Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

aynen kuzum benimde 2 yılı geçiyor artık...inş. tatlım ya buraya hepimiz yazarız inş. hamileyim die hatta doğdu die benim umutlar dibe vurmuş durumda cnm vakti zamanı gelince olacak elbet halimize şükür rabbim hayırlısını versin.... ben hiç neden olmuyor neden bu benim başıma geldi nie böle oldu gibi cümleler kurmuyorum işte garip bi teslimiyet söz konusu bende hatta artık hiç dr a gitmeyi bile istemiyorum.... hamilelik çok uzak gelmeye başladı sanki hiç olamayacakmış gibi gelio hamile kalamıcakmışım gibi gelio.. hayırlısını istiyorum ve '' Göklerin ve yerin mülkü (egemenliği) Allah’ındır. Dilediğini yaratır. Dilediğine (sadece) kız çocukları,
dilediğine de (sadece) erkek çocukları verir. Ya da (dilediğine) çift olarak hem erkek hem de kız
çocukları verir. Dilediğini de kısır bırakır. Kuşkusuz O (Allah, kime ne vereceğini) en iyi bilen,
her şeye gücü yetendir. (Şura - 49 - 50) ayetiyle rabbime sığınıyorum... çok ilginç ne zamandırda ağlamıyorum artık.... dualarımdasınız canlarım

benimde adetin 3.günü iğnelere başladık 10 gün iğne vurundum yavaş gelişti benim yumurtalarda 11. gün çatlatma iğnemi vurundum yani adetin 14.günü çatlatma iğnesi oldu.36saat sonra toplandı 3gün sonrada transfer oldu.seninde erken gelişmiş yumurtalar inş bundan sonraki tedavinde bisorun olmaz bebeğin seninle olur.

inş canım benimde öle olur allahım verdi geri almasın mucize bebek gelsin inş..

bahar canım sen kendin regl oluyor muydun canım adetlerin nasıldı.

kaç yaşındasın baharcım

amh ölçtürmüş müydün peki

cnm naptın nasılsın bakalım

canım doktordan geldim muayene oldum..tek folikül gözüktü..doktor yüksek doz ilaç kullanmamı gereksiz gördü ve ferama uygulayalım dedi..o ilacı 5 gün içip salı tekrar muayene var canım bakalım nasıl olcak..işallah güzel gelişmeler olur..allahım hepimizin yardımcısı oldun..sen ne yaptın canım doktorunu arayabildinmi ..tahlik yapırcakmısın..işallah hepimiz için hayırlı olsun güzel olsun..:)

cnm hayırlı olsun inş. budefa pozitifi göreceksin... kuzum ben yüksek doz ilaç dahada yumoşları baskılıyor die duydum bugün bikaç kişiden... inş. cnm güzel gelişmeler yaşarsın....ben aramadım cnm tahlilede gitmedim hiç içimden gelmedi hani insan hiseedermişya hamile olduğunu bende o his hiç yok hiç ihtimal vermiyorum zaten hapın yan etkilerini iyice okudum göğüs ağrısı hassasiyet yazıyor bulantı kusma yazıyor ama ben hayıtta kullanıyorumya hayıtın faydalarındada göğüs hassasiyetini engeller dindirir yazıyor anlamadım gitti demek hap ağır basıyor.... baharın hamişliği bile içime doğmuştu hatta ona sürekli diyodumya hamilesin sen die ama işte o his kendimde hiç yok cnmya eminim yani ben kendim koydum teşhisi

ben anadolu yakasındayım evet tatlım ama metrobüs ile ulaşım okmeydanına çok kolay..diğertürlü emre beye taksime gitmak için bir dünya yol..metro+metrobüs+yol yürüyoduım( Memorial okmeydanının önünde metrobüs durağı o yüzden kolay oldu..

canım hapa devam ediyomusun..hayıtın gebe de olsan bi yan etkisi olmuyormuş..işallah güzel gelişmeler olur hayatımızda..belli olmaz polyana yumoşun vardı hamile kalma şansın var..endo inceliğinde bile hamile kalanlar var...yinede tedbirli ol canım..bebiş varsa bir şey olmasın...

evet cnm kullanıyorum hapı... dedğim gibi hiç umudum yok benim cnm ya .. amin inş güzel şeler yaşarız cnm peki senin fsh falan ölçtümü kaç çıktı

evet cnm kullanıyorum hapı... dedğim gibi hiç umudum yok benim cnm ya .. amin inş güzel şeler yaşarız cnm peki senin fsh falan ölçtümü kaç çıktı

hiç bir tahlil yapılmadı geçen ayda bakılmadan başlanmıştı bu ayda..bir kaç ay önce yaptırdığım tahlillere göre başladı..ama ben pazartesi bi e2 ye baktırırm en azından artıyormu tepki veriyorrmu diye..gerçi çok takmamak lazım aslında polyana saldım çayıra misali.:))

anladım cnm inş. güzel gelişmeler olur.... aynen cnm ya nekadar takarsak okadar yıpranıyoruz aynen bende şuan öle bi durumdayım inan bakalım benimde 2 3 güne kadar belli olur ne olacağı

bahar canım sen kendin regl oluyor muydun canım adetlerin nasıldı.

kaç yaşındasın baharcım

amh ölçtürmüş müydün peki

canım ben heray düzenli adetimi oluyodum o yüzden hiç aklıma gelmezdi böle bişeyle karşılaşacağım 29 yaşındayım amh 0.01 çok kötü

bencede cnm herkesin bilmesine gerek yok sonra bi ton soru cvp (( onlar hormon düzenlio diolar ama cnm tabi her bünyeye farklı etki edio demekki rabbim yardımcımız olsun

Canim amin..evet oyle diyorlar ama iste heralde her bunye farkli demekki hatta hayit tohumu da almistim korkumdan onu da kullanamadim sen bisey uyguluyor musun? Bir de aklima gelmisken ben 2 aydir preseed kullaniyorum bakalim bu ay nasil sonuc alicam 9 gunum var reglime insallah biseyler olur.bununla hamile kalanlar da var bu sitede bir umut iste::)))

baharcım nasıl gidiyo canım gebelik belirtilerin başladımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…