyen uyarsan günü gününe çok faydası olur. Ben 3 ay yaptım
hem adetler ağrısızda geçmişti o içtiğim zamanlar .
sağlıkla kucağına alırsın inş.cnm hayırlı olsun
ummuselemecim cnm benim inş.herşey yolunda gider ve tedavin iptal olmaz sonundada meleklerine kavuşursun inş. dualarımdasın unutmacnm sonuçlarım daha çıkmadı aramalarını bekliyorum çarşamba günü tam 1 hafta olacak ogün çıkar büyük ihtimalle hayırlısı olsun inş. benim için senin için ve hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun rabbim hayırlı kapılar açsın emeklerimizi boşa çıkarmasın...
sölediğin dr murat aksoya hemen bakıcam şimdi cnm merak ettim çok saolasın rabbim şifalarımızı versin ..................................................baharcım cnm senide merak ettim neler yaptın
canım doktordan geldim yumoşlardan sadece 1 tanesi gelişmiş e2 de artmamıştı tedaviyi bıraktık bi sonraki adetime kadı..ne zor işler bunlar ..bu üçüncü yarım kalan tedavim..iki transferim oldu..3de yarım..doktorlara kendimi tam anlatamıyorum galiba ilaç dozu özellikle puregonu 300 aşağı vurduğum tedavilerim hep yarı kaldı 200 puregon 150 diğer menogonla tamamlıyorlar ama böyle olan tedavilerim hep yarım kaldı anlatamıyorum bi türlü diyolar zaten doz 300 geçiyor..hayırlısı olsun bakalım..bu sefer mektup yazcam doktora.:))300 aşağı puregonuda kabul etmiycem valla olan hep bze ıoluyor..yumurtalar zayıf deyip çıkıyolar işinden..1 gözükürken nasıl oluyoda o zaman 3 4 e çıkıyor..biizmki 3 4 yumoş byüyen 1 valla deli olcam :)) canım bu murat berksoy istanbulda bi tüp bebek merkezi varmış..iki doktorlar ..önce bütün a dan z ye kan tahlillerine bakıp vucuduna göre beslenme listesi verip artı bide spor yürüyüşle önce yumoşları kaliteli hale getirip sonra tüp bebek uyguluyorlarmış..işallah sonucun güzel çıkar haberlerini bekliyorum..bu arada dhea bulbildinmi..
canım ya nerde tedavi görüyosun hangi protokol uygulandı sana bak protokol çok önemli hastaya göre .4 yumurtam oluştu bir tanesi kaliteli çıktı.sende doktoruna ısrar et protokolunu değiştirsin.bir dahakine insallah olur.o birtane bile benim için bir mucizeydi....
ahhh ummuselemecim ahh hemde ne zor işler bunlarcanım doktordan geldim yumoşlardan sadece 1 tanesi gelişmiş e2 de artmamıştı tedaviyi bıraktık bi sonraki adetime kadı..ne zor işler bunlar ..bu üçüncü yarım kalan tedavim..iki transferim oldu..3de yarım..doktorlara kendimi tam anlatamıyorum galiba ilaç dozu özellikle puregonu 300 aşağı vurduğum tedavilerim hep yarı kaldı 200 puregon 150 diğer menogonla tamamlıyorlar ama böyle olan tedavilerim hep yarım kaldı anlatamıyorum bi türlü diyolar zaten doz 300 geçiyor..hayırlısı olsun bakalım..bu sefer mektup yazcam doktora.:))300 aşağı puregonuda kabul etmiycem valla olan hep bze ıoluyor..yumurtalar zayıf deyip çıkıyolar işinden..1 gözükürken nasıl oluyoda o zaman 3 4 e çıkıyor..biizmki 3 4 yumoş byüyen 1 valla deli olcam :)) canım bu murat berksoy istanbulda bi tüp bebek merkezi varmış..iki doktorlar ..önce bütün a dan z ye kan tahlillerine bakıp vucuduna göre beslenme listesi verip artı bide spor yürüyüşle önce yumoşları kaliteli hale getirip sonra tüp bebek uyguluyorlarmış..işallah sonucun güzel çıkar haberlerini bekliyorum..bu arada dhea bulbildinmi..
ahhh ummuselemecim ahh hemde ne zor işler bunlarkimimizin 4 5 yumoşu oluşuo büyüyo toplanıo ama döllenmio tedavi iptal...kimimizin rahmi kalınlaşmıo transfer iptal...kimimizin yumoşu büyümüo tedavi iptal...he bide benim gibiler var tabi fsh zede olduğu için tedaviye bile başlayamayanlar ...iptal iptal....yakında bende iptal olcam sanırım rabbim başka dert vermesin hayırlısını versin hepimize inş. cnm üzüldüm ya sana her geçen ay aleyhimize çünkü.. inş. bi sonraki tedavini allah tamamına erdirir ve mutlu sona ulaşırsın...bu drları anlamak mümkün deil dediğin gibi olan bize oluo inş cnm sonuçlarımı bende merak ediyorum yarın ararım hastaneyi tam 1 hafta oluo yarın..dheayı daha araştırmadım dr sonuçlara göre ilaç yazacam demişti bende sabırla bekliyorum sonuçları az çok tahmin ettiğim için içimde garip bi rahatlık var daha ziyade tam bi teslimiyet sanırım rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız çünkü elimden başka bişi gelmio artık yoruldum çokkkk :44: zaten sonuçları öğreninceki ruh halimi tahmin bile etmek istemiyorum
canım hep aynı ruh halleri içerisindeyiz..işallah bütün bu yaşananları bi gün gülümseyerek hatırlarız..işallah başlarsın canım sonuçta 1 de olsa yumoş gözüküyor..oda işallah altın yumurtan olsun..benimki artık diğer ay tek de olsa devam edilecek ..sadece üzüldüğüm diğerlerinde gelişmemesi..vardır bundada bi hayır diyelim..seninde işallah yarın netleşicek ..tedaviye başlama ihtimalinde var değilmi..önümüzdeki aya
inş. cnm amin.tabi her hayır sandıklarımızda birer şer her şer sandıklarımızda birer hayır varmış hayırlısı olsun cnm ama benim anlamadığımda ne oldu biliomusun bu senin 1 yumurta büyümüş gelişmiş neden iptal oldu tedavi onunla dvm edilme imkanı olmuyomu yani bide sen bütün denemelrini aynı hastanedemi yaptın yoksa farklı merkezlerdemi yaptın..tedaviye başlama ihtimalinden çok başlayamama ihtimalim var ne yazıkkimalüm fsh ile iyi geçinemiyorum hep çok yüksek çıkıyordu geçtiğimiz aylarda bu ayda çok farklı çıkmaz sanırım sanmıyorum normale düştüğünü bu yüzdende fsh yüksek çıkarsa 3 ay dhea kullanacakjsın öle yapacaz dedi dr :18:
cnm inş son tedavin olur ve hamiş kalırsın çok zorr durumumuzcanım 1 tane ilede devam edilebilirdi ama ilk görülen 3 4 yumurta vardı onlrdan 1 tane gelişti..doktor bir dahaki ay tekrarlıyalım tekrar 1 çıkarsada devam ederiz dedi..benim bu şekilde 3.tedavim oluyor yarım kalan..transferlerimde görülen 3 4 yumoşun hepsi gelişmişti..diğerlerinde 1..allahtan hayırlısı...e2 de düşük çıktı artması gerekiyor değer tam tersi düşmüş..ilk iki transferim ve 2 yarım tedavim aynı hastane..ama şu an farklı merkezdeyim..ibrahim saraçoğlunun aslan pençesi kürünü denedinmi çok faydalıymış..eğerki bekleme dönemine girersen bunları denemeyi düşünüyormusun..
cnm inş son tedavin olur ve hamiş kalırsın çok zorr durumumuzevet cnm kürleri denemek istiyorum ama dr un verdiği ilaçları kullanırken dhea ları falan kullanırken ayrıca aslanpençesi hayıt içilebilirmi bi zararı olurmuki.. sen içmişmiydin hiç hayıt aslanpençesi falan
rabbim şifamızı versin.evet bende kısa bi süre kullanmıştım pek bişi deişmemişti.bu arada bişi sorcam benim bugün adetin 9.günü ve hala dvm edio ama kahverengi ve miktarı az zaten ben son 5 aydır böle adet görüorumcanım özellikle hayıt herkese uygun değil bence..bana pek faydaı olmadı tam tersi bozmuştu..aslanpençesi bi zamanlar içmiştim..önce bitkisel kürler denedim..sonra bu vitamindi dhea dı onlara başladım canım.. ilaçlarla hepsini birden yapmak pek ugun olmayabilir..incir kürüde yapmıştım ..denemediğim pek bişey kalmadı :)) ama bu son kulladıklaım ciddi bi şekilde fsh düşürdü memnunum..nar suyu içiyordum endomedrium için1 aydır içemiyorum mevsimi geçti katkı maddeli olanlarıda ben içmek istemiyorum..organik olanları buldum spariş verdim akşam gelicek nar suyu hem e2 ostrojenide yükseltir belki..elim kolum bağlı oturamıyorum :))günde 1 de estrofem içicem bakalım önümüzdeki adet nasıl olcak...
rabbim şifamızı versin.evet bende kısa bi süre kullanmıştım pek bişi deişmemişti.bu arada bişi sorcam benim bugün adetin 9.günü ve hala dvm edio ama kahverengi ve miktarı az zaten ben son 5 aydır böle adet görüorumnormalde heray gittiğim dra sölemiştim bunu pek ciddiye almamıştı normal demişti ama nesi normal 10gün adetmi sürer bide kahverengi..ben kullandığım hormon ilaçlarına bağlıom ama onlar adet düzenlemiomu yoksa ben tamamen menapozmu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?