Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

8000tl yi buldu canım çok ilaç kullandım 3000 tlsi ilaçlar tuttu.korkuyodum ya tutmazsa tekrar başa döncez diye hem maddi hem manevi çok yorucu bi süreç allahım hiçkimsenin emeklerini boşa gidermesin çok zor

haklısın hangi dr güveneceğimizi şaşırıyoruz...cnm peki senin şuan kullandığın kür ilaç vs bişiler varmı... inş. rabbim senide hayırlı yön nereyse oraya yönlendirsin cnm baharın dediği gibi her geçen zaman aleyhimize bende bazen pes edecek gibi oluyorum kararsız kalıyorum napcamı bilemiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

saol canım bekleme bence sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış o olderse olcak inş önce sen bi mücadeleni ver başlamadan pes etme çok zor bi süreç ama bu zorluğun sonunda bebeğine kavuşma hayali olunca insan daha bi güçlü oluyo.

canım ben sürekli hormon ilaçları kullanıyorum adet olabilmek için cyclo progynova, prolaktinim düşsün diye dostinex..kemik erimem de var solgarın calsiyum tabletlerini kullanıyorum.hatta dün magnezyum, bor ve kalsiyum içeren bir tabletini aldım.bir sitede okudum bor minerali de östrojeni etkiliyormuş bakalım ne derece etkileyecek.. elimde kokularına bile dayanamadığım hayıt var bir de bal,arı sütü,çörekotu polen karışımım var ama bir türlü başlayamadım ben zora gelemeyen biriyim ya..kararsızlığımın sebebi de bu zaten..bebeğim olsa ona bakabilecek miyim bundan bile emin değilim, ailem sen yap gerisine karışma rahat ol diyor ama ben anne olacak gücü bulamıyorum kendimde...artı kararsızlık sebeplerimden biri de eşim..çok istekli değil..yapalım diyor gideriz, hallederiz diyor ama hep yuvarlak laflar...

8000tl yi buldu canım çok ilaç kullandım 3000 tlsi ilaçlar tuttu.korkuyodum ya tutmazsa tekrar başa döncez diye hem maddi hem manevi çok yorucu bi süreç allahım hiçkimsenin emeklerini boşa gidermesin çok zor

sadece tüp bebek tedavisi için 5.000 tl mi aldılar peki çok değil mi

canım bakarsın niye bakamıcaksın herkeste olur o korku ama bebeğini kucağına aldığında hemenonu korumaya çalışırsın onun için elinden gelen herşeyi yaparsın o sana öle bi güç verirki hiç farkında bile olmazsın nasıl baktığının...sen eşine cesaret güç ver ozamn oda çekiniyodur çoğu erkekte var bu senin daha güçlü olman gerekiyo ki senden destek alsın.

haklısın beklememeliyim ama ben önce bir psikolağa gitmeliyim:)))) bir hevestir tekrar senin doktora baktım...hevesim bir iki güne dibe vurur, sıkıldım kendimden iyyyyyy ne gıcığım :))) bir düşündüğüm diğerine uymuyor, tutarsız bir budala etti beni şu fsh....

anladım cnm bende çok kullandım o cycloyu beni daha kötü yapmıştı adet düzenlemek yerine sürekli ara kanama lekelenme yapıyordu hiç duştan çıkamıyodum kanamalar yüzünden.. bıraktım onları.. hayıtı kullananlar çok faydasını görmüş bende başladım içiyorum bakalım sonuç ne olacak.. cnm kararsızlığın o yöndeyse bence hiç bekleme derim annelik çok çok muhteşem bi duygu zaten onu kucağına alınca o zorluklar uykusuz geceler vız gelir eminim... masum minicik melek gibi o bakışlarıyla inan bana sevgiyle bıkmadan bakarsın.. allah güç kuvvet verir ozaman... eşine gelince erkeklerin annelik duyguları yokki onlarda haklı karnında hisseden biziz o muhteşem tekmeleri o minicik kalp atışlarını... eşinde istiyordur eminim içten içe.... erkekler duygularını çok fazla dışa vuramıyolar belli edemiyolar rabbim isteyen herkese versin bence sende erken karar verki daha sonra iş işten geçmiş olmasın

canım kendini iyi hissetmiyosan önce bi psikoloğa git kendini toparla ozamn daha sağlıklı karar verirsin inş.

canım kendini iyi hissetmiyosan önce bi psikoloğa git kendini toparla ozamn daha sağlıklı karar verirsin inş.

baharcımm ben amh sonucumu doktoruma gösterememiş kendim yorumlamıştım. laboratuvar sonucunda iki değer yazıyor bak aynen şöyle :

anti-müllerian hormon < 0.1 ng/mL

SI 0.71 pmol/L

şimdi bu sonuca göre benim rezervi gösteren değer hangisi? bi fikrin var mı? bir de sen bana değerlerini tekrar yazar mısın? eminim çok defa yazmışsındır ama topic karıştırırsam uzun süre zor bulurum...yorucam seni kusura bakma...

benim pamuk tenli yeğenlerim var çok uzak da olsak kokuları gelir zaman zaman burnuma , içime çeker kudururum...onlarla birlikteyken çok fazla titrerim üzerlerine, yeğenlerimde böyleysem anneliğimde de çok mutlu olacağıma eminim ama çok da yorulurdum:)) anne olunca uykusuz kalıcam bir de sabah 6 da işe gidicemmm ..eşim sürekli fener maçlarını izliycek:) şu an yaptığı gibi..ahh ahhhhh..depresif oldum depresifffçimmm ...

desteğin için sağol tatlım....

ne yapsak baharın doktora mı gitsek?

ayy DEPRESİF PEESUNECİM cnm benim seni çok iyi anlıyorum ama çocuk olunca bence hayat çok değişir inanki.... ne iş yapıyodun tatlım sen.. bak ne güzel annenler yardımcı olacakmış hem bikaç ay doğum izni falan oluyoya rabbim yardım eder eşin bebek olunca onunla oynamaktan maç izlicek vakit bulamaz :)))) kuzum sen hangi şehirdeydin gel beraber gidelim şu izmire kıralım zincirlerimizi

canım <0.1 küçük yani 0.71 oluyo senin amh benimde <0.1 amh 0.01 bitmiş bi değer benimkisi senin yine benden daha iyi benimkisi bi mucize embiriyoloğumda öle diyo mucize gerçekten diyo allahtan ümidini hiçbizamn kesme ama başarmak içinde mücadele etmek lazım önce bu gücü topla sonra tedavine başla bak sonunda görceksin sen kazanacaksın allahın izniyle

cnm sen doğ.kont.hapı.kullanmıştın dimi.çok aşırı göğüs hassasiyeti yapmışmıydı bide mide bulantısı gerçi 1 haftadır kullanıyorum kont hapını yoksa folik asitmi yaptı beni böle acıyor çok ((

kıralım tatlım kıralım ...doğunun nadide şehirlerinden birinde öğretmenim canımm..çok uzağım yani.. sen ankaradaydın galiba, orda seçenek var en azından, iyi araştır, kendi şehrinde tedavi görmen çok avantajlı ve rahat olacaktır çünkü biliyorsun ki uzun ve yıpratıcı bir süreç en azından yanında destekçilerin olur..ben otellerde sürünücem.

canım ya sen neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…