Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

1 kutu kullandım canım bana bi yan etkisi olmadı ama bilemiyorum belki sana yapmış olabilir folik asit yapmaz heralde bende kullanıyorum

cnm inanki burdaki drlar içler acısı... herkes istanbula gidiyo burdan... ailem yanımda yok gurbetteyim ben kimsem yok burda... tüp yaptıracağımı sadece annem bilio kayınvalidem tarafından hiçkimse bilmio sölemicemde... peki senin bulunduğun o nadide şehirde çok varmı tüp merkez merak ettim... benim seçeneğmde kalmadı artık şehir dışı olacak gibi... burda bana kimse tüp yapmıo... izmirde akrabalar var yada ordu evinde kalacaz

hımmmm..burda hiç yok..ben de ist. veya ufak bi ihtimal izmir diyorum..bahçeci umut tüp bebk merkezinin anlaşmalı olduğu otel ve pansiyonları aradım..70-100 lira arası 2 kişi ücreti..benim izmirde kalabileceğim ev var bu da cazip kılıyor ama benim bütçe de sıkıntılı sanırım ilk ve tek denemem olucak bu nedenle iyi seçim yapmalı paramı çöpe atmamalıyım....

cnm orda hiçmi yok ozaman sen nereye gidion orda kontrol muayenelere falan bacım merak ettim nerde yaşadığını :))) valla aynen cnmya benimde büyük ihtimal ilk ve son olacak tüp hem maddi hem manevi olarak bizde bu aralar sıkıntılıyız..mini tüpüde o yüzden düşünüyorum en azından 3 defa mini yaptırabilioz o klasik tüp masrafıyla

cnm tüp merkeze gittimya geçen ay orda kistlerin var 18 mm iki tane dedi verdi... normal kendi dr uma gittim kistten bahsetmedi yok kist falan dio anlamadım ben bu işi dr larada güven olmuo.... ondan kullanıyorum

canım ben geçen yaz memleketimde bir doktora gittim ultrasonda iki yumurta gördü ve çok umutlu konuştu hemen o hevesle elazığda bir tüp bebek merkezine koştum doktor bana da kist var dedi 2 ay cyclo ve biosteron kullan gel dedi..hevesim kaçtı bir daha da gitmedim..kist konusunda bana da farklı farklı şeyler söylendi gerçekten neye, kime inanacağını şaşırıyorsun....

bu arada biz korunmuyoruz olur da doğal yoldan hamile kalırsam sağlıklı bir gebelik oluşur mu bilmiyorum bu konuda da doktorlar farklı farklı konuşuyor biri diyor yumurtaların sağlıklı değil anomali ihtimali yüksek olur biri diyor yeter ki hamile kal ilaçlarla desteklenir sağlıklı bir hamilelik sürdürmen sağlanır.. ben korunmuyorum saldım çayıra mevlam kayıra :))

valla benzer ieler yaşamışız hemen hemen... aynen ben kendi druma sürekli gidiyorum ve bana hiç kistin var dememişti.. geçen işte tüp merkeze gittim 2 tane 18 mm kist var dedi aklım şaştı kist olması için çatlayamayan yumoş olmuyomu ee zaten yumurtalar 18 mmyi geçince çatlıyo kiiiii ondan bikaç gün sonra bende uzayan yapışkan akıntı geldi hatta arkadaşlarada dedim acaba dedim bu kist sandığı yumoşlarmı çatladı resmen yumoş çatlama akıntısıydı değerlendirdik tamda adetimin 14.. günüydü valla.... sonra işte ogün değerlendirdik daha sonraki günlerdede doğ.kont hapına başladım şuandada fena mide bulantım var ve göğüs hassasiyetim çok acıyor dokunulmuyo hap yüzündenmiki midem ağzımda zaten kusuyom hep bikaç gündür adetime az kaldı bakalım nezaman gelecek yada gelmeyecek

canım ilaçtandır ama bir süre sonra alışırsın bence...göğüs hassasiyeti bende de oluyor çok beter bir durum hem şişiyor hem acıyor sütyen çekilmez oluyor zaten sürekli cyclo kullandığım için altı ayda bir göğüs ultrasonu çektiriyorum . göğüsler hassaslaşınca korkuyorum bazen allah muhafaza, göğüs kanserine açık durumdayım da... neyse tatlım sonra devam ederiz çkmam lazım..mideni rahatlaacak gıdalar tüket ve bekle başka yapacak bi' şey yok...sabır arkadaşım sabır..her şeyden daha kıyetli...iyi geceler depresifçimmm.

haklısın cnm sabır ve dua olacak inş. sanada iyi geceler cnm..

canım sadece tüp 4000tl ama toplamı şimdiye kadar harcadığımız 8000tl buldu.

baharcım sana bişey sorucam bende geçen ay fsh 17 düşmüştü doktorum tüp bebek tedavisine başlatmıştı ineler olmaya başladım bitane göbekten bitane kalçadan her gün en yüksek doz 4 gün ine vuruldum sonra 3 tane yumurtam oluştu fakat yumurtalarım dengessiz büyüdü bitane 8 mm 12 mm 22mm değerlerdeydi o yüzden bitane yumurtayla gitme parana yazık demişti doktorum boşa geçmesin diye aşılama yaptı tutmadı tabi canım senin nasıl büyüdü yumurtalar şimdi aklıma takıldı senin dengelimi büyüdü yumurtalar canım ..

canım ben kulanmıştım d kontrol hapı bana bulantı yapmıyodu hiç böyle bişey yaşamadım sana bulantı yapan başka bişey..

canım ben kulanmıştım d kontrol hapı bana bulantı yapmıyodu hiç böyle bişey yaşamadım sana bulantı yapan başka bişey..
peki göğüs hassasiyeti acıması dolgunluk yaptımı sende resmen damarlarım fışkırıyor ya.. benim normalde adet olacağım zaman bile kesinlikle göğüs hassasiyetim olmaz hiç... başka bişi kullanmıyorumki cnm folik asit ve omega kullanıyorum bide günde 1 küçük bardak hayıt başka bişi içmiyorum şimdilik.... folik asit yapmazmış baharda kullanıyomuş.. doğ.kont hapı ondada böle şeler yapmmamış kafayı yicem çok fena bulantı kusma göğüs acısı dokunulmuo

canım ya hamile olmayasın sen bunlar hep gebelik belirtileri senin yumurtlama zamnı ne zamandı..

canım ya hamile olmayasın sen bunlar hep gebelik belirtileri senin yumurtlama zamnı ne zamandı..
ayyy inş. cnm amin ya hiç umudum yoktu ama bu belirtiler benide düşündürüyor hadi diyorum bunlar psikolojik ama ben normalde gece hiç uyuyamam sabaha kadar hatta öğlene kadar uyuyamazdım ve öğlen ancak uykum gelirdi şimdi bırak geceyi akşam 10 10buçuk oldumu fena uyku basıo sızıyorum resmen ki bu benim için çok erken bi vakit gerçekten ben hiç şu yaşıma kadar akşam 10da uyuduğumu bilmem şuan bile çok uykum allah hayır etsin hayırlısını versin cnm ya benim adetimin tam 14.günü yapışkan uzayan akıntı gelmişti yazmıştım hatta burayada onu değerlendirmiştik hayırlısı bakalım adetlerim pek düzenli deil nezman gelecek bilmiyorum ama en fazla 3 4 gün içinde olmam gerek inş olmam hamişimdir

bizim adet zamanlarıız hemen hemen aynı o zaman canım bende 5 yada 6 güne kadar olucam peki sen ne zaman başaldın doğum kontrol hapına kulanmaya..

bizim adet zamanlarıız hemen hemen aynı o zaman canım bende 5 yada 6 güne kadar olucam peki sen ne zaman başaldın doğum kontrol hapına kulanmaya..

bikaç gün oldu daha başlayalı o günü değerlendirdikten sonraki günler içmeye başladım... hadi bakalım cnm inş. hayırlı haberler alırız.... sende varmı belirtiler batma kasık ağrıısı göğüs acısı falan

canım nasıl kulancağını doktorun söylemedimi adet 3 yada 4 günü başlanılıyo ben öyle başlamıştım yumurtlama olduktan sonra kulanılıyomu bilmiyorum canım sen kan değerine baktır bence hapı kulanmam sakıncalı olmasın hamişsen bende batmalar yok her ay olurdum bu ay hiç bişey yok neden anlamadım ama yumurtlama olucağım zaman kasıklarımda ağrılarım oldu..

cnm dr kist yüzünden verdiya herhangi bigün hemen başla dedi adeti bekleme dedi...aslında hiççççççççç umudum yok kendiliğinden olacağına olursa ancak tüple olur gibime gelio...biliyorum hamile deilim eminim buna cnmya... her ay kan testinde kocaman 0 görmekten bıktım cesaretim yok yaptırmaya hatta idrar bile yapmıcam evde o tek çizgiler gözümün önünden gitmio .. senin nezmandı yumurtlama günün

çıkmadık candan ümit kesilmez canım bak fsh 17 düşmüştü bildiğim kadarıyla senin bu ay hiç beli olmaz bu işler hiç beklemediğin anda gelirmiş bebiş benim yumurtlama zamanım 30 nisan yada 1 mayıs benim hesaplarıma göre o zaman çatlama kanamsı gibi bişeyde yaşamıştım ama benim fsh 39 bu ay benim hiç ümidim yok bakalım canım az kaldı inş bidaki ay fsh düşüş yapar benim fsh 39 lardan direk 4 yada 9 düşüyo bakalım bu ay düşüş bekliyorum bakalım düşerse tüp için tedavime başlıycam Allahın izniyle canım..

cnm bu hamilelik fsh ile alakalı deil artık ben onu çok iyi anladım kimle konuşsam fsh yüksekken kendiliğinden hamiş kalmış hemde 45 fsh ile... yani bazı drlar çok abartıyor bak bahara 22 miydi fsh sı hemde tek yumoşla hamile yani rabbim bilir nezman olacağını...bide işte bu senin çatlama kanamsı her ay geliyomuydu yada uzayan akıntı banada sen hamişsin gibi gelio ayrıca ne kullanıyosunki anında 4 e düşüo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…