Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm sen neresindesin ben etimesgut ankara tüpe gittim muayeneye fsh yüksek die yolladılar sonra bikaç merkezi areadım fsh diyince ilgilenmiolar ben ankaradan memnun deilim şehir dışına gitcem çok fenalar burdaki drlar

Ben Başkent Hastanesinde yaptırmıştım canım Ankara dışına gitme şansım yok benim..Aslında kuzenimin eşi İstanbul Amerikan Hastanesinde yaptırdı ilk seferde tuttu şimdi ikizleri var maşallah 8 aylık oldular çok da tatlılar. Onlar oradan çok memnun kaldı eğer şansın varsa oraya gidebilirsin eğer düşünürsen:::))

canım tüp bebek başarırsızlıklarının neden birinci yaş faktörü erkekteki sperm sayısı ve rahim kalınlıyla alakalıymış bazen rahim 7 mm transfer yapılırmış ama 8 mm ile 13 mm arası daha başarılı olanlar var mesela bahar yeni hamiş oldu 20 fsh ve tek yumoşla hamile kaldı maşallah diyelim ve rahim kalınlığıda 13 mm bunlar çok önemli canım biraz bilinçli tüp bebye gitmek şart.. ben araştırma yapıyorum rahmin kaçtı bakarsan sevinirim canım..

anladım cnm ankkaranın neresindesin peki.hayırlısı olsun hepimiz için

canım benim 11 mm imiş ben 34 yaşındayım. bu arada eşimde sorun yok fsh da iyi ama belki yaştan diycem ama benim tanıdığım 40'ın üstünde yakınlarım var onlar da tüp bebekle hamile kalabildiler daha çok sorunları olduğu halde biraz da şans ve nasip işte galiba canım...

canım keşke yaptırsaydın bizim ihtiyacımız olan 1 kaliteli yumurta oda sende oluşmuş ne güzel 22 mm olan sana bebek olabilirdi.benimde öle oldu 22mm 17mm 11mm 12mm ama ben 22 mm olan yumurtamın döllendiğini düşünüyorum.bizimgibi durumda olanların yumurtaların hepsi aynı boyutta olması çok zor sonradan gelişiyolar onlarda yetrli büyüklükte olmuyo ama 1 tane büyük kaliteli olan yetebilir.biz 1 yumurta peşine düştük zaten inş 1 tane yumurta bulabiliriz diyodu doktorum hepimiz 1 yumurta 1 spermden olduk bizim ihtiyacımız olan bir yumurta diyodu yaşın genç olduğu için kaliteli olcaktır diyodu onuda bulduk allaha şükür.

arkadaşlar değerim artmış 17.79 dan 67.26 ya çıkmış bebeğim pes etmicek inş cumartesi tekrar bakcaz inş herşey yolunda gider.

cnm mesajını bulacağım diye gözlerim şaşı oldu Ama sonunda mutlu haberi aldım..İnşş melepğin sımsıkı tutunsuzn sana..Bunlar kaçıncı gün değerlerin bana birde onları yazarmısın balım..

kızlar dün memorialde mustafa acete gittim..dosya falan açıldı tahlillerimi yaptırdım..doktor 2 tane yanyana kist mi folikül mü bilemedi e2 ve lh tan anlarız dedi..e2 de lh ta yüksek çıktı maalesef..çatlamamış iki yumimmiş onlar önümüzdeki adetle atılırlar inş..cyclo iç gel dediler..fsh bu durumda düşük çıkması beklenmez demişti..elh 31 çıkmış..üzülmedim hayırlısı dedim..
Birde enteresan birşey yaptılar muayeneden önce daha önce hiç yapılmamıştı..suni transfer deniliyormuş..Transfer esnasında problem yaşamamak için..Rahim uzunluğu darlığı kısalığı ölçmek için o bölgeyi hani bir alet varya smear alınırken onla açıp katater uzun çubuk ile bir şey yaptılar..normal çıktı..benden haberler şimdilik büle..aslında cyclo içmek istemiyordum ben kendiliğinden olsun diye uğraşırken ama sorgulamıcam dedim bu seferde doktor ne derse onu yap dedim kendime bakalım nasib..Doktor hiç öyle imkansız senin çocuğun olmaz falan gibi cümleler kurmadı..Bakalım dedi..Evet rezervin az operasyonun var ama uğraşalım dedi..Bakalım mevla neyler..Neylerse güzel eyler kızçeler..

cnm hadi bakalım hayırlısı olsun.... güzel haberlerini bekliyorum tatlım bendede kist görrmüştü ama sendeki gibi e2 lh sonucuna bakmadan karar verdi kist dedi ultrason görüntüsüyle karar verdi....valla bu drlara aklım şaşıyor benim... fsh kaç çıktı peki... ozaman dier ay başlarsın tedaviye dimi 31 çıkan lh mi fshmi cnm anlayamadım... inş. en yakın zamanda gelir bebişler....

31 çıkan fsh cnm bnm..Ama normalde senin dediğin gibi olarr bunu bil..Benimkiler çok fazla folikülü andırıyordu gülüm ondan belirsizlik içinde kaldı..Ve ondan e2 lh progesteron ve fsh tahlillerimi verdim..e2 ve lh ta oldukça yüksek geldi kist olunca zaten östrojen üretimi oluyor..e2 143 lerde çıktı..Bakalım bir tanem ben böyle her ay her ay doktorlarda ne olucam bilmiyorum..Rabbim cümlemize sabır versin gerçekten..

amin canm inş..12. ve 16. günde yapılan değerler ama çok düşük başladık bebeğim benimle kalırmı bilmiyorum hala korkuyorum bişey olcak diye

canım inş tedavin güzel gelişir kist bendede vardı doğun kontrl hapı kullandım geçti. seninde geçer.. doktorun iyi gibi canım doktorun ne derse onu yap bencede bende öle yapmıştım...inş sonunda bebeğine kavuşursun canım allah hepimizin yardımcısı olsun..

ahh ahh sorma kuzum o her ay doktorlarda olmak bi sonuca ulaşamamak benide kahrediyor hatta ben 15 günde bi gittiğim bile oluyor artık bunaltı geldi doktorlardan az kaldı pes edecem sonunda bazen beynim dönüo gitmicem dr a falan olursa kendiliğinden olur olmazsada vardır rabbimin bi bildiği diyorum allah aklımızı korusun yoruldum inan yani sürekli gidiyorumda ne oluyor bi ay fsh bi ay kist bi ay rahim inceliği bi ay başka bişi derken ömrümü yedi bi sonuca ulaşamıyorum bugün git yarın gel e döndüm iyice....allah yardımcımız olsun cnm ya bi ilaç falan bişiler verdimi peki sana

millstone artık emre beye gitmicenmi canım

bu gittiğin doktoru kim tavsiye etti. okmeydanındamı hangi şubesinde memorial ın.

yüksek fsh için ne diyor.

inşşş canım en yakın zamanda rabbim bebeğini göndersin

çok istiyorum senin bebeğinin olmasını

çok çabalıyorsun rabbim emeklerinin karşılığını versin inşşş

bence cyclo içiyorum cuma bitecek regl olunca belki yine emre beye başlarım

söylerim geçen ay fsh 4 inmişti lucrin depot vurdum tedaviye girdim 2 yumoş göründü

yine takip edin beni .
peşini bırakmıcam bu işin derim
hayırlısını versin rabbim hepimiz için inşşş

bende 34 yaşındayım canım kafam durudu artık ALLAH OL DERSE OLUYO herşey bahane işte Allah yardımcımız olsun..

bahar ben tedavime adetin 3 günü başlandı 4 gün iğneden sonra değerlerim öyleydi yumurtaların yani adetimin 7 günü değerlerim öyle çıktı çok dengesiz büyümüşler kalitesiz yumurtaların demişti doktorum benim gitiğim yer benim oturduğum yerde doktorum anlaşmalı tüp bebek merkeziyle bize uzaklığı tüp bebek merkezin 2 saat ineleri kendi yapıyo doktorum yumurtalar beli bir gelişme gösterince gönderiyo merkeze senin kaç iğneden sonra yumoşların değerleri böyle çıkmıştı kafama takılan benim niye çok erken büyüdüler bitanesi nerdeyse çatlamak üzereymiş22 mm olan ve ..ne zaman toplanıyo yumoşlar erken toplayıp sonra büyüme oluyomu yumoşlarda

Emre bey bana uzak kalıyor angelım..yoksa ondan başka doktor aramam istemezdim..Memorial okmeydanı Mustafa acet e gittim.Ama burasından sonraki ayda birşey çıkmazsa bilmiyorum naparım..uzak muzak emre beye devam da edebilirim..Memorial topiği var burada orada çok iyi şeyler yazılıyor birde çok yakın 2 arkadaşım çok memnunlar tavsiye üzerine gittim yani..

Fsh a takılmadı adam ne desin..Yumurta bulduğumuz anda saldırıcaz dedi Başka çaremizmi var dimi ama..

İnşş senin içinde süper olur..Fsh 4 e düştüğünde e2 ne durumdaydı peki..Bu durumda ilaçsız adet görüyormusun orayı unutuyorum ben hep:26::26::26::26:

Tatlım öyle böyle derken 1,5 seneyi devirdim ben bu durumda..şimdi dönüp baktığımda şaşıtrıyorum..her ay doktorlar tüp denemelri kürler ilaçlar akupunkturlar ne bileyimm bir sürü şey gelmiş geçmiş..Ama asla isyann yok sadece bıkkınlık oluyor arada onuda geçiriyorum çabukça elhamdulillah.Geçecek bu günler bir gün bebeğimin mucizemin adını kk sahnesine altın harfler ile yazacağım bilyorum bunu..Ve senin içinde öyle olacak inan bana..

amin canm inş..12. ve 16. günde yapılan değerler ama çok düşük başladık bebeğim benimle kalırmı bilmiyorum hala korkuyorum bişey olcak diye

İnş meleğin sana sımsıkı tutunr cnm böyle çok düşük başlayıp doğuran 1 tane arkadaş oldu..12. gün değeri 13 civarı idi..Hamileliği sıkıntısız geçti gitti. İnş senin içinde öyle olsun gülüm..

E2 15 ti millstone canım 9mm kaldılar büyümediler yani
doktor kendin regl olursun dedi

ama olmadım bizim orda evime yakın bir doktora gidip muayene oldum folikül yoktu sönüp gitmişler

sen nerde oturuyorsun millstone canım

okmeydanı mı sana yakın oluyor ben seni anadolu yakasında biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…