Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

tedavin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin güzel haberler alırsın işallah..yazdıklarını okuyunca kendim aklıma geldim yaşadıklarını yaşadım..ben adana başkentte iki defa denedim..hiç bir araştırma yapılmazmı..sadece iyiki bi yaşım büyük yaş sorunu yumurtalar kalitesiz..tek dedikleri buydu..turan çetine gittim orda baya herşeye yağıldı troidinden pıhtılaşmasına ..rahimde paışıklık vb sorunlar çıktı...şimdi bende tedaviye başladım bugün 5.gün ve e2 değerim düşük çıktı yarın folikül durumuna göre ya iptal edilecek yada devam ..yinede imkanı olan arkadaşlara sesleniyorum merkezinizi çok iyi seçin istanbul özellikler çok güzel merkezler var bir kaç lira fazla verin ama gidin en yi yere diyorum tabi imkanı olanlara..bütün olan bize oluyor biz yıpranıyoruz..allah hepimizin yardımcısı oldun..amin

bahar35baha transferin oldu sanırım hayırlı olsun nasıl gidiyor..bebiin seni hiç bırakmasın işallah sıkı sıkı tutunsun..depresifpolyana hormon sonuçların belli oldumu işallah herşey yolunda gider..internetten dr murat berksoyun konuşmalarını dinledim..fsh yüksek amh düşük bayanlara özel diyetle bir şeyler hazırlıyorlarmı..yumurta rezervini artıramayız ama kaliteyi artırabiliriz diyor uygun beslenme diyet ve sporla..

allah tamamına erdirsin ..allah kucağınada almayı nasip etsin..amin

sağlıkla kucağına alırsın inş.cnm hayırlı olsun
ummuselemecim cnm benim inş.herşey yolunda gider ve tedavin iptal olmaz sonundada meleklerine kavuşursun inş. dualarımdasın unutma cnm sonuçlarım daha çıkmadı aramalarını bekliyorum çarşamba günü tam 1 hafta olacak ogün çıkar büyük ihtimalle hayırlısı olsun inş. benim için senin için ve hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun rabbim hayırlı kapılar açsın emeklerimizi boşa çıkarmasın...
sölediğin dr murat aksoya hemen bakıcam şimdi cnm merak ettim çok saolasın rabbim şifalarımızı versin ..................................................baharcım cnm senide merak ettim neler yaptın

Canım Fsh hakkında bende sorun yaşayanlardanım. Ben Testere dişli Aslan pençesi kürünü yaptım ve Fsh 7 lere düşmüştü .
İbrahim saraçoğlu çok anlattı tv lerdede. Bende denemek istedim ve çok şaşırmıştım.

Kürü yapması kolay ve içimide güzel mide bulandırıcı değil. Küre harfiyen uyarsan günü gününe çok faydası olur. Ben 3 ay yaptım
hem adetler ağrısızda geçmişti o içtiğim zamanlar .

günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz allahım:44::44::44::44: Yüzlerinizi güldürsün inşşş

cnm senin fsh kaçtı kürü uygulamadan önce...maşallah 7 çok güzel bi değer peki şimdi durumun nedir bebeğine kavuştunmu? bende hayıt tohumu aslan pençesini duymuştum ama 3 ay düzenli kullanmadım şimdi tekrar düşünüyorum kullanmayı faydasını görenler çokmuş gerçekten rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

canım doktordan geldim yumoşlardan sadece 1 tanesi gelişmiş e2 de artmamıştı tedaviyi bıraktık bi sonraki adetime kadı..ne zor işler bunlar ..bu üçüncü yarım kalan tedavim..iki transferim oldu..3de yarım..doktorlara kendimi tam anlatamıyorum galiba ilaç dozu özellikle puregonu 300 aşağı vurduğum tedavilerim hep yarı kaldı 200 puregon 150 diğer menogonla tamamlıyorlar ama böyle olan tedavilerim hep yarım kaldı anlatamıyorum bi türlü diyolar zaten doz 300 geçiyor..hayırlısı olsun bakalım..bu sefer mektup yazcam doktora.:))300 aşağı puregonuda kabul etmiycem valla olan hep bze ıoluyor..yumurtalar zayıf deyip çıkıyolar işinden..1 gözükürken nasıl oluyoda o zaman 3 4 e çıkıyor..biizmki 3 4 yumoş byüyen 1 valla deli olcam :)) canım bu murat berksoy istanbulda bi tüp bebek merkezi varmış..iki doktorlar ..önce bütün a dan z ye kan tahlillerine bakıp vucuduna göre beslenme listesi verip artı bide spor yürüyüşle önce yumoşları kaliteli hale getirip sonra tüp bebek uyguluyorlarmış..işallah sonucun güzel çıkar haberlerini bekliyorum..bu arada dhea bulbildinmi..

canım ya nerde tedavi görüyosun hangi protokol uygulandı sana bak protokol çok önemli hastaya göre .4 yumurtam oluştu bir tanesi kaliteli çıktı.sende doktoruna ısrar et protokolunu değiştirsin.bir dahakine insallah olur.o birtane bile benim için bir mucizeydi....

canım kısa protokol uygulanıyr çünkü rezerv az olduğu için..ilk iki transferim başkentteydi..şimdi turan çetindeyim..işallah mucizen sonuna kadar senle kalsın hiç bırakmasın..benim canımı sıkan 3 4 den sadece 1 byümesi..hani sadece 1 olsa tamam..ben iğne dozajından oldugunu sanıyorum doktor kabul etmesede..çünkü bu üçüncü yarım kalan..hepsindede aynı iğne aynı dozaj ve sonuç sadece 1 gelişiyor..diğerlerinde olan yumurtalar hepsi gelişmişti..iğnelerin dozajları farklı..kısmet..canım bende 1 e razıyım yeterki olsun 1 olsun...allah hepimizin yardımcısı olsun..tez zamanda kavuştursun işallah..

naıl gidyor herşey yolundamı canım..sen hangi iğneleri ne kadar dozajda kullanmıştın..kuzucun sana sımsıkı tutunsun işallah..

ahhh ummuselemecim ahh hemde ne zor işler bunlar kimimizin 4 5 yumoşu oluşuo büyüyo toplanıo ama döllenmio tedavi iptal...kimimizin rahmi kalınlaşmıo transfer iptal...kimimizin yumoşu büyümüo tedavi iptal...he bide benim gibiler var tabi fsh zede olduğu için tedaviye bile başlayamayanlar ...iptal iptal....yakında bende iptal olcam sanırım rabbim başka dert vermesin hayırlısını versin hepimize inş. cnm üzüldüm ya sana her geçen ay aleyhimize çünkü.. inş. bi sonraki tedavini allah tamamına erdirir ve mutlu sona ulaşırsın...bu drları anlamak mümkün deil dediğin gibi olan bize oluo inş cnm sonuçlarımı bende merak ediyorum yarın ararım hastaneyi tam 1 hafta oluo yarın..dheayı daha araştırmadım dr sonuçlara göre ilaç yazacam demişti bende sabırla bekliyorum sonuçları az çok tahmin ettiğim için içimde garip bi rahatlık var daha ziyade tam bi teslimiyet sanırım rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız çünkü elimden başka bişi gelmio artık yoruldum çokkkk :44: zaten sonuçları öğreninceki ruh halimi tahmin bile etmek istemiyorum

canım hep aynı ruh halleri içerisindeyiz..işallah bütün bu yaşananları bi gün gülümseyerek hatırlarız..işallah başlarsın canım sonuçta 1 de olsa yumoş gözüküyor..oda işallah altın yumurtan olsun..benimki artık diğer ay tek de olsa devam edilecek ..sadece üzüldüğüm diğerlerinde gelişmemesi..vardır bundada bi hayır diyelim..seninde işallah yarın netleşicek ..tedaviye başlama ihtimalinde var değilmi..önümüzdeki aya

inş. cnm amin.tabi her hayır sandıklarımızda birer şer her şer sandıklarımızda birer hayır varmış hayırlısı olsun cnm ama benim anlamadığımda ne oldu biliomusun bu senin 1 yumurta büyümüş gelişmiş neden iptal oldu tedavi onunla dvm edilme imkanı olmuyomu yani bide sen bütün denemelrini aynı hastanedemi yaptın yoksa farklı merkezlerdemi yaptın..tedaviye başlama ihtimalinden çok başlayamama ihtimalim var ne yazıkki malüm fsh ile iyi geçinemiyorum hep çok yüksek çıkıyordu geçtiğimiz aylarda bu ayda çok farklı çıkmaz sanırım sanmıyorum normale düştüğünü bu yüzdende fsh yüksek çıkarsa 3 ay dhea kullanacakjsın öle yapacaz dedi dr :18:

canım 1 tane ilede devam edilebilirdi ama ilk görülen 3 4 yumurta vardı onlrdan 1 tane gelişti..doktor bir dahaki ay tekrarlıyalım tekrar 1 çıkarsada devam ederiz dedi..benim bu şekilde 3.tedavim oluyor yarım kalan..transferlerimde görülen 3 4 yumoşun hepsi gelişmişti..diğerlerinde 1..allahtan hayırlısı...e2 de düşük çıktı artması gerekiyor değer tam tersi düşmüş..ilk iki transferim ve 2 yarım tedavim aynı hastane..ama şu an farklı merkezdeyim..ibrahim saraçoğlunun aslan pençesi kürünü denedinmi çok faydalıymış..eğerki bekleme dönemine girersen bunları denemeyi düşünüyormusun..

cnm inş son tedavin olur ve hamiş kalırsın çok zorr durumumuz evet cnm kürleri denemek istiyorum ama dr un verdiği ilaçları kullanırken dhea ları falan kullanırken ayrıca aslanpençesi hayıt içilebilirmi bi zararı olurmuki.. sen içmişmiydin hiç hayıt aslanpençesi falan

canım özellikle hayıt herkese uygun değil bence..bana pek faydaı olmadı tam tersi bozmuştu..aslanpençesi bi zamanlar içmiştim..önce bitkisel kürler denedim..sonra bu vitamindi dhea dı onlara başladım canım.. ilaçlarla hepsini birden yapmak pek ugun olmayabilir..incir kürüde yapmıştım ..denemediğim pek bişey kalmadı :)) ama bu son kulladıklaım ciddi bi şekilde fsh düşürdü memnunum..nar suyu içiyordum endomedrium için1 aydır içemiyorum mevsimi geçti katkı maddeli olanlarıda ben içmek istemiyorum..organik olanları buldum spariş verdim akşam gelicek nar suyu hem e2 ostrojenide yükseltir belki..elim kolum bağlı oturamıyorum :))günde 1 de estrofem içicem bakalım önümüzdeki adet nasıl olcak...

rabbim şifamızı versin.evet bende kısa bi süre kullanmıştım pek bişi deişmemişti.bu arada bişi sorcam benim bugün adetin 9.günü ve hala dvm edio ama kahverengi ve miktarı az zaten ben son 5 aydır böle adet görüorum normalde heray gittiğim dra sölemiştim bunu pek ciddiye almamıştı normal demişti ama nesi normal 10gün adetmi sürer bide kahverengi..ben kullandığım hormon ilaçlarına bağlıom ama onlar adet düzenlemiomu yoksa ben tamamen menapozmu oldum

yok canım menopoz olduğunu sanmıyorum..hormonlardan kaynaklanıyordur..hormonlar arası dengesizlik oldumu böyle oluyor..benimde ara ara böyle olduğu oldu..tamamen hormonal..böyle olduğunda hayıt tohumu demleyip içiyordum kesiyodu kanamayı..ama bir kaç gün..devam edersem oda dengeyi bozabiliyor..bi dene istersen..iyce deneme tahtasına döndük :))hormon ilaçlarındandır..menopoz olsa yumoş görülemz sen rahat ol...şimdiki gittiğin doktoru arasan sorsan belki bi yol gösteriri canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…