Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

dün alt tarafıma çok ağrı yaptı bide kasığım ağrıyo yarın tekrar kan vercez değerimiz artıyomu artmıyomu bakcaz sende bekliyosun dimi bu ay test falan yaptınmı

canım benim adetim 6 gün sonra inş olmam bu ay fsh yüksekliğinde normal yola beklesemde zor dün bende de bıçak saplar gibi kasıklarımda ağrı oldu 3 kere hisetim sağdan soldan inş hakında hayırlısı canım bebişin sana sıkı sıkı tutunur bırakmaz seni..

inş canım vardır bebeğin süpriz yapmıştır sana

cnm ben omega folik aist arginmax hayıt aldım bulabilirsem dhea alıcam oda sanırım ayın 15 inde kesin geliomuş bi arkadaş öle dedi..şuan doğ.kont hapıda kullanıyorum ben kist var demişti dr...ilaç bitki hepsinden gınaaa geldi çok sıkıldım ama mecburen katlanıyorum işte.. cnm bende bu ay preseed almayı düşünmüştüm ovu testide alayım demiştim ama dr d.kont hapı verince bu ay boşuna almıyim dedim...bi umut işte dediğin gibi acaba olurmu kendiliğinden die...hiç umudum olmasa bile işte çaresizlik .....rabbim yardımcımız olsun cnm inş. hepimiz vakti zamanımız gelince yavrularımızı kucağımıza alırız hayırlısıyla sağlıklısıyla......

polyana canım testi yaptınmı beklenilen sat ne zaman...

arkadaşlar burda bitane sayfa buldum doktor aytun aktan bizim gibi fsh yüksek olanların sorularını gayet güzel cvplıyo benim çok hoşuma gitti aklınıza takılan sorularınız varsa sorabilirsiniz..

arkadaşlar burda bitane sayfa buldum doktor aytun aktan bizim gibi fsh yüksek olanların sorularını gayet güzel cvplıyo benim çok hoşuma gitti aklınıza takılan sorularınız varsa sorabilirsiniz..

evet baktım cnm sende sorunu sormuşsun..sayın akyanda çok güzel cevap vermiş..Bence de zaten diğer doktorun yaptığı hatalı..Ben 1 tane bile olsa alınması taraftarıyım..gittiğim tüm proflarda öyle..Eğer olurda embriyo çok kaliteli olursa yerleştirilir ama orta kalite olursa havuz sistemi ile bir kaç ay aynı işlemlerden geçerek yumurta biriktirmek en mantıklısı..

polyana canım testi yaptınmı beklenilen sat ne zaman...
cnm pazar günü bat... inş. olmam ve hamileyimmdir.. test yapmadım cnm içimden hiç gelmedi çünkü biliyorum eminim hamile deilim...2 gün sonra belli olur.....

tatlım ben bulamadım bu sayfayı nerde

Cumanız mübarek olsun . bu mübarek gün ve Kabed yapılıp kabul olan dualar hirmetine ALLAH dualarınızı kabul etsin arkadaşlar.
ALLAH’ım Senden güzel isimlerin hürmetine istiyorum….
Hem dünyada hemde ahirette iyilik ve güzellikler ver…
ALLAH’ım dertli olanların derdine derman ol…
Hasta olan tüm kullarına şifalar ver…
Borçlu olan kullarına edalar nasip eyle…
Rızık sıkıntısı içinde olan tüm kullarına bol helal rızıklar ver…
Senden muradı olan tüm kullarının haklarında hayırlı olan dileklerini kabul et…
Sevdiği olup kavuşmak isteyen kulların var eğer kavuşmalarında hayır varsa kavuştur….
Evliliklerinde huzur olmayan,mutluluk olmayan yuvalar var ALLAHım.
Yuvalarına huzur ver,birbirlerine “Vedud” ismin hürmetine sevgi ver….
Çocuklarımıza sağlık ve sıhhat ver,hayırlı evlat eyle onları…
Okula giden çocuklarımıza başarılar ver,zihin açıklığı ver…
Şeytana uymuş kötü yollara düşen kulların var,onlara doğru yolu göster hidayet ver….
Kötü alışkanlıkları olan kulların var ALLAHım! Onları bu alışkanlıklardan kurtar…
ALLAHım dünyanın neresinde darda olan sıkıntıda olan kulun varsa onları selamet çıkar.
şu an dünyanın dört bir yanında zor durumda olan, zulüm gören kullarını düşmanın şerrinden koru,onlara yardım et ALLAH’ım..
Bizleri sevdiklerinle birlikte eyle..Bize sonsuz sevgini ver ALLAH’ım..
Bizleri senin yolundan ayırma,Senin rızanı kazandır…
Bildiğimiz ve bilmediğimiz senin daha iyi bildiğin tüm kötülüklerden Sana sığınıyoruz…. Amin…

cnm pazar günü bat... inş. olmam ve hamileyimmdir.. test yapmadım cnm içimden hiç gelmedi çünkü biliyorum eminim hamile deilim...2 gün sonra belli olur.....

tatlım ben bulamadım bu sayfayı nerde

op doktorr aykut akman diye yazarsan çıkıyo yine burdaki sayfalardan arama kısmına yaz çıkıyo canım..

Sormak istediğin bişey olursa cevaplarım yine hepinize rabbim yaşattın inş bu duyguyu

demiroz ALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP Etsin canım ne güzel ikinci bebeğinede normal yola kalmışın pko ile bizim fsh arasındaki fark tam bilmiyorum canım ama fsh yüksekliği çok beter çünkü boşa harcancak zamnımız yok v yumurtalarımız tükenek üzereymiş İNŞ CANIM Allah bizede nasip eder hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için dua et canım sen nerde yaptırdın tüp bebek..

amin canım çok güzel bir duaymış cümlemize inş canım..

tmm tatlım buldum sonunda sen nasılsın bu arada

iyiym canım çok şükür heycan dorukta ama hiç umudum yok benimde hiç bişey hisetmiyorum nedense ya her ay ağrılarım olurdu bu ay hiç bir ağrı yok sadece göğüslerde biraz hasasiyet var senin bulantılar noldu geçtimi canım..

valla cnm bulantı ve göğüs hassasiyeti tam gaz devam... off hap bitince geçermi acaba göğüs acım çok acıyo ya...

valla cnm bulantı ve göğüs hassasiyeti tam gaz devam... off hap bitince geçermi acaba göğüs acım çok acıyo ya...

Allah Allah çok ilginç bence bulantı olması normal değil tamam göğüs hasasiyeti adete yakın olur bazen ama istfra etmen hiç normal değil canım ya bence pazarı bekleme yaptır yarın testini hapların bitmedimi doğ kont hapın..

bend doktora sordum canım fsh yükseken tüp bebek tedavisine gidilirmi diye gayet rahat bir şekilde sizin gibi hasatm çok dedi okmuşsundur gerçi benim sorularımı polyana..bizim sadece cesarete ihtiyacımız var bence ikimizinde..canım..
b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…