cnm bu konu sahibini bende çok merak ediyorum acaba hamiş kaldımı ama burda çoğu insan senle aynı dertten muzdarip bende öyle yani sende yalnız deilsin burda :))))))
şimdiki doktorunu arayıp sorsan..bırakman icab edebilir..tehlikeli içemen eğerki hamişsen..rahimde incelme belkide 3 5 gün sonra geçmiş olabilir doğal seyrinde..allaha emanetiz canım..meleğinde varsa allaha emanet..rabbim korusun..yinede tedbirde fayda var..istersen bırak içme artık madem kist de yok..hastaneyi arayıp bağlamazlarmı sana doktoru..hapa devam edicekmisin....canım ben çıkıyorum..iyi geceler diliyorum..hepinize iyi geceler..
canım bu testi tedbir amaçlı düşün negatif çıkıcak diye değil...rahat ol..stres yok..
home angies hamile yada doğurdu galiba bu topiği açan o ama şu aralar yok yorumlarını okuuştum hamile diye...
evet cansucum çok şükür arttı değeriKizlarr baharin degeri yukseldimi baktim baktim bulamadim insallahhh yukselmistir degeri....
Evet haklısın canım herkes aynı sorunları yaşıyor ne yazık ki ben 1.5 senedir uğraşıyorum ama olmadı olmadı gitti nasip kısmet ne zamansa o zaman olacak heralde. Allahın takdiri diyorum...teşekkürler... paylaşınca daha bir hafifliyor ama insan çünkü sadece yaşayan anlar diğer insanlarla bunları paylaşamıyorsun::))
polyana inş canm ilk defa böyle lekelenme tarzında bişey yaşadım hakımızda hayırlısı neyse o olsun Allah sağlıklı bebişler versin hepimize ama sen kan testini yaptır mutlaka kafa rahat olsun ben olsam yaptırırdım cesaret bu ay olmasa bidaki aya umutlarımız yola devam yılmak yok..
Evet haklısın canım herkes aynı sorunları yaşıyor ne yazık ki ben 1.5 senedir uğraşıyorum ama olmadı olmadı gitti nasip kısmet ne zamansa o zaman olacak heralde. Allahın takdiri diyorum...teşekkürler... paylaşınca daha bir hafifliyor ama insan çünkü sadece yaşayan anlar diğer insanlarla bunları paylaşamıyorsun::))
evet cansucum çok şükür arttı değeri
inş. sende en yakın zamanda kavuşursun meleğine cnm ya haklısın kimseye anlatılmıyor benim sadece eşim ve annem biliyor ne ablam ne akrabalar nede kayınvalide tarafı kimse bilmiyor senin kullandığın ilaç kür falan varmı
bencede cnm herkesin bilmesine gerek yok sonra bi ton soru cvpAslında ben tüp bebek tedavisi yaptırmadan önce miyomum olduğu için civanperçemi, çobançantası ve aslan perçemi kullanmıştım ama sanki onlar bazı hormon değerlerimi kötü etkiledi ve galiba folikül kisti yaptı şimdi bir şey kullanmıyorum korkuyorum fayda yerine zarar getirir diye..Ben de yeni tedavimi kimseye söylemiyeceğim sadece eşim bilecek çünkü yoruldum herkese ayrı ayrı cevap vermekten::)))
cnm bende işte senden o yüzden şüpelendim daha önce 1 günlük leke yaşamamışsın bu ilkmiş ya inş sende hamişsindir sende bikaç gün sonra kana git bakalım çıkar varsa bende en yakın zamanda belki sabah giderim hastanede uzak bana offf(( tabiki cnm pes etmek yok umut hep var olacak
cnm töbe töbe bazen benimde aklıma gelmiyo deil allahım affetsin ..mesela arkadaşımın ikizleri var çocuklar 1 yaşındayken kornurken bidaha hamile kaldı ve aldırdı bebeğidoğru diyosun hope aynen bende paylaşınca çok hafifliyorum hepimiz aynı şeyleri yaşamışız bazen diyorum neden ben bazıları istemeden kalıyo sokağa atıyolar ama sonra Allahım her şeyde bir hayır vardır deyip tövbe ediyorum insanoğlu işte çeken bilir derler ya sadece anneme söyleyebildim durumumu başka kimse bilmiyo kaynanam dahil bilmiyo içinde yaşamak çok zor...
polyana ben eşime söz verdim 1 hafta geçmeden gitmiycem diye geçen ay aşılamada erken gidip yaptırmıştım yalnış değer çıkmıştı 1000 değer sonrada başka yerde yaptırmıştım yok çıkmıştım ve çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşadım o yüzden eşime söz verdim erken gitmem diye kan testine bakalım yinede canım kendimi tutabilirsem am sen git mutlaka hap kulanıyosun sadec tedbir amaçlı senin..
Bu arada arkadaşlar Ankara'da olanınız var mı? Ben 2. denememi yapmayı düşünüyorum da çok araştırdım. Galiba Hacettepe'ye gidicem özellerden nefret ediyorum artık, ticaret yapıyorlar sanki. Hiç var mı Hacettepe'de tüp bebek yaptıran???
cnm töbe töbe bazen benimde aklıma gelmiyo deil allahım affetsin ..mesela arkadaşımın ikizleri var çocuklar 1 yaşındayken kornurken bidaha hamile kaldı ve aldırdı bebeği( sonra dier arkadaşım 1 oğlu var kız devamlı sigara içiodu hep hamile kalmadan hatta kaldıktan sonra hatta doğurduktan sonra bile herkes içme ikinci çocuğun olmaz dedi korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı ve kızı oldu yeni 2. sonra annemin komşusu var gelini korunurken hamiş kaldı aldırdı (( rabbim işte herkesin imtihanı farklı
ayy cnm talihsizlik ya inş. bu defa gerçekten pozitif çıkar tatlım ya .... tmm 0zzman sen adetini bekle bakalım nasılsa ilaç kullanmıyosun
Bu arada arkadaşlar Ankara'da olanınız var mı? Ben 2. denememi yapmayı düşünüyorum da çok araştırdım. Galiba Hacettepe'ye gidicem özellerden nefret ediyorum artık, ticaret yapıyorlar sanki. Hiç var mı Hacettepe'de tüp bebek yaptıran???
devamlı sıfırları görünce inanmıyo insan yüksek değer görünce iki gün mutluluktu ama çok güzel bir duygu bir hafta üzüntüden kendime gelemedim canım in gerçek pozitifleri görücez sen yarın test yaptırınca heber ver mutlaka unutma bizi canım negatif çıkarsada üzülme canım ok..
inş cnm yaptırabilirim en yakın hast.kendi arabanla bize yarım saat uzaklıkta eşim işten izin alabilirse mutlaka yaptırıcam mutlaka sizinlede paylaşırım cnm zaten umudum yok hamiş deilim gibi ondan çok üzülmem sanırım zaten bide tüpe odaklandımya hayırlısı olsun üzülmem inş.
acile gitiğin zaman saat önmeli değil canım akşam yada gece hasasiyeti anlatınca yapıyolar devlete yada özelde farketmez neyse be çıkıyorum canım hayırlı geceler sana yarın inş poziif sonuç alırsın..
hope canım senin transferde rahim kalınlığın kaçtı kaç yumoşun oluştu kaçı dölendi transfer oldu fsh kaçtı tüp bebekte çok merak etim canım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?