Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

baharcım nasıl gidiyo gebelik göüğslerde ağrın oldumu canım senin öğrenmeden önce başka ne gibi belirtiler yaşadın..bende bu ay beklemedeyim aslında ama fsh 39 bu ay yinede çok umutluyum hiç umudumu kaybetmek istemiyorum..

korku ve endişe içinde geçiyo canım bi yarın olsada değerim yükselmişmi yükselmemişmi bi öğrensem kafayı yicem wala kendimi hamile gibi bile hissedemiyorum değer düşük olunca heran kötü bişey duycam diye korkuyorum.canım aslında ben pek bişey hissetmedim hatta korktum hiç belirtim yok tutmadımı acaba diye ama test yaptırmadan bir gün önce sağ kasığımda ağrı başladı bişey saplandı kaldı öylece ama testten sonra o biraz rahatladı sonra ara ara giriyo yine seğrimeler falanda 8.gün hissetmeye başladım. inş canım bebeğin seninledir allahtan umudumuzu hiçbizamn kaybetmicez olcak inş bebeğin.

tatlım bat ın nezman.... umarım olmazsında bebişin gelir

baharcım öyle düşünme pozitif düşün adet olmadığına göre değerin kesin yükselmiştir inş canım ya Allah hepimize bebişlerimize kavuştursun tez zamanda...

tatlım bat ın nezman.... umarım olmazsında bebişin gelir

15 mayıs canım adetlerim düzensizdi biraz doğum kontrol hapını kulandığımdan beri iki aydır adetlerim düzene girdim bakalım hiç bir belirti yaşamıyorum sadece sol kasığımda ağrılar oluyo ve bir hafta önce bir günlük lekelenme şeklinde kanamam olmuştu acabamı diyorum ama yerleşme kanaması için erken değilmiydi o zaman Allahım sen bizim aklımıza mukayet ol sabır ver beklemek çoook zor gerçekten..

canım o kanama yumurtlama günündede oluyomuş bazılarında belki yumurta çatlamış olabilir yada inş yerleşme kanamasıdır.

yumurtlama zamanında adet olurdum bazen mevsim değişikliğinden olabilir diyodu doktorum normal adet gibi geliyodu 4 gün bu seferki kanamam çok farklıydı sadece 1 gün oldu önce açık renk pembemsi sonrada lekelenme şeklinde inş canım beklemek çok zor.. koca bir hafta var daha.. Allahım sabır...

cnm baharın dediği gibi yumurtlamadan olabilir leke kimisinde öle oluyormuş...inş. hamişsindir cnm.... belli olur ne olduğu zaten 1 hafta kalmış hemen hemen .....

inş canım düşündüğün gibidir.

selaamm..bahar35baha nasıl gidiyor işallah değerlerin katlancak sen rahat ol..hayırlı haberlerini bekliyoruz..depresifpolyana sen neler yapıyosun..içiyormusun ilaç kür vs..

selaamm..bahar35baha nasıl gidiyor işallah değerlerin katlancak sen rahat ol..hayırlı haberlerini bekliyoruz..depresifpolyana sen neler yapıyosun..içiyormusun ilaç kür vs..

canım bi iyi bi kötü karmakarışık bişekilde gidiyo sonucu görmeden rahatlayamıcam heralde..şuanda sağ kasığımda ağrı var biraz fazla oturdum heralde genelde uzanıyorum daha rahat oluyo.

canım bi iyi bi kötü karmakarışık bişekilde gidiyo sonucu görmeden rahatlayamıcam heralde..şuanda sağ kasığımda ağrı var biraz fazla oturdum heralde genelde uzanıyorum daha rahat oluyo.

canım yarın herşey yolunda gidicek sende bize ümit olucan bol bol dinlen canım inş hayırlı haberlerini bekliyoruz..

cnm sen nerlerdesin hiç karşılaşamıyoruz bu sıralar pek sık girmedin sanırım.. özlettin valla ... cnm geçen gün sana yazdım neler yapıyosun bat ın nezaman bi gelişme varmı die görmedin sanırım.... kuzum ben dediğin arginmaxı aldım ama daha başlamadım şuan doğ.kont.hapı hayıt omega folik asit kullanıyırum.. doğ.kont.hapı az kaldı bitecek bikaç güne sonra arginmaxa başlıcam daha etkili olsun die... dr gitmiştimya cumartesi rahim duvarım inceymişya dr soğan kürü önerdi ona başlıcam adetle beraber... dhea hala bulamadım araştırıyorum daha olmadı yurtdışından getirtcem..böle işte bakalım adetimi bekli,yorum fsh kaç çıkacak iznimiz var 12 sinde memlekete gidecez bu ay tüp falan yaptıramıcam sanırım fsh düşse bile.... bakalım artık nasip kısmet nezmansa zaten allah ona göre yol gösterir...artık çok fazla acele etmiyorum açıkcası oluruna zamana rabbime bıraktım.....hayırlısı olsun hepimiz için sende ne var ne yok

arkadaşlar değerim artmış 17.79 dan 67.26 ya çıkmış bebeğim pes etmicek inş cumartesi tekrar bakcaz inş herşey yolunda gider.

arkadaşlar değerim artmış 17.79 dan 67.26 ya çıkmış bebeğim pes etmicek inş cumartesi tekrar bakcaz inş herşey yolunda gider.

baharcığım kkaç gündür senin için açıyorum forumu ve bugünde heyecanla baktım ve çok sevindim bana umut oldun Rabbim inşallah bu bebeği sana bağışlayacak Allaha şükürler olsun.

baharcım bir heycanla açtım hiç sorma canım ya çok sevindim inş Allahım bebeğini sana bağışlasın doktorun ne diyo canım değerin normalin altında biraz ama değerin arması süper olmuş bebeğin annesini bırkmıycak inş..

canım değerim 68 falan olması gerkiyodu 4 günde 4 kata yakın arttı arttı normal güzel artmış dedi.17 li değerlerle başlayıp doğuran 2 hastamız olcaksın inş dedi şimdilik herşey yolunda cumartesi tekrar bakcaz bakalım inş güzel artmaysa devam eder mucizem.

baharcığım kkaç gündür senin için açıyorum forumu ve bugünde heyecanla baktım ve çok sevindim bana umut oldun Rabbim inşallah bu bebeği sana bağışlayacak Allaha şükürler olsun.

saol canım inş çok şükür allahım herşey güzel gidiyo herzamanda öle olur inş seninde bebeğin gelir mutlu olursun canım.

baharcım bize öyle umut oldunki canım eşimle bile paylaştım senin durumunu ikimizde daha çok umutlanmaya başladık eşim hep fsh 10 altına düşsün öyle tüp bebek tedavisine başlayalım derdi ama yinede kararı bana bırakırdı ben hamile kalmışım gibi çok sevindim sen bizim yüzümüzü güldürdün ALLAHTA senin yüzünü güldürsün bebeğini sana bağışlasın bizim içinde dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…