Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım ben doğum kontrol hapını adetin üçüncü günü başlamıştım..senin bir yumoşun vardı..bunun üzerine doğum kontrol içmen sakıncalı olabilir..istersen doktorunu ara bi sor..yazılarını okudumda..mide bulantısı falan...eğerki hamişsen sakıncalı yaptığın herşey..canım dikkat et doktorunla konuş..işallah hamilesindir..:)benimde yarın belli olacak eğerki tek yumoş varsa bende mini itiycem..ama 2 3 varsa normal tüp bebek yapmak daha doğru..hangi yumurtanın işe yarıyca belli olmaz çünkü..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...işallah bebişler gelsin..:))önce bi hamişmisin bi belli olsun ona göre proğram yaparsın..kandada belli olmazki imdi.

cnm işte 3 yada 4 gün falan var en fazla adetime... bilemedimki şimdi bak aklım karıştı ama ben hiç ihtimal vermiyorumki valla bi mucize olur öyleyse ama sanmam hiççç ümidim yok yine kırmızı kartı yicekmişim gibi gelio bana...cnm valla hatta gulnevayada sordum az önce peki bu doğ.kont.hapı sende göğüs hassasiyeti acıma dolgunluk damar yaptımı ben normalde adet zamanımda bile 0olmazdı böle şeler acaip midem bulanıo kusuyom hep göğüslerim fena ağlıcamm o derece sende yaptımı o hap...cnm adanada mini tüp yapıyolarmı fiyat nasıl peki

benim mevsim değişikliğinde yumurtlama zamanında adet olurdum 1 yıl içinde iki kere yaşadım sonrada fsh tavan yapardı yine aynı şekilde adet olucam zanetmiştim birde hava değişimi bahardan yaza geçiş zamanı diye ama önce açık kırmızıydı sonrada akıntı şeklinde kahverengi 1 gün sürdü şaşırdım kaldım bende hiç bişey kulanmıyorum rahat olmaya çalışıyorum fsh yüksek değilmiş gibi gayet sağlıklıyım diye düşünüce iniyo nedense iki kere düşme yaşadım 1 yıl içinde bir defasında 4 ay önce fsh 4 düşmüştü bazen 9 düşüyo fsh son iki aydan berri 11 ve 17 değerlerdeydi fsh şimdi bu ay tavan yaptı ama geçen ay çok güçlü iğneler yapılmıştı ban tüp tedavisi için onlar hormonlarımı dengesizlik yaptılar diye düşünüyorum bide bu ay yastık koydum belimin altına çalışmalarda oda çok etkili oluyomuş sen denedinmi hiç..

cnm 1 ayda iki defamı adet görüyodun yani yoksa benmi yanlış anladım...cnm ben çalışma sırasında deilde bitince hemen ayaklarımı duvara diktim ne bielm hepsi bahane rabbim ol dedimi olacak izin verdimi olacak...... yerleşme kanamasıda 1 gün oluyomuş da alla alla sen 17 nisandamı adet oldun en son

yinede doktora bi danışsan belki diycekki hapı bırak..canım hiç belli olmuyor bu işler..hiç ummadık anda olabiliyor..işallah öyledir..:)yumurtlamanın üzerinden ne kadar geçti yanı doğum kontrolü ne kadar gündür içiyosun eğerki 10 gün olduysa bi kan testide yaptırabilirsin..bende o dediklerin olmadı..burda mini tüp diye geçmiyor yine aynı fiyatı ödüyorsun sadece ilaçlarına az para vermiş oluyosun..

18 nisanda adet oldum canım ya evet ayda iki kere oluyodum ama sadece mevsim değişikliğinde oluyodu bu ayda öyle zanetim arkası gelmedi tabi ama acabamı yerleşme kanamsı diyorum ama öyle olması için adetin 21 günden itibaren olurmuş olursa ama erken dölenme olabilirmi aklım çok karıştı gerçi herkezin yumurtlama zamnı farklı olurmuş..

kuzum o tüp merkezdeki bana bakan dr gitmiş orayı arasam kime soracamki hem o yeni gelen dr ogün hiç ilgilenmemişti muayenemide o yapmamıştı öteki hastanedeki kendi drum kist falan göremedi cumartesi gittimya ona..off off aklım karıştı bak şimdi... cnm yumrtrlama 11. gün oldu yumurtlamadan sonra kanda çıkarmı kesin... doğ.kont hapıda 8 9 gün oldu içeli ymurtlamayı değerlendirdikten bikça gün sonra içmeye başladım.. off cesaretimde yok hiç

bencede kan testi yaptır canım 3 gün varsa adetine kanda çıkar mutlaka polyana ihmal etme hapına ona göre devam et..

bencede kan testi yaptır canım 3 gün varsa adetine kanda çıkar mutlaka polyana ihmal etme hapına ona göre devam et..

o kadar bekliyoruz bebişlerimizi yalnış bişey yapıp zarar görmesin canım normal hastaneye git yaptır devlet hastanelerinde acilerde bile yapıyolar doktorunla görüşmene gerek yok kan teti için..

valla ben çok ilginç şeler duydum kimi bayan ayda 2 defa yumurtlarmış bi adet bittikten hemen sonra bide işte ortalarda kimisi geç yumurtluyo adetin 23. 24. gününde kkimiside çok çok erken yumurtlarmış adet bittikten hemen sonra... benim yengem adeti bitmiş. ertesi gün hamile kaldı dr a beraber gitmiştik dr anlatmıştı böle böle olur kimiisnde die

canım sana doğum kontolü yazan doktora sorman gerekiyor..en son gittiğin doktor kist yokmu dedi..bahsetmişmiydin kistten..ya şimdi yumoş varken başladın içmeye o yüzden tedbirli olmakta fayda var..sana bu hapı veren doktorda bi hoş yani ne zaman kullancağını niye düzgün söylemiyorsa...yinede canım sana bu hapı veren doktoru aryıp sorsan olmazmıı...

sanırım kimse bu sorunu yaşamamış benden başka (

Arkadaşım merhaba benim de yumurtalık rezervimde azalma varmış benim fsh değerlerim bir ay 10 bir ay 16 vb..gibi değişiyor. Amh sonucumda 0.89 çıktı yani 1'in altında azalmaya başlamış ben 1 tüp bebek denemesi yaşadım ve malesef negatif sonuçlandı ama bu değerlerle ilgisi olduğunundan çok emin değilim seni çok iyi anlıyorum...

cnm o drun cebi yokki bende kimbilir nereye gitti (( sadece dediki hemen başla adetini beklemene gerek yok dedi... evet cnm en son gittiğim kendi drum kistten bahsetmedi hiç görmüyorum kist dedi büyük ihtimal çatladı onlar benim aklıma o merkezdeki dr 18 mm kist var dediya sonrada bikaçgün sonra benim akıntı geldi yapışkan o kşist dediği yumoşlar çatladı gibime gelio ama tutsaydı rahmin ince dermiydi peki bu bulantı kusma göğüs acısı neyin nesi kafam allak bullak hayıtı daha önce içmiştim ve hiç böle bişi yapmamıştı folik asit bahar içiomuş onada böle olmamış do.kont hapınıda kullananlar böle olmamış bana neler oluyo allahım başkada bişi kullanmıom zaten

Bu arada kusura bakma sen başarılı olanlar diye yazmışsın dikkat etmemişim yalnız hissetme diye hemen cevap yazmıştım::)))

Bu arada kusura bakma sen başarılı olanlar diye yazmışsın dikkat etmemişim yalnız hissetme diye hemen cevap yazmıştım::)))

cnm bu konu sahibini bende çok merak ediyorum acaba hamiş kaldımı ama burda çoğu insan senle aynı dertten muzdarip bende öyle yani sende yalnız deilsin burda :))))))

gulneva cnm valla ben çok ilginç şeler duydum kimi bayan ayda 2 defa yumurtlarmış bi adet bittikten hemen sonra bide işte ortalarda kimisi geç yumurtluyo adetin 23. 24. gününde kkimiside çok çok erken yumurtlarmış adet bittikten hemen sonra... benim yengem adeti bitmiş. ertesi gün hamile kaldı dr a beraber gitmiştik dr anlatmıştı böle böle olur kimiisnde die... yani seninde olabilir kimiside üstüne görüo cnm sende bence umudunu kaybetme bu ay olabilir sendede

o kadar bekliyoruz bebişlerimizi yalnış bişey yapıp zarar görmesin canım normal hastaneye git yaptır devlet hastanelerinde acilerde bile yapıyolar doktorunla görüşmene gerek yok kan teti için..
cnm inanki cesaretim yok çok korkuyorum yine 0 almaktan

Son düzenleme:

şimdiki doktorunu arayıp sorsan..bırakman icab edebilir..tehlikeli içemen eğerki hamişsen..rahimde incelme belkide 3 5 gün sonra geçmiş olabilir doğal seyrinde..allaha emanetiz canım..meleğinde varsa allaha emanet..rabbim korusun..yinede tedbirde fayda var..istersen bırak içme artık madem kist de yok..hastaneyi arayıp bağlamazlarmı sana doktoru..hapa devam edicekmisin....canım ben çıkıyorum..iyi geceler diliyorum..hepinize iyi geceler..

canım bu testi tedbir amaçlı düşün negatif çıkıcak diye değil...rahat ol..stres yok..

home angies hamile yada doğurdu galiba bu topiği açan o ama şu aralar yok yorumlarını okuuştum hamile diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…