Tatlım öyle böyle derken 1,5 seneyi devirdim ben bu durumda..şimdi dönüp baktığımda şaşıtrıyorum..her ay doktorlar tüp denemelri kürler ilaçlar akupunkturlar ne bileyimm bir sürü şey gelmiş geçmiş..Ama asla isyann yok sadece bıkkınlık oluyor arada onuda geçiriyorum çabukça elhamdulillah.Geçecek bu günler bir gün bebeğimin mucizemin adını kk sahnesine altın harfler ile yazacağım bilyorum bunu..Ve senin içinde öyle olacak inan bana..
sonuç negatif çok umutluydum ama olmadı. çok üzgünüm.
bahar ben tedavime adetin 3 günü başlandı 4 gün iğneden sonra değerlerim öyleydi yumurtaların yani adetimin 7 günü değerlerim öyle çıktı çok dengesiz büyümüşler kalitesiz yumurtaların demişti doktorum benim gitiğim yer benim oturduğum yerde doktorum anlaşmalı tüp bebek merkeziyle bize uzaklığı tüp bebek merkezin 2 saat ineleri kendi yapıyo doktorum yumurtalar beli bir gelişme gösterince gönderiyo merkeze senin kaç iğneden sonra yumoşların değerleri böyle çıkmıştı kafama takılan benim niye çok erken büyüdüler bitanesi nerdeyse çatlamak üzereymiş22 mm olan ve ..ne zaman toplanıyo yumoşlar erken toplayıp sonra büyüme oluyomu yumoşlarda
İnş meleğin sana sımsıkı tutunr cnm böyle çok düşük başlayıp doğuran 1 tane arkadaş oldu..12. gün değeri 13 civarı idi..Hamileliği sıkıntısız geçti gitti. İnş senin içinde öyle olsun gülüm..
cnm naptın nasılsın bakalım
canım doktordan geldim muayene oldum..tek folikül gözüktü..doktor yüksek doz ilaç kullanmamı gereksiz gördü ve ferama uygulayalım dedi..o ilacı 5 gün içip salı tekrar muayene var canım bakalım nasıl olcak..işallah güzel gelişmeler olur..allahım hepimizin yardımcısı oldun..sen ne yaptın canım doktorunu arayabildinmi ..tahlik yapırcakmısın..işallah hepimiz için hayırlı olsun güzel olsun..:)
E2 15 ti millstone canım 9mm kaldılar büyümediler yani
doktor kendin regl olursun dedi
ama olmadım bizim orda evime yakın bir doktora gidip muayene oldum folikül yoktu sönüp gitmişler
sen nerde oturuyorsun millstone canım
okmeydanı mı sana yakın oluyor ben seni anadolu yakasında biliyordum
cnm hayırlı olsun inş. budefa pozitifi göreceksin... kuzum ben yüksek doz ilaç dahada yumoşları baskılıyor die duydum bugün bikaç kişiden... inş. cnm güzel gelişmeler yaşarsın....ben aramadım cnm tahlilede gitmedim hiç içimden gelmedi hani insan hiseedermişya hamile olduğunu bende o his hiç yok hiç ihtimal vermiyorum zaten hapın yan etkilerini iyice okudum göğüs ağrısı hassasiyet yazıyor bulantı kusma yazıyor ama ben hayıtta kullanıyorumya hayıtın faydalarındada göğüs hassasiyetini engeller dindirir yazıyor anlamadım gitti demek hap ağır basıyor.... baharın hamişliği bile içime doğmuştu hatta ona sürekli diyodumya hamilesin sen die ama işte o his kendimde hiç yok cnmya eminim yani ben kendim koydum teşhisi
canım hapa devam ediyomusun..hayıtın gebe de olsan bi yan etkisi olmuyormuş..işallah güzel gelişmeler olur hayatımızda..belli olmaz polyana yumoşun vardı hamile kalma şansın var..endo inceliğinde bile hamile kalanlar var...yinede tedbirli ol canım..bebiş varsa bir şey olmasın...
evet cnm kullanıyorum hapı... dedğim gibi hiç umudum yok benim cnm ya .. amin inş güzel şeler yaşarız cnm peki senin fsh falan ölçtümü kaç çıktı
hiç bir tahlil yapılmadı geçen ayda bakılmadan başlanmıştı bu ayda..bir kaç ay önce yaptırdığım tahlillere göre başladı..ama ben pazartesi bi e2 ye baktırırm en azından artıyormu tepki veriyorrmu diye..gerçi çok takmamak lazım aslında polyana saldım çayıra misali.:))
bahar canım sen kendin regl oluyor muydun canım adetlerin nasıldı.
kaç yaşındasın baharcım
amh ölçtürmüş müydün peki
bencede cnm herkesin bilmesine gerek yok sonra bi ton soru cvp(( onlar hormon düzenlio diolar ama cnm tabi her bünyeye farklı etki edio demekki rabbim yardımcımız olsun
canım ben heray düzenli adetimi oluyodum o yüzden hiç aklıma gelmezdi böle bişeyle karşılaşacağım 29 yaşındayım amh 0.01 çok kötü
Baharcim hayirli ugurlu olsun bebisinn...darisi bizlerin basinaa
baharcım nasıl gidiyo canım gebelik belirtilerin başladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?