baharcım nasıl gidiyo gebelik göüğslerde ağrın oldumu canım senin öğrenmeden önce başka ne gibi belirtiler yaşadın..bende bu ay beklemedeyim aslında ama fsh 39 bu ay yinede çok umutluyum hiç umudumu kaybetmek istemiyorum..
tatlım bat ın nezman.... umarım olmazsında bebişin gelirbaharcım nasıl gidiyo gebelik göüğslerde ağrın oldumu canım senin öğrenmeden önce başka ne gibi belirtiler yaşadın..bende bu ay beklemedeyim aslında ama fsh 39 bu ay yinede çok umutluyum hiç umudumu kaybetmek istemiyorum..
korku ve endişe içinde geçiyo canım bi yarın olsada değerim yükselmişmi yükselmemişmi bi öğrensem kafayı yicem wala kendimi hamile gibi bile hissedemiyorum değer düşük olunca heran kötü bişey duycam diye korkuyorum.canım aslında ben pek bişey hissetmedim hatta korktum hiç belirtim yok tutmadımı acaba diye ama test yaptırmadan bir gün önce sağ kasığımda ağrı başladı bişey saplandı kaldı öylece ama testten sonra o biraz rahatladı sonra ara ara giriyo yine seğrimeler falanda 8.gün hissetmeye başladım. inş canım bebeğin seninledir allahtan umudumuzu hiçbizamn kaybetmicez olcak inş bebeğin.
tatlım bat ın nezman.... umarım olmazsında bebişin gelir
15 mayıs canım adetlerim düzensizdi biraz doğum kontrol hapını kulandığımdan beri iki aydır adetlerim düzene girdim bakalım hiç bir belirti yaşamıyorum sadece sol kasığımda ağrılar oluyo ve bir hafta önce bir günlük lekelenme şeklinde kanamam olmuştu acabamı diyorum ama yerleşme kanaması için erken değilmiydi o zaman Allahım sen bizim aklımıza mukayet ol sabır ver beklemek çoook zor gerçekten..
15 mayıs canım adetlerim düzensizdi biraz doğum kontrol hapını kulandığımdan beri iki aydır adetlerim düzene girdim bakalım hiç bir belirti yaşamıyorum sadece sol kasığımda ağrılar oluyo ve bir hafta önce bir günlük lekelenme şeklinde kanamam olmuştu acabamı diyorum ama yerleşme kanaması için erken değilmiydi o zaman Allahım sen bizim aklımıza mukayet ol sabır ver beklemek çoook zor gerçekten..
yumurtlama zamanında adet olurdum bazen mevsim değişikliğinden olabilir diyodu doktorum normal adet gibi geliyodu 4 gün bu seferki kanamam çok farklıydı sadece 1 gün oldu önce açık renk pembemsi sonrada lekelenme şeklinde inş canım beklemek çok zor.. koca bir hafta var daha.. Allahım sabır...
selaamm..bahar35baha nasıl gidiyor işallah değerlerin katlancak sen rahat ol..hayırlı haberlerini bekliyoruz..depresifpolyana sen neler yapıyosun..içiyormusun ilaç kür vs..
canım bi iyi bi kötü karmakarışık bişekilde gidiyo sonucu görmeden rahatlayamıcam heralde..şuanda sağ kasığımda ağrı var biraz fazla oturdum heralde genelde uzanıyorum daha rahat oluyo.
selaamm..bahar35baha nasıl gidiyor işallah değerlerin katlancak sen rahat ol..hayırlı haberlerini bekliyoruz..depresifpolyana sen neler yapıyosun..içiyormusun ilaç kür vs..
arkadaşlar değerim artmış 17.79 dan 67.26 ya çıkmış bebeğim pes etmicek inş cumartesi tekrar bakcaz inş herşey yolunda gider.
arkadaşlar değerim artmış 17.79 dan 67.26 ya çıkmış bebeğim pes etmicek inş cumartesi tekrar bakcaz inş herşey yolunda gider.
baharcım bir heycanla açtım hiç sorma canım ya çok sevindim inş Allahım bebeğini sana bağışlasın doktorun ne diyo canım değerin normalin altında biraz ama değerin arması süper olmuş bebeğin annesini bırkmıycak inş..
baharcığım kkaç gündür senin için açıyorum forumu ve bugünde heyecanla baktım ve çok sevindim bana umut oldun Rabbim inşallah bu bebeği sana bağışlayacak Allaha şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?