Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım fsh düşecek diye tedavinizi ertelemeyin geçen hergün ay bizim için kayıp 21 fsh 0.01 amh ile tedaviye başladık allaha şükür güzel sonuçlandı bebeğimide kucağıma aldığım günleride görürüm inş.umut olmak çok güzel inş en yakın zamnda senin ve isteğen herkesin yüzü güler.

arkadaşlar değerim artmış 17.79 dan 67.26 ya çıkmış bebeğim pes etmicek inş cumartesi tekrar bakcaz inş herşey yolunda gider.

canım ne güzel artmış değerin..kayınvalidemin komşusu tüp bebek denemesinde düşük değerle başladı hemde ikizlere hamileydi :))yani içini ferah tut..bebeğin işallah kucağına aldığın günleride görürsün..hepimizin allah yardımcısı olsun sen bebişini al bizlerde hamiş olalım işallah :)tüm istiyenlerin başına

:)) selam canım..ağır bi grip atlattım çok şükür gözümü açtım..:))bende bugün itibarıyla adet oldum :)bakalım ne olcak yarın muayenem var..bir kağıda şimdiye kadar olan tedavilerimi yazdım doktora göstercem..ama doktorum yokmuş cuma gelcekmiş onun yerine diğer doktor bakıcakmış gerekirse telefonla irtibat kurcakmışız..hayırlısı bakalım..bende merak ediyorum nasıl olcak bu ay :))allahım yardımcımız olsun..işallah bebişler gelsin..bahar35baha ayağını sürümüş olsun..gerçi önce wannademummy hamiş kalmıştı demii.:))arginmax a mutlaka başla canım onu aksata yumolar için önemli..adetle beraber soğan kürüne başlıyorsun işallah faydasını görürsün..bitince kür muayene olman gerekiyor..doğum kontrol hapı kullanırken diğer lerinide yapabilirsin ..benim doktorum demiştiki doğum kontrolü yumoşları baskılıyor bu ay ama diğer aya yumoşların ortaya çıkmasına yardımcı olacak demişti..yani rahatlıkla hepsini yapabilirisin..korkma sadece hayıta dikkat et..günde 1 bardaktan fazla içme yinede istersen :))mini tüpü düşünmen çok güzel aslında bizim gibi hastalara en uygun tedaviymiş..ben bahçeci kliniğine meail atmıştım ordan bi doktora durumumu söyledim bana düşük doz mini tüpden bahsetmiş..:))ama ben şu an yüksek dozu düşünüyorum tabi gidince doktor ne der ne uygulanır yarın belli olacak canım hayırlısı allahtan..işallah bebişler gelisin..pıtır pıtır..:))

kesinlikle katılıyorum sana..ama önce bi yumoşlara bi bakım yapmakta fayda var 3 ay vitaminde dheaydı doğal beslenme polenle ))sizler gençsiniz arkadaşlar şansınız daha fazla karamsarlığa düşmeyin..allah hepimizin yardımcısı olsun..altın yumurtayı bulmaya çalışıyoruz..tabi allah kısmet ederse ol derse olucak işallah arkadaşlar..

inş canım benimde öle olur bebeğimi kucağıma alırım..inş enkısa zamanda güzel haberler alırım bende senden tüm arkadaşlardan..

inş canım benimde öle olur bebeğimi kucağıma alırım..inş enkısa zamanda güzel haberler alırım bende senden tüm arkadaşlardan..

bahar canım transferden sonra yaptığın özel bişey oldumu hani ananstı kabak çekirdeğiydi..:)gibi neler yaptın neler yapmadın gibi :)

bahar canım transferden sonra yaptığın özel bişey oldumu hani ananstı kabak çekirdeğiydi..:)gibi neler yaptın neler yapmadın gibi :)

transferden sonra ananas yedim günde 1 dilim dua topiğinden bi arkadaş sölemişti bebeğin tutunmasına faydası oluyomuş.onun haricinde özel bişey yapmadım beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum süt meyve sebze et fındık fıstık ceviz badem kabak çekirdeği yemeğe çalışıyorum bunları. asitli içecek hiç içmiyorum meyve suyu içiyorum.bol bol dua ediyorum kuran okuyorum..istirahat ediyorum böle işte elimden geleni yapıyorum gerisi allahıma kaldı artık inş bebeğimi bana nasip eder..

Senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah..Benim amh değerim 0.6 ama bugün bir doktora gittim adam benim amh ve fsh değerlerimi duyunca muayene bile etmeden yolladı beni yaa bi de profösör yani nedir bu anlamıyorum test yapmayacak mısınız dedim adam gülüyo bi de.. yazık yani ciddiye bile almıyorlar artık ne yapacağımı şaşırdım ama olcak biliyorum benim çocuğum inanıyorum ya nolurdu karşıma hırslı bir doktor çıksaydı son gittiğim iki doktor da ikisi de prof. beni başından savdı arkadaşlar yaa..
Evet çok zor bir hasta grubuyuz biz ama doktorlar bu zorluğu aşmada hiç yardımcı olmuyorlar ki hemen donasyon diyorlar iyi ki bişey duymuşlar yani direk donasyon..

saol canm inş..ne olursa olsun hiçbi doktorun böle davranmaması gerekiyo zaten psikolojik olarak yıkılmış oluyoruz bi umut bekliyoruz gidiyoruz istediğin gibi ilgiyi bulamayınca insan daha çok yıkılıyo.canım nerdesin izmirdeysen benim doktorum başından savan biri değil ufak bi ümit varsa sonuna kadar gidiyo moral olarakta çok rahatlatıyo değer veriyo hastasına hem sadece doktor değil hemşireleri embiriyoloğu sekreteri hem işlerinde çok iyiler hemde çok yakın ilgili güler yüzlüler bizimle sevinip bizimle üzülüyolar.

arkadaşlar değerim artmış 17.79 dan 67.26 ya çıkmış bebeğim pes etmicek inş cumartesi tekrar bakcaz inş herşey yolunda gider.
ayyy cnm bu ne güzel haber çok sevindim ya kucağına almak nasip etsin rabbim....
cnm benim çok geçmiş olsun... bende merak ettim seni naptı netti die çok şükür atlatmışsın...hadi bakalım adetinde hayırlı olsun ve son olsun bebişler gelsin tedavin hayırlı olsun kuzum inş. cnm sıramız vakti zamanımız gelince teker teker hamile kalırız inş. hatta bi anda aynı anda hamile kalalım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısı olsun hepimize..cnm işte çok ilaç olunca 2 ye böleyim dedim inanki şuan bile ilaçlar bana dokunuyor sanırım bikaç gündür afedersin bulantı kusma yaşıyorum çok şiddetli hamişleride geçtim o derece bakalım ben nezmana adet olacam belli bile deil off ne zor iş bunlar rabbim daha fazla aratmadan bekletmeden hepimize versin inş...cnm adanada mini tüp yapan yokmu... bakalım yarın hayırlı haberlerini bekliyorum öpüldün cnm

amin canım inş allahım sanada nasip etsin inş.

mrb cnm okuyunca yazını aklıma kendi durumum geldi aynen seni çok iyi anlıyorum aynısını banada yaptılar fsh amh duyunca resmen beni alel acele yolladı odasından başka hastaneye tel le sormuştum onlarda yüzüme kapattılar yapcak bişi yok fsh nı düşür öle gel diyolar rabbim büyüktür allah hepimizin yardımcısı olsun inş. uğraşmak istemiyolar bizde umut görmüyolar ve merkezin başarısını düşürmek istemiyolar ama unuttukları bişi var rabbimden umut kesilmez allah ol dedimi olmayacak yoktur inş. sende en yakın zamanda kavuşursun bebişine

giresundayım ben neresi olursa giderim yeter ki ciddiye alınayım eşimde ben de artık farklı şeyler duyalım istiyoruz birisi ümit versin bize en çok ihtiyacımız olan şey bu..sizin doktorunuz kimdi?

inşallah hepimiz kavuşuruz..İnan ki bir buçuk ay önce fsh bakılmıştı çok yüksek tabi 72 ben de hemen hayıt tohumu aldım içiyorum bugün test yaparlar da bakarım düşürebilmiş miyim dedim ona bile bakmadı adam ya ama vazgeçmicem mücadeleye devam başka hastaneye gidip baktıracağım yine yani daha önce 24 lerde filanken tüp bebek tedavisine başlamıştık yine olur neden olmasın ki bir doktorun sitesinde okudum amh 0.6 olanlar 6 yıl menopoza girmiyormuş şansım var hala inanıyorum buna yani benim gittiğim doktorlara kalsa otur evde kaderine küs yani..

giresundayım ben neresi olursa giderim yeter ki ciddiye alınayım eşimde ben de artık farklı şeyler duyalım istiyoruz birisi ümit versin bize en çok ihtiyacımız olan şey bu..sizin doktorunuz kimdi?

canım doktorum erdal aktan özel izmir tınaztepe hast. gelme imkanınız varsa hiç beklemeyin gelin birde yaşın kaç..yaşımız genç olduğu için kalan yumurtalarda kaliteli olcaktır diyo doktorum.bizde 1 tane yumurta bulabilriz inş diye başladık 4 yumurtam oluştu.1 tane dölle ndi oda tutundu inş beni hiçbirzamn bırakmaz.

34 yaşımdayım.Zamanım azaldı panik yapmak istemiyorum yapmıyorum da aslında sadece beni anlayabilecek bir doktora ihtiyacım var.sen kaç yaşındasın?

cnm o dr lara kalsa fsh 10 un altında olacak amh iyi olacak eeee herşey normal herşey iyi herşey güzel kendi kendimize hamile kalabildikten sonra nie onlara ihtiyaç duyalım hobi olsun diyemi okadar para verecez anlamıyorum ben bu drları zaten çok sağlıklı olsak onlara gidermiyiz... rabbim büyüktür cnm pes etme en sonunda sabır ve dua ile emeklerimizinn karşılığını verecek rabbim inş... gönlüne göre seni anlayan dr bulabilirsin cnm bende izmire gitmeyi düşünüyorum ya baharın dr a yada mini tüpe

kuzum senin toplam ne kadar masrafınız oldu

harikasın baharcıııım tebrik ederim, inanılmaz sevindim..tedavinin başında yazışmaya başlamıştık sen şimdi hamilesin ben ise kararsız ve tutarsız duygular içerisindeyim...

Allah' ım bana güç , istek ve mantık ver....

34 yaşımdayım.Zamanım azaldı panik yapmak istemiyorum yapmıyorum da aslında sadece beni anlayabilecek bir doktora ihtiyacım var.sen kaç yaşındasın?

canım ben 29 yaşındayım 11 aylıkta evliyim bu sorunu duyunca hiç beklemedim hemen başladık tedaviye...sende vakit kaybetmeden iyi güvenilir işini iyi yapan sana değer veren bi doktorla başla tedaviye beklemek zamn kaybı bizim gibiler için

evet ya depresifcimm biz yüksek fsh lilerden kaçıyorlar dediğin çok doğru başarı grafiklerine olumsuz yansıyacağımızı düşünüyorlar. halbuki zor olanı başarmayı deneyip isim yapsalar paraya para demezler, bizim gibi ne çok bayan var.

ben bir sitede bir prof.a değerlerimi yazmıştım.verdiği cevap şu: "menopaza girmişsiniz tüp bebek uygulanamaz.".benimle yakın değerlere sahip olup da anne olan bayanlar var ama gel de güven doktorlara.üstelik isim yapmış bir doktor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…